Επιλογή Σελίδας

Μήτρα των διδασκάλων

Μήτρα των διδασκάλων

Προσοχή! Αυτή η προσέγγιση συντονισμού και το παρακάτω υλικό προορίζεται μόνο για επαγγελματίες Κοσμοενεργέτες (δεκτοί μαθητές και από άλλες σχολές).

Ο συντονισμός στη Μήτρα των διδασκάλων (παίρνει κάποιος την γενεαλογία από τους πρώτους Σαμάνους/Γιόγκοι διδασκάλους), περιλαμβάνει έναν τεράστιο αριθμό συχνοτήτων χωρίς κωδικούς.

Το κύριο ενδιαφέρον για τον συντονισμό εμφανίζεται σε άτομα που έχουν αναπτύξει μία άμεση αντίληψη των συχνοτήτων.

Για τους υπόλοιπους αυτή η μέθοδος, είναι βοηθός στην ανάπτυξη της όρασης (διαίσθηση, διόραση κτλ) και των ψυχικών δυνάμεων, χάρις των αντίστοιχων συχνοτήτων που περιλαμβάνονται στο μπλοκ, οι οποίες ενεργοποιούνται αυτόματα στην καθημερινή ζωή.

Για να αποκτήσετε το πλήρες μπλοκ 12 μητρών, κατά κανόνα, απαιτούνται κάποιοι συντονισμοί, ένα άτομο μυείτε στο 1ο και 2ο μπλοκ (δλδ 2 μπλοκ) ανά συντονισμό.

Η Μήτρα των διδασκάλων είναι η υψηλότερη γνώση και αντανακλάται σε πολλές διδασκαλίες των πνευματικών και μυστικών σχολών και επηρεάζει θεϊκά ότι συμβαίνει στη Γη.

Η μήτρα δεν χωρίζεται σε αντίθετους πόλους. Όλα όσα για πολλούς αιώνες έχουν αναγνωρισθεί από την ανθρωπότητα συνδέονται με την παγκόσμια πνευματική εξέλιξη.

Το κύριο υλικό, φυσικά, δίνεται μέσω της προσωπικής επικοινωνίας. Εδώ θα σας πω για τα γενικά σημεία.

Τι δίνει ο συντονισμός Μήτρα των διδασκάλων;

Πάντα φτάνετε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Κινηθείτε αυτή τη στιγμή “εδώ και τώρα”. Η συνεχόμενη θετικότητα γίνεται για εσάς συνήθεια.  Οι άνθρωποι, οι καταστάσεις, οι περιστάσεις προσελκύονται – όλα για την ψυχή.

Εκπλήρωση επιθυμιών- άμεση πρόθεση- σχέδιο – δράση- αποτέλεσμα (παρακάμπτουμε την πίστη, την ελπίδα, το όνειρο, την αμφιβολία). Υπάρχει ένα αποτέλεσμα στην διάταξη της συνείδησης και του αυθαίρετου ελέγχου της προσοχής.

Γίνεται μία εσωτερική νοητική – συναισθηματικότητα εντελώς ουδέτερη.  Η δύναμη της εκπομπής αυτής αυξάνει και παράγει το υπερσυνείδητο.  Γίνεστε γεννήτρια ενέργειας όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους γύρω σας.

Τα συμβάντα δημιουργούνται με τον τρόπο που είναι απαραίτητα για εσάς. Δεν θα χρειαστεί να ανοίξετε κανάλια – αρκεί να εξηγήσετε την αιτία της κατάστασης ή του προβλήματος και τα ίδια τα κανάλια θα ανοίξουν τόσα, όσα θα λύσουν συνολικά και γρήγορα το πρόβλημα σας.

Πώς γίνεται ο συντονισμός Μήτρα των διδασκάλων και τί χρειάζεται γι΄αυτό;

Αρχικά να πούμε ότι υπάρχουν 12 επίπεδα Μήτρας.  Στη  διαδικασία συντονισμού, δίνονται 12 επίπεδα, αλλά το ενεργειακό σώμα του φοιτητή μπορεί να λάβει, κατά κανόνα, 1-2 επίπεδα κάθε φορά. Κατά κανόνα ο συντονισμός γίνεται το βράδυ με την δύση του ηλίου.

Ο συντονισμός στην Μήτρα πραγματοποιείται τόσο στη φύση όσο και στους εσωτερικούς χώρους. Είναι το μονοπάτι του Πολεμιστή στην παράδοση της Κοσμοενεργητικής.

Η μύηση στη Μήτρα των διδασκάλων είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα της εποχής μας.

Συνοδεύεται από το 1ο – 12ο επίπεδο από συγκεκριμένη μουσική την οποία μπορούν να αγοράσουν όλοι αυτοί που θέλουν να ανεβάσουν την δόνησή τους, οι Κοσμοενεργέτες που μυούνται στην μήτρα η μουσική δίνεται ως δώρο.

1 Matrix – κορμός για το 1ο-6ο επίπεδο

2 Matrix –  ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

3 Matrix– Η ΑΥΓΗ

4 Matrix– ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ- ΜΕΣΗΜΕΡΙ

5 Matrix – ΟΡΜΟΣ (BAY)

6 Matrix – κορμός για το 7 και πάνω 

7 Matrix– ΣΥΝΘΕΣΗ 

8 Matrix– ΟΜ- ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑ

9 Matrix – ΤΟ ΒΑΘΟΣ 

10 Matrix – ΑΝΑΠΝΟΗ 

11 Matrix – ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

12 Matrix – Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

13 Matrix – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

14 Matrix– ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ 

15 Matrix – ΚΙΝΗΤΡΟ

16 Matrix – ΑΡΜΟΝΙΑ 

1 Αρχείο «Μήτρα των διδασκάλων»Φάσμα συχνοτήτων- Matrix.

Εφαρμογή. Για Κοσμοενεργέτες, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον έναν συντονισμό. Οι υπόλοιποι που θέλουν να ακούσουν και να αναβάσουν τις δονήσεις τους, απλά ακούν όρθιοι, καθιστοί ή ξαπλωμένοι με τα μάτια κλειστά.  Δεν ανοίγουμε τις συχνότητες.

 Δράση. Για να παραλάβετε την μουσική, Ο χρόνος της μουσικής είναι 30 λεπτά.

2 Αρχείο «ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ» Matrix. Φάσμα συχνοτήτων- ειδικό.

Εφαρμογή. Για τον χρόνο λειτουργίας των συχνοτήτων και τριών μπλοκ ΚΕ. Μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε συχνότητα.

Δράση. Δημιουργία και ενίσχυση των προθέσεων και της θεραπείας των ασθενών. Ο χρόνος εγγραφής είναι 18 λεπτά.

3 Αρχείο « Η ΑΥΓΗ» Matrix. Φάσμα συχνοτήτων – Βουδιστικό μπλοκ.

Εφαρμογή. Για τις συχνότητες της Βουδιστικής μονάδας και για τις συνεδρίες θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων και των ασθενών. Χρόνος  λειτουργίας του Βουδιστικού μπλοκ.

Δράση. Θεραπεία. Αποκατάσταση ενεργειακών κέντρων, συνολικής εργασίας.  Ο χρόνος εγγραφής είναι 17 λεπτά.

4 Αρχείο «ΜΑΣΑΝΥΧΤΑ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ» Matrix.Φάσμα συχνοτήτων – μαγικό μπλοκ.

Εφαρμογή – χωρίς περιορισμούς. Εκτέλεση όρθιοι με κλειστά μάτια.

Δράση – αναδιαρθρώνει το έργο του 4ου ενεργειακού κέντρου, επιτρέποντας να φτάσετε στο επίπεδο της Ψυχής, για συνομιλία με την Ψυχή. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας, τον κόσμο και τους ανθρώπους μέσα από τα μάτια της ψυχής σας. Ο χρόνος εγγραφής είναι 33 λεπτά.

5 Αρχείο «Μεσχέρα» Matrix.Συχνότητα φάσματος- Μάστερ.

Εφαρμογή. Χωρίς περιορισμούς.  Όρθιος , καθιστός ή ξαπλωμένος με κλειστά μάτια.  Είναι καλύτερα να μην ανοίξετε τις συχνότητες.  Μην τις χρησιμοποιείτε για συνεδρίες θεραπείας.

Δράση. Εύρεση ακεραιότητας , ισορροπίας, αρμονία.  Ο χρόνος  εγγραφής είναι 33 λεπτά.

7 Αρχείο «Μήτρα των διδασκάλων»Φάσμα  συχνοτήτων – Matrix, επίπεδο 7 και άνω.

Εφαρμογή. Για τους Κοσμοενεργέτες, που έχουν τουλάχιστον έναν συντονισμό. Οι υπόλοιποι απλά ακούν όρθιοι, καθιστοί ή ξαπλωμένοι με κλειστά μάτια. Δεν ανοίγουμε συχνότητες.

Δράση. Πραγματοποίηση των παρεληφθεισών αλλά, όχι των εκδηλωμένων συντονισμών στη Matrix, από το επίπεδο 7 και πάνω.  Ο χρόνος εγγραφής είναι 57 λεπτά.

8 Αρχείο « ΣΥΝΘΕΣΗ Matrix. Το φάσμα συχνοτήτων είναι η συχνότητα των μαγικών και Μαγίστερ μπλοκ.

Εφαρμογή. Μόνο για τους Κοσμοενεργέτες.  Δουλεύουμε όρθιοι, με τη μορφή συνόδου. Δεν ανοίγουμε συχνότητες.  Δεν είναι  επιθυμητό να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικές συνεδρίες.

Δράση. Αναδιάρθρωση και προετοιμασία του ενεργειακού πεδίου για την καταστροφή ενέργειας. Εργαστείτε με πεδία DNA (κληρονομικότητα).  Ο χρόνος εγγραφής είναι 17 λεπτά.

9 Αρχείο « ΟΜ- ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑ» Matrix.Το φάσμα συχνοτήτων – πύλη Λουλούδι Φωτιάς.

Εφαρμογή– χωρίς περιορισμούς για οποιοδήποτε άτομο. Δουλεύουμε όρθιοι με κλειστά μάτια. Οι συχνότητες δεν ανοίγουν.  Μπορείτε να χτίσετε ένα Λουλούδι Φωτιάς – όποιος είναι συντονισμένος σε αυτό.

Δράση. Καθαρισμός του ενεργειακού πεδίου από αρνητικές ενεργειακές επιπτώσεις.   αίγοντας ολόκληρο το φάσμα της αρνητικότητας και των οντοτήτων.  Ο χρόνος εγγραφής είναι 20 λεπτά.

10 Αρχείο «ΒΑΘΟΣ»   Matrix. Συχνότητες φασμάτων- συχνότητες επιπέδου του Μαγίστερ μπλοκ.

Εφαρμογή. Χωρίς περιορισμούς για οποιοδήποτε άτομο.  Εκτέλεση όρθιοι, καθιστοί ή ξαπλωμένοι.

Δράση. Αφαίρεση του μέγιστου συναισθηματικού στρες, φόβου, επιθετικών και καταθλιπτικών καταστάσεων, έξοδος σε μία νέα συχνότητα δόνησης. Ο χρόνος εγγραφής είναι 19 λεπτά.

11 Αρχείο «ΑΝΑΠΝΟΗ»  Matrix. Φάσμα συχνοτήτων – συχνότητες μπλοκ Χούττα.

Εφαρμογή – χωρίς περιορισμούς για οποιοδήποτε άτομο.  Εργασία όρθιοι με κλειστά μάτια.

Δράση– καθαρισμός του ενεργειακού πεδίου από αρνητικές ενεργειακές επιπτώσεις.Απομάκρυνση ξορκιών, κακών ματιών, των μαγικών επιρροών και προγραμμάτων, των δεσμών και των συναισθηματικών αρνητικών επιρροών.

Έξοδος από την επίδραση των Egregors- απομάκρυνση της κωδικοποίησης, ζόμπι και προγραμματισμών.   Ο χρόνος εγγραφής είναι 20 λεπτά.

12 Αρχείο « ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ».Φάσμα συχνοτήτων –  Ζωροαστρισμός Egregors.

Εφαρμογή – για τη διεξαγωγή συνεδριών.

Δράση. Η υλοποίηση ολόκληρου του επαρκούς φάσματος επιθυμιών…  Ο χρόνος εγγραφής είναι 33 λεπτά.

Από ποιο επίπεδο μπορείτε να αρχίσετε να συντονίζεστε στην Μήτρα των διδασκάλων;

Στο σχολείο μου υπάρχουν άνθρωποι που είναι μυημένοι σε 15 ή περισσότερα κανάλια της Cosmoenergy, αλλά κατά προτίμηση θα χρειαζόμασταν  όλα τα κανάλια της KE, έχω δει ότι έχει την καλύτερη απόδοση.

Πως συντονιζόμαστε στην Μήτρα των διδασκάλων;

Το δουλεύω ομαδικά πολύ σπάνια, το πιο σύνηθες είναι ατομικά, ακόμη και εξ αποστάσεως μέσω του skype. Έτσι, είναι εύκολο να επιτευχθεί μία αλλαγή στο πρότυπο σχέδιο συνείδησης, το οποίο με τη σειρά του συμβάλει στην καλύτερη απορρόφηση του υλικού.

Ο πίνακας της Μήτρας είναι χτισμένος σε μια αρκετά συγκεκριμένη μορφή. Είναι ανάγκη να απελευθερωθεί κάποιο δημιουργικό δυναμικό. Κατά τη διάρκεια των συντονισμών απαντώ σε πολλές ερωτήσεις.

Τι πρέπει να κάνετε πριν το συντονισμό στη Μήτρα των διδασκάλων;

Σε γενικές γραμμές τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά ως σύσταση – να αποφεύγετε βαριά τρόφιμα, την υπερβολική κατανάλωση κρέατος, λιπαρών, τηγανιτών κ.λπ.

Τί ανοίγουν σε έναν άνθρωπο οι συντονισμοί στα 12 επίπεδα της Μήτρα των διδασκάλων;

Για μία συγκεκριμένη εργασία, η  Μήτρα των διδασκάλων ενεργοποιεί όλη τη γνώση της υποσυνείδητης μήτρας και της ενέργειας του εξωτερικού πεδίου.

Οι δυνατότητες της Μήτρας είναι ατελείωτες. Δυνατότητα εργασίας με τις συχνότητες χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Για όσους δεν έχουν αναπτύξει άμεση αντίληψη για τις συχνότητες, συμβάλει στην ανάπτυξη των ψυχικών οραμάτων, ανεβαίνετε στις δυνατότητες από χαμηλές στις μέτριες κ.ο.κ και των καταστάσεων εκτός σώματος.

Κάθε ένα από τα επίπεδα είναι ένα συγκεκριμένο μπλοκ συχνοτήτων χωρίς κωδικούς. Γεγονός, αν ο Κοσμοενεργέτης έχει μυηθεί και δουλέψει με τα βασικά μπλοκ, τότε δεν χρειάζεται κωδικούς πρόσβασης- μπορεί να ανοίξει ανεξάρτητα τις συχνότητες για τις οποίες έχουν κατασκευαστεί σε αυτό.

Ως εκ τούτου, για έναν τέτοιο φοιτητή πρόκειται για μία παγκοσμία επέκταση των μέσων που διαθέτει. Για όσους εργάζονται με κωδικούς πρόσβασης, ο πίνακας παρέχει πρακτικά οφέλη με την μορφή αυτόνομων ενεργοποιημένων συχνοτήτων.

Τα κανάλια αρχίζουν να λειτουργούν αυτόματα υπό τον έλεγχο της Μήτρα των διδασκάλων. Στο πακέτο των συντονισμένων συχνοτήτων υπάρχουν εκείνες που συμβάλουν στην ανάπτυξη διαισθητικής αντίληψης- οραματισμός των ενεργειών- και μια σειρά από συχνότητες που ανταλλάζουν τονωτική ενέργεια.

Ορισμένες από τις συχνότητες μπορεί να ενεργοποιηθούν αυθόρμητα κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας. Φυσικά, αυτά τα ειδικά εφέ δεν είναι το κυρίαρχο κίνητρο κατά τη διάρκεια του συντονισμού.

Η ενεργειακή ρύθμιση αντιμετωπίζεται και διορθώνεται – μαζί με την αλληλεπίδραση εξωτερικών και εσωτερικών εκπομπών. Μετά τον πρώτο συντονισμό είναι ορατή η μήτρα στα μπλοκ της Κοσμοενεργητικής.

Υπάρχει ένα τέτοιος ορισμός. Μήτρα των διδασκάλων είναι μία ρύθμιση που αντιπροσωπεύει την άμεση μεταφορά συντονισμού γνώσης (καταστάσεις, πληροφορίες, εικόνες) από την πληροφοριακή μήτρα των Δασκάλων (γενεαλογικά) στη πληροφοριακή μήτρα (υποσυνείδητο) του Μαθητή.

Είναι άξιο να σημειωθεί, ότι ο χρόνος που θα λάβει την ανάπτυξη (ευαισθητοποίηση) από το κάθε επίπεδο, ποικίλη από μαθητή σε μαθητή.
Μήτρα των διδασκάλων είναι μία πράξη θεϊκής δημιουργίας, η δημιουργική ενέργεια του σύμπαντος, που επηρεάζει εσάς και τις ικανότητες σας, που συμπεριλαμβάνει και εσάς στις μεγάλες ενέργειες δημιουργίας ζωής στον πλανήτη.

Η σειρά συμβάντων, οι αλυσίδες δεσμών της αιτίας & του αποτελέσματος, οικοδομούν τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο ώστε η πράξεις σας να σας οδηγούν στην πραγματοποίηση της πορείας του πραγματικού προορισμού/πεπρωμένου σας.

Επίσης παίρνετε/συνειδητοποιείτε  αύξηση στην προσωπική σας δύναμη, αλλά θα είστε και σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες σας μόνο στο πλαίσιο της ζωής σας.
Μήτρα των διδασκάλων είναι μία ευκαιρία να βρεθεί ο σκοπός, να αλληλεπιδράσουν οι ενέργειες διαφορετικής φύσης, που οργανικά υφαίνουν το πρότυπο μιας πρόθεσης στον χώρο και στον χρόνο.

Η εκδηλωμένη Μήτρα των διδασκάλων δίνει στο άτομο την ευκαιρία να οικοδομήσει τη ζωή του σύμφωνα με τη δική του αποστολή. Είστε ο δημιουργός της ζωής σας και ο μάγος του σύμπαντος σας.

Την ίδια στιγμή, η δύναμη του Δημιουργού εκδηλώνεται μέσα από εσάς.
Μήτρα των διδασκάλων δε δίνεται σε όλους. Κάθε φορά που θα σας φανεί ότι όλα είναι γνωστά, η μήτρα θα εκδηλωθεί σε μία νέα όψη και θα σας δώσει ένα άλλο ζωτικό καθήκον στον τροχό της ζωής.

Ο ταξιδιώτης που επιλέγει αυτό το μονοπάτι δεν κάνει ποτέ λάθος γιατί, φυσικά, η Μήτρα των διδασκάλων του διδάσκει τις γραμμές της πνευματικής εξέλιξης. Όλα είναι κίνηση και μάθηση.

Η Μήτρα των διδασκάλων είναι κάτι απόλυτο, που δίνει ευκαιρία και μεταφέρει την ενέργεια από το λεπτό επίπεδο στον φυσικό κόσμο για ενσάρκωση με διάφορες μορφές. Η ενέργεια που απαιτείται στο χώρο και χρόνο είναι εκεί, όπου βρίσκεται ο μάγος του πλανητικού επιπέδου.

Η Γη, οι Πλανήτες, ο Κόσμος, το Σύμπαν- όλα αυτά είναι ένα ζωντανό συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα.

Όταν ένα άτομο βρίσκεται στη Μήτρα των διδασκάλων είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με όλα αυτά και έχει ικανότητα να κινείται με έναν ζωντανό ρυθμό/τόνος, ανάλογα με τη θέληση του ζωντανού πνευματικού χώρου της ζωής.
Μήτρα των διδασκάλων είναι το καλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο εντελώς απροσδόκητα. Η εκδήλωση αυτή ξεκινά από την ανάγκη για βοήθεια, την ανάγκη για ανάπτυξη και πρώτον από όλα την ανάγκη για απελευθέρωση.

Πολύ συχνά, ο ίδιος ο άνθρωπος δε συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται τέτοια βοήθεια, επειδή θεωρεί ότι όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν είναι φυσιολογικά, μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.

Αλλά ταυτόχρονα, οι προοπτικές του περιορίζονται, το ενδιαφέρον του χάνεται, τα όνειρα τελειώνουν, η ζωή χάνει το ενδιαφέρον, δεν υπάρχει ενέργεια για ανάπτυξη και οι επιθυμίες εξαφανίζονται μαζί με τη δίψα για τη ζωή.

Το κριτήριο αυτού είναι η απώλεια της προσωπικής ελευθερίας και η διαφορά μεταξύ της στάσης της κοινωνίας και της πραγματικής φύσης της ψυχής.

Μήτρα των διδασκάλων:

Στη ζωή ενός ατόμου υπάρχουν πολλές καταστάσεις, πώς μπορεί να βοηθήσει η Μήτρα των διδασκάλων; Ένα άτομο μπαίνει στο πεδίο του Μάγου, παίρνει μία συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία σχηματίζει στη ζωή του μία μοναδική σειρά γεγονότων, δηλαδή προσελκύει κάποιο βασικό γεγονός το οποίο δε θα συνέβαινε έτσι απλά.

Σκοπός αυτού του γεγονότος είναι η απελευθέρωση και η εύρεση της αληθινής σας πορείας. Αυτό είναι πραγματικό θαύμα και εκδηλώνεται σαν μία αλυσίδα απίστευτων συμπτώσεων.

,Το θαύμα δε συμβαίνει αμέσως, σχηματίζεται, προσελκύοντας τις απαραίτητες δυνάμεις για τη στιγμή της εκδήλωσης. Είναι πάντα απρόβλεπτο για το άτομο, καθώς είναι μία εκδήλωση ανωτέρων μαγικών σχεδίων.

Είναι μοναδικό και απαράμιλλο για κάθε άτομο.12 βήματα – 12 σκαλιά για την τελειότητα. Αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να τα διαβείτε μπορείτε να περάσετε!
Μήτρα των διδασκάλων είναι το κλειδί για την  τελειότητα, ένα κλειδί δικής σας κατοχής. Ο γενικός συντονισμός έχει παγκόσμια απήχηση. Ο ρυθμός/τόνος είναι το κύριο πράγμα. Όλα αρχίζουν με τον Ρυθμό/τόνο. Χιλιάδες λέξεις είναι άδειες, άχρηστες.

Η επιστήμη, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός- όλα χάνουν τον πραγματικό τους νόημα. Όπου δεν υπάρχει ο Ρυθμός/τόνος. Τα έργα των παλιών χρόνων δε θα ζωντανέψουν ποτέ. Όπου δεν υπάρχει Ρυθμός/τόνος. Ο Ρυθμός/τόνος αρχίζει.

Είναι απλό για να φτάσετε στο σωστό σημείο και στην κατάλληλη στιγμή. Το σώμα μαθαίνει, το χέρι κάνει κίνηση. Η κίνηση είναι μία εκπλήρωση. Έχει εκδήλωση. Βρίσκετε στο συντονισμό του σύμπαντος.

Στην άκρη των εκδηλώσεων της, μεγάλα θαύματα. Ποιος είναι ο Δημιουργός; Μπείτε σε αυτόν τον Ρυθμό, όπου δεν υπάρχει όριο στην τελειότητα. Όπου η Γνώση είναι απλή- ελέγξτε το φως. Εκεί που είναι διαθέσιμο. Μάθετε να αγαπάτε.

Ο χρυσός κανόνας είναι η εσωτερική νοητική και συναισθηματική ουδετερότητα και η πλήρης απουσία φόβου. Είναι τότε, που οι ενέργειες λειτουργούν σε πλήρη ισχύ.
Μήτρα των διδασκάλων – αυτή είναι ακριβώς η μέγιστη αύξηση της ρευστότητας των σκέψεων και η κατασκευή πιθανών ιδεών σε ένα ορισμένο μοτίβο.

Ο φόβος μπορεί να αφαιρεθεί με συντονισμό. Καταστρέφει τον φόβο του θανάτου, της χαμηλής αυτοπεποίθησης και της αυτό-λύπης.
Μήτρα των διδασκάλων – η Γη, οι Πλανήτες, ο Κόσμος, το Σύμπαν- όλα αυτά είναι ένα ζωντανό, συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα.

Όταν ένα άτομο βρίσκεται στη Μήτρα των διδασκάλων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλα αυτά και έχει ικανότητα να κινείται με έναν ζωντανό ρυθμό/τόνο, ανάλογα με τη θέληση του ζωντανού πνευματικού χώρου της ζωής.

Μήτρα των διδασκάλων είναι η γνώση των εκλεκτών και αυτή η γνώση απαιτεί δέσμευση. Πρέπει να μάθετε να ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Ξεπεράστε τις εσωτερικές αρνητικές και κακές σκέψεις και μην εύχεστε κακό σε κανέναν.

Μάθετε να αγαπάτε.. Ακριβώς αυτή είναι η κατάσταση απόλυτης  ασφάλειας, όταν κάθε εξωτερική επιρροή μετατρέπεται σε δύναμη σας.

Μήτρα των διδασκάλων Για να καταλάβουμε τουλάχιστον περίπου πώς λειτουργεί, μπορώ να αναφέρω ως παράδειγμα την κατάσταση με τη σύνδεση με το ιντερνέτ. Όπως και με το Διαδίκτυο, ή έχετε ένα σημείο πρόσβασης ή όχι.

Η ουσιώδης διαφορά είναι ότι το Διαδίκτυο περιέχει μία μεγάλη ποικιλία και εμπειρία ανθρώπινης πληροφορίας αλλά αυτό που περιέχει η Μήτρα των διδασκάλων είναι κάτι θεϊκό, πλανητικό, κοσμικό.

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν έχετε δει ποτέ ένα άσχημο ηλιοβασίλεμα, είτε ένα βελούδινο σκοτάδι της νύχτας ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό φαινόμενο. Η ομορφιά της θεϊκής δημιουργίας εκδηλώνεται σε όλες τις μορφές.

Η ενέργεια παίρνει μία άψογη διαμόρφωση και όλες οι ανθρώπινες προσπάθειες όταν επέμβουν συνήθως δεν τελειώνουν με τίποτα καλό. Θυμάμαι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα κλωνοποιημένα ζώα και ούτε κάθε εξής.

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιούς και ειλικρινά καταστρεπτικές πληροφορίες. Λοιπόν, η Μήτρα των διδασκάλων είναι κάτι απόλυτο, που επιτρέπει στην ενέργεια να μεταφερθεί από το λεπτό επίπεδο στον φυσικό κόσμο για ενσάρκωση σε διάφορες μορφές.

Η ενέργεια που απαιτείται στον χώρο και στον χρόνο όπου βρίσκεται ο μάγος, είναι πλανητικού επιπέδου.

Μήτρα των διδασκάλων

Η πρόθεση της Κοσμοενεργητικής, ως το νεότερο σύστημα γνώσης, προστατεύει ένα άτομο στην πορεία προς τη γνώση των ενεργειών. Για πολλά χρόνια, με άμεσο πείραμα επιλέχθηκαν οι πιο αποτελεσματικές και ταυτόχρονα οι ασφαλέστερες συχνότητες και οι τεχνικές χρήσεις τους.

Τόσο στο μονοπάτι του θεραπευτή όσο και στο μονοπάτι του πολεμιστή.

Η πρόθεση ενός ατόμου είναι η τάξη της συνείδησης, η δημιουργία ενός εξαντλητικού τόνου, ο οποίος κλείνει το πεδίο της εμπειρίας του σε μία ελεγχόμενη δομή. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τον ίδιο τον μετασχηματισμό.
Η πρόθεση είναι ο τρόπος για να μετατραπεί μία αιτία σε μία συνέπεια. Αυτή η διαδικασία συμβαίνει στον ενεργειακό ιστό του σύμπαντος. Η πρόθεση συνδέεται στενά με το νόημα της ζωής στη διαδικασία του προσωπικού μετασχηματισμού.

Όταν ένα άτομο ακολουθεί μία πρόθεση βρίσκει την αρμονία. Η έννοια και η ελευθερία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και αυτό είναι ένα παράδοξο, που μπορεί να επιλυθεί με την ΠΡΌΘΕΣΉ.

Η πρόθεση δεν έχει τελικό αποτέλεσμα, επομένως τίποτα δεν την περιορίζει. Η συνείδηση που κινείται από μέσα μας συνεχίζει και ενσωματώνει την προσωπική βούληση.

Πρόκειται για καθαρή πρόθεση. Το ενεργειακά σώματα χρησιμοποιούν διάφορα τσάκρα για επαφή με την πρόθεση: το 7ο, το 6ο, το 2ο και το 1ο.

 

Shares
Share This