Επιλογή Σελίδας

ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΟΥΔΙΚΟΥ Ή ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ

Κανάλι Συχνότητα                                                        Ιδιότητες
Φάρουν Μπούντα Akbal Θεραπεύει όλες τις ασθένειες αλλά αργά, επουλώνει εγκαύματα και πληγές. Βοηθάει το να συνέλθει ένα άτομο από μια λιποθυμία, επαναφέρει από  κώμα. Το κανάλι αυτό το  ανοίγουμε κατά την διάρκεια του χειρουργείου. Το ανοίγουμε για  ανάκαμψη του νευρικού  και του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό το κανάλι γεμίζει την αύρα. Από το 2001 ο αριθμός των δονήσεων του καναλιού έχει αυξηθεί, το Φάρουν Μπούντα έχει πια μεγαλύτερο εύρος θεραπείας ασθενειών, το χρησιμοποιούμε στους πνεύμονες, βοηθά στον καρκίνο στο πρώιμο στάδιο, εμποδίζει την κυτταρική διαίρεση, το κακό μάτι, βοηθά επίσης  να καθαρίσουμε και ενεργοποιήσουμε τσάκρα και αύρα, αφαιρεί το βαρύ κάρμα, προστατεύει τα αιθερικά σώματα. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Φιράστ Manik

Βοηθά σε όλες τις ασθένειες των Ω.Ρ.Λ. (αυτιά, μύτη, λαιμό), στους πόνους στις αρθρώσεις, στις νευρολογικές και ψυχικές διαταραχές, στην ενούρηση, στην κατάθλιψη, στο άγχος και  στην αϋπνία. Καυτηριάζει όλων των ειδών τους όγκους –  καλοήθεις  και κακοήθεις. Καθαρίζει το κεφάλι, εξουδετερώνει και αφαιρεί το κακό μάτι, τις κατάρες, τις βλάβες, κλπ.

· Βοηθά το κεντρικό-περιφερικό νευρικό σύστημα αλλά  και το μυοσκελετικό σύστημα – Βοηθάει στην               απώλεια της ακοής αλλά και στους πόνους στις αρθρώσεις.

· Βοηθάει στον πονόδοντο, στην περιοδοντίτιδα, στην τερηδόνα, στην ουλίτιδα, στις κουφάλες.

· Βοηθά στην κυκλοφορία και το σχηματισμό του αίματος. Καθαρίζει τα αγγεία του εγκεφάλου,                     θεραπεύει την θρομβοφλεβίτιδα.

· Βοηθά στο αναπνευστικό, στη  γρίπη διαφόρων ειδών, στον κοκίτη, στους  βρογχοσπασμούς.

· Βοηθάει στην πέψη – ομαλοποιεί την εντερική χλωρίδα, καθαρίζει το συκώτι μετά από τοξική                     δηλητηρίαση, τυφοειδή πυρετό, στοματίτιδα, πονόδοντο.

· Βοηθάει στο δέρμα και στα έλκη (συμπεριλαμβανομένων και τα σηψαιμικά), στα συγκάματα από πάνα,
στους μύκητες στα νύχια, στο δέρμα, ανακουφίζει από το πρήξιμο.

· Βοηθάει στο ενδοκρινικό σύστημα – Βοηθά στη θεραπεία του διαβήτη.

· Βοηθάει στον ενεργειακό καθαρισμό χώρων (σπίτια, γραφεία, αυτοκίνητα, κ.τ.λ.)

· Καθαρίζουμε και φορτίζουμε (νερό, κρέμες, φαγητό, κ.α.)

· Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.

Σαόν Viento Κρουστικό κανάλι. Καθαρίζει και θεραπεύει οποιαδήποτε ασθένεια. Σπάει /διαλύει/συνθλίβει άλατα, πέτρες, άμμο, όγκους, ινομυώματα, κύστες και ουλές. Καθαρίζει τους μεσημβρινούς. Αντιμετώπιση των νεοπλασμάτων μύτης (αδενοειδείς εκβλαστήσεις και πολύποδες) και παραρρινοκολπίτιδα, καθαρίζει του βρόγχους και το αναπνευστικό σύστημα, για νευρολογικές και ψυχικές διαταραχές, βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας. Καθαρίζει τα όργανα και τα τσάκρα, άρση αρνητικών επιρροών, κ.α. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Σινράχ Viento Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση της γυναίκας, εξισορροπεί τον ορμονικό σύστημα, μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνει αυτά που θέλει κάθε γυναίκα. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Σινλάχ Viento Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του άντρα, εξισορροπεί τον ορμονικό σύστημα, μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνει την στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Σουρί-Σανλάϊ Manik Για όλες τις ασθένειες των ματιών, ρινοφαρυγγίτιδα, αλλεργίες, δερματικές παθήσεις, γάγγραινα, διόρθωση όρασης. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Κούρφ Viento Ίσιωμα των οστών του κρανίου των παιδιών (με ανοιχτή fontanel), αφαιρεί την ενδοκρανιακή και την ενδοφθάλμια πίεση, θεραπεία μετά την υπερτασική κρίση. Αφαιρεί αρνητικές δέστρες στο αστρικό. Βοηθά στην εξάρτηση από το αλκοόλ (ενισχύει τη θέληση και αυξάνει τη δύναμη του πνεύματος). Αφαιρεί ψυχολογικά μπλοκαρίσματα. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Κραόν Ahau Για όλες τις ασθένειες του αίματος  – AIDS, ηπατίτιδα, διαβήτη, αναιμία, ρήξη αιμοφόρων αγγείων, λευχαιμία, καθαρίζει και θρέφει αίμα, συκώτι και σπλήνα. Καθαρίζει την έκθεση από ακτινοβολία. Προστατεύει από αστρικές επιθέσεις και βαμπίρ. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Τζίλιους Manik Κρουστικό κανάλι. Ίδιο με το Κραόν αλλά πιο δυνατό. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Νινάλις Ahau Χρησιμοποιείται για τις καρδιακές παθήσεις, τη γρίπη, και αλλεργίες. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Ουράλ Ahau Θεραπεία κρυολογήματος  (μύτη που τρέχει, πονόλαιμος, ερεθισμένους βρόγχους),θεραπεία των αναπνευστικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης και της ιογενής αναπνευστικής λοίμωξης, θεραπεία της φλεγμονής, μηνιγγίτιδας, εγκεφαλίτιδας και αραχνοειδίτιδας – ζεσταίνει τους πνεύμονες, το λαιμό και τα χέρια. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Φαρούν Viento Χρησιμοποιείται για ασθένειες σπονδυλικής στήλης (σκολίωση, κύφωση) εναπόθεσης αλάτων, αρθρίτιδα, πολυαρθρίτιδα, μολυσματική αρθρίτιδα, για διόρθωση της στάσης του σώματος. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό
Ρισούρ Ahau Κρουστικό κανάλι. Χρησιμοποιούνται για την θεραπεία ασθενειών των νεφρών (σπειροματονεφρίτιδα, πυελονεφρίτιδα, φλεγμονή της νεφρικής πυέλου), του ήπατος, του γαστρεντερικού σωλήνα (στομάχι, έντερο, πάγκρεας), του καρκίνου του στομάχου και του εντέρου 1ου και 2ου βαθμού. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Ρανούλ Ahau Κρουστικό κανάλι. Έχει ίδιες ιδιότητες με το Σουρί-Σανλάϊ στα μάτια αλλά πολύ πιο δυνατό. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Ραουν Akbal Κρουστικό κανάλι. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία από το χρόνιο αλκοολισμό, από τον  εθισμό στα ναρκωτικά, το κάπνισμα, τις διατροφικές διαταραχές. Ανακουφίζει από τα στερητικά, επίσης ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο. Καθαρίζει το αίμα και την λέμφο. Επαναφέρει το μεταβολισμό. Το κάπνισμα μετά από 3-4 συνεδρίες φέρνει δυσάρεστη αίσθηση και γεύση στο στόμα. Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Αγ. Ιησούς Viento Θεραπεύει λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, των ασθενειών των αρθρώσεων, θεραπεύει το κρυολόγημα, το κρύο στο λαιμό, εξισορροπεί  την πίεση (υπόταση, υπέρταση, δυστονία), βοηθάει στη μείωση της θερμοκρασίας (πυρετό). Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Αγ. Μωχαμέτ Ahau Θεραπεύει όλους τους τύπους των αλλεργικών παθήσεων, κλείνει πληγές, βοηθάει στην καυτηρίαση κονδυλωμάτων, στην τριχοφυΐα σε ανεπιθύμητα μέρη, στην  εξισορρόπηση των  ορμονών, αφαιρεί κρεατοελιές. Προστασία από βλάβη, κακό μάτι, γονική κατάρα. Μαζί με άλλα κανάλια απομακρύνει τοξίνες, οι οποίες οδηγούν στην απώλεια βάρους (εξουδετέρωση λιποκυττάρων). Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Αγ. Βούδας Ahau Θεραπεία των κηλών, ουλών, καταγμάτων, τραυμάτων, αρθρώσεων, πολυαρθρίτιδας, εναποθέσεις αλάτων, του παγκρέατος, του ήπατος, της χοληδόχου κύστης, του σπλήνα, του προστάτη, του γαστρεντερικού σωλήνα (στομάχι και το έντερο). Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.
Αγ. Μωησής Ahau Θεραπεία αναπνευστικής οδού, των πνευμόνων, του ήπατος, των νεφρών και επινεφριδίων, του στομάχου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του στομάχου (πρόληψη του καρκίνου). Χρησιμοποιήστε τη φόρτιση από το αλάτι και το νερό.

 

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

Χωρίς μύηση (συντονισμό), οι συχνότητες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Διαφορετικά, αναλαμβάνετε όλη την ευθύνη για τη μοίρα σας στον εαυτό σας, διακινδυνεύοντας την ψυχική και σωματική υγεία σας. 

Ο συγγραφέας δεν ευθύνεται σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστότοπο χωρίς συντονισμό και εκπαίδευση.

Shares
Share This