Επιλογή Σελίδας

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΦΟΒΟΙ Κ’ ΑΠΟΡΙΕΣ…

Μπορούμε πραγματικά να ελέγξουμε το πεπρωμένο μας;
Είναι η Κοσμοενεργητική ένα μοναδικό εργαλείο;
Μπορούμε να μάθουμε αυτή τη μέθοδο οι ίδιοι και στη συνέχεια να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να ανακάμψει;
Τι είναι η κοσμική ενέργεια;
Πότε άρχισαν όλα (διάδοση);

Η κοσμική ενέργεια είναι μια νέα επιστήμη που μας οδηγεί στη χρυσή εποχή της ανθρωπότητας, καλλιεργώντας δύναμη και δημιουργικό δυναμικό, φέρνοντας μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και ενεργειών για πνευματική, ψυχική και σωματική ανάπτυξη. Είναι ένα εργαλείο για την ανακάλυψη, την ενίσχυση και την έκφραση των ταλέντων και των ικανοτήτων που βρίσκονται μέσα σε ένα άτομο.
Στην ουσία είναι μία γνώση που μας επέτρεψαν να ξανά μεταδοθεί στην ανθρωπότητα μέσω του λόγου, για την εξέλιξη της.
Έτσι, η Κοσμοενεργητική είναι μια βαθιά και αρχαία επιστήμη που συνδυάζει τα ισχυρότερα συστήματα και τεχνικές της πνευματικής εξέλιξης και της ανάπτυξης ανθρώπινων δυνατοτήτων,
που βρέθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου από υποδείξεις που βρέθηκαν σε παλαιές γραφές και διδασκαλίες, από τη διδασκαλία διαφορετικών κοινοτήτων και κατευθύνσεων θρησκείας.

Πώς λειτουργεί;
Ένας εξειδικευμένος Κοσμοενεργέτης εργάζεται με λεπτοφυείς και καλά καθορισμένες κοσμικές ενέργειες, κάθε μία με της δικές της ιδιότητες, συχνότητες και άλλα φυσικά χαρακτηριστικά. Οι δονήσεις αυτών των ενεργειών μπορούν να διεισδύσουν σε οποιοδήποτε μέρος του ανθρώπινου σώματος, τα συστήματα, τα όργανα, έως το κύτταρο, τα αισθήματα και τα λεπτότερα σώματα του συναισθηματικό, διανοητικό, αστρικό, καρμικό και άλλων σωμάτων, αλλάζοντας τις πληροφορίες και τις ενέργειες που είναι κρυμμένες, καταγραμμένες, κωδικοποιημένες εκεί. Ως αποτέλεσμα, όταν χρησιμοποιείτε και επιλέγετε σωστά τις συμπαντικές ενέργειες έχει ως αποτέλεσμα την ανθρώπινη ανάπτυξη, την αλλαγή, τη θεραπεία, αλλά και την απόκτηση επιθυμιών ιδιοτήτων.

Κοσμοενεργητική – φυσική ή μυστικισμός;
Ας πούμε και λίγο φυσική, κάθε συμπαντική ενέργεια στον Χώρο φέρει τα δικά της φυσικά χαρακτηριστικά, τη συχνότητα δόνησης, το εύρος λειτουργίας και το φάσμα. Μπορούμε επίσης να αποδώσουμε την αξιοσημείωτη θέση στη βιοχημεία, στην επιστήμη των χημικών αντιδράσεων στο ανθρώπινο σώμα ή άλλες χημικές αντιδράσεις σε ζώντες οργανισμούς, που προκαλούνται από τις δονήσεις και τις αλληλεπιδράσεις των ενεργειών που χρησιμοποιούνται στο σώμα με την εφαρμογή της τεχνολογίας της Κοσμοενεργητικής.
Όμως, όλα όσα είναι ακόμα ανεξήγητα στην επιστήμη πέφτουν στη σφαίρα του μυστικισμού…

Κοσμοενεργητική και βιοενέργεια – είναι το ίδιο;
Κοσμοενεργητική – Η αλληλεπίδραση της κοσμικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα, προκαλεί βιοχημικές αλλαγές στο σώμα. Ίδιος είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές. Τι τους προκαλεί, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της Κοσμοενεργητικής,
αυτές οι αλλαγές οφείλονται στην ιδιαίτερη επαφή των ενεργειών που χρησιμοποιούνται στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι, η αιτία της αλλαγής είναι η κοσμική ενέργεια και η χρήση της.

Τι γνώμη έχει η εκκλησία για την Κοσμοενεργητική;
Πιθανόν διαφορετικό. Κατ ‘αρχήν, η εκκλησιαστική διδασκαλία δεν αρνείται ότι μπορεί να υπάρξουν ειδικές θαυματουργές θεραπείες. Μόνο δεν εξηγεί πώς μπορεί να συμβεί αυτό. Οτιδήποτε λοιπόν δεν έχει αποδειχθεί είναι αρνητικό, όπως και τα θαύματα, πρέπει να επιβεβαιωθούν από πολλούς μάρτυρες. Και οι ίδιες οι θεραπείες εκδηλώνονται σαν θαύματα, θαύμα δεν είναι όταν κάποιος έχει την άδεια, την δύναμη, να προσκαλεί και να χειρίζεται την Κοσμική ενέργεια μεταδίδοντας τις θεραπευτικές ενέργειες στον άρρωστο; Αυτός λοιπόν ο ειδικός πρέπει να αναγνωρίζεται ως Άγιος και τα έργα του να είναι ιερά…..
Κάθε επαγγελματίας εξειδικευμένος στην Κοσμοενεργητική αναγνωρίζει βαθιά τον Δημιουργό μέσα του ως τη μόνη πηγή εξουσίας και δύναμης, δημιουργίας και αγάπης, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος σύγκρουσης με την εκκλησία …

Τι κάνει η Κοσμοενεργητική;
Μας δίνει την δυνατότητα να συνδεθούμε με τα ισχυρά κανάλια των Κοσμικών ενεργειών και να κατευθύνουμε αυτές τις ενέργειες, εκεί που χρειάζεται, στις άρρωστες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. Μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις μέσω αυτών των ενεργειών όπως καρμικών σχέσεων, να αλλάξουν τις ανθρώπινες αντιδράσεις, συμπεριφορές και κατώτερα συναισθήματα. Μας δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε τις ικανότητες ενός ατόμου, αύξηση του ενεργειακού του δυναμικού, αφαίρεση διαφόρων συναισθηματικών, ψυχολογικών, ψυχικών, σωματικών και άλλων μπλοκαρισμάτων, διορθώνει τις προσωπικές περιοριστικές συμπεριφορές από τους γονείς και εξαλείφει τις συνέπειες διαφόρων επώδυνων εμπειριών κ.α.

Πώς μπορείτε να μάθετε Κοσμοενεργητική;
Αυτό που απαιτείται είναι ένας Δάσκαλος, ένας ειδικός στον τομέα αυτό, ο οποίος θα εισάγει σταδιακά στον μαθητή την γνώση από τα διάφορα κανάλια με την διαδικασία μύησης για να τον βοηθήσει να αλλάξει για να αποκτήσει τις απαραίτητες μετασχηματιστικές αλλαγές στην ανθρώπινη ενεργειακή δομή, το βιοπεδίο του. Αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε οι ενέργειες υψηλής δόνησης να μπορούν να εισέλθουν στην ανθρώπινη δομή. Συνήθως αυτές οι ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν υπάρχει αλληλεπίδραση και κατ ‘αρχήν είναι αδύνατο, επειδή η δομή της ανθρώπινης ενέργειας δεν αντέχει σε δονήσεις αυτού του είδους. Ο άνθρωπος εκπέμπει και υπάρχει σε μια χαμηλότερη συχνότητα δόνησης, και φυσικά οτιδήποτε πάνω από το ενεργητικό δονητικό του εύρος φιλτράρεται, απορρίπτεται και δεν περνάει στο βιο-πεδίου του ανθρώπου. Μόνο μετά από ειδικό συντονισμό/μύηση μπορούν να γίνουν οι αλλαγές στην ανθρώπινη ενεργειακή δομή και να έχουμε τέτοιες αλληλεπιδράσεις. Αυτό ονομάζεται συντονισμός, μύηση ή χειροτονία στον εσωτερισμό. Έτσι ξεκινά ένας μαθητής, με τη βοήθεια του Δασκάλου, σε αυτές τις ενέργειες της υψηλότερης δονητικής συχνότητας πριν ξεκινήσει η αλληλεπίδρασή του με αυτές τις ενέργειες.

Μπορεί ένα άτομο να δουλέψει με την Κοσμοενεργητική ανεξάρτητα, χωρίς καθηγητή; Και να συνδεθεί με τις συχνότητες της Κοσμοενεργητική;
Όπως είπα, είναι αδύνατο χωρίς τη βοήθεια του Δασκάλου. Ένας άνθρωπος μπορεί να απορροφήσει μέρος της θεωρίας από μόνος του και από διάφορα Site, αλλά χωρίς άμεση επαφή με τις ενέργειες και χωρίς την μύηση, όλη η γνώση θα είναι άχρηστη, γιατί δεν θα υπάρχουν ενέργειες, οι οποίες βοηθούν, θεραπεύουν και με τις οποίες γίνονται οι επιθυμητές αλλαγές.
Ως εκ τούτου, ένα Μάστερ-Δάσκαλος είναι απαραίτητος.

Είναι αβλαβές για τον άνθρωπο; Και είναι οι ίδιοι Κοσμοενεργέτες ασφαλείς με την Κοσμοενεργητική;
Ο μαθητής μαθαίνει την ουσία της μεθόδου κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης,
κανόνες, αρχές και την τήρηση τους, αυτή η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής. Οι επαγγελματίες Κοσμοενεργέτες αν είχαν την τύχη να βρουν έναν σωστό Δάσκαλο, σίγουρα έχουν διδαχτεί τις σωστές τεχνικές(?), έχουν πλούσια γνώση(?), πρακτικές δεξιότητες και έτσι εργάζονται με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
Οι ενέργειες που έρχονται σε επαφή είναι συνειδητές, έτσι ώστε να ενεργούν μόνο με θετικό τρόπο, μόνο για καλό, για την υγεία, για τη δημιουργικότητα, την ευημερία και ούτω καθεξής.

Από πού προέρχεται η ενέργεια; Τι είναι η πηγή ενέργειας;
Είναι η ενέργεια του σύμπαντος, είναι η πηγή αυτής της ενέργειας και ενωνόμαστε,
όταν χρειαζόμαστε βοήθεια.

Από τι Θέματα μπορεί να μας απελευθερώσει η Κοσμοενεργητική;
Η μέθοδος της Κοσμοενεργητικής επιτρέπει την εργασία σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ενεργειακής δομής, εξαλείφοντας κάθε ζημιά (αρνητικά προγράμματα, κακό μάτι, γλωσσοφαγιά κ.α.) σε όλα τα επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, διανόητικό, καρμικό, πνευματική…

Πόσες συνεδρίες μπορεί να πάρει για να θεραπεύσει ένα άτομο; Πόσα άτομα συνήθως αναρρώνουν;
Εξαρτάται από τη φύση του θέματος, πόσο καιρό το έχει το άτομο, τι το προκάλεσε.
Κατά τη διάρκεια της ενεργειακής εργασίας, πηγαίνουμε βαθιά πίσω από τις αιτίες οποιασδήποτε ασθένειας. Πρώτα απ ‘όλα να τονίσω, δεν είναι το τραυματισμένο, άρρωστο όργανο που αντιμετωπίζεται, αλλά αυτό που προκάλεσε την αιτία (συναισθήματα, συγκινήσεις, απειρία, εγωισμός)κ.α.. Η αιτία οποιασδήποτε ασθένειας εξαλείφεται. Καθώς η διαδικασία εξελίσσεται, το άτομο πρέπει να αλλάξει, αν αυτός ή αυτή δεν αντιτίθεται στην αλλαγή, η ασθένεια σταδιακά υποχωρεί, δύναμη και ενέργεια επιστρέφει στον άνθρωπο. Ωστόσο, εάν ένα άτομο θέλει να ανακάμψει, αλλά αρνείται να αλλάξει, τότε η διαδικασία μπορεί να κολλήσει.

Πώς γίνεται αντιληπτό στην Κοσμοενεργητική το πεπρωμένο (μοίρα);
Το πεπρωμένο ελέγχει εκείνους που τους αρέσει να είναι παθητικοί σαν ένα παρασυρόμενο πλοίο, που ταξιδεύει στον ποταμό της ζωής.) Τότε η μοίρα χτυπά το πλοίο, το οποίο μπορεί να βυθίζετε όλο και περισσότερο, να καταστρέφετε μέχρι να καταστραφεί τελείως. Όμως ένας άνθρωπος που έχει πρόσβαση στις πολύ δυνατές ενέργειες του Κόσμου είναι ο δημιουργός της δικής του ζωής. Έτσι, με μια τέτοια ειδική βοήθεια, μπορεί να οδηγήσει το δικό του «(πλοίο) πεπρωμένο στον ποταμό», να νοιαστεί για τις ζημιές του πλοίου του, να αλλάξει την κατεύθυνση και την ταχύτητα της πλοήγησης και να επιλέξει τον προορισμό και το σημείο της πορείας του.
Έτσι δημιουργεί και αργότερα βιώνει το δημιουργικό του έργο …

Ποιες ιδιότητες πρέπει να έχει κάποιος να καταφέρει να κυριαρχήσει στην ενέργεια του Σύμπαντος;
Καλή φύση ανθρώπου, ανοιχτός, πρόθυμοι να βοηθήσουν και να μπορούν να αγαπούν…

Shares
Share This