Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήστε τις επιθυμίες σας

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ “ΓΙΝ+ΓΙΑΝΓΚ”

Οι συνεδρίες “Γιν+Γιανγκ ” συμβάλλουν στην ενεργοποίηση, απελευθέρωση, ανάπτυξη και αρμονία των δύο αντίθετων ενεργειών το θηλυκό-Γιν και το αρσενικό-Γιανγκ. Αυτές τις ενέργειες τις έχει κάθε άνθρωπος, αλλά ουσιαστικά δεν είναι αναπτυγμένες όπως θα έπρεπε στον κάθε ένα από εμάς, διότι είναι μπλοκαρισμένες από ενέργειες του φόβου, των κόμπλεξ ή δεν είναι εξίσου αναπτυγμένες. Ως εκ τούτου, σε ένα άνθρωπο μπορεί να κυριαρχεί η μία ενέργεια, εμποδίζοντας την εκδήλωση της άλλης, και αυτό μπορεί να οδηγήσει κάποιες φορές στην αδυναμία ταύτισης με το φύλο του ατόμου. Αυτή η ενεργειακή ανισορροπία οδηγεί στην ανικανότητα ανάπτυξη και πραγματοποίηση της σεξουαλικής ενέργειας, στο να φτιαχτούν καλές σχέσεις και να δημιουργηθεί οικογένεια. Οι μπλοκαρισμένες ενέργειες της δεύτερης τσάκρας μπορούν να οδηγήσουν σε ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος (υπογονιμότητα, αποβολές , σεξουαλική ανικανότητα, έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας κ.α.),

Για την απελευθέρωση, ανάπτυξη και αρμονία των δύο αντίθετων ενεργειών στον άνθρωπο προτείνουμε την παρακολούθηση των συνεδριών “Γιν+Γιανγκ”.

Η ανάπτυξη των ενεργειών Γιν και Γιανγκ στον άνθρωπο οδηγεί στην αρμονία, την ανάπτυξη της σεξουαλικής ενέργειας, την ικανότητα να φτιάχνονται καλές σχέσεις, να μπορέσουμε αγαπήσουμε εμάς και τους άλλους, να μπορέσουμε να συγχωρήσουμε εμάς και του άλλους, καλός γάμος και στις ήδη υπάρχουσες οικογένειες να φέρει στην οικογένεια αρμονία, ευτυχία και Αγάπη.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας μπορείτε να φορτίσετε φυλαχτό, το οποίο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη σας σε αυτό τον τομέα.

 

Πραγματοποιήστε τις επιθυμίες σας

 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Υλική ευημερία – είναι αυτό στο οποίο τείνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο καθένας θέλει να αναπτυχθεί αρμονικά, να γίνει κάποιος, να βοηθήσει στο μέγιστο τα παιδιά του, να τους προστατέψει και να προστατέψει τον εαυτό του από την οικονομική αστάθεια και ανάγκες του. Όμως, κάποιοι εύκολα καταφέρνουν να εφαρμόσουν τα σχέδια τους, παίρνοντας ηθική και υλική ικανοποίηση, αλλά κάποιοι άλλοι δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν βλέπουν κανένα αποτέλεσμα.

Πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Η επιτυχία έγκειται στην κυριαρχία ορισμένων πηγών ενέργειας και την ικανότητα να τις διαχειριστούμε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει η απαλλαγή από τις ενέργειες του φόβου (ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση, αναβλητικότητα, κ.α.), γιατί ακριβώς αυτές μπλοκάρουν την δραστηριότητα, την κίνηση και την ανάπτυξη. Στη συνέχεια χρειάζεται να απελευθερωθούν οι ενέργειες των τσάκρα Μουλαντχάρα, Μανιπούρα και Βισούντχα. Η ενεργοποίηση και ανάπτυξη αυτών των ενεργειακών κέντρων οδηγεί στην δραστηριότητα, δημιουργικότητα, την ικανότητα του χειρισμού των υλικών ενεργειών.

Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες της κοσμοενεργειακής για υλική ευημερία. Για την απελευθέρωση και την ανάπτυξη της ενέργειας, προς την επιτυχία και την δημιουργικότητα σας προτείνουμε την παρακολούθηση των συνεδριών υλικής ευημερίας.

Οι συνεδρίες για υλική ευημερία συμβάλλουν στην ενεργοποίηση των τσάκρα, την αφαίρεση των επιπτώσεων, την απαλλαγή από ενεργειακές οντότητες, τον καθαρισμό του μυαλού και το άνοιγμα του δρόμου σας προς την επιτυχία και τον πλούτο.

Οι συνεδρίες συμβάλουν στην εκδήλωση της ενέργειας του νου, της ευφυΐας και της συνείδησης στο ανθρώπινο σώμα, έλκοντας της ενέργειες της τύχης και της ευημερίας. Ο άνθρωπος είναι σε θέση να κάνει πραγματικότητα αυτό που αποβλέπει.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας μπορείτε να φορτίσετε φυλαχτό, το οποίο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη σας σε αυτό τον τομέα.

 

Πραγματοποιήστε τις επιθυμίες σας

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ

Κάθε άνθρωπος έχει κάποιες μυστικές επιθυμείς, αλλά δεν μπορεί να τις πραγματοποιήσει όλες μόνος του. Για την βοήθεια της πραγματοποίησης και εκπλήρωσης αυτών των επιθυμιών χρησιμοποιούνται οι “Συνεδρίες για πραγματοποίηση των επιθυμιών”.

Οι συνεδρίες για την πραγματοποίηση των επιθυμιών εκτελούνται με τη χρήση της πρακτικής του Ζωροαστρισμού. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας καθαρίζετε ενεργά η αύρα του ανθρώπου, αφαιρούνται οι επιπτώσεις, οι νεκρωτικές συνδέσεις. Καθαρίζει ο νους, ο άνθρωπος αποκτά σαφήνεια, αρμονία και αγάπη. Οι συνεδρίες συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των προοριζομένων σκοπών, εξαφανίζονται τα εμπόδια στο δρόμο, εμφανίζονται οι απαραίτητες συνθήκες, καταστάσεις και περιπτώσεις. Ανοίγονται στον άνθρωπο καινούριες δυνατότητες και προοπτικές.
Οι επιθυμίες πραγματοποιούνται από την μέρα της συνεδρίας έως και τρεις μήνες και η επιθυμία θα πρέπει να είναι κάτι εφικτό και όχι ας πούμε να γίνετε ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΓΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Στην συνεδρία σκόπιμα αφαιρούνται τα μαγικά προγράμματα: ξόρκια, κακό μάτι, οιωνοί, στεφάνια αγαμίας, κατάρες. Τα κοσμικά κανάλια καθαρίζουν όλο το σώμα του ανθρώπου, τα ενεργειακά σώματα, την αύρα και τα ενεργειακά κέντρα, καίγοντας τις δεσμευτικές καταστροφικές ενέργειες.

Αφαιρούνται όλες αρνητικές συνέπειες, ανεξάρτητα από την παλαιότητα τους, το είδος και την δύναμη τους. Χάρης στις κοσμικές ενέργειες μεγαλώνει στον άνθρωπο το επίπεδο της ενέργειας του και έτσι εξαφανίζονται οι παραμορφώσεις και τα σπασίματα της αύρας.
Πυκνή και δυνατή αύρα είναι η καλύτερη προστασία από εξωτερικές επιρροές και έτσι είναι δύσκολο να επηρεαστεί αρνητικά ο άνθρωπος. Δεδομένου ότι τα κανάλια μένουν ανοικτά στον ασθενή (συνεχίζοντας να λειτουργούν από 3 μέρες μέχρι 6 μήνες), ο άνθρωπος για ένα μεγάλο διάστημα βρίσκεται υπό καθαριστική, αναζωογονητική δράση αλλά και προστασία.

 

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

 

Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την Ιατρική, όμως λειτουργούν συμπληρωματικά με τέλεια αποτελέσματα.  Στην διάρκεια της  θεραπείας κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόψει τυχόν αγωγή σας εκτός από τον θεράποντα Ιατρό σας.  Η κοσμοενεργητική είναι από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας γιαυτό τον λόγο δεν προτείνουμε διάφορα σκευάσματα όπως βιταμίνες, κ.α.

Shares
Share This