Επιλογή Σελίδας

Θεραπεία Για Απόσυρση Αρνητικών Βλαβών Και Προγραμμάτων

 

 

Σε αυτή την θεραπεία μαθαίνετε πώς να αποσύρετε από τους θεραπευόμενούς σας διάφορα είδη αρνητικών βλαβών και προγραμμάτων, τα οποία είναι ασύμβατα με το ενεργό-πληροφοριακό τους σύστημα και τα οποία έχουν δημιουργήσει παραμορφώσεις στην αύρα και τα ενεργειακά κέντρα τους (τσάκρα).

Τα συμπτώματα με τα οποία εκδηλώνονται αυτές οι αρνητικές βλάβες και τα οποία θα μάθετε να αποσύρετε από τους ανθρώπους, είναι  οι  Εμμονές καθώς και η  Μπλοκαρισμένη θηλυκή ενέργεια.

Οι βλάβες είναι μια συνειδητή και στοχευμένη επιρροή από το εξωτερικό περιβάλλον με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και με σκοπό να βλάψουν και να διαταράξουν την λειτουργία των ενεργειακών κέντρων και την αύρα του ανθρώπου.

Αυτές οι βλάβες μπορούν να είναι

  • κακό μάτι
  • δεσίματος και αποχωρισμού,
  • θανάτου,
  • αποτυχίας

και οι οποίες φέρουν τα εξής αποτελέσματα:

Στους άντρες, ανικανότητα, προβλήματα στο ουρογεννητικό και καρδιαγγειακό σύστημα, αλλά και με αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα, ανικανότητα λήψης αποφάσεων.

Στις γυναίκες,  ατεκνία και σε περίπτωση που τα καταφέρουν θα αποβάλουν, μειωμένη σεξουαλικά διάθεση που έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων στο ζευγάρι, μοναξιά.

Συνεδρίες Σχετικά Με Την Ανάπτυξη Των Υπέρ-Δυνάμεων

 

 

Η κοσμοενεργητική όπως ξέρουμε όλοι οι Κοσμοενεργέτες είχε πάντα στην διάθεσή της ενεργό-πληροφοριακές ροές για λήψη πληροφοριών από διάφορα επίπεδα συνείδησης κοσμικά και γήινα, όμως αυτά ήταν στην διάθεση μόνο των Κοσμοενεργετών.

Κάποιος που δεν έχει μυηθεί καν στην Κοσμοενεργητική αλλά συμμετέχει στις άλλες θεραπείες, μπορεί να λάβει σαν προσφορά από εμάς,   αυτές τις ειδικές θεραπείες για απόκτηση τέτοιων ικανοτήτων.

Οι υπερφυσικές δυνάμεις – είναι η ικανότητα να λαμβάνει κάποιος πληροφορίες από τα τσάκρα και τα λεπτοφυή επίπεδα. Η διαδικασία να λαμβάνει κάποιος πληροφορίες είναι συνειδητή. Οι πληροφορίες που μπορεί να λάβει κάποιος είναι διαφορετικές από κάθε επίπεδο συνείδησης των τσάρκας. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την ανάπτυξη και την καθαρότητα των τσάρκας του Κοσμοενεργέτη. Το υψηλότερο επίπεδο υποδοχής πληροφοριών θεωρείται ότι είναι το ενεργειακό επίπεδο των τσάρκας 5ου,6ου και 7ου .

Συνεδρίες Χαλάρωσης

 

 

Όλοι , στις εποχές που ζούμε,  έχουμε ανάγκη από μία στιγμή  χαλάρωσης, η οποία όμως δεν θα είναι μόνο για μία στιγμή, αλλά που θα έχει διάρκεια.

Αυτή η συνεδρία είναι για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μία συνεχή πίεση. Είναι κατάλληλη για μετά από συνεδρίες π.χ. απόσυρσης αρνητικών βλαβών και προγραμμάτων,  είναι ιδανική δε,  για μετά από θεραπείες εξορκισμού.

Αυτές οι συνεδρίες μπορούν να διδάξουν την χαλάρωση σε άτομα που οι μύες τους βρίσκονται σε συνεχή υπερένταση αλλά οι ίδιοι νιώθουν ότι είναι χαλαροί και το βιώνουν σαν κάτι φυσιολογικό, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε ένταση.

Θεραπεία Εξορκισμού

 

 

Άνθρωποι που για κάποιο λόγο έχουν παραμορφώσεις και τρύπες στην αύρα τους,  όλοι ξέρουμε ότι είναι σαν να έχουν μία πόρτα ανοιχτή προς της άυλες, αρνητικές και καμία φορά δαιμονικές οντότητες.

Με αυτήν την συνεδρία απομακρύνουμε, διαλύουμε και άλλες φορές εκδιώκουμε αυτές τις οντότητες από το δικό μας ενεργό-πληροφοριακό πεδίο και τις στέλνουμε να πάνε στα επίπεδα όπου εκείνες ανήκουν και είναι συμβατές. 

Κατηγορίες κατάληψης:
1. Εκ γενετής.  Το παιδί φέρει ένα βαρύ κάρμα από την ενδομήτρια ζωή του, το οποίο μεταφέρθηκε από τους γονείς του που έχουν παρόμοια προβλήματα.

2. Κατάληψη μέτριου βαθμού – φέρνει λιγότερες δυσλειτουργίες στο άτομο.

3. Κατάληψη που δημιουργείται από την υπανάπτυξη της ζωτικής ενέργειας και αγάπης.

Οι συνέπειες είναι αρκετές τις οποίες θα μάθετε στο σεμινάριο

Η θεραπεία εξορκισμού δεν έχει καμοία σχέση με αυτήν που ξέρετε έως τώρα.

Επαγγελματική Ενισχυμένη Θεραπεία Βαθειάς Μελέτης

 

 

Αυτή την θεραπεία την κάνουμε σε ανθρώπους που θα ήθελαν να κάνουν μια εντατική θεραπεία. Είναι βασισμένη πάνω στην βασική θεραπεία στην οποία έχουν προστεθεί άλλα 14 σημεία αμφοτερόπλευρα, συμμετρικά διανεμημένα στο σώμα,  με επιπλέον χειρισμούς στα ενεργειακά κέντρα.

Επίσης την συγκεκριμένη θεραπεία την κάνουμε σαν θεραπεία ευεξίας και αναζωογόνησης, σαν μια πολύ βαθειά καθαριστική  θεραπεία σώματος, σε σοβαρές ασθένειες και σαν συμπλήρωμα ενδιάμεσα στις θεραπείες υγείας.

Είναι μία θεραπεία η οποία γίνεται  και ομαδική αλλά και προσωπική και η διαδικασία της θα σας ξετρελάνει!

Shares
Share This