Επιλογή Σελίδας

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κοσμοενεργητική για τις Γυναίκες. Γυναικεία πληρότητα

Κοσμοενεργητική για τις Γυναίκες, κάθε γυναίκα θέλει να είναι πετυχημένη, αγαπημένη, να έχει οικογένεια, παιδιά και αρμονικές σχέσεις. Δυστυχώς, μακράν όχι όλες καταφέρνουν να αποκτήσουν αυτή την ευτυχία – μια ασπίδα προστασίας, όπου θα κυριαρχούσε η αγάπη, η αρμονία και η φροντίδα, με την κοσμοενεργητική για τις γυναίκες λύνονται τα περισσότερα θέματα που απασχολούν την γυναικεία φύση .

Κάποιες είναι χρόνια μοναχικές και νιώθουν έναν πόνο να καίει στην Ψυχή τους, και κάθε μέρα αναρωτιούνται “Σε τι είμαι χειρότερη;”, κάποιες ξαφνικά και απροσδόκητα χάνουν αυτό το πέλαγος ευτυχίας για τον εαυτό τους, επειδή η σχέση έφτασε σε αδιέξοδο. Οι γυναίκες βασανίζονται με την ερώτηση, πως να γίνουν σέξι, μοναδικές και αγαπημένες για το σύντροφό τους; Πώς να δημιουργήσουν και διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις; Πώς να διατηρήσουν την ομορφιά και την νεότητα, την ενεργητικότητα, την σεξουαλικότητα και το πάθος; Η επίσκεψη στο γυμναστήριο, spa, αισθητικό, μόνο εν μέρει θα βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος. ΓΙΑΤΙ; Γιατί η ομορφιά, η νεότητα , η ενεργητικότητα, η υγεία – εξαρτιούνται εξ ολοκλήρου από την κατάσταση του ενεργό-πληροφοριακού πεδίου σας. Η ενέργεια σας διατηρεί την ζωτικότητα του σώματος σας. Γι’ αυτό η κατάσταση του σώματος εξαρτάται εξολοκλήρου από την κατάσταση της ενέργειας.

Αρνητικής Ενέργειας Συμπτώματα:

Εάν κουράζεστε εύκολα, και σας παίρνει πολύ καιρό για να συνέλθετε
• Δε σας βοηθάνε οι βιταμίνες και άλλα προϊόντα
• Δείχνετε χάλια
• Δεν νιώθετε μέσα σας τη δύναμη για ζωή και ευτυχία
• Δεν μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση με το σύντροφό σας
• Έχετε χάσει την σιγουριά για την ορθότητα των επιλογών στην ζωή σας
• Σας κυνηγάνε οι ατυχίες
• Τον τελευταίο καιρό δεν νιώθετε καλά, έχετε προβλήματα υγείας

Αντιμετώπιση Αρνητικής Ενέργειας:

Eίναι απαραίτητο να ελέγξετε το ενεργό-πληροφοριακό πεδίο σας (τσάκρα και αύρα). Η ανακάλυψη των παραμορφώσεων, σπασιμάτων και αρνητικών συσσωρεύσεων θα επιτρέψει να βρεθεί η ΑΙΤΙΑ των προβλημάτων σας και η εξουδετέρωσή της!!!!

Το ενεργό-πληροφοριακό πεδίο (αύρα) εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες για την ψυχική, την υγεία και την μοίρα του ανθρώπου. Η αύρα πρέπει να είναι συμπαγής και ομοιογενής – χωρίς σπασίματα και παραμορφώσεις – αυτό δείχνει ότι, ο άνθρωπος έχει πετύχει την αρμονία μέσα του, είναι σχεδόν υγιής και επιτυχημένος. Η αύρα αποτελείται από ενέργειες των ενεργειακών κέντρων – αυτά είναι 7 στον άνθρωπο, στον εσωτερισμό τα ονομάζουν τσάκρα. Η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια στην περιοχή των τσάκρα, μπλοκάρει την ανάπτυξη της ζωτικής ενέργειες και την λήψη της από τα όργανα και τα συστήματα οργάνων, και αυτό φέρνει σταδιακά την καταστροφή τους, δηλαδή αρρώστιες και χειροτερεύει την μοίρα. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αύρας και των τσάκρα σας πραγματοποιώντας την διάγνωση της αύρας στο κέντρο μας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε την αιτία των προβλημάτων σας, και το πιο σημαντικό – θα μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά για πάντα!

Κοσμοενεργητική - Τσάκρα

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΜΟΥΛΑΝΤΧΑΡΑ, ΕΣΕΙΣ:

 Θα αποκτήσετε σιγουριά, ενέργεια για εξέλιξη, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, θα γίνετε πιο χαρούμενη, αισιόδοξη, υγιής. Τα παιδιά ανταποκρίνονται αποτελεσματικά και γρήγορα στην θεραπεία – παρατηρείται μειωμένη ανησυχία, επιθετικότητα, διορθώνεται η συμπεριφορά των απροσάρμοστων παιδιών και εφήβων, αυξάνονται οι διανοητικές τους ικανότητες, θεραπεύονται από ενούρηση.

 Η ζωτική ενέργεια Μουλαντχάρα: τα τσάκρα ενεργοποιούν όχι μόνο την κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και την δραστηριότητα του ίδιου του οργανισμού, έτσι επιταχύνεται ο μεταβολισμός, ανακτάται η έλλειψη της ενέργειας των ιστών, των οργάνων, αναζωογονείται όλoς ο οργανισμός. Γυναίκα, με συμπαγή αύρα και με αναπτυγμένα τσάκρα, πάντα είναι γεμάτη ενέργεια, είναι φρέσκια και δείχνει υπέροχη!!!!

♥ Χρόνια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ζηλεύεται τις φίλες με υγιή χρώμα προσώπου; Ανακτήσετε την ενεργητικότητά σας – και θα δείχνετε υπέροχα!!!!

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΣΒΑΝΤΧΙΣΤΑΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

  Nα αναπτύξετε τις σεξουαλικές σας ενέργειες. Θα εκπέμπεται κύματα, που δεν μπορούν να μείνουν απαρατήρητες από το αντίθετο φύλο, θα είστε σέξι και ελκυστική, πανέμορφη, μοναδική και πιο ποθητή. Γυναίκες, με αναπτυγμένο τσάκρα Σβαντχιστάνα, χτίζουν εύκολα σχέσεις, είναι ευτυχισμένες και σέξι.

 θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις στην οικογένεια, αφού ανάμεσα στους συντρόφους γίνεται μία συνεχής ανταλλαγή ενέργειας. Πολύ μεγάλο και σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την ανταλλαγή ενέργειας παίζουν οι σεξουαλικές ενέργειες. Ένα τακτοποιημένο κανάλι ανταλλαγής σεξουαλικών ενεργειών ανάμεσα στους σύντροφος οδηγεί σε αρμονικές σχέσεις κατανόησης, χαράς και αγάπης.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΝΙΠΟΥΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

♥ Nα αποκτήσετε επιτυχία και ευημερία. Οι ανεπτυγμένες ενέργειες του τσάκρα Μανιπούρα συμβάλλουν στην προσέλκυση των ενεργειών της επιτυχίας, της ευημερίας, των χρημάτων από το σύμπαν στη ζωή σας. Θα είστε σε θέση να χειρίζεστε άψογα δύσκολες καταστάσεις, να καταλαβαίνετε τις αιτίες αυτών που συμβαίνουν, να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και να είστε δύο βήματα πιο μπροστά από τους αντίζηλους στο κλάδο εργασίας σας.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΑΝΑΧΑΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

  Nα αποδέχεστε τον εαυτό σας, τον κόσμο και τους ανθρώπους έτσι όπως είναι, μετά τα “θετικά” και τα “αρνητικά” τους, θα μάθετε να συγχωρείτε και να αγαπάτε. Θα σταματήσετε να θυμώνετε. Ο άνθρωπος με εξελιγμένη καρδιά είναι υπομονετικός, συναισθηματικός, είναι πάντα πετυχημένος σε σχέσεις με τους ανθρώπους. Θα μπορείτε να χτίσετε αρμονικές σχέσεις, θα μπορείτε να διατηρείτε τις παλιές σας σχέσεις, φέρνοντας τα σε ένα νέο επίπεδο.

H δραστήρια εξέλιξη της ενέργειας του τσάκρα της Καρδιάς θα σας βοηθήσει γρήγορα και χωρίς απώλειες να ξεπεράσετε την “κρίση της μέσης ηλικίας”, να αποκτήσετε ταυτότητα, να καταλαβαίνετε το “εγώ” σας, να αναθεωρήσετε και να βρείτε το θέση σας στη ζωή.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΒΙΣΟΥΝΤΧΑ, ΑΤΖΝΑ, ΣΑΧΑΣΡΑΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

 Nα λαμβάνετε πληροφόρηση από το ενεργό-πληροφοριακό πεδίο της Γης και να λαμβάνετε δυνατή τροφοδότηση με ενέργειες. Ο άνθρωπος με αναπτυγμένες πάνω τσάκρες έχει Οδηγό και Φύλακα-Άγγελο. Θα μπορέσετε να αναπτύξετε την διαίσθηση, τις υπερδυνάμεις και να αποκτήσετε αρμονία, σοφία και ολοκλήρωση

 Θα αποκτήσετε εσωτερική ελευθερία, αιωρούμενοι πάνω από τις μάζες και θα εφαρμόσετε τη δημιουργικότητά σας.

Όλα είναι στα χέρια σας!

Εάν θέλετε να γίνετε Υγιείς, Αρμονικοί και επιτυχημένοι

οι πόρτες του COSMOENERGY – REVOLUTION είναι πάντα ανοικτές για εσάς! 

Shares
Share This