Επιλογή Σελίδας

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εγγυημένη: Αφαίρεση και απαλλαγή από αρνητικές βλάβες στο κέντρο πνευματικής ανάπτυξης Cosmoenrgy-Revolution

Κουραστήκατε να:

• Προσπαθείτε χωρίς αποτέλεσμα;
• Πιστεύετε ότι αξίζετε περισσότερα;
• Υποφέρετε από τη κακή βούληση κάποιου άλλου;
• Εκτελείτε το σατανικό σχέδιο κάποιου άλλου;
• Δεν είστε υγιής και επιτυχημένος;

Αρνητικής Ενέργειας Συμπτώματα

Εάν:

1. Περνάτε μια περίεργη φάση της ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας νιώθετε σαν χαμένη, έχετε θολή συνείδηση και ανίσχυρη θέληση.
3. Μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα βιώνετε απότομες αλλαγές της κατάστασης σας.
4. Επαναλαμβάνονται επικίνδυνες συγκυρίες. Σας κυνηγάνε ατυχές καταστάσεις, που είναι συνδεδεμένες με κίνδυνο της ζωής και της υγείας σας. Η δυστυχία είναι σαν να προχωράει “πλάι” σας. Έτσι συνήθως εμφανίζονται οι αρνητικές βλάβες κ προγράμματα ”θανάτου”.
5. Είστε χρόνια άτυχος. Η τύχη ξεγλιστράει από τα χέρια σας. Τα λεφτά “εξατμίζονται μπροστά στα μάτια σας”. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν μπορείτε να γίνεται πετυχημένος. Έτσι εμφανίζονται οι αρνητικές βλάβες και προγράμματα “αποτυχίας”.
6. Νιώθετε άρρωστος, αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να καθορίσουν μία διάγνωση. Αυτό είναι σημάδι, ότι η αύρα σας είναι σπασμένη και τα τσάκρα δυσλειτουργούν.
7. Βρίσκεται περίεργα πράγματα στο σπίτι ή στο γραφείο.
8. Έχετε προβλήματα στις σχέσεις. Έχετε αμφιβολίες και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Η σεξουαλική σας ενέργεια ξαφνικά εξαφανίστηκε, εμφανίστηκαν προβλήματα με το ουρογεννητικό σας σύστημα. Σας κυνηγάει η μοναξιά. Έτσι εμφανίζονται οι αρνητικές βλάβες και προγράμματα αγάπης και γητέματα, για διάλυση σχέσης, “δεσίματα”, “στεφάνια αγαμίας”..
9. Χάνονται δικά σας μικρά προσωπικά αντικείμενα

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. Η ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

• Εάν έχετε απευθυνθεί ήδη σε μάγους και μέντιουμ, αλλά τίποτα δεν σας βοήθησε – μην τα παρατάτε – στο κέντρο πνευματικής ανάπτυξης Cosmoenergy-Revolution γίνεται 100% απαλλαγή από τις αρνητικές βλάβες όπως (μαγεία, ξόρκια, κακό μάτι, κατάρες, γητέματα για διάλυση σχέσεων, ατεκνίας κ.α.) και όλα αυτά μόνο με την χρήση της Θεϊκής κοσμικής ενέργειας που έχει μεγάλη σοφία και δύναμη!
• Η διάγνωση της αύρας και η γνωμάτευση ενός χαρισματικού θεραπευτή και όχι μέντιουμ, θα σας βοηθήσει να μάθετε τον ακριβή λόγο της ταλαιπωρίας σας, των ασθενειών και ατυχιών σας. Θα γίνει ακριβής προσδιορισμός της παρουσίας ματιάσματος, των αρνητικών βλαβών και άλλων επιρροών. Θα μπορείτε μόνοι σας να δείτε την ενεργειακή σας κατάσταση πριν και μετά τις συνεδρίες.
• Κατά την διάρκεια της συνεδρίας γίνεται ουσιαστική απαλλαγή από μαγικά προγράμματα – ξόρκια, ματιάσματα, γητέματα, στεφάνια αγαμίας, κατάρες, αρνητικά προγράμματα εκ γενετής. Οι κοσμικές ροές καθαρίζουν όλα τα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου, τα ενεργειακά κέντρα του, καίγοντας τις καταστροφικές ενέργειες.
• Αφαιρούνται όλες οι αρνητικές επιδράσεις, ανεξάρτητα από την παλαιότητα, τον τύπο και την δύναμη τους. Χάρη στις κοσμικές ενέργειες ανεβαίνει το ενεργειακό επίπεδο του ανθρώπου, εξαφανίζονται οι παραμορφώσεις και τα σπασίματα της αύρας. Πυκνή και έντονη αύρα προσφέρει καλύτερη προστασία από εξωτερικές επιρροές, έτσι γίνεται δύσκολο να επηρεαστεί αρνητικά ο άνθρωπος. Έχοντας υπόψη, ότι τα κανάλια του ασθενή δεν κλείνουν (συνεχίζουν να δρουν από 3 μέρες μέχρι και 6 μήνες), ο άνθρωπος για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται υπό καθαριστική, αποκαταστατική και προστατευτική επιρροή.
• Εξατομικευμένη προσέγγιση, βοήθεια σε δύσκολες περιπτώσεις
• Ενεργειακή προστασία και στήριξη στο κλάδο της δουλειάς σας
• Ενεργειακή προστασία της οικογένειας
• Αποτελεσματική δουλειά βάσει φωτογραφίας
• ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ
•  Εμπιστευτικότητα
• Έχοντας περάσει τις συνεδρίες για απαλλαγή μαγικών προγραμμάτων και εκ γενετής προγραμμάτων, θα είστε προστατευμένος και έχοντας λάβει την ενεργειακή δύναμη, θα είστε άτρωτος για τους εχθρούς και τους αντίζηλούς σας.

Έρευνες

Έχουν γίνει έρευνες σε κάποια πανεπιστήμια της Ρωσίας από φυσικούς, φυσικομαθηματικούς ερευνητές της κβατικής φυσικής και με την βοήθεια της φωτογραφίας Κίρλιαν (ο Κίρλιαν είναι αυτός που εφηύρε την φωτογράφηση της Αύρας) εντόπιζαν τα σημεία στην αύρα που είχαν προσβληθεί από *βλάβες και μετά από 10-15 συνεδρίες οι *βλάβες είχαν καθαρίσει.

*βλάβες εννοούμε οτιδήποτε έχει επηρεάσει την δομή της αύρας (κατάρες, κακό μάτι, αρνητικά προγράμματα, γλωσσοφαγιάς κ.α.)

Shares
Share This