Επιλογή Σελίδας

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η ενέργεια δεν έχει όρια, για αυτό το λόγο όταν ένας θεραπευτής ξεκινά μία θεραπεία εξ αποστάσεως δεν υπάρχει χώρος και χρόνος και όλα γίνονται ένα χωρίς περιορισμούς. Επίσης γνωρίζετε ότι και ο εγκέφαλός  μας δεν έχει περιορισμούς αρκεί κάποιος να τον έχει εκπαιδεύσει.

Πως γίνετε λοιπόν αυτή η θεραπεία και τι πρέπει  να κάνει ο θεραπευόμενος για να την αποκτήσει, καταρχάς το πρώτο πράγμα είναι η επικοινωνία, πρώτα επικοινωνούμε με e-mail ή τηλεφωνικά για να κανονίσουμε το ραντεβού μέσο Skype για να μιλήσουμε για το πρόβλημα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο και να γίνουν κάποιες μετρήσεις, στην συνέχεια προχωράμε στο κλείσιμο του ραντεβού, στο πότε θα γίνει η συνεδρία.

Στην θεραπεία εξ αποστάσεως τελούνται όλα κανονικά σαν να είμαστε από κοντά, ο θεραπευόμενος πρέπει να έχει διαλέξει ένα δωμάτιο ήσυχο, να έχει κλείσει κινητό και να έχει ειδοποιήσει  να μην τον ενοχλήσουν για περίπου μία ώρα, να έχει ανάψει ένα κεράκι (αυτό θα βοηθήσει να καούν τα αρνητικά ρευστά στον χώρο), καλό είναι να έχουμε λιβανίσει ή να έχουμε ανάψει ένα αρωματικό στικ. Θα μπορούσατε να έχετε σε ένα τραπεζάκι δίπλα σας ένα γυάλινο βάζο με χοντρό αλάτι και ένα μπουκάλι νερό επίσης γυάλινο (το νερό θα πρέπει να είναι ή από πηγή ή εμφιαλωμένο ή φίλτρου) έτσι ώστε να φορτιστούν ενεργειακά και μετά το τέλος της συνεδρίας να σας πω πως θα τα χρησιμοποιήσετε.

Αφού λοιπόν τα έχετε κάνει όλα αυτά, βάλτε μία χαλαρωτική μουσική, σταθείτε όρθιος/α και απολαύτε τη θεραπεία που λαμβάνει χώρα!  .

Επειδή η θεραπεία τελείτε σε όρθια στάση καλό είναι να  τοποθετούμε μία καρέκλα πίσω μας έτσι ώστε αν νιώσετε κούραση να κάτσετε για ένα λεπτό και να ξανασηκωθείτε, καλό είναι να έχετε βάλει ένα ρολόι να χτυπήσει μετά από μία ώρα ή να έχετε επιλέξει η μουσική που βάλατε να έχει διάρκεια 1 ώρας

Τα χρήματα μετά από 24 ώρες δεν επιστρέφονται

Shares
Share This