Επιλογή Σελίδας

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

‘’Ο καθένας από εμάς θέλει να είναι υγιής και ευτυχισμένος’’

Κατάληψη – Η εισαγωγή παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα από αρνητικούς ενεργειακούς σχηματισμούς που κατέχουν νοημοσύνη. Αυτές οι ενεργειακές οντότητες διαφέρουν στην δύναμη και στην προέλευση: κοσμικά και γήινα.

Τα βασικά συμπτώματα της κατάληψης:

• Ο άνθρωπος ακούει φωνές, πάσχει μανία καταδίωξης
• Αλκοολισμός
• Ναρκομανία
• Υπερβολική επιθετικότητα
• Σύγχυση
• Εμμονές
• Ο άνθρωπος συνέχεια παρά τη θέληση του βλέπει κάτι
• Ο άνθρωπος παθαίνει εμμονή με κάποια ιδέα και εκτός από αυτήν δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα, είναι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας είναι έτοιμος για τα πάντα. Υπάρχει ένας μόνιμος φόβος χωρίς αιτία.

Στο καθένα από εμάς υπάρχουν ορισμένα καταστροφικά χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα, και στην προσωπικότητα. Όταν ο άνθρωπος δουλεύει με τον εαυτό του, απαλλάσσεται από αυτά, και ο αρνητισμός μειώνεται. Εάν όμως καλλιεργεί τα μειονεκτήματα του, γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα θυμού, ζήλιας, υπερηφάνειας, επιθετικότητας, και προσελκύει από όλες τις πλευρές ανεπιθύμητες ενεργειακές οντότητες, που τρέφονται με βρώμικη ενέργεια. Αυτές μπαίνουν στα λεπτοφυή σώματα των ανθρώπων και ζουν σαν ξενιστές. Όσο περισσότερο χρόνο οι ενεργειακές οντότητες βρίσκονται μέσα στον άνθρωπο, τόσο περισσότερο έχουν ανάγκη από τροφή, προκαλώντας του αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και πράξεις. Εάν ο άνθρωπος οδηγείται από τις αδυναμίες του, τότε αυτός σταδιακά εξουσιάζεται εξ ολοκλήρου από την ενεργειακή οντότητα, γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια της. Παράλυση της θέλησης, ψυχικές διαταραχές, καταστροφή του ανθρώπινου σώματος – αυτή είναι η σοδειά, που θερίζει ο άνθρωπος. Ενεργειακή οντότητα (διάβολος, δαίμονας) μπαίνει στις πύλες που έχουν ανοιχτεί από την αμαρτία. Εκεί, που η είσοδος είναι ανοιχτή, εισέρχονται οι παρασιτικές οντότητες διαφόρων μεγεθών και δυνάμεων.

Απαλλαγή από ενεργειακές οντότητες – είναι μία μακριά και δύσκολη διαδικασία, που ακολουθείται από κρίσεις τόσο της φυσικής κατάστασης όσο και της ψυχοσυναισθηματικής. Η οντότητα που έχει κάνει κατάληψη, επιβάλλει μία κατάσταση ανησυχίας, πανικού, φόβου, επιθετικότητας προκειμένου να κατεβάσει τον άνθρωπο σε δονήσεις χαμηλότερων συχνοτήτων και να τρέφεται με αυτά. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής πρέπει οπωσδήποτε να δουλεύει με τον εαυτό του. Η θεραπεία γίνεται με κύκλους των 10 – 15 συνεδριών το καθένα. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι η ενεργειακή οντότητα είναι ένα καταστροφικό μέρος της προσωπικότητας, γι’ αυτό η απαλλαγή από αυτήν γίνεται σταδιακά, μέσω της επίγνωσης και της επανεκτίμησης των αξιών, και την άνοδο σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Στον άνθρωπο αναπτύσσεται η θέληση, και αυτός κάλλιστα μπορεί να πολεμήσει το “σκοτεινό” μέρος του. Η μηχανική απαλλαγή από ανεπιθύμητες ενεργειακές οντότητες δεν υπάρχει. Αυτή είναι μία πνευματική ανάσταση, πίσω από την οποία κρύβεται η σκληρή δουλειά του θεραπευτή και του ασθενή. Κατά τη διάρκεια της απαλλαγής από τις ενεργειακές οντότητες είναι πολύ αποτελεσματική η θεραπεία με τα Εγκρέγκορ του ζωροαστρισμού. Είναι απλά αναντικατάστατος στις περιπτώσεις κατάληψης από μεγάλες κοσμικές ενεργειακές οντότητες.

 

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

Shares
Share This