Επιλογή Σελίδας

Η Υλική ευημερία είναι κάτι που θα ήθελαν οι περισσότεροι άνθρωποι.

 

Κάθε άνθρωπος θα ήθελε να έχει αρμονία και να μπορεί όσο το δυνατόν περισσότερο να βοηθήσει τους δικούς του ανθρώπους, όπως την οικογένεια του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, από την οικονομική ανασφάλεια και αστάθεια. Βλέπουμε ότι κάποιοι καταφέρνουν να εκπληρώνουν τους στόχους τους έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν την υλική αλλά και την ηθική ικανοποίηση στους εαυτούς τους και τους δικούς τους, αντίθετα με άλλους που χρειάζεται να δουλεύουν σε 2 και 3 δουλειές από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς αποτέλεσμα.

Ποιο άραγε να είναι το μυστικό της επιτυχίας τους; Το μυστικό της επιτυχίας προέρχεται από τη δύναμη και τον έλεγχο κάποιων πηγών ενέργειας αλλά και την ικανότητα διαχείρισης αυτών των πηγών. Για να επιτευχθούν όλα αυτά θα πρέπει να αποβάλουμε τις κατώτερες ενέργειες του φόβου, οι οποίες μπλοκάρουν την ανάπτυξη. Και στην συνέχεια να απελευθερώσουμε την ενέργεια του 1ου τσάκρα (Μουλαντχάρα), του 3ου (Μανιπούρα) και του 5ου (Βισούντχα). Η ανάπτυξη και η ενεργοποίηση αυτών των ενεργειακών κέντρων δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να ελέγχει την υλική ενέργεια και να γίνει πιο δημιουργικός.
Για να πετύχετε και να απελευθερώσετε την ενέργεια της δημιουργικότητας σας προτείνουμε τις συνεδρίες της υλικής ευημερίας, έτσι ώστε να μπορέσετε να συνδεθείτε με αυτή την ενέργεια μέσα σας.

Με τις συνεδρίες υλικής ευημερίας ενεργοποιούμε τα ενεργειακά κέντρα, απαλλασσόμαστε από τις ενεργειακές οντότητες, αποκτούμε διαύγεια μυαλού, αποβάλουμε τα συμπτώματα στέρησης και ανοίγουμε τον δρόμο προς την επιτυχία και τον πλούτο.
Οι συνεδρίες υλικής ευημερίας διεγείρουν το νου για ευφυΐα και την συνείδηση του ανθρώπου, μεγιστοποιώντας την τύχη και την ευημερία. Τελειοποιώντας τις συνεδρίες είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε αυτά που πάντα ονειρευόσασταν!

Κατά τη διάρκεια του συντονισμού όπως και στις συνεδρίες ενεργοποιείται ένα φυλαχτό που θα συμβάλει στην ανάπτυξη σας σε αυτό τον τομέα
 
Για να μπορέσετε να λάβετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση, η οποία θεωρείται σαν μεταπτυχιακό, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση του επιπέδου Μαγίστερ και Εγκρέγκορ του Ζωροαστρισμού. Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσκομίσετε τα πτυχία σας που αφορούν: το Μαγικό μπλόκ, το Μάστερ, το Μαγίστερ και το Εγκρέγκορ Ζωροαστρισμού. Μετά την εκπαίδευση χορηγείται πιστοποιητικό και θα μπορείτε αμέσως να ξεκινήσετε τις συνεδρίες με τους θεραπευμένους σας. Δεκτοί και μαθητές άλλων σχολών.
 

Shares
Share This