Επιλογή Σελίδας

ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ

Σήμερα η μέθοδος της ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές και πιο αναγνωρισμένες μεθόδους θεραπείας στον κόσμο.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ως προς τον άνθρωπο και γίνεται με ένα μοναδικό τρόπο, και αυτός ο τρόπος είναι που προσδιορίζει το γιατί η κοσμοενεργητική διαφέρει από τις άλλες μεθόδους θεραπείας: ιατρική, ρεφλεξολογία, ομοιοπαθητική, βιοενέργεια, φυσικοθεραπεία, κ.α.

Με τη βοήθεια αυτών των μεθόδων γίνονται προσπάθειες να λυθεί τοπικά το πρόβλημα, εξουδετερώνοντας μόνο τα επιφανειακά συμπτώματα, όμως η αιτία της ασθένειας δεν εξαλείφεται. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο η προσωρινή επίδραση στην βελτίωση της υγείας και έτσι οι ασθένειες – μόνο για λίγο – μπαίνουν σε ύφεση, επανερχόμενες σταδιακά σε πιο βαριά μορφή.

Γιατί Κοσμοενεργητική – η μέθοδος της κοσμοενεργητικής, χάρη στη χρήση των ενεργό-πληροφοριακών καναλιών/ροών, δίνει την δυνατότητα να επηρεαστούν όλα τα βιοενεργοπληροφοριακά συστατικά του ανθρώπου. Οι Κοσμικές ενέργειες επηρεάζουν ολοκληρωτικά τον άνθρωπο, τον καθαρίζουν από τις συσσωρευμένες αρνητικές ενέργειες όπως, επιθετικότητα, φόβος, θυμός κ.α. Οι ενέργειες των ενεργό-πληροφοριακών ροών του σύμπαντος δίνουν ώθηση σε μία νέα κοσμοθεωρία αλλά και στην πνευματική ανάπτυξη. Βοηθούν τον άνθρωπο να αναθεωρήσει τη θέση του στην ζωή, τη σχέση του απέναντι στον εαυτό του και στους άλλους ανθρώπους, δίνουν δύναμη να καταπολεμηθεί η καταστροφική πλευρά της προσωπικότητας και με αυτόν τον τρόπο γίνεται η μετατροπή της αρνητικής δόνησης των ιστών και των κυττάρων σε θετική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναζωογόνηση όλου του οργανισμού.

Η ολοκληρωτική θετική ενεργο-πληροφοριακή επήρεια επιτρέπει στον άνθρωπο να αποκτήσει & ανακτήσει μία υγιεί και γεμάτη αύρα, να καθαριστούν & ενεργοποιηθούν τα ενεργειακά κέντρα που συμβάλλουν στην βελτίωση της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης, στην αρμονική κοινωνική του παρουσία, στην υγεία και τέλος στην ανακάλυψη ταλέντων & υπερδυνάμεων.

Αυτή η μέθοδος είναι για αυτούς, που είναι έτοιμοι να αλλάξουν τη ζωή τους, να αναπτυχθούν δυναμικά και να είναι υγιείς.

Η πόρτα του κέντρου μας ανοίγει, και δέχεται με χαρά, αυτούς που την χτυπάνε!

ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ

• Η πρακτική της ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ είναι προσαρμοσμένη για δυτικά μυαλά, είναι απλή, αποτελεσματική, δεν απαιτεί πολύ χρόνο, ειδικές συνθήκες ή ειδικές ικανότητες. Η χρήση των ενεργο-πληροφοριακών ροών είναι εφικτή οπουδήποτε και οποτεδήποτε τις χρειαστείτε και χωρίς περιορισμούς.

• Η κοσμοενεργητική είναι μία από της πιο αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας και αυτο-ανάπτυξης. Η πρακτική της ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ – δεν είναι θρησκεία, δεν είναι ύπνωση, δεν είναι ΝΛΠ(νευρογλωσσικός προγραμματισμός) και ούτε οποιαδήποτε άλλη επήρεια στη συνείδηση. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας μένετε νηφάλιοι και εσείς οι ίδιοι προσαρμόζετε τη διαδικασία ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε ή που έχουν οι θεραπευόμενοί σας.

• Η κοσμοενεργητική απευθύνεται σε νοητικά αναπτυγμένους ανθρώπους, που είναι πρόθυμοι να καταβάλουν προσπάθειες για την επίτευξη αποτελέσματος και να αλλάξουν.

• Η αποτελεσματικότητα – η σειρά των καναλιών που χρησιμοποιούνται (ενεργό-πληροφοριακές ροές) έχουν δοκιμαστεί σε πανεπιστήμια και νοσοκομεία της Ρωσίας στην πρακτική τους, έχουν δοκιμαστεί πειραματικά και έχουν επιβεβαιωθεί επιστημονικά.

Η μέθοδος αυτή είναι για αυτούς που θέλουν να έχουν Αρμονία, Υγεία και Ευτυχία στην Ζωή τους!!!

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την κλασική Ιατρική, όμως λειτουργούν συμπληρωματικά με τέλεια αποτελέσματα.  Κατά την διάρκεια οποιονδήποτε εναλλακτικών θεραπειών επιλέξετε να κάνετε,  κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόψει την φαρμακευτική αγωγή σας εκτός από τον θεράποντα Ιατρό σας.  Η κοσμοενεργητική είναι από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας, γιαυτό τον λόγο δεν προτείνουμε κανένα είδος σκευασμάτων όπως βιταμίνες, κ.α.

Shares
Share This