Επιλογή Σελίδας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΩΩΝ

 

Χάρης ενός καναλιού της Κοσμοενεργητικής μπορούν τα φυτά, και οι μικροί μας φίλοι να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για την υγεία τους, και εμείς ακόμη περισσότερο ασφαλείς που θα τους έχουμε δίπλα μας ένα σύντροφο που θα βιώνουμε την ευτυχία μαζί του!

Δυστυχώς η μόνη ράτσα που δεν μπορεί να έχει την φροντίδα της Κοσμοενεργητικής είναι τα Μπουλντόγκ μην με ρωτήσετε γιατί η απάντηση είναι δεν ξέρω, για να το έχουν πει οι πρώτοι Δάσκαλοι κάτι θα ξέρουν, άλλωστε ποτέ μην ξεχνάτε αυτά που σαν έχω αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα, με την Κοσμοενεργητική έχουν γίνει έρευνες και μελέτες για το που και σε τι λειτουργεί αλλά και που έχει αποτελέσματα ή όχι.

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται για αυτήν την θεραπεία είναι η επικοινωνία για να συζητήσουμε το πρόβλημα που υπάρχει, και στην συνέχεια να στείλετε μία φωτογραφία του μωρού σας έτσι ώστε να συνδεθώ μαζί του.

Τα ζώα ή τα μικρά παιδιά λόγο της αγνότητας και της αθωότητας τους η θεραπεία, η ενέργεια γενική περνάει πολύ πιο εύκολα και γιαυτό έχουμε και πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Shares
Share This