Επιλογή Σελίδας

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Η ίαση είναι στα χέρια μας! Cosmoenergy-Revolution  

Εγγύηση Αρμονίας, Υγείας και ομορφιάς… 

Διότι Θέλουμε να έχουμε υγεία, ευεξία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα!

Πολλοί άνθρωποι, που έχουν απορρίψει την κλασική ιατρική, έτρεχαν όλη τη ζωή τους να θεραπευτούν χωρίς αποτέλεσμα, χάνοντας πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά δεν απαλλάσσονταν από τις αρρώστιες που έχουν, αλλά μόνο για λίγο έμπαιναν σε ύφεση για λίγο και φούντωναν ξανά … 

Γιατί έτσι? Ο άνθρωπος, εξαντλημένος από τέτοιου είδους θεραπείες αναρωτιέται: “Ποιά είναι τελικά η αιτία των βασάνων μου, γιατί αυτό συμβαίνει ειδικά με εμένα;” δυστυχώς, η σύγχρονη ιατρική δεν είναι σε θέση να απαντήσει και να βρει τις αιτίες των παρουσιαζομένων ασθενειών… Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν οι αρχαίες γνώσεις και η εμπειρία, που είναι σήμερα διαθέσιμες

Το ενεργό-πληροφοριακό πεδίο (αύρα) που βρίσκεται γύρω από τον άνθρωπο εμπεριέχει μέσα του όλες τις πληροφορίες για την ψυχική κατάσταση αλλά και την υγεία του ανθρώπου, για την μοίρα του.

• Η αύρα πρέπει να είναι συμπαγής και ομοιογενής – χωρίς σπασίματα και παραμορφώσεις, – αυτό δείχνει ότι, ο άνθρωπος έχει πετύχει την αρμονία μέσα του, είναι σχεδόν υγιής και επιτυχημένος.
• Η αύρα αποτελείται από ενέργειες των ενεργειακών κέντρων – τα κύρια είναι 7 στον άνθρωπο και στον εσωτερισμό τα ονομάζουν τσάκρα.
• Η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια στην περιοχή των τσάκρα, μπλοκάρει την ανάπτυξη και τη λήψη της ζωτικής ενέργειας από τα όργανα αλλά και τα συστήματα των οργάνων, και αυτό φέρνει σταδιακά την καταστροφή τους, δηλαδή τις ασθένειες…
• Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αύρας και των τσάκρα σας πραγματοποιώντας την διάγνωση της αύρας στο κέντρο μας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε για την προδιάθεση για αρρώστιες, αλλά επίσης να καταλάβετε την αιτία των προβλημάτων που σας παρουσιάστηκαν, και το πιο σημαντικό, θα μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά για πάντα! Η ίαση των αιτιών της αρρώστιας απαλλάσσει από τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούν αυτά.

 

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΜΟΥΛΑΝΤΧΑΡΑ, ΕΣΕΙΣ:

⇒ θα απαλλαγείτε από το σύνδρομο της χρόνιας κούρασης, αδυναμίας, υπνηλίας, ευερεθιστότητας, περιττών κιλών, ανησυχίας, επιθετικότητας, κατάθλιψης, αϋπνίας, πεσμένου ανοσοποιητικού, αρρώστιες των ποδιών και του ουροποιητικού συστήματος, της σπονδυλικής και του κινητικού συστήματος.
⇒ Θα αποκτήσετε σιγουριά, ενέργεια για εξέλιξη, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, θα γίνετε πιο χαρούμενος, αισιόδοξος, υγιής.
⇒ Τα παιδιά ανταποκρίνονται αποτελεσματικά και γρήγορα στην θεραπεία – παρατηρείται μειωμένη ανησυχία, επιθετικότητα, διορθώνετε η συμπεριφορά των απροσάρμοστων παιδιών και εφήβων, αυξάνονται οι διανοητικές τους ικανότητες, θεραπεύονται από ενούρηση (!!!)

Η ΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΣΙΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΚΡΑΣ ΣΒΑΝΤΧΙΣΤΑΝΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ:

⇒ Να απαλλαγείτε από το βαρύ φορτίο που προκαλούν οι στενοχώριες που έχουν καταπιεστεί, το στρες, τα βάσανα, οι εξαρτήσεις, οι ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος, οι πόνοι περιόδου, της χαμηλής σεξουαλικής δραστηριότητας,της σεξουαλικής ψυχρότητας, της στειρότητας και των διάφορων δυσλειτουργιών

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΝΙΠΟΥΡΑ, ΕΣΕΙΣ:

⇒ Απαλλάσσεστε από τις αρρώστιες του γαστρεντερικού συστήματος , των νεφρών, του συκωτιού, του πάγκρεας, της σπλήνας, τις αρρώστιες του κυκλοφοριακού συστήματος, σημαντική καλυτέρευση της ποιότητας του αίματος και της κατάστασης του συκωτιού σε διάφορες περιπτώσεις ηπατίτιδας, σημαντική καλυτέρευση της μνήμης, κοινωνικοποίηση.

ΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΣΙΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΚΡΑ ΑΝΑΧΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ:

 Απαλλάσσεστε από τις αρρώστιες του καρδιαγγειακού συστήματος, αρρώστιες των πνευμόνων, ρυθμίζετε την αρτηριακή πίεση, βελτιώνετε σημαντικά την πνευματική σας κατάσταση και τις σχέσεις με τους γύρω ανθρώπους, επίσης λύνεται και το πρόβλημα της μοναξιάς.

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΒΙΣΟΥΝΤΧΟΥ, ΑΝΤΖΝΟΥ, ΣΑΧΑΣΡΑΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

 Να απαλλαγείτε από τους χρόνιους πονοκεφάλους, ενδοκρανιακή υπέρταση, αγγειονευροπάθεια, αρρώστιες του ΚΝΣ, αρρώστιες του αναπνευστικού συστήματος, θυρεοειδή, αρρώστιες ΩΡΛ, σύγχυση, καλυτέρευση της όρασης και ακοής, θα μπορέσετε να αναπτύξετε την διαίσθηση, τις υπερδυνάμεις, να αποκτήσετε αρμονία, σοφία και ολοκλήρωση

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ:

• Να νιώθετε συναισθηματική δυσφορία
• Να πίνετε διαφορά και πολλά φάρμακα
• Να υποφέρετε από τις διαλυμένες σχέσεις
• Να είστε συνέχεια ασθενής και να ταλαιπωρήστε
• Να πηγαινοέρχεστε στα ιατρεία

Ελάτε για ΔΙΑΓΝΩΣΗ* της αύρας (κλείνοντας ένα ραντεβού για ανάλυση και διερεύνηση του βιοπεδίου σας)

την ΔΙΑΓΝΩΣΗ* την κάνει θεραπεύτρια με εμπειρία πάνω από 17 χρ.

*Διάγνωση δεν εννοούμε ιατρική, αλλά ενεργειακή. 

Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την Ιατρική, όμως λειτουργούν συμπληρωματικά με τέλεια αποτελέσματα.  Στην διάρκεια της  θεραπείας κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόψει τυχόν αγωγή σας εκτός από τον θεράποντα Ιατρό σας.  Η κοσμοενεργητική είναι από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας γιαυτό τον λόγο δεν προτείνουμε διάφορα σκευάσματα όπως βιταμίνες, κ.α.

Shares
Share This