Επιλογή Σελίδας

Ο ήλιος δεν γνωρίζει ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Φωτίζει χωρίς σκοπιμότητα και τους ζεσταίνει όλους!!!

Σουπράτζνα Πράνα

Λίγα λόγια για μένα, αλλά και την πορεία μου στην γνώση!

 

Μετά από πολλά χρόνια (από το 1999) ενδοσκόπησης, εξερεύνησης, αναζήτησης, γνώσης και πειραματισμού, αισθάνομαι έτοιμη να δώσω το καλύτερο που έχω μέσα μου, προσφέροντας απλόχερα και συνειδητά τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου,  χωρίς να στερήσω το παραμικρό από τους μαθητές  μου ή από τους θεραπευόμενούς μου.

Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, απασχολήθηκα με άλλο αντικείμενο εργασίας, έτσι ώστε να βγάζω τα προς το ζην μου και να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις οικονομικές απαιτήσεις των σπουδών μου. Οι σπουδές μου αφορούσαν αντικείμενα που λάτρευα και λατρεύω, προσωπικά δε,  θεωρώ ότι είμαι ταγμένη σε αυτού του είδους την υποστήριξη και θεραπεία των συνανθρώπων μου.

Οι γνώσεις που έχω αποκομίσει από τις σπουδές μου, εφαρμόσθηκαν πρώτα σε εμένα την ίδια και στη συνέχεια σε ανθρώπους που εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται. Μέσα από αυτή την διαδικασία μπόρεσα να έχω την πληροφορία για το πώς λειτουργούν τα όσα προτείνω και πρεσβεύω, για τα αποτελέσματά τους αλλά και την διάρκεια που μπορούν να έχουν.

Κατά την διάρκεια αυτής της πορείας σπουδών, προσωπικής αναζήτησης και επέκτασης, πρόσθεσα  και αφαίρεσα, αναθεώρησα και αποδέχτηκα, σκέψεις , απόψεις, πιστεύω και θεωρίες. Πιστεύω ότι έχω καταφέρει να αποκρυσταλλώσω και υιοθετήσω αυτά τα οποία   μπορούν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα  στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Έχω σπουδάσει και μυηθεί σε διάφορα ενεργειακά και πνευματικά συστήματα θεραπείας, αλλά και Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, ανεβαίνοντας κάθε φορά ένα καινούργιο σκαλοπάτι, εξερευνώντας παράλληλα ένα καινούργιο πεδίο, ένα καινούργιο κόσμο. Επιστέγασμα όλων αυτών ήταν η ενασχόλησή μου με τη Κοσμοενεργητική, η οποία ήρθε την κατάλληλη στιγμή στην ζωή μου και  λειτούργησε σαν «συλλογή» όλων των προηγούμενων σπουδών μου. Θεωρώ ότι  είναι η πιο δυνατή και αποτελεσματική θεραπεία που υπάρχει (σύμφωνα με όσα γνωρίζω μέχρι σήμερα).

Ξεκίνησα τις σπουδές μου εδώ στην Ελλάδα μέχρι σε ένα επίπεδο, είδα ότι δυστυχώς δεν με κάλυπταν διότι έδιναν ούτε καν την μισή γνώση από αυτή που έχει η Κοσμοενεργητική. Έκανα λοιπόν ένα ταξίδι πρώτα στην Ισπανία γνωρίζοντας μία από τους δύο καλύτερους  Δασκάλους στον κόσμο, την Τατιάνα Κι, μία δασκάλα founder δύο καναλιών (ευημερίας & γιν-γιαν), Έφτασα και εκεί σε κάποιο επίπεδο άλλα όσο προχωρούσα κάτι μου έλεγε εσωτερικά ότι υπάρχει κι άλλο μην σταματάς. Ταξίδεψα Ν. Αμερική με ένα φίλο και καθίσαμε 3 περίπου μήνες με κάποιους Σαμάνους οι οποίοι με μύησαν σε κάποιες συμπαντικές ροές που είναι για την προσωπική μου εξέλιξη και προστασία.

Και το τελευταίο μου ταξίδι σταθμός, ήταν 6 μήνες δίπλα σε δύο άτομα, έναν άντρα και μία γυναίκα οι οποίοι ήταν Μαθητές του αείμνηστου Βλαντιμίρ Πετρόβ και εκεί μυήθηκα σε κάποιες ακόμη ροές που είναι για την προστασία μου και κάποιες τεχνολογίες, ένα από αυτά ήταν ένα μπλοκ που είναι προέκταση της Κοσμοενεργητικής που επεμβαίνει στην τέταρτη διάσταση και μία άλλη εκπαίδευση που είναι πάλι για την προσωπική μου εξέλιξη την οποία όμως μπορώ να μυώ και άλλους για να αποκτήσουν ψυχικές δυνάμεις ή ότι άλλο έχει ανάγκη ο κάθε Κοσμοενεργέτης.

Αυτό ήταν το όμορφο ταξίδι μου μέσα στην πορεία της Κοσμοενεργητικής και η γνώση να ξέρετε δεν σταματά ποτέ….. ακόμα μαθαίνω…

 

Μπορείτε να απολαύσετε μαζί μου αυτήν την εμπειρία,  παίρνοντας απλόχερα τα δώρα που έχει να σας δώσει το σύμπαν, μέσα από τις ενεργό-πληροφοριακές ροές του (κανάλια)!!!

Φως και Αγάπη μέσα σας και γύρω σας, ας είμαστε όλοι ευλογημένοι!!!

Shares
Share This