Επιλογή Σελίδας

Καθαρισμός χώρων

 

 

Ο κάθε ένας από εμάς θέλει να ζει υγιής και ευτυχισμένος!

 

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να ζούμε σε ένα υγιής περιβάλλον, το οποίο θα είναι καθαρό ενεργειακά, και ενεργοποιημένο έτσι ώστε να δέχεται μόνο θετικές ενέργειες και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό προστατευμένο.

Τι είναι λοιπόν αυτός ο καθαρισμός χώρου: Στον ενεργειακό καθαρισμό ο χώρος μας καθαρίζεται με τον εξής τρόπο, κάποια καίγονται με ενεργειακή φωτιά, κάποια άλλα στέλνονται εκεί που ανήκουν, άλλα πάλι στέλνονται στους δικαιούχους τους, κάποια τα τραβάει η μητέρα Γη η οποία έχει μετασχηματιστικές ιδιότητες, άλλα διαλύονται και κάποια που έχουν ποιο ισχυρή μορφή ενέργειας κάνουν 6 μήνες στο να ξανασχηματιστούν.

Στην Κοσμοενεργητική υπάρχουν ισχυρές ενεργό-πληροφοριακές ροές/κανάλια τα οποία μόλις ανοιχτούν στον χώρο, καθαρίζουν από διάφορα όπως:

Αποτυπώματα, είναι όταν σε ένας χώρος έχει απορρόφηση διάφορα συναισθήματα και καταστάσεις, (έχετε πάει σε ένα καινούριο σπίτι, στο οποίο σε μία συγκεκριμένη θέση κάποιος μπορεί να έκλαιγε, έβριζε, γέλαγε, τσακωνόταν κ.α. και εσείς ανεξήγητα όταν περνάτε η κάθεστε σε εκείνο το σημείο έχετε τα ίδια συμπτώματα). Συμπτώματα, είναι σαν αυτό στο παράδειγμα.

Κακό μάτι, αυτό νομίζω δεν χρειάζεται να το εξηγήσω το πιστεύει και η εκκλησία μας μόνο που δεν είναι τόσο απλό όσο το έχουμε πάρει εμείς, διότι κάνει περισσότερη ζημιά από τον πονοκέφαλο που το έχουμε συνδέσει. Συμπτώματα, πονοκέφαλος ως γνωστών, χασμουρητά, ατυχίες, παροδική ασθένεια (στομαχόπονος, εμετοί, πονόκοιλος, ρίγη).

Αρνητικές ενέργειες, αυτές τις πιο πολλές φορές ειδικά την σημερινή εποχή τις δημιουργούμε και μόνη μας, δεν είναι απαραίτητο να περιμένουμε από τους άλλους, όμως και η άλλοι που έρχονται στο χώρο μας όχι απαραίτητα για να μας κακολογήσουν αλλά και να μας ξεφορτώσουν τα δικά τους προβλήματα πάλι φορείς αρνητικής ενέργειας είναι και όχι μόνο αυτό αλλά  τραβάνε και την θετική μας ενέργεια, τα λεγόμενα ενεργειακά Βαμπίρ. Συμπτώματα, έχετε ανησυχία η και το αντίθετο σας πιάνει υπνηλία, πονοκέφαλοι, χασμουρητά, ζουζουνίσματα στην ακοή και όσο αυξάνετε έρχονται και περισσότερα προβλήματα.

Γλωσσοφαγιά, όπως έλεγε και ο αγαπημένος μου Αγ. Κυπριανός 72 γλώσσες αν σε συζητήσουν δεν θεωρείτε, αλλά γίνεται μαγεία, με τα λεγόμενα κι άλλων μεγάλων Πατέρων της εκκλησίας είναι κάτι σοβαρό. Συμπτώματα, δεν σας πηγαίνει καλά η ζωή σας, ατυχίες, ατυχήματα, κ.α.

Αρνητικές βλάβες, είναι αυτές που ονομάζουμε μαγείες, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θέλει μόνο ο χώρος καθάρισμα αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι που μένουν στο χώρο. Εδώ τα συμπτώματα μπορεί να είναι κακοτυχία έως και  πολύ σοβαρές ασθένειες, αν καταλάβετε/διαισθανθείτε/νιώσετε  ποτέ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα σας πρότεινα να τρέξετε στο θεραπευτή/τρια σας.

Οντότητες, εκτός από μια συνειδητή πράξη που κάποιος πάει να καλέσει ένα πνεύμα, ‘’κάτι που δεν συνιστώ έχει δεν έχει τι γνώση κάποιος’’ μπορεί να έρθει και από μία κακόβουλη πράξη κάποιου προς εμάς, οι ονομαζόμενες αρνητικές βλάβες ή να το έχουμε προκαλέσει εμείς οι ίδιοι με τις βρώμικες και πονηρές μας σκέψεις αλλά και πράξεις. Τα συμπτώματα είναι παράξενα τριξίματα, ενώ έχετε κλειστές πόρτες νιώθετε ένα στιγμιαίο ελαφρύ αεράκι, ακούτε σαν ψίθυρους, να πέσει ξαφνικά ένα αντικείμενο κάτω κ.α.

Νεκρωτικές συνδέσεις, είναι ψυχές οι οποίες έχουν εγκλωβιστεί στον ενδιάμεσο κόσμο για κάποιο λόγο ή οι γεροί δεσμοί με τους οικείους τους που μετά θάνατον δεν ήθελε να τους αποχωριστεί ή επειδή αφαιρέθηκε η ζωή τους τόσο ξαφνικά που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον θάνατο  και εγκλωβίζονται εδώ. Τα συμπτώματα είναι τα ίδια με τα προηγούμενα

Ο ενεργειακός καθαρισμός και η προστασία με τα κανάλια της κοσμοενεργητικής διαρκεί 5-6 μήνες.

Οι Κοσμοενεργέτες αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις θεραπευτικά με την δύναμη της συμπαντικής ενέργειας (ενεργό-πληροφοριακές ροές/κανάλια). Στην κοσμοενεργητική δεν υπάρχει πλάνη διότι όλα έχουν αποδειχτεί από τις μακροχρόνιες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς!

Shares
Share This