Επιλογή Σελίδας

.

Προστασία – κέλυφος

Η ΚΕ χρησιμοποιεί τέσσερις μεθόδους προστασίας: κέλυφος, χρυσή πυραμίδα, ενεργό μαργαριτάρι (8ο πρόσθετο τσάκρα) και τις ίδιες τις συχνότητες. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει το κέλυφος σαν προστασία, όχι απαραίτητα Κοσμοενεργέτες. Οι άλλες όμως τρεις τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο από Κοσμοενεργέτες και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ενεργειακό μαργαριτάρι αναπτύσσεται φορά με την φορά υπό την επίδραση των συχνοτήτων. Αν ένα άτομο δεν συντονίζεται (δεν δουλεύει) με τις συχνότητες, το μαργαριτάρι δεν θα αυξηθεί. Η χρυσή πυραμίδα από την άλλη χωρίς το μαργαριτάρι είναι απλά ένα περιττό πλαίσιο που θα παρεμβαίνει και θα συνθλίβει, χωρίς να φέρει προστατευτικές ιδιότητες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ο Πρώτος Νόμος του Κόσμου αναφέρει: Παρουσιάστηκε – Κατασκευάστηκε!

Επομένως, η κατασκευή της προστασίας αρχίζει με μια αναπαράσταση που, στην περαιτέρω πρακτική, μετατρέπεται σε μια σταθερή σκέψη-εικόνα. Μπορείτε να φανταστείτε τίποτα και οτιδήποτε, να ξέρετε ότι μία εικόνα σκέψης (οραματισμός) είναι ήδη μια ενεργειακή δομή, η οποία είναι μια σταθερή “εικόνα”, για να την παρουσιάσουμε όμως μέχρι να κατασκευαστεί, πρέπει να καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες και απαιτείται κατάλληλη κατάρτιση για τη δημιουργία μιας σωστής βιώσιμης εικόνας.

 

 

Κατασκευή Όστρακου

Όλος ο χρόνος εργασίας για το όστρακο γίνεται σε όρθια θέση με τα μάτια κλειστά δύο φορές την ημέρα πριν από το μεσημεριανό γεύμα και το βράδυ για 10 λεπτά τη φορά επί 10 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να παραλείψετε ούτε μία ημέρα.

Είναι απαραίτητο να φανταστεί κανείς ότι βρίσκεστε μέσα στο κέλυφος ενός ανοιγμένου μυδιού (βλ. Εικ.). Το πίσω μέρος είναι στερεωμένο στην σπονδυλική μας στήλη (από το 1ο αυχενικό έως τον κόκκυγα) και μπροστά είναι το σημείο που θα ανοίγει, το σχήμα είναι κατά μήκος: στην κορυφή – το κέλυφος είναι πάνω από το κεφάλι 30-40εκ και το κάτω μέρος – κάτω από τα γόνατο. Τα κελύφη δεν πρέπει να είναι στενά – σε αυτή την περίπτωση το τμήμα του σώματος θα το ανοίξουν. Το κέλυφος πρέπει να κατασκευαστεί αναλογικά με το μέγεθός του σώματος σας. Ένα μικρό κέλυφος θα είναι στενό, ένα μεγάλο κέλυφος είναι ένα επιπλέον βάρος. Κατά την κατασκευή του κελύφους, είναι απαραίτητο να το εκπαιδεύσετε ως εξής: άνοιξε, κλείσε, άνοιξε και κλείσε, σαν τα παραθυρόφυλλα για μερικές φορές. Μετά από την περίοδο εκπαίδευσης μπορείτε να το κάνετε και με τα μάτια σας ανοιχτά. Όταν το λειτουργείτε θα πρέπει αισθάνεστε σαν οι ώμοι να κινούνται προς τα εμπρός, αν και στέκονται ακίνητοι. Αυτή είναι μια ένδειξη ότι η εικόνα της σκέψης έχει κατασκευαστεί σωστά. Το κέλυφος είναι πάντα ανοιχτό και κλείνει μόνο σε περίπτωση προστασίας – αυτόματα.

Μετά από 10 ημέρες τέτοιων ασκήσεων το κέλυφος έχει μεγαλώσει και σχηματιστεί έχοντας πάρει ενέργεια και από τους μεσημβρινούς κυρίως της Ο.Κ. Σε αυτό το στάδιο δεν είναι απαραίτητο να το πειράξουμε. Στο μέλλον, θα πρέπει να θυμάστε ότι το κέλυφος θέλει έλεγχο τουλάχιστον για ένα μήνα και είναι επιθυμητό να το παρακολουθείται μία φορά την ημέρα. Ενώ το κέλυφος δεν εξελίσσεται όπως τα ενεργειακά σώματα, πρέπει να θυμόμαστε να το εκπαιδεύεται, για παράδειγμα, εάν κάποιος σας φαίνεται αρνητικός, λέτε στο κέλυφος κλείσε και το βλέπετε να κλείνει και μετά ανοίξτε το κέλυφος αμέσως. Αν το κάνετε αυτό για ένα μήνα μετά την δεκαήμερη εκπαίδευση στο μέλλον, το κέλυφος θα λειτουργήσει αυτόματα εάν είναι απαραίτητο, ωστόσο στην κλειστή κατάσταση δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 3 ώρες. Στο κέλυφος διέρχεται μόνο θετικής ενέργεια. Κατά την ενεργειακή επίθεση είναι αδύνατο να καταστραφεί το κέλυφος, διότι όσο ισχυρότερη είναι η επίθεση, τόσο περισσότερο αυξάνεται το πάχος και η πύκνωση των τοιχωμάτων, τόσο που έχετε ένα αίσθημα βάρους.

Έχει και συνέχεια που δίνετε από το Δάσκαλο…

Shares
Share This