Επιλογή Σελίδας

ΚΑΝΑΛΙΑ AYTOMATOY/ΜΑΓΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ

Κανάλι Συχνότητα                                      Ιδιότητες
Ζεύς Manik Ενέργεια Θεού του Ολύμπου. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των τσάκρας και του κεφαλιού από την βρώμικη ενέργεια, επεκτείνει,  ευθυγραμμίζει και κλείνει της τρύπες από την  αύρα. Πρόκειται για Συμπαντική συχνότητα, θεραπεύει ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος καθώς και του ψυχισμού και ενισχύει τις  άλλες συχνότητες βοηθώντας σε διάφορες παθήσεις.
Τιτάν   Χρησιμοποιείται μόνο για την ενεργοποίηση και τον καθαρισμό των τσάκρας (σε σοβαρές περιπτώσεις, όταν τα τσάκρα δεν  ανταποκρίνονται με τα άλλα κανάλια). Είναι ένα πολύ ισχυρό κανάλι ,και πρέπει  να χρησιμοποιείται με προσοχή.
Τάτα Aparente Εξισορροπεί το ενδοκρινικό  σύστημα φέρνοντας τις ορμόνες σε  ισορροπία, ρυθμίζει τον μεταβολισμό έτσι ώστε να έχουμε τον έλεγχο του βάρους (αδυνάτισμα) και την αναζωογόνηση του δέρματος (σύσφιξη, μύωση ρυτίδων).  Συμβάλει στην  θεραπεία του θυρεοειδούς. Εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, αφαιρεί το στρες.
Χρυσή Πυραμίδα Aparente

Χρησιμοποιείται για τον  καθαρισμό της σπονδυλικής στήλης αλλά και ασθενειών αυτής (κύφωση, κύρτωση κ.α.), την επούλωση των πληγών και εγκαυμάτων.

Προστασία του πελάτη και καθαρισμός των τσάκρας.

Προσφέρει προστασία και θεραπεία από ασθένειες και επιδημίες  σε μεγάλες περιοχές (πόλεις ή χώρες), ενάντια των ασθενειών, επιδημιών ή φυσικών καταστροφών, βελτίωση της οικολογίας και κοινωνικών συμπεριφορών  (εγκληματικότητα). Διατηρεί τα λουλούδια.

Λουλί Aparente Χρησιμοποιείται για  θεραπεία της σχιζοφρένειας, των  ψυχικών και νευρικών διαταραχών, της εγκεφαλικής παράλυσης, των  Σπαστικών Βρεφών (Δ.Δ.Π), της αύξησης ή απώλειας του σωματικού βάρους, βοηθά στον αλκοολισμό και την τοξικομανία αν προέρχονται  από ψυχικές διαταραχές.
Γκεκάτα Aparente Χρησιμοποιείται για την αύξηση  του μαστού και διόρθωση του σχήματος του, για την θεραπεία όλων των παθήσεων του μαστού, εκτός από την  μαστίτιδα και τους όγκους.  Χρησιμοποιείται στης  θηλάζουσες όταν οι θηλές του μαστού είναι ραγισμένες.
Τόρ Aparente Συχνότητα επούλωσης και διάλυσης βρώμικης ενέργειας  και μαγείας.
Μπόν Alvara Βοηθά τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι λόγω βαριάς ασθένειας. Διευκολύνει και ελαφραίνει όλη την κατάσταση όταν τα άλλα κανάλια δεν βοηθούν ή λειτουργούν αργά (πρόσφατο εγκεφαλικό, χρόνιες παθήσεις). Καθαρίζει το κεφάλι. Συχνότητα των ιπτάμενων γιόγκι.
Φως της Σελήνης Aparente Πρόκειται για φυσικό αναισθητικό, ανακουφίζει από κάθε πόνο όπως πονόδοντος, πληγές και κοψίματα. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται  για κολικούς του νεφρού και πόνους των  οργάνων.
Σούτρα Κάρμα Aparente Χρησιμοποιείται για την μερική ή πλήρη αφαίρεση του κάρμα (έως της 7ης γενιάς). Χρησιμοποιείται μόνο όταν υπάρχει απειλή για την υγεία και όταν έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με τα άλλα κανάλια. Αν το κάρμα ενός ατόμου δεν μπορεί να απομακρυνθεί, τότε αυτό σημαίνει ότι αυτός/αυτή δεν έχουν αρκετά καλό κάρμα.
Άγκνι-Χούμ KumHu Συμπαντική θαυματουργή συχνότητα. Η θεραπεία όλων των ασθενειών και ιδιαίτερα σοβαρών ασθενειών. Δίνει ουδέτερη ενέργεια. Καθαρίζει από αρνητικές ενέργειες αλλά και από μάτιασμα. Προέρχεται από 2 ενέργειες, 1 αρσενική και 1 θηλυκή. Οι ενέργειες όταν συνδεθούν ταυτόχρονα μετατρέπονται σε ουδέτερες. Πρόκειται για  θαυματουργή και καθαρή ενέργεια. Καλό αποτέλεσμα μπορεί να έχει και από την 1 συνεδρία
Χούτα Abby Συχνότητα της 7ης Ράσα. Σε οποιεσδήποτε ασθένειες που αργούν να φύγουν ή σε δύσκολες περιπτώσεις ασθενειών,   όταν άλλα κανάλια δεν βοηθούν. Το Χούττα έχει πολύ ισχυρές δονήσεις.
ΚΑΝΑΛΙΑ AYTOMATOY/ΜΑΓΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ
Μάμα KumHu Ηρεμεί και αφαιρεί την υπερένταση και το στρες, και ανακουφίζει από την νευρική διάθεση στα  επιθετικά άτομα και άτομα με ψυχικές διαταραχές, καθαρίζει από τα ενεργειακά παράσιτα, θεραπεία για την  αϋπνία, απομακρύνει νεκρωτικές και δεσμευτικές συνδέσεις με τον κάτω κόσμο, αφαιρεί κατάρες, το κακό μάτι, μαγεία και τα επιστρέφει στον δικαιούχο του. Γήινη συχνότητα  θηλυκής ενέργειας. Βγαίνει από το κέντρο της Γης. Διαλύει και αφαιρεί όλες της βαριές αρνητικές ενέργειες.
1ο Μαγικό Aparente Καθαρισμός, προστασία, απομάκρυνση μαγείας, ξόρκια, σοκ, κατάρα, κ.λ.π. Καίει συνδέσεις με τον κάτω κόσμο. Κατά την εργασία για  την απομάκρυνση  μαγείας,  να γνωρίζετε ότι τα επιστρέφει πίσω στους δικαιούχους τους. Το 1ο Μαγικό είναι πολύ ισχυρό κανάλι διότι μέσα του εμπεριέχει 40 κανάλια,  δουλειά που έκανε ο Πετρόβ με την ομάδα του στα βουνά της Ρωσίας κάτι που δεν το γνωρίζουν οι πιο πολλοί.
Αναέλ Aparente Δημιουργεί μία ευνοϊκή και φιλική στάση, προκαλώντας ιδιότητες, όπως ευσπλαχνία, συμπόνια και την ανιδιοτελή αγάπη, πρόληψη ή τερματισμό τσακωμών και καυγάδων, αλλάζει τη συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου μετατρέποντάς την σε ευχάριστη, επηρεάζει θετικά τον νου και την διάθεση. 
Άγκνι Alvara Αρσενική ενέργεια, Κοσμικής συχνότητας. Αναζωογονεί, ενεργοποιεί, καθαρίζει και βελτιώνει την ζωτικότητα, αφαιρεί το άγχος και την κατάθλιψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλέσετε π.χ. ένα ταξί και να αρθούν τα εμπόδια και η κίνηση. 
Χούμ Imish Θηλυκή ενέργεια Κοσμικής συχνότητας προέρχεται από τη Γη. Ισχυρό κανάλι για καθαρισμό, έχει κατευναστική επίδραση, εξαλείφει την κατάθλιψη, το άγχος και την επιθετικότητα, καταστολή σε καβγάδες και ταραχές.
Κανάλι Αγιασμού Πραγμάτων Aparente Αφαίρεση αρνητικής ενέργειας και καθαρισμός, για να αγιάσετε εδάφη, ρούχα, νερό, κοσμήματα, χρυσό, γη, αυτοκίνητα, μηχανικά αντικείμενα, μηχανήματα, κ.λ.π. με τη θεία καθαρή και φωτεινή ενέργεια. Όταν ένα αντικείμενο είναι φορτισμένο με αυτήν την ενέργεια, ο πρώτος πελάτης που θα το αγγίξει – θα το αγοράσει αμέσως. Μπορεί να καθαρίσει εκκλησιαστικές εικόνες, ρούχα των νεκρών για να αποκοπούν οι νεκρωτικές συνδέσεις.
Λούγκρα Suerte Θεραπεία όλων των ασθενειών για ζώα, πουλιά, ψάρια, ερπετά, έντομα, φυτά, κ.λ.π. όχι για Μπουλντόγκ. Πρόβατα με εντερίτιδα και λοιμό μπορεί να θεραπευτούν. Μπορεί να λειτουργήσει και σε μεγάλους χώρους, όπως κτήματα, στάβλους κ.τ.λ. 
ΚΑΝΑΛΙΑ AYTOMATOY/ΜΑΓΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΤΗ)
Μίντι Imish Πληροφοριακό Γήινο κανάλι. Μας πληροφορεί σχετικά με τα προβλήματα του πελάτη, βοηθάει στην διάγνωση και το πώς θα θεραπεύσουμε, δίνει πληροφορίες για παρελθόν, παρόν, και μέλλον. Δυναμώνει το κουκούλι μας (τα τοιχώματα από την αύρα).  Βοηθά να ανοίξει η ενεργειακή μας όραση. Βοηθά να βρεθούν χαμένα αντικείμενα και άνθρωποι, οργανώνει συναντήσεις μεταξύ των ανθρώπων. Αυξάνει την ευαισθησία κατά την εργασία με την ράβδο (ραβδοσκοπία) προσφέρει προστασία από αρνητικές δυνάμεις (μόνο εάν χρησιμοποιείται από το Μάστερ). Το Μίντι λειτουργεί καλά με το Γκέκτας. Κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας το Μίντι δίνει πληροφορίες με εικόνες.
Γέκτας Alvara Πληροφοριακό κανάλι. Λειτουργεί όπως το Μίντι, με την μόνη διαφορά ότι το Γκέκτας είναι συμπαντικό κανάλι.
Ντό Alvara Για αστρικά ταξίδια.
ΚΑΝΑΛΙ AYTOMATOY/ΜΑΓΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΤΗ)
Ράτ-Χά   Κανάλι προστασίας των Μάστερ, σε περίπτωση απειλής κατά της ζωής τους στα ενεργειακά βαμπίρ ή σε ανθρώπους που λειτουργούν πονηρά απέναντι τους.  Ανοίγει αυτόματα αφαιρώντας την ζωτική δύναμη. Μόνο μια ειλικρινή συγγνώμη στον Μάστερ και κλείνει αυτόματα όπως άνοιξε. Δεν μπορεί κάθε Μάστερ να μυηθεί σε αυτή τη συχνότητα – ένας Μάστερ πρέπει να έχει έρθει στα κέντρα του, δηλαδή να μπορεί να κρατάει ουδέτερη στάση και να έχει αυτοέλεγχο.
       

 

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

Χωρίς μύηση (συντονισμό), οι συχνότητες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Διαφορετικά, αναλαμβάνετε όλη την ευθύνη για τη μοίρα σας στον εαυτό σας, διακινδυνεύοντας την ψυχική και σωματική υγεία σας. 

Ο συγγραφέας δεν ευθύνεται σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστότοπο χωρίς συντονισμό και εκπαίδευση.

Shares
Share This