Επιλογή Σελίδας

Η Κοσμοενεργητική μας βοηθά να αλλάξουμε την ζωή μας

Η Κοσμοενεργητική εμφανίστηκε πρόσφατα ως ανεξάρτητη διδασκαλία, αλλά έχει ήδη πολλές θετικές κριτικές από τους ανθρώπους που κατάφεραν να αλλάξουν την ζωή τους, κάνοντάς την πιο ποιοτική στην υγεία, την προσωπική ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά, οι δυνατότητες της μεθόδου είναι απεριόριστες, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε!!!.

Είναι αλήθεια ότι η Κοσμοενεργητική βοηθά να αλλάξει η ζωή μας; Ναι διότι:
Δίνει κίνητρο για ανάπτυξη είτε είναι Σωματική, είτε ψυχική, είτε Πνευματική, είτε επαγγελματική ή όπου αλλού έχετε ανάγκη να αναπτυχθείτε, βοηθά εντελώς να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο, εξαλείφει τα αρνητικά προγράμματα που ταλαιπωρούν τον περισσότερο κόσμο αρνητικά προγράμματα όπως (κακό μάτι, γλωσσοφαγιά, αρνητικές ενέργειες, προγονικά προγράμματα κ.α.). Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων είναι απλά εκπληκτικές. Μερικές μαρτυρίες:

Κ. Νίκος 60 ετών

Με έφερε στις συνεδρίες η ανιψιά μου, κυρίως λόγω της κακής υγείας μου. Οι ασθένειες που είχα με εμπόδισαν να δουλεύω και να επικοινωνώ με τον κόσμο. Ήθελα να έχω μια καλή ζωή, αλλά ο πόνος, η υποτονικότητα και η κόπωση δε μου το επέτρεπε. Φυσικά και είπα ναι, να δοκιμάσω, ποιος στραβός δεν θέλει το φως του, αν και είχα πολλές επιφυλάξεις σε όλα αυτά, ίσως λόγω ηλικίας, χρειάστηκε χρόνος δεν σας κρύβω για τις πρώτες βελτιώσεις, αν και μετά τον πρώτο Καθαρισμό ένιωσα πολύ πιο καλά, ελαφρύς σαν πουλάκι. ‘Αρχισα να γνωρίζω ανθρώπους, να βοηθώ εθελοντικά σε ότι μπορώ τους γείτονες μου και συνειδητοποίησα ότι όταν βοηθάω άλλους ανθρώπους να γίνουν ευτυχισμένοι, αυτόματα η ευτυχία έρχετε πρώτα σε εμένα!

Έλενα Β.

Έλενα 26 ετών

Σκέφτομαι εδώ και τόση ώρα πως να περιγράψω την εμπειρία μου με την κοσμοενεργητική και δεν μπορώ να αποφασίσω … είναι τόσα πολλά που έχω να πω… Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι η Αντωνία είναι ένας υπέροχος Άνθρωπος, γεμάτος Αγάπη, Αρμονία, Φροντίδα για τους άλλους, μια αγγελιοφόρος από τον ουρανό. Όταν την γνώρισα όλο το σύμπαν συνωμοτούσε να μην συνεργαστούμε (ήταν να κάνω την επιμέλεια στα κείμενα), αλλά παρόλο αυτά το έκανα, γιατί υπήρχε κάτι, μα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω, που με τράβηξε να το κάνω, όποτε τα είχα βάλει με όλους και με όλα αλλά χαλάλι διότι από τότε άλλαξαν τόσα πολλά στην ζωή μας και χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί έχω οικογένεια. Το παιδί μας (αγόρι 2 ετών) ήταν τόσο ανήσυχος όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, τσίριζε τόσο πολύ που όχι να της κάνω τα κείμενα δεν μπορούσα, δεν μπορούσα να ακούσω τις ίδιες μου τις σκέψεις όταν βρισκόμουν στο σπίτι. Εκτός από αυτό δεν είχε μιλήσει ακόμα. Την παίρνω μια Τετάρτη, το θυμάμαι σαν σήμερα, και την παρακαλώ αν μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό στο να ησυχάσει το παιδί. Να μην σας πολυλογώ εκτός το ότι μου είπε από που προερχόντουσαν όλα αυτά χωρίς να της έχω πει τίποτα για την ζωή μας (αληθινά γεγονότα με λεπτομέρειες) από την επόμενη ημέρα αποκτήσαμε άλλο παιδί και μετά από δύο μέρες πάνω στην κουβέντα της είπα και για την ομιλία όχι όμως να κάνει κάτι, την επομένη με παίρνει τηλ.  και μου λέει είπε καμοιά κουβεντούλα το παιδί, εκεί τρελάθηκα διότι το παιδί μου ξεκίνησε σε μια νύχτα να λέει λεξούλες, να μην φωνάζει, να δείχνει αγάπη, στοργή…  και όλα αυτά εξ αποστάσεως όχι από κοντά.Αλλά η εμπειρία μου δεν σταμάτησε εκεί, έχει κάνει τα θαύματα της και στην σχέση μου με τον σύζυγο μου που όλο αυτό το καιρό με μικρό παιδί καταλάβετε ήταν λίγο τσιτομένη. Έτσι πήρα την μεγάλη απόφαση και πήγα και την βρήκα και έκανα θεραπεία από κοντά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που δεν περιγράφετε, για να το καταλάβει κανείς πρέπει να το ζήσει. Με είχε διαπεράσει ολόκληρο το σύμπαν και περιττό να σας πω πως με μόνο μια συνεδρία από κοντά και 8 εξ αποστάσεως βλέπω διαφορά σε όλους τους τομείς. Ευχαριστώ πολύ την Αντωνία αλλά και την κοσμοενεργητική.

Μαρία 44 ετών.

Όταν η Μαρία ήρθε για συνεδρία, είχε κάποιες ασθένειες και η μία από αυτές χρόνια, αλλά και προβλήματα στην προσωπική της ζωή: Ο άντρας της απολύθηκε από την δουλειά του και δε μπορούσε να βρει μια καινούρια. Το αποτέλεσμα ήταν μια καραμπινάτη κατάθλιψη με τα επακόλουθά της κόπωση, απελπισία κ.α. Την Μαρία την έφερνε στις συνεδρίες μία φίλη της. πιο κάτω η μαρτυρία της:

«Συνήθως, είμαι καχύποπτη με όλα αυτά τα είδη εναλλακτικών μεθόδων, αλλά η φίλη μου βρήκε ένα τρόπο και με έπεισε να έρθω στις συνεδρίες, ειλικρινά δεν πίστευα ότι η Κοσμοενεργητική θα μπορούσε να με βοηθήσει. Για να μην πω από την πρώτη συνεδρία θα είναι υπερβολή, αλλά από την τρίτη συνεδρία συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι ακριβώς η μέθοδος που μου ταιριάζει. Ένιωσα χαλάρωση, σαν να είχε φύγει ένα βάρος από πάνω μου και από την ψυχή μου. Μετά από αρκετό καιρό τακτικών μαθημάτων συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου άρχισε να αλλάζει. Αρκετά γρήγορα, βρήκα μια νέα δουλειά η οποία μου ταιριάζει απόλυτα, βρήκα νέο σύντροφο και δε μετανιώνω καθόλου που έπρεπε να χωρίσω με τον πρώην άντρα μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα σωματικά, η υγεία μου έχει βελτιωθεί σημαντικά, έχω χαρά πια στη ζωή μου και οι αρθρώσεις μου έχουν σταματήσει να με πονάνε».

Σέιλα Σ. 59 ετών

Θέλω πολύ να πω πρώτα από όλα πως γνώρισα την Αντωνία, αλλά και την εμπειρία μου με την Κοσμοενεργητική. Είχα αποφασίσει μετά από διάφορες συζητήσεις με μια φίλη να πάρω το Ρείκι, ψάχνοντας λοιπόν στο ιντερνέτ μέσα από πολλές δασκάλες σταμάτησα στην Αντωνία, έκλεισα ραντεβού πήγα με μύησε στον πρώτο βαθμό και τότε μου πρωτομίλησε για την Κοσμοενεργητική, για πρώτη φορά. Εγώ είμαι από Ουρουγουάη ξέχασα να σας πω, αρχίσαμε λοιπόν τις θεραπείες κοσμοενεργητικής με την Αντωνία, όμως σχεδόν κάθε φορά που τελειώναμε μου έλεγε και κάτι, που όμως ήταν αλήθεια, όπως που όταν ήμουν μικρή 8-9χρ έπαιρνα μέρος σε διάφορες τελετές που έκαναν διάφορoi μάγοι στην Ουρουγουάη, για τύχη, υγεία, κτλ. και μου βρήκε ότι είχα ρουφήξει αρνητικά πράγματα από αυτά, ξέχασα να σας πω ότι είχα πάει επειδή είχα βάρια κατάθλιψη στην Αντωνία. Δεν θα σας κουράσω άλλο (και συγνώμη για τον τρόπο γραφής μου), θα σας πω ότι δοκίμασα και αλλού, πήγα στην Αθήνα σε κάποιες θεραπεύτριες, αλλά σαν την δύναμη της Αντωνίας αυτά που βίωνα και αυτά που ένιωθα μαζί της μέσα στην θεραπεία, αλλά και την εξέλιξη που είδα πάνω μου σε καμιά άλλη δεν τα είδα, τώρα τελείωσα και τον 2ο κύκλο και θα αρχίσω και εγώ να μυούμε στα κανάλια, γιατί μάλλον προς το θεραπεύτρια κλείνω και εγώ. Αντωνία μου δεν θα ήθελα να χαθείς ποτέ από κοντά μου.

 

Βαγγέλης 45 ετών.

Μου συνέβησαν πολλά στη ζωή μου, δεν λες ότι πέρασα και λίγα. Έχασα την εταιρεία μου από πολλά χρέη, τσακωνόμουν συχνά με τη γυναίκα μου, δεν υπήρχε αμοιβαία κατανόηση με τον γιο μου, αισθάνομαι συνεχώς κουρασμένος, ένιωθα πόνο στην καρδιά και το κεφάλι μου. Η διάθεση μου ήταν σαν καταθλιπτική, δεν ήθελα κανέναν και τίποτα. Ήρθε στα χέρια μου τυχαία μία πρόσκληση για δωρεάν δοκιμαστική θεραπεία και μπήκα στο μαθήματα της Κοσμοενεργητικής. Δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω, αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου το ένιωσα μέσα μου. Πρώτα απ’ όλα απαλλάχτηκα από το αισθήματα άγχους, συνεχίζοντας πέταξαν η απόγνωση και ενοχές. Ανέβηκε η αυτοεκτίμηση μου, οι πονοκέφαλοι που υπέφερα εξαφανίστηκαν τελείως, σταμάτησε η νεύρωση που προκαλούσε πόνο στο στομάχι μου. Τώρα είμαι σε θέση να σκεφτώ το μέλλον μου, κάνοντας σχέδια και ψάχνοντας ξανά για μία εταιρεία και να φτιάξω ξανά τις σχέσεις με την οικογένεια μου. Βρήκα μια νέα εταιρεία που πουλιόταν η οποία ήδη έχει ξεκινήσει να μου δίνει χρήμα. Επανασυνδεθήκαμε με τη γυναίκα μου και βρήκα μια κοινή γλώσσα με τον γιο μου. Τώρα καταλαβαίνω τι μου έλειπε, που συμπεριφέρθηκα λάθος και γιατί υπήρχαν τόσες πολλές αποτυχίες στη ζωή μου. Τώρα είμαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, με καλή υγεία και ενεργό τρόπο ζωής.
Τώρα μαθαίνω και εγώ να βοηθάω άλλους ανθρώπους με την δύναμη της μεθόδου και το μόνο καθήκον μου είναι χρησιμοποιώ την Κοσμοενεργητική όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και να βοηθώ άλλους σαν θεραπευτής.

Ιζαμπέλα Τσ.

Ιζαμπέλα 27 ετών

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα πολύ να αναφερθώ στην καταπληκτική φίλη, θεραπεύτρια μου, Αντωνία Βοκορόκου, για την πραγματική βοήθεια που προσφέρει μέσα από το έργο της κοσμοενεργητικής. Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να δώσετε την δυνατότητα στον εαυτό σας να δοκιμάσει μία εναλλακτική, αλλά πολλή δυνατή θεραπεία, που θα επιφέρει στη ζωή σας Υγεία, Αγάπη, Κάθαρση και εξέλιξη. Μπορούμε να θεραπευτούμε όλοι πνευματικά, ενεργειακά, ψυχικά και σωματικά.
Οι ικανότητες της σαν θεραπεύτριας είναι καταπληκτικές, με την βοήθεια, και της Αντωνίας, και της Κοσμοενεργητικής βρήκα την δύναμη να αποχωρίσω από ένα άθλιο εργασιακό περιβάλλον, μου βγήκαν ταλέντα που δεν περίμενα ποτέ, και αυτή την στιγμή έχω το δικό μου μαγαζί με αγνά είδη περιποίησης και ομορφιάς που φτιάχνουμε με την αδερφή μου, το Φυτικές Αλχημείες!!! Εμπιστοσύνη μόνο αρκεί…!!!!

 

Ελπίδα 33 ετών.

Η Ελπίδα, ήρθε με μεγάλη επιθυμία να ασχοληθει με την Κοσμοενεργητική και να αναπτύξει τις ψυχικές ικανότητες της.

«Δοκίμασα κάποιες διαφορετικές πρακτικές ‘οπως γιόγκα για χρόνια. Αλλά ήθελα κάτι περισσότερο, ήθελα να γίνω θεραπευτρια. Δεν υπάρχουν πολλές πρακτικές που παρέχουν τέτοιες ευκαιρίες για την ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων κάποιου. Για πολύ καιρό έψαχνα για ένα σύστημα που πραγματικά θα με διδάξει πώς να θεραπεύω τους ανθρώπους, αλλά και εμένα. Το πρώτο βήμα όμως ήταν απαραίτητο, να υποβληθώ σε καθαρισμούς, ειλικρινά με κέρδισε, ένιωσα ανανεωμένη, ξαλαφρωμένη και υπομονετική. Έτσι αποφάσισα να μη σταματήσω και να συνεχίσω μέχρι να περάσω στην μύηση. Μου άνοιξαν δρόμοι με ευκαιρίες που δεν περίμενα!
Πρέπει να πω ότι η Κοσμοενεργητική με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τον κόσμο γενικά, εμένα, αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Συνειδητοποίησα ότι εγώ ορίζω την ζωή μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω και άλλους όπως βοήθησα και εμένα να αποκτήσουν υγεία, ευεξία και σκοπό».

Άντρη Χρ. 29 ετών

Λοιπόν, παρακάμπτοντας τους προλόγους και τα περιττά σχόλια, αυτό που θα ήθελα να πω ότι γνώρισα την Αντωνία πριν από περίπου 6-8 μήνες σε μια παρουσίαση που έκανε στην Κύπρο σχετικά με την Κοσμοενεργητική και τον Ζωροαστρισμό. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να μυηθώ στην Κοσμοενεργητική, αλλά ήμουν λιγάκι διστακτική. Παρ’όλα αυτά ένιωθα μια παράξενη οικειότητα προς την Αντωνία.

Μετά από 3 μήνες που ξανά επέστρεψε στην Κύπρο για λίγες μέρες, αποφάσισα να μυηθώ αν και ήμουν ακόμη λίγο διστακτική. Ένιωθα όμως ότι με αυτό θα προχωρούσα στη ζωή μου. Τρεις μέρες μετά τη Μύηση λοιπόν, άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια ποια άτομα είναι τοξικά στη ζωή μου για να απομακρυνθώ από αυτά. Την έκτη μέρα μετά τη Μύηση βρήκα άλλη δουλειά, μετά από 5 χρόνια ανεπιτυχούς προσπάθειας αποστολής βιογραφικών και συνεντεύξεων! Μια δουλειά με υπέροχο περιβάλλον, περισσότερα χρήματα, πενθήμερη εργασία, τέλεια ωράρια.

Όσο αφορά την υγεία… Είχα αλλεργία, η οποία επηρέαζε το αναπνευστικό μου σύστημα. Δεν ανέπνεα καλά χωρίς τη χρήση χημικών σπρέι. Μέσα σε τρεις μόνο θεραπείες που έκανα στον εαυτό μου με τα 3 πρώτα βασικά κανάλια, η αλλεργία αυτή εξαφανίστηκε! Πονοκέφαλοι? Χρειάζομαι συνήθως 5 λεπτά θεραπείας… Το στομάχι μου είναι ήδη πολύ καλύτερα… Δεν μπορώ να πω ότι είμαι άτομο με μειωμένη όραση (μυωπία και αστιγματισμό) και λόγο των πολλών ωρών χρήσης υπολογιστή αυξάνεται η μυωπία κατά καιρούς… Τώρα αν σας έλεγα ότι άρχισα να βλέπω πιο ελάχιστα πιο καθαρά με τις 2 πρώτες θεραπείες που κάνω στον εαυτό μου, θα με πιστέψετε?

Είναι τόσα πολλά τα οφέλη, που δέχομαι ως Κοσμοενεργέτης, που δεν μπορώ να σας τα απαριθμήσω σε σχόλια… Όπως είπα και πριν, ήμουν διστακτική αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Ανυπομονώ να βιώσω όλα αυτά που μπορεί να προσφέρει η Κοσμοενεργητική.

 

Νίκος 47 ετών

Η Αντωνία είναι ένας εξαίρετος Άνθρωπος που σέβεται τον συνάνθρωπό της και τον κοιτά σε όλα τα επίπεδα για να βγάλει την σωστή θεραπεία!!! Είχα την ωραιότερη εμπειρία και κατά την διάρκεια της θεραπείας αλλά και απρόσμενα αποτελέσματα μετά από αυτήν, πρόσεξα ότι σε κάποια σωματικά είχα άμεσα αποτελέσματα σε κάποια άλλα ήθελε το χρόνο του, όμως δεν επέστρεψαν. Εγώ ήξερα ότι θεραπεία είναι κάτι που θεραπεύει το σώμα και έως τώρα με φάρμακα, ποτέ δεν περίμενα ότι μία θεραπεία θα μπορούσε να φέρει τέτοια αλλαγή στα προσωπικά ζητήματα όπως, στον χαρακτήρα μου, στα επαγγελματικά μου, στις σχέσεις μου με τους άλλους, εγώ δεν είχα καμία σχέση με όλα αυτά, λόγο της εμπιστοσύνης που είχα στην Αντωνία κάθισα και δεν μου βγήκε σε κακό!!! Ευχαριστώ!

 

Υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα… Η Κοσμοενεργητική αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων, απαλλάσσοντας τους από αυτά που τους εμπόδιζαν να αναπτυχθούν, να είναι υγιείς και να έχουν ευημερία. Γιατί αυτό; Διότι η Κοσμοενεργητική μας δίνει τη δύναμη της από το ίδιο το Σύμπαν, μία αστείρευτη ροή ενέργειας. Μπορείτε να την λάβετε όταν την χρειαστείτε, και να την χρησιμοποιήσετε για κάτι καλό. Τα αρνητικά προγράμματα βγαίνουν από τη ζωή σας και ο Δάσκαλος σας βοηθά να μάθετε πως, να γίνει η ζωή σας καλύτερη!

Διότι όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι!!!

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

 

 

Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την Ιατρική, όμως λειτουργούν συμπληρωματικά με τέλεια αποτελέσματα.  Στην διάρκεια της  θεραπείας κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόψει τυχόν αγωγή σας εκτός από τον θεράποντα Ιατρό σας.  Η κοσμοενεργητική είναι από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας γιαυτό τον λόγο δεν προτείνουμε διάφορα σκευάσματα όπως βιταμίνες, κ.α.

Shares
Share This