Επιλογή Σελίδας

ΜΥΗΣΗ

 

 

Όλοι μας θέλουμε να είμαστε Υγιείς και Ευτυχισμένοι

 

Αλλά πώς να επιτευχθεί η αρμονία και η επιτυχία, πώς να κατανοηθούν οι αιτίες των προβλημάτων και να σπάσει ο φαύλος κύκλος τους, πώς να φτιαχτούν οι σχέσεις με τον αγαπημένο/η μας και πως να βοηθήσει κανείς τους κοντινούς του;

Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλες, αλλά επίσης και να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής παίρνοντας  την εκπαίδευση στο Κέντρο Πνευματικής Ανάπτυξης Cosmoenergy Revolution, μέσω της Κοσμοενεργητικής.

Η μέθοδος της δημιουργίας και της χρήσης των ενεργό-πληροφοριακών ροών (κοσμοενεργητικής) είναι μία εσωτερική πρακτική, που όχι μόνο κηρύττει το θεωρητικό μονοπάτι προς την αυτοπραγμάτωση, αλλά παρέχει επίσης  και τις πρακτικές μεθόδους για την επίτευξη αυτού του στόχου. Είναι μία πρακτική, που δίνεται μέσω της μύησης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ;

Για να αλλάξει ένας άνθρωπος την ζωή του και να μπορεί να θεραπευτεί, ο άνθρωπος πρέπει να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία του, διότι έχει σχηματιστεί κατά τη διάρκεια πολλών ζωών, που αυτό σημαίνει ότι πρέπει εγκαταλείψει τις συνηθισμένες σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές. Η ασθένεια και τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα πάντα δείχνουν ότι ο άνθρωπος έχει βγει από το δρόμο του και  τα καρμικά του προβλήματα διαιωνίζονται.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού μπορεί να χρειαστούν χρόνια, δεκαετίες ή ακόμα και μια ολόκληρη ζωή και μακράν όχι όλοι θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν με συνέπεια αυτή την πορεία. Η φόρτωση με αρνητικές ενέργειες, συναισθήματα, σκέψεις, η καταπίεση της θέλησης, η θολή συνείδηση θα απομακρύνουν συνέχεια τον άνθρωπο από το δρόμο του, πριν προλάβει να ξεπεράσει το φράγμα των ορίων του και πριν προλάβει να συντονίσει τα ενεργειακά του πεδία και σώματα από αρνητικά σε θετικά.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ;

Χάρη στη δύναμη και στην καθαρότητα του Δάσκαλου το ενεργειακό σώμα του μαθητή ανεβαίνει σε πιο καθαρά επίπεδα, συντονίζεται στην λήψη άλλων ενεργειών. Αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από κρίση, απελευθέρωση απ’όλα τα αρνητικά, που εμποδίζουν την ανάπτυξη και κατά συνέπεια αλλάζει η κοσμοθεωρία του. Αυτό δίνει ώθηση για ανάπτυξη και διευκολύνει σημαντικά τη δουλειά με τον εαυτό του, αυξάνει τις δυνάμεις για την καταπολέμηση των μειονεκτημάτων του. Κατά τη διάρκεια της επόμενης Μύησης γίνεται ακριβώς το ίδιο. Έτσι, κατά την διάρκεια της σταδιακής εκπαίδευσης ο μαθητής ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα κάθε φορά, φτάνοντας σε πνευματική και φυσική επούλωση.

Ο καθένας μπορεί να κατέχει τη μέθοδο. Η μέθοδος της κοσμοενεργητικής – δεν είναι απλά μία μέθοδος για θεραπεία, αλλά και για αυτοανάπτυξη, που είναι μία σύνθεση της ορθόδοξης επιστήμης και του αποκρυφισμού. Επίσης, όπως όλες οι άλλες πνευματικές κατευθύνσεις, η μέθοδος επικεντρώνεται στη αυτοανάπτυξη του ανθρώπου, στο να αποκτήσει αρμονία, πνευματική και σωματική υγεία.

Η μέθοδος της κοσμοενεργητικής με επιστημονική και  πρακτική κατεύθυνση:

Είναι μέθοδος που λειτουργεί με την χρήση ενεργό-πληροφοριακών ροών. Αυτές οι ροές λειτουργούν όταν ένας ανθρώπους έχει μυηθεί σε αυτές, και με τον εξής τρόπο: αρχικά δηλώνει την  πρόθεση του, μετά δυναμώνοντας τη νοητική και ψυχική του θέληση επικεντρώνεται στο κανάλι που θέλει να μεταδώσει. Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης του συντονίζεται με ορισμένα ενεργό-πληροφοριακά πεδία του πλανήτη, από τα οποία αντλεί ενέργεια για την δημιουργία της ενεργό-πληροφορικής ροής (κανάλι). Ο χειριστής μπορεί να συντονίσει και να αντλεί ενέργεια μόνο από εκείνα  τα ενεργό-πληροφοριακά επίπεδα, στα οποία βρίσκεται ο ίδιος ή στα κοντινά τους. Γι’ αυτό το λόγο οι ενεργό-πληροφοριακές ροές που έχουν δοθεί από διαφορετικούς χειριστές έχουν διαφορετική ένταση, συγκέντρωση και ποιότητα. Αυτές οι παράμετροι εξαρτώνται από το βαθμό καθαρότητας του χειριστή και από την ανάπτυξη της συνείδησης του. Οι κύριες απαιτήσεις για την συγκέντρωση της ενεργό-πληροφοριακής ροής (κανάλι) στο διάστημα είναι: η ισχυρή και σταθερή πρόθεση και η υψηλή συγκέντρωση.

Κοσμοενεργέτης – είναι ο άνθρωπος, που μπορεί να χρησιμοποιεί την ψυχική του ενέργεια είτε για αυτοανάπτυξη είτε για να βοηθήσει τους άλλους. Εάν ο μαθητής περάσει την έναρξη/μύηση αυτός ο άνθρωπο είναι ικανός να μετακινήσει τα λεπτοφυή του σώματα σε πιο καθαρά ενεργό-πληροφοριακά επίπεδα, τότε αυτός παίρνει ώθηση για να αναπτύξει την δυνατότητα του να απαλλάσσεται μηχανικά από την καταστροφική ενεργεία – με τη βοήθεια των ενεργό-πληροφοριακών ροών. Αυτό είναι εφικτό μόνο σε περίπτωση που ο Κοσμοενεργέτης κάνει συχνά πρακτική της εφαρμογής και της χρήσης των ενεργό-πληροφοριακών ροών, με επίγνωση. Εάν τα λεπτοφυή σώματα του χειριστή και η συνείδηση του είναι φορτωμένα με μεγάλη ποσότητα καταστροφικών πληροφοριών/ενεργειών, τότε θα του είναι δυσκολότερο να συγκεντρωθεί και να δημιουργήσει χώρο για την ενεργό-πληροφοριακή ροή (κανάλι). Σε αυτή την περίπτωση είτε θα χρειαστεί να εξασκηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας ενεργό-πληροφοριακές ροές πάνω στον εαυτό του, είτε να απευθυνθεί σε άλλον χειριστή (κοσμοενεργέτη).

Η μέθοδος της δημιουργίας και της χρήσης των ενεργό-πληροφοριακών ροών – είναι μία σκληρή πρακτική, που συμβάλλει στην επιτάχυνση της εξέλιξης της συνείδησης. Με ποιο τρόπο και με τι ταχύτητα ο άνθρωπος θα κινείται στην εξελικτική σκάλα, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο, από τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες του. Πόσο γρήγορα θα χρειαστεί για να απαλλαγεί από μία αρρώστια ή μόνο από τα συμπτώματα της, με ποιο τρόπο θα χτίσει κοινωνικές σχέσεις και πως θα ζει – ο άνθρωπος θα αποφασίσει μόνος του. Είναι η επιλογή του και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό από τον θεραπευτή. Η μέθοδος της δημιουργίας και της χρήσης ενεργό-πληροφοριακών ροών – είναι μία προσωπική δραστηριότητα. Η δημιουργία ενεργό-πληροφοριακών ροών από τον θεραπευτή, η δύναμη του και η ποιότητα εξαρτώνται από:

  • το επίπεδο εξέλιξης και το βαθμό της καθαρότητας της συνείδησης του θεραπευτή
  • τα κίνητρα του κοσμοενεργέτη
  • τη δυνατότητα της συγκέντρωσης
  • το βαθμό της συγκέντρωσης κατά την οπτικοποίηση
Shares
Share This