Επιλογή Σελίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Χρήση των καναλιών

  • Ίαση των χρόνιων, εκ γενετής, κληρονομικών ασθενειών
  • Αναζωογόνηση
  • Απαλλαγή από το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης
  • Απαλλαγή από φόβους, κατάθλιψη, αγχώδεις καταστάσεις
  • Εξέλιξη των πνευματικών, δημιουργικών ικανοτήτων
  • Διόρθωση της συμπεριφοράς των δύσκολων παιδιών και εφήβων
  • Εναρμόνιση της προσωπικότητας
  • Ανακάλυψη υπερδυνάμεων
  • Αφαίρεση όλων των ειδών αρνητικών βλαβών και προγραμμάτων. 
  • Επιτυχία στις υποθέσεις σας, στην αγάπη και στη καριέρα
  • Προστασία
  • Aπαλλαγή από (ενεργειακές οντότητες τόσο γήινης, όσο και κοσμικής καταγωγής)
  • Διάγνωση της ενεργειακής κατάστασης των τσάκρα, της αύρας πριν την θεραπεία και μετά.
  • Εκπαίδευση + Μύηση.

Σχετικά με τις συνεδρίες Κοσμοενεργητικής:

Η μέθοδος της κοσμοενεργητικής λύνει τα προβλήματα των ανθρώπων  ολοκληρωτικά  και στο επίπεδο των σχέσεων και των δεσμών.  Τόσο κατά την διάρκεια της συνεδρίας, όσο και εκτός αυτής, ανοίγονται στον άνθρωπο τα ενεργο-πληροφοριακά ρεύματα (κανάλια ή όπως ακόμα τα λένε οι βιοενεργοπληροφοριακές ρυθμιστές αρμονίας) . Αυτές οι ροές διαπερνούν όλα τα σωματίδια του ανθρώπου, καίγοντας τις συσσωρευμένες αρνητικές ενέργειες, αλλά επίσης προκαλώντας εναρμόνιση στην δουλειά των τσάκρα. Η απαλλαγή από τα αρνητικά επιτρέπουν στον άνθρωπο να εξελίσσεται πνευματικά. Έτσι, σταθεροποιείται η ψυχοσυναισθηματική κατάσταση και γίνεται η προσαρμογή στην κοινωνία. Ο καθαρισμός των καναλιών (Νάντι/μεσημβρινών) και των τσάκρα οδηγεί τα όργανα και τα συστήματα των οργάνων να λαμβάνουν ζωτική ενέργεια. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χάρη στην ισχυρή ενίσχυση με κοσμικές ενέργειες (η αύρα επεκτείνεται μέχρι και 2 μέτρα) δυναμώνει το ανοσοποιητικό και έτσι αυτοί ξεπερνάνε αρκετά εύκολα τις προσωρινές επιδεινώσεις της υγείας.

Η Ίαση γίνεται με κύκλους των 12 – 15 συνεδριών ο καθένας. Μεταξύ των κύκλων – καλό είναι να υπάρχει ένα «αναρρωτικό διάλειμμα» 15 ημερών έως 1 μήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα η κατάσταση του ασθενή σταθεροποιείται  και μπορεί να γίνει η σύνοψη της θεραπείας: να διαγνωστεί η αύρα ή να γίνουν ιατρικές εξετάσεις. Από τον ένα κύκλο στον άλλο, πολλές ασθένειες εξαφανίζονται και  άλλες μεταμορφώνονται σε ελαφρύτερες μορφές. Η ιδιαιτερότητα αυτής της μεθόδου είναι ότι όσο περισσότερος χρόνος έχει περάσει μετά το κύκλο της θεραπείας, τόσο πιο ξεκάθαρα φαίνεται το αποτέλεσμα.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ:

  1. Με επισκέψεις στο ψυχολόγο, ψυχαναλυτή
  2. Με πνευματικές πρακτικές (η επιλογή είναι του ασθενή)
  3. Με φαρμακευτική αγωγή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σε καμία περίπτωση μη σταματάτε τη φαρμακευτική αγωγή.
  4. Με τη δουλειά με άλλον θεραπευτή στα πλαίσια αυτής της Σχολής

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας προκύπτουν πόνοι και ενοχλήσεις εκεί όπου έχει συσσωρευτεί αρνητική ενέργεια. Αυτές οι καταστάσεις είναι προσωρινές, παρουσιάζονται με διαφορετικές συχνότητες και κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής περιόδου συχνά εξομαλύνονται. Παρόλα αυτά η κατάσταση του ασθενή βελτιώνεται σημαντικά σε όλους τους τομείς συγκριτικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν τη θεραπεία.

Έτσι από έναν κύκλο στο άλλο, πολλές ασθένειες εξαφανίζονται ή μεταμορφώνονται σε ελαφρύτερες μορφές και σταδιακά εξαφανίζονται τελείως. 

Ο κύκλος της ίασης συμπεριλαμβάνει 12 – 15 συνεδρίες. Ταυτόχρονα σε αυτό το κύκλο συμπεριλαμβάνονται συνεδρίες με επαφή και χωρίς επαφή. Όσο πιο δύσκολη είναι η κατάσταση του ασθενή, όσα περισσότερα προβλήματα έχει, τόσο περισσότερες συνεδρίες χωρίς επαφή πρέπει να γίνουν, πριν ξεκινήσουν οι θεραπείες με επαφή. Το ίδιο αφορά και τους ηλικιωμένους ανθρώπους, και τους ανθρώπους που υποφέρουν από ψυχικές παθολογίες.

Για τους ασθενείς, που δεν μπαίνουν σ’ αυτή την κατηγορία, η θεραπεία ξεκινάει συνήθως με τρεις συνεδρίες χωρίς επαφή και στη συνέχεια γίνεται η προσαρμογή με τις ενέργειες και μόνο μετά μπορεί να ξεκινήσει η θεραπεία με επαφή. Αυτό θα γίνει σε εκείνη την περίπτωση που η κατάσταση του ασθενή θα είναι σταθερή. Στη συνέχεια οι συνεδρίες εναλλάσσονται. Η διεξαγωγή συνεχόμενων συνεδριών μόνο με επαφή είναι άσκοπη, γιατί για την ίαση χρειάζεται χρόνος και όσο πιο εκτεταμένη χρονικά είναι η πορεία της θεραπείας, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση. Εκτός από αυτό, η διεξαγωγή μόνο των συνεδρίων με επαφή μπορεί να οδηγήσουν σε μία σοβαρή κρίση. Ο κύκλος της θεραπείες συνταγογραφείται μεμονωμένα ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή και προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Μετά το κύκλο θεραπείας ο ασθενής μπαίνει σε αναρρωτικό διάλειμμα. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιεί φορτισμένο νερό και να κάνει μπάνια με φορτισμένο αλάτι. Αυτές οι διαδικασίες τον προστατεύουν να μην συλλέξει αρνητικές ενέργειες και ταυτόχρονα συμβάλουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης. Κατά τη διάρκεια του αναρρωτικού διαλείμματος η κατάσταση εξομαλύνεται και στο τέλος του διαλείμματος μπορεί να γίνει ιατρικός έλεγχος, η έλεγχος της αύρας κ.α.

Η διάρκεια της εκτέλεσης της συνεδρίας εξαρτάται από την ικανότητα του θεραπευτή να συγκεντρώνεται και από την κατάσταση του ασθενή. Συνήθως στην αρχή της πρακτικής του, ο θεραπευτής κάνει συνεδρίες διάρκειας 40 – 45 λεπτών. Στη συνέχεια όσο πιο δουλεμένη είναι η θεραπευτική του δύναμη η διάρκεια της συνεδρίας αυξάνεται. Όσο μεγαλύτερη χρονικά είναι η συνεδρία, τόσο πιο βαθιά γίνονται οι διαδικασίες και τόσο υψηλότερο είναι το αποτέλεσμα. Η διάρκεια της συνεδρίας προσαρμόζεται ανάλογα με τις δυνατότητες του θεραπευτή, την κατάσταση του ασθενή και το σχήμα διεξαγωγής της συνεδρίας. Οι επαγγελματικές συνεδρίες διαρκούν περισσότερο, οι συνεδρίες ημιεπαφή – λιγότερο.

Η δουλειά με τα παιδιά μέχρι 14 ετών γίνεται μόνο με την παρουσία της μαμάς, επειδή η αύρα της μητέρας και του παιδιού αποτελούν ένα ενιαίο οργανισμό. Ακόμη και πριν επηρεαστεί ουσιαστικά το παιδί μπορεί να εμφανίσει κρίση. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δε στέκονται ήσυχα, κινούνται, ανοίγουν τα μάτια. Αυτό βέβαια, δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά το αποτέλεσμα είναι κάπως μειωμένο σε αυτή την περίπτωση. Ωστόσο, η διαδικασία της επούλωσης συνεχίζεται, πάντα προχωράει.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας οι ασθενείς μπορούν να φαντάζονται δίπλα τους το πρόσωπο που θέλουν να βοηθήσουν. Η θεραπεία βάση οραματισμού του προσώπου είναι αρκετά αποτελεσματική.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας μπορείτε να καθαρίσετε από αρνητικές ενέργειες τα έγγραφα, τα συμβόλαια, τις σφραγίδες. Αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει επίσης και βάσει της φωτογραφίας του ανθρώπου. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο ασθενής απλώνει πάνω στο τραπέζι  τα απαραίτητα έγγραφα και φωτογραφίες. Ο θεραπευτής δε χρειάζεται να ανοίγει ξεχωριστό κανάλι για αυτά τα αντικείμενα.

Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ, ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΦΑΓΗΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΝΑ ΜΗ ΠΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΥΓΡΑ, ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΛΙΤΡΑ ΥΓΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ), ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ. 

Ο θεός να είναι πάντα μαζί σας! Αγάπη & Φως μέσα σας & γύρω σας!!!

Shares
Share This