Επιλογή Σελίδας

Ζωροαστρισμός

 

 

Τι είναι η εναρμόνιση του Ζωροαστρισμού;

Εναρμόνιση στο Ζωροαστρισμό (ή “Egregors Ζωροαστρισμού)  δεν είναι απλά μια σύνδεση με πρόσθετες πηγές ενέργειας , αλλά ούτε και ένα μέρος της Κοσμοενεργητικής.

Ο  Ζωροαστρισμός είναι εντελώς ανεξάρτητη μέθοδος η οποία περιέχει ένα διαφορετικό τύπο ενέργειας και διαφορετικό είδος τεχνικών. Η μέθοδος αυτή είναι η κληρονομιά, είναι η σκιά και ο απόηχος  μιας από τις  πιο σπουδαίες  μελέτες που μπορεί να  οδηγήσει τον άνθρωπο στην αλήθεια και την τελειότητα και κατά δεύτερον και μόνο λόγο να είναι  ένας τρόπος να αποκτήσει ξεχωριστές Ικανότητες ασυνήθιστου τύπου.

 

Η εναρμόνιση στο Ζωροαστρισμό δεν επεκτείνει μόνο τις ικανότητες του ανθρώπου. Τελειοποιούν τη δομή των ενεργητικών σωμάτων, δίνοντας στον άνθρωπο μια νέα επίγνωση του εαυτού του και σαφή αίσθηση της συγχώνευσης με τον έξω κόσμο. Όταν λαμβάνεις αυτή την ισχυρή και βαθιά ενέργεια του Ζωροαστρισμού, ο μυημένος ή ο θεραπευόμενος εισέρχεται σε ένα  λεπτοφυές, κρυμμένο σαν σε πέπλο, σιωπηρό, μαγικό κόσμο και αυτός ο κόσμος είναι μέσα σε αυτόν.

 

Η επαφή με την ενέργεια του Ζωροαστρισμού φέρνει πάντα συγκίνηση και σεβασμό. Αυτοί οι απόηχοι της αρχαίας σοφίας, μας δίδαξε τη θεραπεία με τα egregors με σεβασμό και εκτίμηση. Μας δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούμε με τις ισχυρές δυνάμεις που μας επιτρέπουν να νιώσουμε τη δύναμη και το μεγαλείο. Η ένωση του ατόμου μαζί με αυτές τις ενέργειες, του δίνει ένα σημαντικό βήμα προς την αυτό-ανάπτυξη, αυτογνωσία και προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία να επηρεάσουν την πορεία των γεγονότων..

Η εναρμόνιση στον Ζωροαστρισμό  είναι σημαντική και  ενδιαφέρει  κατά πρώτον  όλους όσους ασχολούνται με :

  • Σοβαρές Ενεργειακές  πρακτικές  –  βοηθούν στην  περαιτέρω προσωπική ανάπτυξη και έρχεται ο ενδιαφερόμενος σε επαφή  με μια εντελώς νέα ενέργεια
  • Επαγγελματική  ίαση,  θεραπεία, ή την εναλλακτική  θεραπευτική  – Να ενδυναμώσει και να βελτιώσει τα ενεργειακά σώματα.- ανθρώπους  που θέλουν να αλλάξουν σοβαρά τη ζωή τους.

 

Οι πρακτικές του Ζωροαστρισμού μας φέρνει σε επαφή με το Φως των κοσμικών Egregors (Άγγελοι, συχνότητες, Αρχαγγέλους ή θεούς – διαφορετικά ονόματα για τα Egregors όμως η κυριολεξία της λέξης στα Ρώσικα είναι «αυτοί που διώκουν το κακό»). Ο Kοσμοενεργέτης που θα φτάσει στο επίπεδο Μάστερ μπορεί να μυηθεί στο Ζωροαστρισμό

 

Προκειμένου να μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά αυτή την πρακτική, θα πρέπει οι «εναρμονισμένοι» να έχουν καθαριστεί το δυνατόν με τις θεραπείες και να έχουν φροντίσει να έχουν  ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο.

Κατά την διάρκεια της  «εργασίας»,  είναι επιθυμητό να είναι ντυμένοι στα λευκά.

 

Χάρη της μεθόδου του Ζωροαστρισμού η διαδικασία της Ίασης ή του τραύματος  επιταχύνεται, με την δύναμη των Egregors αφαιρούνται και αρνητικές οντότητες. Αυτή η πρακτική μπορεί να συνδυαστεί με την κύρια συνεδρία της Κοσμοενεργητικής. Αυτή η πρακτική λειτουργεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Ποιος μπορεί να εναρμονιστεί;

Ο Ζωροαστρισμός δεν είναι για τους αρχάριους. Ένας ενδιαφερόμενος για να εναρμονιστεί,  πρέπει να έχει το επίπεδο Μάστερ ή Magister, αλλά το πιο σημαντικό είναι – να έχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο.

 

Προσοχή – στην μύηση του Ζωροαστρισμού δεν μυείτε κανείς στην θρησκεία των Περσών, αλλά στις ενεργό-πληροφοριακές ροές του σύμπαντος που έχουν λάβει το όνομα από τους θεούς του Ζωροαστρισμού, όπως και τα κανάλια της Κοσμοενεργητικής από διάφορες κουλτούρες χωρών ανά τον κόσμο

 

Ormuzd
(Θεός του φωτός και του καλού) – (αυτός είναι ο Ahuramazda ο υπέρτατος θεός στον Ζωροαστρισμό)                                                        ✴ Διαφωτίζει (δυναμικά καθαρίζει).
✴ Αυξάνει την επίδραση όλων των συχνοτήτων
✴ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις επιχειρήσεις: αυξάνει τον κύκλο εργασιών κ.λπ.
    (προστασία από το αρνητικό έργο των αδίστακτων ανθρώπων).

Mitra
Έργο του η εκπλήρωση οποιωνδήποτε εύλογων επιθυμιών. 
Η ουσία της συχνότητας είναι η τιμιότητα, η ειλικρίνεια και η δικαιοσύνη.
Είναι η ενέργεια του Πολεμιστή, του Δασκάλου, του Μέντορα, που κατευθύνει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα προς τη σωστή κατεύθυνση.
✴Προωθεί την ανάπτυξη της βούλησης, της πρόθεσης και της επίγνωσης.
✴Ένα θαυμάσιο φυλαχτό για όλη την οικογένεια.
✴Χρησιμοποιείται αποτελεσματικά στον εξορκισμό για την απαλλαγεί από τις εμμονές. κ.α.*

Rashna
(Θεός της κρίσης, της δικαιοσύνης και της ισορροπίας)
✴ Δύναμη παγκόσμιας ισχύς.
✴ Εργαζετε για την εκπλήρωση οποιασδήποτε επιθυμίας, αν ένα άτομο είναι άξιος της πραγματοποίησής της.
✴ Στις καταστάσεις των σχέσεων αιτίου & αποτελέσματος λειτουργεί πολύ δυναμικά.

Mirih
Θεός του πολέμου. Σαρώνει τα πάντα στην πορεία του σε βάρος της καταστροφικής εξουσίας. Παράλληλα, όμως, προσπαθεί να βρει κάτι που έχετε χάσει η σας έχουν κλέψει, να συμβιβάσει τις διαμάχες, να βρει έναν συμβιβασμό σε μία εταιρική σχέση, εξαλείφει τις εμμονές και την απόρριψη στις επιχειρηματικές σχέσεις, κ.λπ.*                                                                                                                               “Δεν μπορείτε να χύσετε ένα πλήρες δοχείο νερού,” μερικές φορές για να χτιστεί κάτι νέο, το παλιό μερικές φορές πρέπει να καταστραφεί εντελώς.         

✴ Ενισχύει την ειλικρινή στάση απέναντι στον εαυτό μας και βοηθάει να απαλλαγούμε από τους περιορισμούς μας μέσα από την κατανόηση τους.
✴ Αφαιρεί τις συνδέσεις κάθε τύπου.
✴ Βοηθά κατά την εργασία με οντότητες. κ.α.*

Anahita (Nahid)
Προσφέρει ευτυχία, ευημερία, άνεση στο σπίτι και άνεση γενικά. Δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Λειτουργεί με την αγάπη, δημιουργεί έλξη, συνδέει. Στην θεραπείας, το κανάλι λειτουργεί για την εξάλειψη της στειρότητας.
Ενέργεια της γονιμότητας, της ευημερίας και της αφθονίας. Ενέργεια της γέννησης και της αναγέννησης.
✴Θεραπεύει την στειρότητα
✴ Υποστήριξη κατά την εγκυμοσύνη
✴Χρησιμοποιείται παντού όπου υπάρχει έλλειψη δυνάμεων γονιμότητας – είτε πρόκειται για αδήριτη εργασία, οικονομική αστάθεια, κακή ποιότητα γης ή ανδρική ανικανότητα.
✴Βοηθά τη γέννηση και την ενίσχυση της αγάπης και της φιλίας, του γάμου και της συνεργασίας, κ.α.*

Humo
Είναι το ιερό πουλί που φέρνει την ευτυχία, την ευημερία, την τύχη και την ευημερία στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Χούμο σημαίνει “φέρνοντας την ευτυχία”. Αυτό το θρυλικό πουλί έχει κερδίσει τη φήμη ως σύμβολο της σωτηρίας της εξουσίας, της ευγένειας και της ανιδιοτέλειας. κ.α.*
Το πεδίο εφαρμογής είναι εξαιρετικά ευρύ:
✴ Ανάπτυξη επιχειρήσεων
✴ Προσωπική ανάπτυξη και πολλά άλλα
Ανοίγοντας την ενέργεια αυτής της συχνότητας, μπαίνουμε στη ροή στην οποία πραγματοποιείτε η λύση πολλών προβλημάτων. κ.α.*

Hubby
Προστατεύει από πλημμύρες, σεισμούς, ξηρασίες και άλλες φυσικές καταστροφές. Προστατεύει το σπίτι αλλά και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Επαναφέρει την ενεργειακή ισορροπία εσωτερικά στον άνθρωπο αλλά και μέσα σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Έχει μία έντονη θεραπευτική δράση.
✴ Λειτουργεί καλά με την ενέργεια των γυναικών, ομαλοποιεί το ορμονικό υπόβαθρο. Έχει θετική επίδραση στις παιδικές ασθένειες.
✴ Ανακουφίζει από την ένταση.
✴ Εναρμονίζει τη σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
✴ Η συχνότητα μπορεί να επηρεάσει τον καιρό, αλλά απαιτεί μια υπεύθυνη προσέγγιση.
✴ Προστάτιδα στα ταξίδια σας σε κάθε διαδρομή, κάνει το ταξίδι ευχάριστο και ασφαλές. κ.α.*

Yiedinie
Προστατευτικό κανάλι. Προστατεύει όχι την ιδιοκτησία, αλλά το πρόσωπο, την εσωτερική ειρήνη και τη σταθερότητά του. Προστατεύει στα αστρικά ταξίδια. Στη θεραπεία – εξαλείφει την σχιζοφρένεια.
Μία Ισχυρή συχνότητα παγκόσμιας προστασίας.
Το πεδίο εφαρμογής είναι τόσο μεγάλο όσο χρειάζεστε.κ.α.*
✴Στο δρόμο, τα ταξίδια χρησιμοποιείται ως προστατευτικό κάλυμμα, καθιστώντας σας στους εχθρούς σας και τα προβλήματα που έρχονται στο δρόμο σας, αόρατο.
✴ Ενεργοποιεί την εσωτερική κυτταρική μνήμη, την εσωτερική γνώση.
✴ Αποτρέπει την εισβολή εξωτερικών κακόβουλων προγραμμάτων και δυνάμεων.κ.α.*

Eshma
Μάχιμο κανάλι. Τερματισμός, απαγόρευση, διακοπή σε κάτι. επαναφέρει την λίμπιντο
Ενέργεια της δύναμης της ζωής.*

Mach
Μαλακή γυναικεία ενέργεια, λειτουργεί για την εξάλειψη της κατάθλιψης, των ψυχικών ασθενειών, της λύσσα, την αφαίρεση της οργής/νεύρα, της αϋπνίας κλπ. Μετασχηματιστική ενέργεια..
✴ Σας επιτρέπει να σκεφτείτε, να διαλογιστείτε.
✴ Η συχνότητα χρησιμοποιείται για τον πονοκέφαλο, την αϋπνία, την αναστολή του εσωτερικού διαλόγου, την απαλλαγή από τις ιδεοληπτικές ιδέες.
✴ Καθαρίζει το κεφάλι, απομακρύνει τις καταθλιπτικές καταστάσεις.
✴ Δίνει μια θετική στάση, προκαλεί χαρά, μια αίσθηση ενθουσιασμού, αλλάζει τη διάθεση.
✴ Πολύ καλή συχνότητα όταν εργάζεστε με ηλικιωμένους και παιδιά. κ.α.*

Deen
Καθαριστικό κανάλι. Λειτουργεί για τον καθαρισμό των χώρων και ταυτόχρονα γεμίζει τον χώρο.
Ενέργεια της φωτιάς και καθαριστικής δύναμής. Ισχυρή συχνότητα, ευρέος φάσματος δράσης.
✴ Ελευθερώνει το δρόμο για νέα πράγματα, καίει τα παλιά, περιττά και περασμένα που δεν είναι όμως ξεχασμένα.
✴ Εξουδετερώνει τις εξωτερικές ενεργειακές επιδράσεις – κακό μάτι, αλλοιώσεις, κατάρα κ.λπ. Εξαφανίζει τα ενεργειακά παράσιτα.
✴ Αφαιρεί όλα τα είδη δεσμών και συνδέσεων.
✴ Καθαρίζει διάφορα αντικείμενα, χώρους και περιοχές. κ.α.*

Tistria
Ο άρχοντας των αστεριών και των βροχών, το κύριο αστέρι του Σείριου, ο αστερισμός του Μεγάλου Σκύλου.
Ο Τίστρια είναι ένας ουράνιος αναβάτης που δίνει βροχή. .
Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οφθαλμικών ασθενειών, καταρράκτη, γλαύκωμα, μυωπία, υπερμετρωπία.
Βελτιώνει τη φωνή, βοηθά στην επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, προσθέτει αυτοπεποίθηση.
Φέρνει βροχές. κ.α.*

Ahriman
Μάχιμο κανάλι. Το απόλυτο μέσο αυτοάμυνας μπροστά στη ζωή.
Κατά κανόνα, δεν χρησιμοποιείται.*

Sraush
Μάχιμο κανάλι. Εκδίωξη ανόργανων πλασμάτων.
Εργάζεται εναντίον των δαιμονικών μορφών του κακού, των δεσμευμένων ψυχών κ.λπ.
✴ Δουλεύει για τον καθαρισμό από τις νεκρωτικές συνδέσεις, την καταστροφή των poltergeists, των pubans και του θορύβου στο σπίτι.
✴ Συχνότητα που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εκδίωξη των διαφόρων ειδών ενέργειας (όντα), όπως, οντότητες, φαντάσματα από τους χώρους διαμονής των ανθρώπων και την εξάλειψη της αρνητικής επίδρασης που έχουν στον άνθρωπο αντικείμενα του λεπτού Κόσμου.
κ.α.*

 
 
Φως, Αγάπη, Θεραπεία μέσα μας και γύρω μας και σε όλους τους οικείους μας!!! Υγεία σε όλα τα επίπεδα σε όλους μας!!!

 

 

Ότι είναι με αστερίσκο σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή ακόμη πληροφορία, η υπόλοιπη όμως δίνετε μετά τον συντονισμό.

”ΠΡΟΣΟΧΗ” (μην επιχειρήσετε να εργαστείτε με τα Εγκρέγκορ αν δεν είστε μυημένοι σε αυτά και μην γνωρίζοντας την σωστή πρακτική, θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα, αυτό ισχύει και για τα Κοσμοενεργητικά κανάλια).

Χωρίς μύηση (συντονισμό), οι συχνότητες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Διαφορετικά, αναλαμβάνετε όλη την ευθύνη για τη μοίρα σας στον εαυτό σας, διακινδυνεύοντας την ψυχική και σωματική υγεία σας. 

Ο συγγραφέας δεν ευθύνεται σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστότοπο χωρίς συντονισμό και εκπαίδευση.

Shares
Share This