Επιλογή Σελίδας

Eθισμοί

Οι εθισμοί της νικοτίνης και του αλκοόλ είναι προβλήματα της σύγχρονης ανθρωπότητας. Δεν είναι τόσο εύκολο για ένα άτομο να τα ξεφορτωθεί. Στην αρχή φαίνεται ότι η συνήθεια δεν προκαλεί κάποια ιδιαίτερη ταλαιπωρία – πίνετε αλκοόλ για χαρά, χαλάρωση ή για την παρέα. Αλλά όσο πιο μακροχρόνια γίνετε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν και εθίζονται, και η απαλλαγή τους τους είναι δύσκολη. Η σύγχρονη ιατρική, η ψυχολογία παρουσιάζουν διάφορες μεθόδους, αλλά δεν είναι πάντα αποτελεσματικές. Μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα ή να πιείτε αλκοόλ, αλλά μετά από λίγο ξαναγυρίζετε στον εθισμό. Ως αποτέλεσμα, προβλήματα υγείας σε αυτούς τους ανθρώπους. Η κοσμοθεωρία αλλάζει, η Κοσμοενεργητική βοηθά στην αποσαφήνιση της συνείδησης, συντονίζει σε ορισμένες συχνότητες που θα σας βοηθήσουν να οδηγηθείτε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να λάβετε την ενέργεια του σύμπαντος και να την κατευθύνετε προς το καλύτερο. Και όταν απελευθερωθείτε από τον εθισμό, μπορείτε να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους να το κάνουν.

Πώς να απαλλαγείτε από το αλκοόλ

Πρώτα απ ‘όλα, τα κίνητρα και η θέληση είναι σημαντικά, δηλαδή, ένα άτομο πρέπει να το θέλει. Το πρόβλημα είναι ότι το κίνητρο για εθισμένους αλκοολικούς μπορεί να απουσιάζει, καθώς η αντίληψη του κόσμου γύρω μας είναι εξασθενημένη, οι στόχοι ζωής εξαφανίζονται, διαταράσσονται οι ενεργειακοί μεσημβρινοί.

Και ο μόνος στόχος είναι να ικανοποιηθεί η ανάγκη για το αλκοόλ. Επομένως, για να απαλλαγούμε από τον εθισμό, είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στην πνευματική ανάπτυξη ενός ατόμου, να εδραιώσουμε τις σχέσεις του με τα σωστά κανάλια.

Η Κοσμοενεργητική είναι μία αποτελεσματική μέθοδος που θεραπεύει και την ψυχή και το σώμα. Το πλεονέκτημά της είναι ότι δεν είναι παθητική μέθοδος. Τα άτομα πρέπει να δουλεύουν με τον εαυτό τους και ως εκ τούτου να μεγαλώνουν πνευματικά. Η αυτογνωσία, η αντίληψη του εαυτού και του κόσμου αλλάζουν, ανοίγουν νέες και εκπληκτικές ευκαιρίες.

Τι πρέπει να γίνει για να απαλλαγούμε από τον εθισμό στο αλκοόλ;
1. Βρείτε έναν επαγγελματία που είναι έτοιμος να εργαστεί με το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό ο σπουδαστής ή ο θεραπευόμενος να εμπιστεύεται τον Δάσκαλο ή τον θεραπευτή.
2. Θέλετε να απαλλαγείτε από τον εθισμό. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα σημεία. Βρείτε κάθε λόγο: υγεία, ευεξία, οικογενειακή διατήρηση, σεβασμό για άλλους ανθρώπους, προσωπική ανάπτυξη ή όλα μαζί.
3. Υπό την καθοδήγηση της Πρακτικής, υποβάλλονται σε καθαρισμό το σώμα και το ενεργειακό πεδίου. Χωρίς τη διαδικασία καθαρισμού, δεν θα είναι δυνατή η μετάβαση στο επόμενο στάδιο- μύηση και πρόσβαση στα απαραίτητα κανάλια.

Η Κοσμοενεργητική είναι καλή διότι είναι ένα σύστημα πολλαπλών επιπέδων. Ένα άτομο ξεφορτώνεται το παρελθόν και τα αρνητικά προγράμματα, το σώμα το βλέπετε να ανανεώνεται φορά με την φορά. Μετά τον καθαρισμό, μπορείτε να πάτε στο στάδιο της πνευματικής ανάπτυξης. Ο θεραπευτής θα επιλέξει τα κανάλια με τις πιο κατάλληλες συχνότητες και θα τα ανοίξει για περαιτέρω ανθρώπινη ανάπτυξη.
Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, αλλά η Κοσμοενεργητική δίνει τη δυνατότητα σε ένα άτομο να αναπτυχθεί προς την κατεύθυνση που χρειάζεται.
Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, αλλά η Κοσμοενεργητική δίνει τη δυνατότητα σε ένα άτομο να αναπτυχθεί προς την κατεύθυνση που χρειάζεται.

Πώς να απαλλαγείτε από τον καπνό

Οι αρχές είναι ίδιες με κάθε είδους εξάρτηση είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το πρόβλημα στην υγεία που προκαλείται από το κάπνισμα. Εκτός από τη σωματική βλάβη, ενδέχεται να μπλοκαριστούν και οι ενεργειακή μεσημβρινοί. Ο καθαρισμός του σώματος σας επιτρέπει ήδη να απαλλαγείτε από τον εθισμό και οι τακτικές θεραπείες καθιστούν αδύνατη την επιστροφή στον εθισμό.
Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις μεθόδους της Κοσμοενεργητικής, γίνεται ευκολότερη η διαχείριση της εσωτερικής σας κατάστασης.

Για πόσο διάστημα;

Ένα ή δύο μαθήματα/θεραπείες, φυσικά, δεν θα αρκούν για να απαλλαγούμε εντελώς από την επιθυμία και τον εθισμό. Θα χρειαστούν αρκετές συνεδρίες, αλλά θα αισθανθείτε τις πρώτες βελτιώσεις ήδη στην αρχή. Είναι σημαντικό να μην διακόψετε, αλλά να συνεχίσετε να δουλεύετε. Το σώμα σας θα υποστεί ορισμένες αλλαγές, θα ασκήσει πίεση. Δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τάξεις/θεραπείες μόνο επειδή σας φαίνεται ότι δεν παρατηρείτε το αποτέλεσμα, είναι δύσκολο και ίσως βαρύ για σας, αλλά αν σας συμβαίνει, αυτό πάει να πει ότι ο εθισμός είναι πολύ δυνατός. Ρωτήστε τον θεραπευτή τι να κάνετε εάν υπάρχει έντονη επιθυμία να πίνετε αλκοόλ ή να θέλετε να κάνετε ένα τσιγάρο – θα συστήσει ειδικές ασκήσεις που θα ανακουφίσουν την κατάσταση.

Ασφάλεια

Η εργασία με οποιαδήποτε πρακτική απαιτεί συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας. Μην το κάνετε μόνοι σας στα πρώτα στάδια της εργασίας. Η ενέργεια του σύμπαντος θεωρείται ασφαλής περιοχή, αλλά απαιτεί επίσης τη συμμόρφωση με τους κανόνες. Πρώτον, δεν συνιστώνται τάξεις για άτομα με νοητική καθυστέρηση. Δεύτερον, πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις του Δασκάλου, τη συχνότητα των θεραπειών, να επιλέξετε τους σωστούς τρόπους καθαρισμού, να εργάζεστε με ασφαλείς συχνότητες.

 

Γιατί Κοσμοενεργητική;

Γιατί η Κοσμοενεργητική είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεταξύ πολλών άλλων μεθόδων; Η δουλειά δεν πηγαίνει μόνο με την εσωτερική ενέργεια, αλλά και με την ενέργεια του σύμπαντος, που είναι πολύ ισχυρότερη και καθαρότερη. Το σύμπαν μας παρέχει μεγάλες δυνατότητες για τη δική μας ανάπτυξη. Ένα πρόσωπο μεταμορφώνετε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας. Εάν οι προηγούμενες κακές συνήθειες ήταν μέρος της ζωής, τώρα καθίστανται περιττές, και ακόμη και εμποδίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη. Ένα είδος διαφώτισης έρχεται όταν ένα άτομο καταλαβαίνει τι είναι πιο πρωταρχικό γι ‘αυτόν.

Η Κοσμοενεργητική είναι κάτι παραπάνω από διαλογιστική άσκηση.

Θα σας εκπλήξει τόσο που θα γίνει γρήγορα μία όμορφη συνήθεια, που θα σας δίνει μόνο θετικά και επηρεάζοντας ευεργετικά όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής σας.
Κυριολεκτικά όλα αλλάζουν. Η επιθυμία να επιστρέψει κανείς στον προηγούμενο τρόπο ζωής δεν εμφανίζεται πια, επειδή δημιουργείται ένα διαφορετικό ορόσημο ανάπτυξης.
Υπάρχουν πρόσβαση στα κανάλια φωτός που δίνουν θετική ενέργεια. Ένα άτομο γίνεται ισχυρότερο ηθικά, αποκτά κίνητρο, γίνετε επιτυχημένο. Αυτός αισθάνεται πιο επιμελώς τις ανάγκες του σώματός του και του κόσμου γύρω του και αισθάνεστε πιο επιμελώς τις ανάγκες του σώματός σας και του κόσμου γύρω σας.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους