Επιλογή Σελίδας

Ο ενεργειακός Βαμπιρισμός είναι ένα από τα καυτά θέματα την σημερινή εποχή. Υπάρχουν άνθρωποι που, για διάφορους λόγους, δεν μπορούν να λάβουν ή να συσσωρεύσουν την κοσμική ενέργεια του Σύμπαντος και έτσι αντισταθμίσουν την έλλειψη ενέργειας τους εις βάρος των ενεργειών άλλων ανθρώπων. Επίσης για να τραφεί ένα βαμπίρ δεν είναι απαραίτητο να είναι τε τα τετ με το θύμα του, μπορούν εύκολα να τροφοδοτηθεί και από το τηλέφωνο και καμιά φορά αρκεί μόνο να σας σκεφτεί. Ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνδέσεις, το άτομο αντιμετωπίζει πονοκεφάλους, απώλεια δύναμης, αϋπνία, υπνηλία, άγχος κ.α. Η μακροχρόνια και συνεχής σύνδεση με ένα ενεργό βαμπίρ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον δότη με κατάθλιψη, εμφάνιση τάσεων αυτοκτονίας, νευρασθένεια κ.α..

Τα ενεργειακά βαμπίρ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες που είναι οι ενεργοί ή οι παθητικοί. Οι ενεργοί (επιτίθενται) προκαλούν διαμάχη, βρίσκουν πάντα έναν λόγο σύγκρουσης έτσι ώστε να ανοιχτείτε ενεργειακά λόγο του θυμού και του εκνευρισμού και να σας τραβήξουν την ενέργεια. Εάν το άτομο όμως παραμείνει ήρεμο την ώρα που πάει να συνδεθεί το βαμπίρ μαζί σας, τότε το βαμπίρ πιθανότατα θα προχωρήσει σε κάτι πιο δραστικό για να καταφέρει να τραβήξει την ενέργεια σας, όπως,  να προκαλέσει έναν τσακωμό, να αρχίσει να σας προσβάλλει, “να εξαντλήσει την ψυχή σας.”

Οι παθητικοί βαμπίρ δεν συμπεριφέρονται έτσι, φαίνονται άνθρωποι πολύ ήρεμοι ακόμη και ακίνδυνοι, αλλά μέσα τους καίγονται πάντα με θυμό, φθόνο, μίσος, το οποίο κρύβουν πολύ επιδέξια από τους άλλους ανθρώπους. Αυτά τα άτομα είναι πιο διατεθειμένα για μια συνομιλία για να δείξουν κάποια χαρακτηριστικά, όπως, ευγένεια, σύνεση, έμμεση έμφαση στην αδυναμία τους με ειλικρίνεια. Αυτοί οι άνθρωποι ενεργούν πολύ ήρεμα (εξωτερικά) και απαλά. Είναι πολύ πονηροί στο να τραβήξουν ενέργεια για τον εαυτό τους. Τέτοιοι άνθρωποι ποτέ δεν επιτίθενται ή προσβάλλουν ανοιχτά. Μιλάνε πάντα για πόσο ηθικά ζουν και φέρονται, πώς ανησυχούν ή λυπούνται για κάποιον, σας λένε πώς σας φέρονται άδικα, ότι δεν σας αξίζει αυτό που παίρνατε, σας δείχνουν την λύπηση τους, αλλά ξαφνικά παρατηρείτε ότι η διάθεσή σας έγινε χειρότερη από ότι ήσασταν, έτσι φορά με την φορά που συναντιέστε, εντοπίζετε ότι μόλις αποχωρίζεστε από αυτό το άτομο δεν νιώθετε καλά, ενώ πριν ήσασταν καλύτερα και αρχίζετε  να ανησυχείτε. Με τα ενεργειακά βαμπίρ ερχόμαστε συνέχεια σε επαφή, ιδιαίτερα αυτές τις εποχές που ζούμε. Βαμπίρ μπορεί να έχετε ακόμη και στην ίδια σας την οικογένεια. Επίσης η ζήλεια είναι ο ορισμός του ενεργειακού βαμπίρ. Με την δυσπιστία και την καχυποψία του, απορροφά τη δύναμη αυτού που υποτίθεται ότι αγαπά. Συχνά, η σχέση μεταξύ πεθεράς και γαμπρού ή μεταξύ νύφης και πεθεράς, έχουν αποδειχθεί σχέσεις μεταξύ βαμπίρ και θύματος του. Ένα άρρωστο άτομο στην οικογένειά σας μπορεί προσωρινά να μετατραπεί σε ενεργό βαμπίρ, με τις ιδιοτροπίες του και τα κλάματα, θα τραβήξει τη δύναμή σας για να ανακάμψει γρηγορότερα. Ένα επίσης δύσκολο θέμα είναι όταν  εργάζεστε  υπό την καθοδήγηση ενός ενεργού βαμπίρ, ένα τέτοιο αφεντικό θα διαταράξει τους υπαλλήλους του με την επιθετικότητά του, θα προσβάλει ή ακόμη και θα τιμωρήσει κάποιον από αυτούς.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ενεργειακών βαμπίρ βρίσκεται σε γραφειοκρατικά γραφεία, ταχυδρομεία, λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και κλινικές.

Επίσης να ξέρετε ότι συνήθως μόνο βαμπίρ παίρνουν μέρος πάντοτε σε συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις.

Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος αφαιρεί την ενέργειά σας, τότε προσπαθήστε να προστατευτείτε από αυτό το βαμπίρ. Εάν είναι δυνατόν, αρνηθείτε να επικοινωνείτε με αυτό το άτομο. Εάν αυτό είναι αδύνατο, τότε προστατευθείτε να έχετε ηρεμία όταν βρίσκεστε μαζί του, μην μπείτε σε σύγκρουση μαζί του, γιατί θα σας προκαλέσει σκόπιμα να απελευθερώσετε ενέργεια. Μην δώσετε προσοχή σε όσους διαμαρτύρονται συνεχώς για τη μοίρα τους και κλαψουρίζουν συνεχώς. Θυμηθείτε – δεν χρειάζεται να βοηθήσετε αυτό το άτομο δεν είναι αυτό που θέλει! Η υπερβολική ενσυναίσθηση θα οδηγήσει σε απώλεια δικά σας ζωτικότητας. Μπορείτε να ακούσετε, να συμπαθείτε, να βοηθήσετε με συμβουλές, αλλά δεν πρέπει να το κάνετε δικό σας. Εξάλλου, ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει! Όταν αναγκάζεστε να επικοινωνήσετε με ένα ενεργό βαμπίρ, σταυρώστε τα χέρια σας πάνω από το στήθος σας, επίσης και τα πόδια σας μαζί, ώστε να “κλείσετε” το κύκλωμα της ενέργειά σας.

Καρκινοπαθείς, αλκοολικοί, ναρκομανείς, καταθλιπτικοί και γενικός άτομα που έχουν ψυχολογικά και άτομα με A.I.D.S. και γενικός με σοβαρές και χρόνιες ασθένειες, είναι βαμπίρ.

Συνιστώ σε άτομα τα οποία βρίσκονται συνεχώς σε σύνδεση με άτομα βαμπίρ (διότι καμιά φορά είναι αναπόφευκτο) να μάθουν πώς να χτίζουν “εμπόδια” στα ενεργειακά βαμπίρ, κατά τη διαδικασία της επικοινωνίας μαζί τους, πρέπει διανοητικά να οραματίζεστε ότι έχετε χτίσει έναν τοίχο από τούβλα ανάμεσα σε εσάς και το βαμπίρ. Φτιάξτε αυτόν τον τοίχο τούβλο, τούβλο στοιχισμένα, φανταστείτε πώς βάζετε τσιμέντο και πώς τοποθετείτε το τελευταίο τούβλο στην κορυφή και που και που να τον οραματίζεστε. Ένα τέτοιο σχήμα τοίχου για όσους μπορούν να οραματίζονται, θα σας προστατεύσει από την επίθεση ενός ενεργειακού βαμπίρ (μην ξεχνάτε, ότι οραματιζόμαστε, χτίζετε και υλοποιείτε.

Ένα άλλο ψυχικό κόλπο είναι να προσπαθήσετε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας να νοιώσετε διανοητικά τον εαυτό σας σε μια γυάλινη σφαίρα και ότι επικοινωνείτε με αυτό το άτομο μέσω του “γυαλιού” που οραματίζεστε μεταξύ σας, αλλά μόλις φύγετε δεν πρέπει να ξεχάσετε να το σπάσετε.

Εάν παρόλα αυτά βλαφτείτε από ένα ενεργειακό βαμπίρ, τότε προσπαθήστε να επαναφέρετε γρήγορα τη δύναμή σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε ένα ντους με κρύο και ζεστό νερό με μεγάλη αντίθεση θερμοκρασίας, αυτό είναι μια καλή ψυχική ώθηση στην οποία δεν θα πιστεύετε ότι όλη η αρνητική ενέργεια θα ξεπλυθεί μαζί με το νερό. Στη συνέχεια, πιείτε ζεστό τσάι από βότανα και κάντε μια βόλτα στο πλησιέστερο δάσος ή πάρκο.

Εάν δεν νιώσετε καλά δοκιμάζοντας ή διότι δεν μπορείτε να καταφέρετε τα παραπάνω, να ξέρετε ότι καμιά φορά η σύνδεση είναι τόσο δυνατή που μόνο με τρείς  συνεδρίες Κοσμοενεργητικής μπορείτε να κάνετε αποκοπή.

Άλλωστε οι νόμοι του σύμπαντος και η φύση είναι σοφότερη από οτιδήποτε άλλο!!!

Μπορεί να είναι εικόνα φρούτο

Και με μία πιο ευρύτερη έννοια άσχετα αν ο άλλος είναι ενεργειακό βαμπίρ ή όχι, αν έχετε λάθος ανθρώπους κοντά σας να τι παθαίνετε… Θα αρχίσετε και εσείς να αποσυντίθεστε, να αλλάζετε σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά εσάς και το μέλλον σας, γυρίζοντας ξανά στο παρελθόν σας καταστρέφοντας ότι είχατε χτίσει με την αυτογνωσία ή την οποία εξέλιξη είχατε κάνει μέχρι τώρα, με μια λέξη αφανίζεστε…

Προσπαθήστε να περιβάλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους θετικούς που σας εμπνέουν και θα σας βοηθήσουν να δείχνετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας….!!!

Πώς να μην γίνετε βαμπίρ ενέργειας; Το κυριότερο είναι να μην αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας καθοδηγούν. Εάν είστε συνεχώς εκνευρισμένοι, θυμωμένοι, τότε το σώμα το συνηθίζει και με την πάροδο του χρόνου, το σώμα σας (πνευματικά και υλικό) θα πρέπει να τρέφεται με αυτές τις πολύ άχρηστες χημικές ουσίες οι οποίες παράγονται μόνο για αρνητικότητα. Με άλλα λόγια, η συνεχής ευερεθιστότητα είναι ο άμεσος δρόμος του βαμπίρ.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους