Επιλογή Σελίδας

Ενεργειακή ανάπτυξη

Το μόνο που μας περιβάλλει είναι η ενέργεια. Ακόμα και το φυσικό μας σώμα είναι επίσης ενέργεια. Κάθε αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους και με τον κόσμο είναι μια ενεργειακή αλληλεπίδραση. Ο κόσμος των ενεργειών είναι αόρατος και εκείνοι που δεν έχουν το όραμα δεν καταλαβαίνουν πάντα πόσο σημαντικό είναι να είναι σε θέση να διαχειριστούν τις ενέργειές τους για να είναι πάντα υγιείς, δυνατοί, να έχουν αρκετή δύναμη για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους και τις προθέσεις τους για ζωή, εργασία και σχέσεις.

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην κατανοούν τη σημασία αυτού του θέματος και, δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι με παραμορφωμένο μολυσμένο ενεργειακό σύστημα, με βρώμικα τσάκρα μπλοκαρισμένα, χωρίς ενεργειακό αλφαβητισμό, και χωρίς να γνωρίζουν διαδικασίες ασφάλειας όταν εργάζονται με λεπτά επίπεδα.

Τι σημαίνει ένα παραμορφωμένο μολυσμένο ενεργειακό σύστημα; Αυτό σημαίνει ότι τα τσάκρα του ανθρώπου, είναι οι δέκτες και οι πομποί της συμπαντικής ενέργειας, που δεν εκπληρώνουν τις λειτουργίες τους. Είναι άρρωστα, αδύναμα, μπλοκαρισμένα και η ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται ένα άτομο για τη ζωή και η κανονική λειτουργία του φυσικού του σώματος δεν περνά μέσα από αυτά. Οι ενεργειακοί μεσημβρινή που μεταφέρουν ενέργεια σε κάθε ανθρώπινο όργανο είναι επίσης μπλοκαρισμένοι, δεν είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα τα όργανα να μην λαμβάνουν αρκετή ζωτική ενέργεια και να αρρωσταίνουν.

Αλλά ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς καύσιμο, έτσι το φυσικό σώμα μας μπορεί να λειτουργήσει καλά μόνο όταν υπάρχει αρκετή ενέργεια σε αυτό. Όσο λιγότερη ενέργεια δέχεται, τόσο περισσότερο το άτομο αρρωσταίνει.

Επιπλέον, για τους περισσότερους ανθρώπους, οι αύρες δεν έχουν ακεραιότητα, υπάρχουν καταστροφές στα τσάκρα και σε άλλα μέρη του ενεργειακού πεδίου. Πολλοί έχουν παραμορφώσεις και  καταστροφές, όχι σε ένα, αλλά σε διάφορα τσάκρα. Και ποιές είναι αυτές; Ένα άτομο με βλάβες στην αύρα είναι σαν ένα σουρωτήρι. Η ενέργεια έρχεται σε αυτά, αλλά ρέει από τις τρύπες. Ως αποτέλεσμα, ο συνδυασμός μπλοκαρισμάτων σε ένα τέτοιο άτομο, στερείται της ζωτικής ενέργειας πολλές φορές. Στην ηλικία των 20-27 χρόνων, αυτό μπορεί να μην είναι αισθητό, Όμως, όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, τόσο λιγότερη ενέργεια έχει, δυστυχώς έτσι είναι όταν μεγαλώνουμε τόσο και η ποσότητα ενέργειας μειώνεται, αυτός είναι ο νόμος της φύσης. Και για όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγεία και τη ζωτικότητα για πολλά χρόνια, είναι απλά απαραίτητο να εργάζονται συνεχώς με το ενεργειακό τους σύστημα. Καλό θα ήταν να ασχολιόταν κάποιος από την εφηβεία, έτσι  πολλά προβλήματα και ασθένειες μπορούν να είχαν αποφευχθεί.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, ακόμη και νέοι, διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενέργειας, τη συνεχή κόπωση, τον κακό ύπνο κλπ. Οι γιατροί το εντοπίζουν ως ένα σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνιο σύνδρομο κόπωσης, αλλά μόλις σηκωθείτε το πρωί και αρχίσετε να αισθάνεστε πιο χαρούμενος μόνο μετά από ένα φλιτζάνι καφέ, έχετε έλλειψη ενέργειας. Εάν δεν έχετε αρκετή δύναμη για όλα τα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας – έχετε έλλειψη ενέργειας. Εάν αισθάνεστε αδύναμοι και θέλετε να ξαπλώσετε μετά το δείπνο, και το βράδυ γενικά πέφτετε από την κόπωση, έχετε έλλειψη ενέργειας. Αν αισθάνεστε κουρασμένοι, αδύναμοι με πονοκέφαλο μετά την επίσκεψη σε πολυσύχναστους χώρους – έχετε έλλειψη ενέργειας το σύστημα και η ισχύς σας απλά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις λειτουργίες του. Στην ιδανική περίπτωση, ένα άτομο ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του εργάσιμου οκτάωρου πρέπει να αισθάνεται χαρούμενο, υγιή και δημιουργικό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει για όσους ασχολούνται συνεχώς με την ενέργειά τους, καθαρίζουν, θεραπεύουν και το ενεργοποιούν.

Το να καθαρίζουμε την ενέργεια είναι πολύ σημαντικό. Μην νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει αυτόματα. Σε γενικές γραμμές, όσοι πιστεύουν ότι καθαρίζονται και θεραπεύονται αυτόματα έχουν μεγάλη ψευδαίσθηση. Μερικοί επίσης άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ο ανώτερος εαυτός τους ή οι άγγελοι τους καθαρίζουν. “Οι ενέργειες περνούν από μένα τη νύχτα- πράγμα που σημαίνει ότι εργάζονται μαζί μου”. Θυμηθείτε: κανείς δεν θα συνεργαστεί ποτέ μαζί σας χωρίς την αίτησή σας! Και αν αισθανθείτε ότι ορισμένες ενέργειες περνούν μέσα από σας, τότε πιο συχνά αυτό είναι κοσμικές ενέργειες. Αν όμως μπουν σε ένα μολυσμένο ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα, απλά δεν μπορούν να περάσουν εύκολα από τα μπλοκαρίσματα, και μερικές φορές προκαλούν πολύ δυνατές και δυσάρεστες αισθήσεις. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για αυτές τις ενέργειες να σπάσουν τους φραγμένους μεσημβρινούς/κανάλια και τσάκρα! “Το κεφάλι μου πονάει, το κεφάλι μου πονάει”, λένε πολλοί μετά την θεραπεία, κάτι που μετά από λίγο ή και ώρες τους περνάει. Και αυτό συμβαίνει διότι το τσάκρα της κορώνας είναι μπλοκαρισμένο και δεν μπορεί να μεταδώσει τις δονήσεις υψηλής συχνότητας.

Όλοι γνωρίζουν ότι κάθε άτομο πρέπει να κάνει ένα ντους ή αφρόλουτρο καθημερινά για να καθαρίσει το φυσικό του σώμα από βρωμιά και τοξίνες. Εάν αυτό δεν γίνεται καθημερινά, τότε οι τοξίνες και η βρωμιά θα απορροφηθούν πίσω στο δέρμα, και το άτομο θα μυρίζει άσχημα. Αλλά γιατί οι άνθρωποι, θυμόμαστε ότι το φυσικό σώμα πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά, όμως δεν σκέφτονται να καθαρίζουν το ενεργειακό τους σώμα κάθε μέρα; Πιθανότατα επειδή δεν το βλέπουν πώς φαίνεται και το ξεχνούν. Αλλά και στο ενεργειακό σώμα, τα προϊόντα αποβλήτων, οι ίδιες τοξίνες, μόνο ενέργεια, διατίθενται συνεχώς. Αλλά στο ενεργειακό σώμα, διακρίνονται επίσης τα απόβλητα και οι ενεργειακές τοξίνες. Αυτές είναι οι αρνητικές ενέργειες αυτών των ανθυγιεινών συναισθημάτων που κάθε άνθρωπος βιώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και πολλά άλλα που συλλαμβάνει από το εξωτερικό. Και όλα αυτά συσσωρεύονται στα ενεργειακά πεδία. Οι ευαίσθητοι άνθρωποι αισθάνονται πώς αυτές οι ενέργειες πιέζουν τα τσάκρας, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, κλπ. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν ευαισθησία. Δεν αισθάνονται τίποτα και γι ‘αυτό πιστεύουν ότι όλα είναι ωραία μαζί τους, αλλά θα τα νιώσουν όλα αυτά μόνο με στη μορφή ασθενειών. Παρεμπιπτόντως, εάν κάποιος δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, τότε αυτό είναι ακόμη χειρότερο (και πολλοί άνθρωποι ντρέπονται για τα αρνητικά συναισθήματά τους και ως εκ τούτου δεν τα εκφράζουν.   Τα καταπιεσμένα συναισθήματα είναι γνωστό ότι είναι πιο επικίνδυνα από αυτά που εκφράζονται. Δημιουργούν μπλοκαρίσματα και τελικά αποτελούν τις αιτίες πολλών ασθενειών).

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όλοι ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων με χαμηλή συχνότητα ενέργειας, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, όπου υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις, τράπεζες κ.λπ. Μία βόλτα κάνει κάποιος στο μετρό, και εισπράττει πολύ βαριά ενέργεια, όλα αυτά αφήνουν ίχνη ενέργειας στην αύρα που δεν φεύγουν από μόνα τους.

Ως εκ τούτου, ένα άτομο που δεν καθαρίζει συχνά το ενεργειακό του σύστημα, στο λεπτό επίπεδο φαίνεται το ίδιο όπως θα φαινόταν οπτικά κάποιος που ποτέ δεν έχει πλυθεί για καιρό. Σας αντιπροσωπεύει; Πρέπει να συνηθίσετε να καθαρίζετε την ενέργειά σας καθημερινά, όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας και το ντους. Όχι μόνο η σωματική, αλλά και η συναισθηματική υγεία εξαρτάται από αυτό, επειδή οι ενέργειες των αρνητικών συναισθημάτων, που συσσωρεύονται στην αύρα ενός ατόμου, είναι ικανές να δημιουργούν εκ νέου αρνητικά συναισθήματα σε αυτόν. Και έτσι γίνετε ένας φαύλος κύκλος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε την ενέργεια στην Κοσμοενεργητική, μόνο, επαναλαμβάνω, πρέπει να το κάνετε αυτό καθημερινά αν θέλετε να είστε υγιείς και δυνατοί. Είναι απαραίτητο να βρείτε χρόνο για αυτό, επιπλέον, πρέπει να θεραπεύσετε και να ενεργοποιήσετε το ενεργειακό σας σύστημα, να εργαστείτε με τις σκέψεις και συναισθήματα για να επιτύχετε ενεργειακή ακεραιότητα. Πρέπει να μάθουμε να δίνουμε την ενέργειά μας μόνο σε ό, τι εξυπηρετεί το υψηλότερο αγαθό και να παρακολουθείτε συνεχώς που τοποθετείτε την ενέργειά σας, γιατί, όπως γνωρίζετε, όπου υπάρχει σκέψη – υπάρχει και ενέργεια. Αυτές είναι κοινές αλήθειες, αλλά στην πράξη απέχει πολύ. Είναι επίσης απαραίτητο να καθαριστούμε από άυλες παρουσίες (οντότητες) δικές μας ή που εισέβαλαν.

Εάν η ενέργεια είναι αδύναμη, εάν δεν υπάρχει ακεραιότητα/στιβαρότητα στην αύρα, τότε οι βλάβες στην αύρα την κάνουν μια ανοιχτή πόρτα για τις οντότητες. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να εργαστούμε με το κάρμα, αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί καθώς η συνείδηση ​​αναπτύσσεται και η ενέργεια καθαρίζεται, λαμβάνουμε αυτές τις αρνητικές καρμικές ενέργειες των προηγούμενων ενσαρκώσεων που πρέπει να θεραπευτούν. Αν δεν θεραπευτούν, δημιουργούν μπλοκαρίσματα στα ενεργειακά σώματα και τελικά είναι οι αιτίες της ασθένειας. Το ίδιο ισχύει και για τις αρνητικές γενικός ενέργειες, οι οποίες εκδηλώνονται συχνότερα μετά από τα 45-50 χρόνια. Μεγαλώνοντας, τόσο αυτές όσο και οι άλλες ενέργειες (εξωγενής) γίνονται όλο και περισσότερες, και η προσωπική ενέργεια γίνετε μικρότερη.

Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα γεγονότα είναι πρωταρχικά και η αντίδρασή τους σε αυτά είναι δευτερεύουσα, ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτούς προέρχονται από εξωτερικά. Αυτό δεν συμβαίνει. Τα γεγονότα δεν είναι πρωταρχικά, αλλά πρωταρχική είναι η εσωτερική ενέργεια του ατόμου που προκαλεί αυτά τα γεγονότα. Όπως λέμε (ότι μέσα έτσι και έξω-ότι πάνω και κάτω), βάσιμο και σωστό. Αν κάποιος χάσει την ισορροπία, αναγκαστικά θα προκύψουν ενεργειακές συγκρούσεις γύρω του, όλοι γύρω του θα αντιδράσουν αναγκαστικά στην εσωτερική του ενέργεια: εάν κάποιος βιάζεται και φοβάται ότι θα καθυστερήσει εξαιτίας όλης αυτής της αγωνίας και του φόβου, σίγουρα θα ωθήσει την κατάσταση να μπλοκάρει το δρόμο (δλδ να βρεθούν εμπόδια) κ.λπ. Αν κάποιος έχει καταστείλει τον θυμό, τότε άλλοι θα προσκολληθούν σε αυτόν και για χωρίς λόγο. Εάν ένα άτομο έχει καταστείλει τον θυμό, τότε άλλοι, με ή χωρίς λόγο, θα προσκολληθούν σε αυτόν. Και σε αυτή την περίπτωση, απλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει, να σταματήσετε, να αναπνεύσετε βαθιά και να επιστρέψετε στην ισορροπία της ενέργειας σας. Ίσως όχι αμέσως, αλλά θα πετύχει, και το σύμπαν θα χαμογελάσει πάλι σε εσάς και θα αποκτήσει πάλι χρώμα η ζωή σας.  Επιπλέον, πρέπει να είστε σε θέση να καθαρίσετε τον εαυτό σας από τη δική σας αρνητική ενέργεια, την οποία εσείς δημιούργησε με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αυτή η ενέργεια παραμένει στην αύρα, και αν δεν καθαριστεί, τότε θα συνεχίζει να σας επηρεάζει.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είστε σε θέση να διαχωρίσετε τις σκέψεις και τις καταστάσεις σας από αυτές των άλλων. Συμβαίνει ότι ένα άτομο υποκύπτει στο γενικό αρνητικό κλίμα που επικρατεί είτε στην αίθουσα όπου εργάζεται είτε στην ουρά όπου βρίσκεται, κλπ. Εάν ένα άτομο είναι θετικό, αν έχει μια ισχυρή φωτεινή αύρα, τότε στην παρουσία του η αρνητική ατμόσφαιρα θα διαλυθεί. Εάν έχει μια αδύναμη αύρα, αν δεν ξέρει πώς να θέσει τα όριά του, τότε θα μολυνθεί γρήγορα από μια γενική αρνητική διάθεση.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε τα ακόλουθα: μερικές φορές υποκλέπτουμε (π.χ.ειδήσεις) κύματα θλίψης, κύματα αρνητικής ενέργειας μετά από οποιαδήποτε καταστροφικά γεγονότα στη γη – σεισμούς, τρομοκρατικές επιθέσεις κ.λπ. Ή κάποιος να έβλεπε ξαφνικά χωρίς λόγο να χαλάει η διάθεσή του, και έπειτα διαπιστώνει ότι έχει συμβεί από ένα καταστροφικό γεγονός που είχε ακούσει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά δεν είναι τα συναισθήματά μας, ότι αυτό ήρθε από έξω. Και δεν χρειάζεται να συμμετέχουμε συναισθηματικά σε αυτά τα γεγονότα. Μπορούμε να στείλουμε το φως και την αγάπη μας σε εκείνες τις ψυχές που έχουν επιλέξει να φύγουν, να στείλουμε το φως και την θεραπευτική ενέργεια σε όλους όσους χρειάζονται θεραπεία για να λάβουν θεραπεία, αλλά δεν πρέπει να συμμετέχουμε, γιατί τότε ξοδεύουμε λανθασμένα την ενέργειά μας.

Συμβαίνει, οι άνθρωποι που θέλουν να ενισχύσουν την ενέργειά τους και να βελτιώσουν την υγεία τους, αρχίζουν να ασκούν πρακτικές χωρίς να αναπτύσσουν τη συνείδησή τους. Ένα άτομο κερδίζει ενέργεια, αλλά με μια ανεπτυγμένη συνείδηση, ένα τέτοιο πρόσωπο θα είναι απλά επικίνδυνο. Μπορεί να μην καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει σωστά αυτή τη δύναμη και αντί να την χρησιμοποιήσει για καλό, να κάνει κακό. Και το αντίθετο- όταν ένα άτομο αναπτύσσει τη συνείδησή του, διαβάζει τη λογοτεχνία, πνευματικά, αλλά συγχρόνως δεν δίνει προσοχή στην ενέργειά του, πάλι ερχόμαστε στο ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά, επαναλαμβάνω, είναι η πλειοψηφία. Αναπτύσσουν το νοητικό σώμα και αρχίζουν να το εξελίσσουν σιγά-σιγά όλα τα πνευματικά σώματα. Αλλά με την ανάπτυξη του νοητικού σώματος δεν αναπτύσσονται αυτόματα όλα λεπτοφυείς σώματα που είναι ζωτικής σημασίας για την Κοσμοενεργητική. Μόνο εάν εργάζεστε συνειδητά με το ενεργειακό σας σύστημα μπορείτε να γίνετε ένα αρμονικά ανεπτυγμένο άτομο. Η ανάπτυξη της συνείδησης πρέπει να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της ενέργειας. Όταν ένα άτομο ασχολείται με την ενέργειά του, όχι μόνο βελτιώνει την υγεία του και αυξάνει την επιτυχία του στη ζωή, αλλά αρχίζει επίσης να αναπτύσσει ταχύτερες ψυχικές ικανότητες – διόραση, ενόραση, σαφήνεια στις γνώσεις, γιατί εκείνοι οι δίαυλοι μέσω των οποίων εισέρχεται η ενέργεια και οι πληροφορίες καθαρίζονται. Ένα άτομο γίνεται πιο συνειδητό και ευαισθητοποιημένο ενεργητικά, με τη βοήθεια του σωστού ελέγχου των ενεργειών του και σύμφωνα με αυτό είναι σε θέση να οικοδομήσει τη ζωή του για το ανώτερο καλό του.

Ένα άτομο έχει χαμηλή ενέργεια, δεν μπορεί να φέρει αφθονία στη ζωή του σε όλες τις μορφές- τόσο στον πνευματικό, όσο και στον οικονομικό και στον τομέα των σχέσεων. Απλώς δεν είναι ικανός για μια πλήρη ζωή. Για να συνεργαστείτε με τις προθέσεις σας, όπως γνωρίζετε, πρέπει να έχετε πολλή ενέργεια. Η πρόθεσή σας θα λειτουργήσει μόνο όταν την ενεργοποιήσετε επαρκώς. Μόνο ένα άτομο με ισχυρή, καθαρή και υγιή ενέργεια μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητά του και να προσελκύσει επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Οι ενέργειες υψηλής συχνότητας που έρχονται τώρα στη γη,  μόνο αυξάνονται. Και εκείνοι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να είναι καθαροί αγωγοί αυτών των ενεργειών, των οποίων η ρυπανθείς ενέργεια χαμηλής συχνότητας δεν αντηχεί απολύτως με αυτές τις υψηλές ενέργειες, απλά δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν καλή υγεία και δύναμη τα επόμενα χρόνια.

Ως εκ τούτου, αγαπημένοι μου, δώστε προσοχή στο ηλεκτρομαγνητικό σας πεδίο (ενεργειακό σύστημα-αύρα). Πάρτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και πιστέψτε με, θα ανταμείβεστε εν καιρώ, με τη βελτίωση της υγείας σας και την επιτυχία της δουλειάς σας.

Ελπίζω να έχετε επιτυχία στην αυτο-ανάπτυξη και στην ανάπτυξη του υγιούς ισχυρού και καθαρού ενεργειακού σας συστήματος, που σας επιτρέπει να λαμβάνετε άνετα τις εισερχόμενες ενέργειες, να ζήσετε μια επιτυχημένη, εκπληρωμένη, χαρούμενη ζωή και να δημιουργήσετε την καλύτερη πραγματικότητά σας, στον Ουρανό και στη Γη.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους