Επιλογή Σελίδας

Η Κοσμοενεργητική ως ενεργειακή μέθοδος καθαρισμού, ίασης, προστασίας και πληροφοριών, δημιουργήθηκε το 1983 από τον Ακαδημαϊκό Βλαδιμήρ Αλεξάνδροβιτς Πετρόβ (1958 – 2007), στη Ρωσία, μετά από πολύχρονη έρευνα που προηγήθηκε στον τομέα της βίο-ενεργητικής και ενεργειακών φαινομένων του μη-ορατού κόσμου.

Εξαρχής, η μέθοδος αυτή δομήθηκε, αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε πάνω σε επιστημονική βάση, με κεντρικό άξονα την ενεργειακή φύση των αιτιών και ενεργειακών επιδράσεων σε όλα τα επίπεδα, που οδηγούν στην εμφάνιση των ασθενειών και με κύριο στόχο την εξάλειψη τους.

Η Κοσμοενεργητική δημιουργήθηκε ως η νέα γενιά Γνώσης, ως επιστημονικά αξιόπιστη ενεργειακή μέθοδος καθαρισμού, ίασης και προστασίας, αποτελώντας ένα δομημένο σύστημα γνώσεων, πληροφοριών και τεχνικών, που εφαρμόστηκε στα πλαίσια κλινικών ερευνών, μετρήσιμων και επαληθεύσιμων αποτελεσμάτων, στατιστικών στοιχείων και προγνώσεων.

Αρχικά οι έρευνες αυτές έλαβαν χώρα σε νοσοκομειακές μονάδες και κλινικές και αργότερα σε επιστημονικά εργαστήρια, εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ευκρίνειας.

Ως εκ τούτου, η Κοσμοενεργητική ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά μιας επιστήμης, γιατί τα αποτελέσματά της είναι εργαστηριακά μετρήσιμα, στατιστικά αποδεδειγμένα και προβλέψιμα.

Η Κοσμοενεργειακή σήμερα, δημιουργεί την βάση για την Ιατρική του μέλλοντος. Οι επιστημονικές έρευνες της μεθόδου αυτής, διεξάγονται εδώ και χρόνια, βάσει των γνώσεων στη Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Ψυχολογία και νόμων του Σύμπαντος.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στο 5ο Διεθνές Κογκρέσο Θεραπευτών της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα το 2002, υποβλήθηκε η πρόταση, η Κοσμοενεργητική να μετονομαστεί σε «Κοσμική Ιατρική».

Ο ίδιος ο Πετρόβ πίστευε ότι η Κοσμοενεργητική και η Ιατρική αναπτύσσονται με συγκλίνουσες πορείες και κάποια μέρα, αναπόφευκτα, θα συναντηθούν.

Η ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο της Κοσμοενεργητικής, είναι διαδικασία βασισμένη στους φυσικούς νόμους του λεπτού (μη ορατού, μη αντιληπτού) κόσμου, επιτρέποντας να θεραπευτεί, όχι μόνο το φυσικό σώμα αλλά και να εξαλειφθούν οι αιτίες που βρίσκονται στα συναισθηματικά, διανοητικά και άλλα ανώτερα επίπεδα.

Από τα ισχυρότερα εργαλεία της Κοσμοενεργητικής, η διαγνωστική της μέθοδος, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που βασίζεται, όχι μόνο στην ανατομία του φυσικού σώματος αλλά στη δομή των ενεργειακών σωμάτων του ατόμου και στη λειτουργία των βίο-ενεργό-πληροφοριακών πεδίων (αύρα) και κέντρων (chakras).

Μέσα απ’ αυτά τα βίο-ενεργό-πληροφοριακά πεδία και κέντρα, ο Κοσμοενεργέτης μπορεί να εντοπίσει τις παραμορφώσεις, στα ενεργειακά σώματα του ατόμου, τα αρνητικά ενεργό-πληροφοριακά προγράμματα, που τυχόν βρίσκονται στις δομές των ενεργό-πεδίων του, ώστε μετά τον ισχυρό ενεργειακό καθαρισμό και την ολοκληρωμένη ενεργειακή θεραπεία, με την μέθοδο της Κοσμοενεργητικής, όχι μόνο αποκαθίσταται η σωματική υγεία του, αλλά περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η πιθανότητα εμφάνισης των “μελλοντικών” προβλημάτων.

Με τη μέθοδο της Κοσμοενεργητικής, οι ενεργειακές συνιστώσες των αποτελεσμάτων, μετά τη συνεδρία, είναι μετρήσιμες ακόμα και με απλές μεθόδους, όπως με την ενεργειακή ράβδο, όπου μπορεί κανείς να δει τις τυχών διαφορές και βελτιώσεις των ενεργειακών παραμέτρων, σε σύγκριση με τις ίδιες παραμέτρους πριν τη συνεδρία.

Στα πλαίσια των μετρήσεων μετά τη συνεδρία, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ακόμα και μεταβολές βάρους σε μια απλή ζυγαριά οικιακής χρήσης.

Οι ενεργειακές συχνότητες της Κοσμοενεργητικής, έχουν την εφαρμογή τους όχι μόνο στην ενεργειακή διάγνωση, καθαρισμό, ίαση και ενεργειακή προστασία του εαυτού μας, των συνανθρώπων μας αλλά και των φυτών, ζώων, αντικειμένων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, τροφής, υδάτων, υπόγειων και επίγειων επιφανειών, δασικών εκτάσεων κλπ.

Επίσης, η Κοσμοενεργητική προσφέρει πολύτιμα εργαλεία γνώσης και δεξιοτήτων, για ενεργειακή διάγνωση, ενεργειακό καθαρισμό και ενεργειακή προστασία των κτιρίων (εσωτερικών & εξωτερικών χώρων) από τις αρνητικές επιδράσεις των γεωπαθητικών ζωνών στους χώρους αυτούς.

Οι αρνητικές και καταστροφικές επιδράσεις των γεωπαθητικών ζωνών στην υγεία και τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους μπορεί να είναι πολύ μεγάλες. Μπορεί να παρατηρηθούν διαταραχές στον ύπνο, ημικρανίες, κακοδιαθεσία, καθυστέρηση στην ίαση παρά τη φαρμακευτική αγωγή έως και προβλήματα γονιμότητας, εγκυμοσύνης ή σοβαρότερα όπως ο καρκίνος.

Η παρουσία των γεωπαθητικών ζωνών, επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό επηρεάζοντας τα κύτταρα σε βάθος και κατ’ επέκταση το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο Κοσμοενεργέτης εντοπίζει και “κλείνει” τις παθογόνες αυτές ζώνες, καθαρίζει τους προσβεβλημένους ενεργειακά χώρους και αποκαθιστά την ομαλή ροή ενέργειας σε αυτούς.

Τα άμεσα και, πολλές φορές θεαματικά αποτελέσματα που διαφαίνονται από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, σε όλα τα επίπεδα, η διαγνωστική ακρίβεια, η απτή σχέση αιτίας και αιτιατού, οι αξιόπιστες πληροφορίες που παρέχουν οι συχνότητες, η απόλυτη ενεργειακή προστασία!

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους