Επιλογή Σελίδας

 

Αυτά που πρέπει να γνωρίζει κάθε ασθενής…

          Τι πρέπει να γνωρίζετε…
  1. Τα κανάλια της Κοσμοενεργητικής δεν θεραπεύουν μόνο μεμονωμένα όργανα – το συκώτι ή το νεφρό, επίσης δεν λύνουν ένα πρόβλημα ενός ατόμου. Αντιμετωπίζουν ολόκληρο τον άνθρωπο, σε όλες της καταστάσεις που αντιμετωπίζει, τα προβλήματά του και τις ασθένειες (σωματικές και ψυχικές), γιατί η υγεία και το πεπρωμένο είναι εσωτερικά αλληλένδετα. Γι’ αυτό και στις συνεδρίες βελτιώνονται ταυτόχρονα.
  1. Δεν είμαστε μάγοι και μέσα σε 2-3 συνεδρίες να θεραπεύσουμε τα πάντα, και δεν υποσχόμαστε ότι θα θεραπεύσουμε, (αν και αυτό συμβαίνει)… Εμείς δεν παίρνουμε τον ρόλο των γιατρών, εμείς προσεγγίζουμε τον άνθρωπο με έναν ενεργειακό τρόπο, την ολότητά του, χωρίς να προτείνουμε σκευάσματα (φάρμακα κ.τ.λ.), απλά με τον ενεργειακό καθαρισμό που συμβαίνει αφαιρούνται από  τον άνθρωπος κάποια προγράμματα και μαζί με τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση έρχεται και η ίαση.
  1. Μετά τη θεραπεία μαζί μας, θα καταλάβετε ότι μόνο ο/η Κοσμοενεργέτης θα μπορεί να σας βοηθήσει με την δύναμη που έχει αποκτήσει. Όλοι οι άλλοι μάγοι, μέντιουμ κ.λπ. μπορούν μόνο να σας βλάψουν. Σας συνιστώ να πάτε στους γιατρούς, να κάνετε οπωσδήποτε ιατρική διάγνωση, διότι μόνο αυτοί είναι ικανοί να το κάνουν, να δείτε τι έχετε, έτσι ώστε να ξέρει και ο κάθε Κοσμοενεργέτης πως θα εργαστεί μαζί σας (εξετάσεις όπως, υπερηχογράφημα, καρδιογράφημα κ.τ.λ.). Μόλις τελειώσετε τις θεραπείες μπορείτε να ξανακάνετε τις ίδιες εξετάσεις, αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε σας να αποκτήσετε μία αντικειμενική επιβεβαίωση και εμπιστοσύνη, για την ποιότητα της εργασίας και συνεργασίας που κάνατε με τον Κοσμοενεργέτη.
  1. Είναι γνωστό ότι ένας πολύ περιορισμένος αριθμός ειδικών είναι πραγματικά σε θέση να αντιμετωπίσουν ένα φρέσκο αρνητικό πρόγραμμα, στην καλύτερη περίπτωση αφαιρούν μόνο μερικά από τα συμπτώματα ή «οδηγούν» την αλλοίωση βαθύτερα και μετά είναι πολύ πιο δύσκολο να αφαιρεθεί.  Γι’ αυτό, όσο περισσότερους (ειδικούς) έχετε επισκεφτεί, τόσο πιο αργή θα είναι η ανάρρωσή σας σε σύγκριση με άλλους ασθενείς, γιατί όσο πιο βαθιά κρύβεται ένα αρνητικό πρόγραμμα (κακό μάτι, μαγεία, προγονική κατάρα, κτλ), τόσο περισσότερες προσπάθειες πρέπει να κάνετε για να τη θεραπεύσετε και τόσο πιο δυσάρεστη θα είναι αυτή η διαδικασία για τον ασθενή.
  1. Η θεραπεία των ασθενειών περνά από παροξύνσεις, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν για αρκετές συνεδρίες στη σειρά. Η κατάσταση των ασθενών κατά τη διάρκεια των παροξύνσεων κατά κανόνα είναι πάντα πολύ πιο σοβαρή από τις καταστάσεις που είχε ο ασθενής πριν από τη θεραπεία ή τη στιγμή της έξαρσης πριν να έρθει για θεραπεία μαζί μας. Αλλά, έχοντας περάσει από αυτά τα μαρτύρια, οι ασθενείς, δεν νοιάζονται για το αν παραταθεί λίγο ακόμα το μαρτύριο τους, προκειμένου να απαλλαγούν μια και καλή από τα βάσανά τους.
  1. Η θεραπεία γίνεται σε κύκλους 15-25 συνεδριών ανάλογα το θέμα, ενώ η πορεία των θεραπειών περιλαμβάνει συνεδρίες εξ επαφής και χωρίς επαφή, μετά των κύκλο θεραπειών κάνουμε ένα διάλειμμα 21 ήμερων με 1-2 μηνών ανάλογα με την κατάσταση(κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, η θεραπεία συνεχίζεται, έτσι ώστε μια ποικιλία από αισθήσεις πόνου μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά), μετά ξανά μια σειρά συνεδριών ανάλογα με κάθε συγκεκριμένη περίπτωση.
  1. Η πορεία της θεραπείας δίνετε μεμονωμένα ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς και προσαρμόζεται στην πορεία της θεραπείας.
  1. Δυνατή είναι επίσης η θεραπεία χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του ασθενούς, δεν είναι δυνατότερη, αλλά ούτε λιγότερο αποτελεσματική.
Ο μόνος περιορισμός – είναι ότι δεν συνεργαζόμαστε με άτομα που δεν έχουμε πάρει την άδειά τους ή δεν μας έχουν ζητήσει την βοήθεια μας!!! Κάθε ασθενής ή κοντινότερος άνθρωπος του ασθενή, πρέπει να το γνωρίζει αυτό!

Ξανά υπενθυμίζω: Εάν αποφασίσετε να λάβετε θεραπεία με τη βοήθεια Κοσμοενεργειακών Καναλιών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μέθοδός μας ΔΕΝ περιλαμβάνει τη θεραπεία μόνο μεμονωμένων οργάνων – του ήπατος ή του νεφρού – και δεν λύνει μόνο ένα πρόβλημα. Αντιμετωπίζουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΑΝΘΡΩΠΟ, με όλα του τα προβλήματα, σωματικά και ψυχικά, γιατί η υγεία και το πεπρωμένο είναι αλληλένδετα και βελτιώνονται ταυτόχρονα στις συνεδρίες.

Παράδειγμα: με ένα έντονα αρνητικό πρόγραμμα αγαμίας, η διάγνωση αποκαλύπτει κακή λειτουργία του δεύτερου και του τέταρτου τσάκρα (σε αυτές της περιπτώσεις, οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν οικογένεια ή δημιουργείται μόνο τυπικά και συχνά κάποιοι από τους συζύγους πάσχει από ανικανότητα, ή οι σύζυγοι νιώθουν αηδία μεταξύ τους). Εάν το ίδιο αρνητικό πρόγραμμα είναι πιο αδύναμο, τότε ο γάμος για έναν άνθρωπο μπορεί να είναι δυνατός ,αν και θα υπάρχουν (επαναλαμβανόμενα διαζύγια, τη γέννηση νεκρών ή άρρωστων παιδιών κ.λπ.). Η διάγνωση για αυτή την περίπτωση αποκαλύπτει μόνο την δυσλειτουργία ή υπολειτουργία του δεύτερου τσάκρα ή/και του τέταρτου.

Ποιες είναι οι λειτουργίες του δεύτερου τσάκρα εν συντομία; Τεκνοποίηση, εξασφάλιση οικογενειακής ευτυχίας, υγείας του ουρογεννητικού συστήματος. Γι’ αυτό, σε όλες τις περιπτώσεις του αρνητικού προγράμματος αγαμίας, η απουσία οικογενειακής ευτυχίας συνοδεύεται από ορισμένες παθήσεις της γεννητικής περιοχής και το αντίστροφο. Μετά την εργασία και την αποκατάσταση που θα γίνει στο δεύτερο τσάκρα, όχι μόνο τα άρρωστα όργανα αναρρώνουν, αλλά και μια ευτυχισμένη σχέση αγάπης δημιουργείται ή θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η Κοσμοενεργητική αντιμετωπίζει τόσο την ασθένεια όσο και ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΑΝΘΡΩΠΟ με όλα τα προβλήματά του. Γι’ αυτό, δεν έχει σημασία τι ακριβώς σκέφτηκε, είπε ή έκανε ένα άτομο, έτσι ταυτόχρονα (αλλά σταδιακά) απαλλάσσεται από όλες τις ασθένειες και όλα τα προβλήματα της ζωής του.

Η υγεία και το πεπρωμένο είναι αλληλένδετα. Ένας από τους λόγους της κρίσης της σύγχρονης ιατρικής είναι ότι οι γιατροί αντιμετωπίζουν μόνο το κέλυφος (υλικό σώμα), τις εξωτερικές εκδηλώσεις της νόσου (συμπτώματα) και όχι την αιτία της που κρύβεται στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Ξεχασμένες αναφορές και γνώσεις των γιατρών της αρχαιότητας, λένε ότι, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΟΛΟ, και όχι ένα σύνολο από οστά, μυς, όργανα κ.τ.λ.

Μας ρωτούν συχνά: «Είναι δυνατόν να θεραπεύσουμε μόνο μια συγκεκριμένη ασθένεια;». ή «Θα ήθελα μόνο να βελτιώσω την οικονομική μου κατάσταση». Αυτή η προσέγγιση μπορεί να ονομαστεί συμπτωματολογική, δηλαδή αφαιρείτε μόνο ότι βρίσκεται στην επιφάνεια (και πάντα μόνο προσωρινά).

Οποιοδήποτε σύμπτωμα, όπως, πόνος, ατυχία, ασθένεια είναι ένα σήμα που προέρχεται από το ΣΥΣΤΗΜΑ, το οποίο ονομάζεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αυτή είναι μια κραυγή για βοήθεια. Αφαιρώντας ένα σύμπτωμα, όχι μόνο αγνοούμε το αίτημα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ μας «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» για βοήθεια, αλλά «του κλείνουμε και το στόμα». Επειδή όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι στο σύστημα, θα «ουρλιάξει» ξανά. Ίσως θα προσπαθήσει να φτάσει στη συνείδησή μας με τον ίδιο τρόπο (επιστρέφοντας την παλιά ατυχία, σύμπτωμα ή ασθένεια), ή θα επιλέξει ένα νέο μονοπάτι – άλλα συμπτώματα ή σύνδρομα (συνδυασμοί συμπτωμάτων) και χτυπήματα ζωής.

Αν κάποιος έχε μια ασθένεια, έστω και στο δάχτυλο του, αυτό δείχνει ότι υποφέρει και μαζί ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΣΥΣΤΗΜΑ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και δεν χρειάζεται μόνο το δάχτυλό του βοήθεια.

Η υγεία και το πεπρωμένο είναι αλληλένδετα και ανήκουν στο ίδιο άτομο ως σύνολο. Εάν πραγματικά υπάρξει μια θεραπεία σε ένα άτομο (και όχι απλώς μια καταστολή της ασθένειας), τότε αναγκαστικά εμφανίζεται και μια θεραπεία στη μοίρα. Τα τσάκρα λειτουργούν με τον πιο υπέροχο τρόπο, δείχνοντας μας το αδιαχώριστο της υγείας από το πεπρωμένο. Κάθε τσάκρα είναι υπεύθυνο όχι μόνο για την κατάσταση γειτονικών οργάνων, αλλά και για συγκεκριμένες πτυχές της μοίρας μας.

Είναι πολύ σημαντικό για τους ασθενείς να μην το ξεχνάνε αυτό και να μην βιάζονται να ξεκινήσουν τη θεραπεία τους χωρίς να αποφασίσουν να κάνουν σταθερά βήματα για να βελτιωθούν. Να καταλάβετε γιατί υποφέρεται, να είστε πεπεισμένοι ότι έχετε ανάγκη να δουλέψετε σοβαρά, με τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Πρέπει να ξεκινήσετε με απλά πράγματα – διορθώνοντας τις πιο προφανείς ελλείψεις σας και κακές συνήθειες.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος εξαιρετικά σπάνια κάνει σωστή αυτοκριτική,- ο άνθρωπος είτε μειώνει , είτε απαξιώνει τον εαυτό του λέγοντας ότι: «Είμαι τόσο κακός», «Είμαι κάθαρμα», «Δεν μου αξίζει να ζήσω», «Εγώ φταίω για όλα» ή εξιδανικεύει: «Ναι, αν ήταν όλοι όπως εγώ, θα υπήρχε παράδεισος στη Γη εδώ και πολύ καιρό». Ένα νευρικό και θυμωμένο άτομο, χωρίς να το καταλάβει, μπορεί να διαβεβαιώνει τον θεραπευτή ότι είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος, ενώ θα το λέει φωναχτά με τέτοιο τρόπο που ο άλλος θα τρομάζει: “Ναι, είμαι πιο ήρεμος από όλους στον κόσμο!” κ.τ.λ.

Είναι απαραίτητο να ξεκινήσει την θεραπεία συνειδητά, με σαφή κατανόηση ότι δεν χρειάζεται μόνο το σώμα του να αλλάξει, αλλά και όλη την ουσίας του, συμπεριλαμβανομένης της ψυχής, των σκέψεων και των πράξεών του.

Βελτιώνοντας και θεραπεύοντας την ασθένεια αλλά και την μοίρα ενός ανθρώπου, ο θεραπευτής επεμβαίνει στο κάρμα κάποιου τρίτου, για το οποίο μπορεί να υποφέρει τόσο ο ίδιος ο θεραπευτής, όσο και ο ίδιος ο ασθενής.

Για να αποφευχθεί αυτό:
α) Ο ασθενής πρέπει να πληρώνει για τη θεραπεία του.
β) Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει ο ασθενής είναι να αρχίσει αμέσως πνευματική εργασία με τον εαυτό του, να απαλλαγεί από κάθε αγανάκτηση, αυτό-λύπηση, εγωκεντρισμό, φθόνο, ζήλια κ.λπ.
γ) Να είσαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε.
δ) Συνεργασία: ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα
Healer-Progressor-Zoroaster
Kosmoenergetika

Διπλωματούχος Παραδ. Κινεζικής. Ιατρικής
(βελονισμό, βεντούζες, gua-sha, κ.α.)