Επιλογή Σελίδας

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ;

Η Κοσμοενεργητική είναι ένα εργαλείο που εναρμονίζει ένα άτομο με τον κόσμο γύρω του.

Οποιοδήποτε ενεργειακό πεδίο, είτε είναι το ηλεκτρικό πεδίο της ανθρώπινης καρδιάς είτε ένα ηλεκτρόνιο σε ένα άτομο, έχει τη δική του συχνότητα ταλάντωσης. Ο άνθρωπος αποτελείται από τις ίδιες ενέργειες με τον κόσμο γύρω του (δημιουργημένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του). Κάθε όργανο, κάθε κύτταρο του σώματος έχει το δικό του χαρακτηριστικό συχνότητας, σύμφωνο με το Σύμπαν. Ο άνθρωπος έχει το χάρισμα να αλλάζει την ενεργειακή του δομή με τη δύναμη της σκέψης, οδηγώντας σε αρμονία με την ενεργειακή δομή του κόσμου.

Στην Κοσμοενεργητική (ΚΕΝ) υπάρχει η ευκαιρία να αναπτυχθούν οι ανθρώπινες ικανότητες στην πιο άμεση πρακτική εφαρμογή. Οι συχνότητες KEN είναι ένα εργαλείο για συντονισμό με το Σύμπαν, εύκολο στη χρήση ακόμη και για ένα έφηβο. Τα αποτελέσματα της χρήσης των συχνοτήτων ΚΕΝ που είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω είναι εκπληκτικά. Οι άνθρωποι που έχουν συντονιστεί στις συχνότητες KEN, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, αποκτούν ικανότητες διόρασης, γίνονται νεότεροι, ρυθμίζουν το βάρος τους, αποκτούν υγεία, ενέργεια και ως εκ τούτου, προσελκύουν αγάπη, επιτυχία στην επιχείρηση  και στη ζωή τους, είναι σε θέση να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις αρνητικές επιρροές των άλλων ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Εμφανίζεται ευαισθησία στον κίνδυνο και τις απροσδόκητες στροφές της μοίρας. Οι Κοσμοενεργέτες που συντονίζονται στα κανάλια για να εξυπηρετήσουν ανάγκες της οικογένειας τους, αντιμετωπίζουν τις ασθένειες των παιδιών τους, των συγγενών και των φίλων τους, πολλοί από αυτούς, έχοντας νιώσει τις νέες τους ικανότητες, επιλέγουν να γίνουν θεραπευτές.

Οι πραγματικότητες των πρόσφατων εποχών, στις οποίες υπάρχει μια χιονοστιβάδα συμπίεση της ροής πληροφοριών και κατά συνέπεια, μια αλλαγή στη δομή του (χώρου), μας πείθουν για την ανάγκη κάθε άτομο να φέρει σε συμμόρφωση/ισορροπία το φυσικό και ενεργητικό του σώμα (δηλαδή αρμονία) με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες ύπαρξης. Η άρνηση αποδοχής αυτού του γεγονότος από την πλειοψηφία του πληθυσμού οδηγεί σε συνεχή αύξηση της νοσηρότητας, ειδικά για καρδιαγγειακές και ογκολογικές παθολογίες, το ποσοστό θνησιμότητας από το οποίο κατέχει ηγετική θέση σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων και στην Ελλάδα.

 

ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ;

Η βάση της μεθόδου Κοσμοενεργητικής (ΚΕΝ) είναι η επίδραση σε ένα άτομο που χρησιμοποιεί εξωτερικές ενεργειακές δονήσεις – κανάλια/συχνότητες ΚΕΝ.

Σε αντίθεση με τη βιοενέργεια, η ΚΕΝ δεν απαιτεί από τον θεραπευτή να δώσει την ενέργειά του στον ασθενή, διδάσκει μόνο πώς να συνδεθεί με τις εξωτερικές ενέργειες του Σύμπαντος στην πραγματικότητα, (και όχι στο επίπεδο της αυτοπεποίθησης) – και να τις κατευθύνει στην επιθυμητή περιοχή του σώματος του ασθενούς σύμφωνα με ορισμένους απλούς κανόνες. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, όλες τις ελλείψεις που είχε η βιοενέργεια, παρέσυρε αμέσως τους περισσότερους βιοθεραπευτές στην νέα τεχνολογία που ονομάζετε Κοσμοενεργητική. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σημαντική δαπάνη της προσωπικής ενέργειας, έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να μοιραστούμε τη θλιβερή μοίρα πολλών ψυχικών-βιοενεργητικών. Δεδομένου ότι η ροή της ενέργειας προέρχεται απευθείας από το σύμπαν και ο θεραπευτής μόνο την κατευθύνει και τη διευθύνει, η επίδραση γίνεται δεκάδες φορές ισχυρότερη από ότι όταν χρησιμοποιείται βιοενέργεια. Κατά συνέπεια, η αποδοτικότητα της εργασίας αυξάνεται και οι υποτροπές ασθενειών των ασθενών μειώνονται στο μηδέν.

Η μέτρια προσοχή της ΚΕΝ στην κατασκευή διαφόρων ειδών νοητικών εικόνων που καλείστε να μάθετε και η έμφαση στην ενεργειακή επίδραση στον ασθενή οδήγησε σε απλοποίηση της θεραπευτικής διαδικασίας. Και τελικά, το ΚΕΝ αποδείχθηκε ότι ήταν διαθέσιμο για μελέτη από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σχεδόν άτομο. Χωρίς ειδικές απαιτήσεις για εγγενείς ικανότητες, χωρίς περιορισμούς. Η ΚΕΝ έχει αποδείξει την προσβασιμότητα και την απλότητά της συνδέοντας μια μάζα απλών ανθρώπων με την τεχνολογία της.

Η αποτελεσματικότητα του ΚΕΝ είναι περίπου το 80% όλων των περιπτώσεων, η τεχνική ΚΕΝ είναι απλή και προσιτή σε κάθε άτομο, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του – γι’ αυτό πλέον τα περισσότερα θεραπευτικά σχολεία και κέντρα εφαρμόζουν ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ή συναφείς μεθόδους θεραπείας κραδασμών-συχνοτήτων.

 

Τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι προσφέρει η Κοσμοενεργητική σε όλους τους ανθρώπους και σε ορισμένες μεμονωμένες ιδιότητες:

 1. Καθαρισμός του ενεργειακού πεδίου από την αρνητική ενέργεια

Εξάλειψη όλων των συσσωρευμένων «σκουπιδιών». Συχνά, ασθένειες και διάφορα είδη επιπλοκών αναπτύσσονται λόγω της ενεργειακής στασιμότητας.

 1. Αποκατάσταση εσωτερικών πόρων

Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να συνδεθούμε στην ΚΕΝ και να αποκαταστήσουμε τη δύναμή μας ή να επαναφορτιστούμε πριν από μια σημαντική εργασία.

 1. Θεραπεύοντας τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας

Είναι ωραίο όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε ταλαιπωρίες βελτιώνοντας την υγεία τόσο του εαυτού σας όσο και των αγαπημένων σας. Και επίσης βοηθήστε άλλους σε δύσκολες καταστάσεις.

 1. Επίλυση καταστάσεων

Θα μπορέσετε να βρείτε γρήγορα μια διέξοδο από τις τρέχουσες καταστάσεις που σας απασχολούν κρατώντας την ενέργειά σας ψηλά.

κ.α. Πολλά…

 

Θεραπευτές μασάζ, κοσμετολόγοι, γιατροί κ.λπ..:

 1. Ενεργειακή προστασία από την αρνητική ενέργεια του πελάτη.

Με απλά λόγια: Ότι είναι δικό μου είναι μαζί μου, το δικό σου είναι μαζί σου. (Κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε διαδικασιών επαφής, λαμβάνει χώρα αλληλεπίδραση ενεργειακών πεδίων, ως αποτέλεσμα της οποίας λαμβάνει χώρα ανταλλαγή ενέργειας, τόσο των ενεργειών «+» και «-».

Το ΚΕΝ αποκλείει την ανταλλαγή επιβλαβών ενεργειών.

 1. Βελτίωση της ποιότητας της συνεδρίας

Στο βουδιστικό μπλοκ του KEN υπάρχουν συχνότητες που στοχεύουν τόσο στη θεραπεία όσο και στην αναζωογόνηση του σώματος. Αντίστοιχα, ανοίγοντας την επιθυμητή συχνότητα ή σύνολο συχνοτήτων, δίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον πελάτη.

 1. Ανάκτηση

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα πελάτη ή εργάσιμης ημέρας, μπορείτε να αποκαταστήσετε την ενεργειακή σας ισορροπία και έτσι να κάνετε περισσότερα.

 1. Καθαρισμός

Χρησιμοποιώντας τις συχνότητες, μπορείτε να καθαρίσετε τόσο την περιοχή εργασίας όσο και τα εργαλεία από τη συσσωρευμένη ή στάσιμη ενέργεια. Κάνοντας έτσι το δωμάτιο πιο άνετο και αρμονικό.

κ.α. Πολλά…

 

Αθλητές, δάσκαλοι, προπονητές κ.λπ.

 1. Πετυχαίνεις τους στόχους σου γρηγορότερα

Λόγω της κάθαρσης και της εναρμόνισης του γηπέδου, στο επίπεδο της εκδήλωσης σου, σταδιακά εξαφανίζονται τα εμπόδια στους στόχους σου και γίνεσαι πιο δυνατός για να τους πετύχεις.

 1. Είστε καλύτερα κατανοητοί από τους γύρω σας

Με το ΚΕΝ, είναι πιο εύκολο να μεταφέρετε μια σκέψη στους άλλους ή να βγείτε από μια κατάσταση σύγκρουσης.

 1. Αποκατάσταση

Θα επιστρέψετε στη δράση πιο γρήγορα μετά από μια σκληρή προπόνηση ή μια δραστήρια μέρα στη δουλειά.

 1. Αφομοιώνετε πιο εύκολα τις απαραίτητες πληροφορίες

Με τις ροές/κανάλια ΚΕΝ, οι πληροφορίες γίνονται αντιληπτές πολύ πιο εύκολα.

κ.α. Πολλά…

Η Κοσμοενεργητική είναι ένας ολόκληρος κόσμος πιθανοτήτων στη ζωή σας.