Επιλογή Σελίδας

Όλες οι ασθένειες είναι ένας δείκτης από τους Άνωθεν, για τον λάθος τρόπο σκέψης και πράξεις, αλλά και πιθανές επιλογές που ο καθένας βρίσκει αποδεκτές για τον εαυτό του.

 

  1. Ανεμοβλογιά – αγωνιώδης προσδοκία, φόβος απώλειας, συχνό άγχος λόγω φόβου. Ως παιδί, δεν  ένιωθε προστατευμένο.
  2. Αρτηριακή υψηλή πίεση – είναι ένα θέμα αρνητικής άποψης για τη ζωή που απαιτεί άμεση εξέταση, αλλά ένα άτομο λόγω της αδυναμίας του Πνεύματος, τις αφήνει στην άκρη για αργότερα. Ξαφνικά θα μεγαλώσει μόνος του.
  3. Αρτηριακή χαμηλή πίεση είναι η έλλειψη αγάπης και προσοχής στην παιδική ηλικία, η δυσπιστία στις δικές του δυνάμεις και ταλέντα. Παρεξήγηση από την πλευρά των γονέων, καταστολή της βούλησης του παιδιού. Η επιβολή μιας μη αγαπημένης επιχείρησης, που οδηγεί σε απάθεια.
  4. Αδενοειδή (γενικός αδένες) – προβλήματα στην οικογένεια. Νιώθεις σαν ανεπιθύμητο παιδί. Αίσθημα κατωτερότητας, που πηγάζει από τους γονείς. Αγανάκτηση εναντίον αγαπημένων προσώπων, συγκράτηση του θυμού στην εργασία, κατάποση παραπόνων.
  5. Αλλεργία – εσωτερική και εξωτερική βρωμιά, αρνητικό πρόγραμμα* – έλλειψη πολιτισμού και Πνευματικών στοιχείων σε έναν άνθρωπο. Ωθώντας από τις Ανώτερες δυνάμεις να το ξανασκεφτούν. Γενικά, οποιαδήποτε ασθένεια είναι μια ώθηση των Ανώτερων δυνάμεων για να επιλύσουμε καταστάσεις ώστε να μην έρθει ο θάνατος.
  6. Άσθμα – άεργα προγράμματα μαύρης μαγείας από μια προηγούμενη ζωή ή τώρα.
    Συνεχίζοντας να ασκείτε μαύρη μαγεία, το άσθμα επιστρέφει. Και η δεύτερη προσπάθεια απελευθέρωσης μπορεί να μην έρθει. Η ευκαιρία δίνεται, αλλά η επιλογή εξαρτάται από το άτομο. Το αν θα καταφέρει να φύγει μακριά από την εξέλιξη είναι δικό του ερώτημα, πότε θα του δοθεί μια νέα ευκαιρία είναι άλλο ερώτημα.
    Οδηγεί επίσης στην ασθένεια: Ο φθόνος. Ο φθόνος είναι σαν βίτσιο – χειρότερο από τον φόνο, γιατί λόγω του φθόνου οι άνθρωποι είναι ικανοί για φόνο, προδοσία και άλλες αμαρτίες που αναφέρονται στις εντολές.
  7. Αποβολές – ο φόβος μιας γυναίκας για το μέλλον, η απροθυμία να ζήσει, η παραίτηση από την ζωή που προβάλλεται σε ένα παιδί στη μήτρα, ασυνείδητα. Εάν η εγκυμοσύνη εξακολουθεί να υφίσταται λόγω ιατρικής παρέμβασης, τότε το παιδί θα υποστεί αναγκαστικά είτε ψυχικές είτε σωματικές παθολογίες. Η επίλυση ψυχολογικών ψυχοσωματικών προαπαιτούμενων μπορεί να αλλάξει ριζικά την κατάσταση.
    Φόβος τοκετού: Οι γύρω άνθρωποι φέρνουν αρνητικά προγράμματα σε μια γυναίκα με τη μορφή ταινιών τρόμου της διαδικασίας του τοκετού. Η απροθυμία για παιδί από όλους τους συγγενείς, ιδιαίτερα της πεθερά. Κακό μάτι από άλλους. Βλάβη* στην ευημερία της οικογένειας.
  8. Αλκοολισμόςεθισμός στα ναρκωτικά – υπάρχει κατάρα στην οικογένειας. Αυτοκτονία στην οικογένεια, σκέψεις για την αναξιότητά του, αίσθημα ψευδούς ενοχής, χαμηλή αυτοεκτίμηση, απόρριψη του εαυτού του όπως είναι. Μη αγαπητός στην παιδική ηλικία. Συνεχείς συκοφαντίες από τους γονείς ότι είσαι το φρικιό της οικογένειας. Εκφοβισμός από δασκάλους στο σχολείο. (Αν σε έναν άνθρωπο λένε συνέχεια ότι είναι ανόητος, θα γίνει ανόητος).
  9. Γόνατα – το σημείο των 100 ασθενειών. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Ένα άτομο μπορεί να έχει χρέη στον φυτικό κόσμο. Για παράδειγμα, ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία σε μια προηγούμενη ζωή ή έκοψε/έκαψε δάση. Πείσμα. Ανελαστικότητα σε συγκεκριμένες καταστάσεις ζωής. Δεν θέλει να «γονατίσει» μπροστά στην εξουσία κάποιου άλλου, αλλά δεν αναλαμβάνει δράση για να χωρίσει, νιώθοντας συνεχώς θύμα των περιστάσεων. Δεν θέλει να υποχωρήσει και αν υποχωρήσει μετά εκνευρίζεται για τις παραχωρήσεις, συσσωρεύει εσωτερική δυσαρέσκεια, χωρίς να την εκφράζει φωναχτά. Ή δεν έχει τη δύναμη και την ικανότητα. Για παράδειγμα, ένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν καταπιεστικό γονέα. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την παθολογική δυσαρέσκεια με τους άλλους. Ένα άτομο επιπλήττει τους πάντες – την κυβέρνηση, τους γείτονες, τους συγγενείς, τους ξένους, ακόμη και στις συγκοινωνίες. Συζύγους που έχουν το σύνθημα – «αν ο σύζυγος είναι καλός, είναι κακό ούτως ή άλλως». Όταν ένα άτομο είναι έτοιμο να βελτιωθεί περαιτέρω, αλλά παλιά στερεότυπα σκέψης, κανόνες που επινοήθηκαν από άλλους, αναποφασιστικότητα, υποτίμηση των προσωπικών του δυνατοτήτων, φόβος για την εξουσία των άλλων – εμποδίζουν κάποιον να προχωρήσει στην εξελικτική σκάλα.
  10. Γρίπη – γενικά αποδεκτές, αρνητικές συμπεριφορές που ένα άτομο δεν θέλει να αποδεχτεί, κατανοώντας τον παραλογισμό, το παράλογο, αντιστέκεται εσωτερικά, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει δυνατά. Είτε δεν υπάρχει αρκετή δύναμη θέλησης, είτε γιατί η αντίσταση δεν έχει νόημα. Για παράδειγμα, τα παιδιά στο σχολείο αντιδρούν στην άδικη πίεση ενός κακού δασκάλου ή αχαλίνωτων συμμαθητών με κρυολόγημα, για να αποφύγουν την επιθετικότητα προς τον εαυτό τους, απλά σταματούν να πηγαίνουν στο σχολείο.
  11. Γυναικολογικά προβλήματα– απροθυμία να είναι γυναίκα, αηδία για τα σεξουαλικά όργανα κάποιου, αηδία προς έναν σύζυγο που σε κατάσταση μέθης απαιτεί σεξ, ταπείνωση του εαυτού της σε σύγκριση με τους άνδρες. Μη συγχώρεση για τα αδικήματα που προκλήθηκαν από – αδελφό, σύζυγο, πατέρα. Ζήλια.
    Αυτό περιλαμβάνει επίσης τους συζύγους που απατούν. Μαζί με την ενέργεια ενός εραστή – στην αύρα της οικογένειας, στην αύρα των συζύγων, μέσω του σεξ, εισάγεται ένα εξωγήινο πρόγραμμα που καταστρέφει όχι μόνο την οικογένεια, αλλά και την υγεία των μελών της, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών.
  12. Δερματολογικές ασθένειες – συμπεριλαμβανομένης της ερυσίπελας, είναι ο φθόνος, το προσωπικό συμφέρον, ο δόλος ή η αυταπάτη, η εσωτερική βρωμιά που έχει βγει. Επιθυμία για κέρδος σε βάρος των άλλων. Κατάρα στους άλλους για τον ίδιο λόγο. «Ο Θεός σημαδεύει τον απατεώνα». Ενεργειακός βαμπιρισμός. Τα παιδιά έχουν ένα είδος Κάρμα ή το παιδί βρίσκεται σε μια πολύ βρώμικη ενέργεια των γονιών, η οποία κατά κύριων λόγο, δεν του ταιριάζει.
    Η όλη ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στους ενήλικες.
  13. Επιληψία – είναι η αποτυχία να εκπληρώσει κανείς την ειδική αποστολή του στη Γη. Αν γεννήθηκε με επιληψία, τότε έπασχε με το ίδιο πρόβλημα στην προηγούμενη ζωή.
    Το βίαιο άνοιγμα των τσάκρα όταν το Κάρμα είναι πολύ επιβαρυμένο οδηγεί σε τέτοιες αξιοθρήνητες παθολογίες. Πολλοί μάγοι στις διαφημίσεις τους υπόσχονται στους αδαείς να ανοίξουν το «τρίτο μάτι» σε μια συνεδρία. Δεν ξέρουν τι κάνουν, όπως και εκείνοι που αγοράζουν τέτοιες υποσχέσεις!
  14. Ηλιακό πλέγμα πόνος – Καρμικά χρέη με συναδέλφους από την εργασία σας, φίλους, στενούς γνωστούς. Κατά την αφαίρεση του Κάρμα – έχουμε πανομοιότυπα συμπτώματα.
  15. Ιερό οστό πόνος – μη εκπληρωμένες καρμικές συνδέσεις του παρελθόντος. Απλήρωτα χρέη από προηγούμενες ζωές. Όταν προσκολλιέστε και δεν αφήνετε να φύγει η αγανάκτηση από το παρελθόν. Μετά την κατανόηση και την επίλυση προβλημάτων, ο πόνος υποχωρεί από μόνος του. Παρατηρήστε μετά από ποια γεγονότα εμφανίστηκε ο πόνος; Τότε θα είναι πιο εύκολο να λυθεί το πρόβλημα. Μπορεί επίσης να προκαλέσει πόνο – ένα αίσθημα ανεκπλήρωτου καθήκοντος προς τα παιδιά, προς άλλους ανθρώπους, μαρτύριο συνείδησης, μερικές φορές ψευδές.
  16. Κοκκυγικός πόνος – δεν επιλύθηκαν προβλήματα με το αντίθετο φύλο. Πατέρας, πατριός, σύζυγος, αδελφός, γιος, αγαπημένος. Απόρριψη του αντίθετου φύλου. Βρίσκεται συχνά στις γυναίκες, επειδή είναι πιο ευαίσθητες φύσεις. Για τους άνδρες, υπάρχει άρνηση της ισότητας των φύλων. Καταστολή της προσωπικότητάς σας από σύζυγο ή πατέρα. Δεσποτικός εργοδότης.
  17. Καρδιοπάθειες – χρέη σε συγγενείς. Προδοσία συγγενών από το ίδιο το άτομο, και σε σχέση με αυτόν. Προδοσία, ζήλια, κλοπή, περιφρόνηση του αντίθετου φύλου, δίψα για καταστροφή, νοσηρή καχυποψία.
    Όσοι συμμετείχαν σε σκληρές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά από τη φύση τους ευαίσθητοι άνθρωποι, είναι επίσης επιρρεπείς σε καρδιακές παθήσεις. Για να σκοτώσει, ένας στρατιώτης πρέπει να είναι σε θέση να αφαιρέσει τα συναισθήματα. Κλείνει το 4ο τσάκρα. Δεν αναπνέει. Η παθολογία από αυτό αναπτύσσεται φυσικά.
    Στην ομάδα κινδύνου ανήκει και η κατηγορία των ατόμων με ηγετικές θέσεις. Η συνεχής πίεση από όλες τις πλευρές, η υπευθυνότητα καθώς και η ανευθυνότητα οδηγούν στη φόρτωση 4ου-5ου τσάκρα.
    Οι δημιουργικοί άνθρωποι υποφέρουν από φόρτο εργασίας, ανεκπλήρωτους στόχους, από ένα φορτωμένο πρόγραμμα περιοδειών και το πιο σημαντικό τον ανταγωνισμό.  Στη δημιουργική ελίτ, η χρήση της μαγείας (ειδικά της μαύρης μαγείας) στον αγώνα ενάντια στους ανταγωνιστές είναι πολύ ανεπτυγμένη. Χτυπούν το 5ο τσάκρα (για να διακοπή η φωνή) ή 1ο – 3ο και καμιά φορά το 4ο τσάκρα για να στερήσουν τη δύναμη και την επιτυχία.
    Οι απλοί άνθρωποι υποφέρουν από υπερβολική «εγκαρδιότητα», αντίθετα ανοίγουν αλόγιστα το τσάκρα της καρδιάς για οποιοδήποτε λόγο, απορροφώντας την αρνητικότητα κάποιου άλλου.  Βάζετε τους άλλους στην καρδιά σας… Η έκφραση μιλάει από μόνη της. Επίσης, όσοι τους αρέσει να χώνουν τη μύτη τους στις δουλειές των άλλων. Δέχονται μια ενεργειακή απόκρουση από το θύμα. Συσσωρεύουν μέσα τους την ενόχληση του αντιπάλου μέχρι ένα ορισμένο σημείο.
  18. Κονδυλώματα – μιλούν για μικροπρέπεια, επιλεκτικότητα, πλήξη και πεποίθηση για την ασχήμια κάποιου. Όταν οι ίδιοι οι γονείς σε αποκαλούν «το φρικιό της οικογένειας», εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια του παιδιού από μικρή ηλικία. Τα κονδυλώματα πέφτουν από μόνα τους με απόρριψη και αλλαγή χαρακτήρα.
    Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα καρκινικά κύτταρα συγκεντρώνονται στα θηλώματα, επομένως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την αφαίρεση των κονδυλωμάτων!
  19. Κήλες – ένταση, επιβάρυνση με κάτι, ψυχική υπερφόρτωση, φαινομενικά απελπιστικές καταστάσεις. Στα βρέφη, οι κήλες στο 100% των περιπτώσεων δανείζονται από
    γονείς από τη μήτρα. Εάν καθαρίσετε τους γονείς χωρίς να ακουμπήσετε το παιδί, τότε η κήλη στο μωρό θα εξαφανιστεί από μόνη της. Ένα παιδί έως 3-7 ετών εξαρτάται πλήρως από
    την αύρα της μητέρας. Αυτό που συμβαίνει στη μητέρα είναι αυτό που συμβαίνει στο παιδί.
    Πρέπει να υπάρχει ευθύνη για τις αλλαγές που γίνονται. Βαθιά ανάλυση των δικών σας πράξεων.
  20. Κήλη μεσοσπονδύλια – επηρεάζει η καταστροφική άποψη ότι η ζωή σας έχει στερήσει εντελώς υποστήριξη, συχνά αμίλητος, μικρό παράπονα, αδυναμία του Πνεύματος, όταν βλέπουμε επίπεδα, μονόπλευρα  μία κατάσταση, καταδίκη αγαπημένων προσώπων. Μπορεί να είναι και το αντίστροφο – η λανθασμένη άποψη ότι χρωστάς σε όλους, ότι μόνος σου πρέπει να φέρεις το βαρύ φορτίο ευθύνης – για τις πράξεις αγαπημένων προσώπων, συναδέλφων, να βοηθήσεις τους πάντες, ενώ καταπονούνται οι δυνάμεις σου νομίζοντας ότι είστε υποχρεωμένοι να κρατήσετε στους ώμους σας όλο τον κόσμο – κάποιος μπορεί να θυμώσει… «Ναι, δεν είμαι καθόλου έτσι!»
    Θα ήθελα να ρωτήσω ως απάντηση – “Κοιτάξατε τον εαυτό σας στον καθρέφτη για
    πολύ καιρό;” Εννοώ τον καθρέφτη της ψυχής σας.
    Συνήθως τα άτομα με μια τέτοια παθολογία στερούνται την αίσθηση μιας δίκαιης αυτοεκτίμησης. Δεν υπάρχουν τέτοιες ιδιότητες στη φύση.
    Σκέφτεται επίπεδα, πείσμα. Κατηγορούν τους πάντες εκτός από τον εαυτό τους. Ακόμα κι αν επικρίνουν τον εαυτό τους, συνήθως για ασήμαντους λόγους και χωρίς δισταγμό, για να ευχαριστήσουν κάποιους με εξουσία, ενώ αυτοί στην ουσία παραμένουν στην ίδια γνώμη. Αυτό που λέγεται υποκρισία.
  21. Καρκίνος – Είναι και τα 8 θανάσιμα αμαρτήματα. Το δοχείο του Κάρμα είναι 98% γεμάτο. Καταδίκη, μη συγχώρεση, αγανάκτηση, εγωισμός, ζήλια, επιθετικότητα, δολοφονία αγάπης, προδοσία, μη συγχώρεση της προδοσίας. Ένας πολύ πυκνός αρνητικός θρόμβος σχηματίζεται στο σώμα. Στο λεπτό επίπεδο, μέσα στα σώματα(συναισθηματικό, νοητικό, ψυχικό, κτλ), φαίνεται σαν ένα κομμάτι ρητίνης, πίσσας ή μαύρης πέτρας. Εκεί αναπτύσσεται ο όγκος.
    Ο καρκίνος μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα θανάσιμης βλάβης*, που προκαλείται από κάποιον. Αλλά και το Κάρμα εκδηλώνει παρόμοια γεγονότα. Το άτομο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ένα αθώο «πρόβατο». Βάζουν μία προνύμφη στην αύρα του και γρήγορα, σαν μαγνήτης, προσελκύει αρνητικότητα από το σύμπαν μέσω των συναισθημάτων του θύματος, προκαλώντας αρνητικές εκφράσεις σε ένα άτομο.
    Όλα μπορούν να επιστρέψουν αν δεν συνεχίσετε να καθαρίζετε από καιρό σε καιρό. Η ενέργεια που δαπανάται για ζημιές* πηγαίνει στον ιδιοκτήτη (πελάτη). Δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, θέλει και να ζήσει. Ξεκινάει πάλι τους χειρισμούς. Είναι θέμα χρόνου. Χωρίς επίγνωση, χωρίς ευγνωμοσύνη – θα πάρετε το επόμενο μάθημα.
  22. Καρκίνος ή ασθένεια του λαιμού – Κουτσομπολιό, καταδικάζει τους πάντες, συκοφαντεί, φέρνοντας έτσι θλίψη και στεναχώρια στους άλλους, καταπίνοντας χωρίς να μιλάει παράπονα, καπνιστές που επιπλήττουν τον εαυτό τους για το κάπνισμα. Είναι καλύτερα να απολαύσετε το κάπνισμα, τότε δεν θα υπάρξει εισροή δυσαρέσκειας με τον εαυτό σας.
  23. Οστά προβλήματα – (συμπεριλαμβανομένων των καταγμάτων) μεγάλη επιθυμία να μην υπακούσετε στη θέληση κάποιου άλλου, αλλά δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια για να αντισταθείτε. Προσπαθήστε να μην επιβάλλετε τη θέλησή σας στους άλλους, γιατί σε κάθε περίπτωση, τίποτα δεν γίνεται χωρίς καρμικές προϋποθέσεις. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στη θέληση των παιδιών. Πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω.
    Το να πάθεις ένα ατύχημα, για παράδειγμα, ένα άτομο, σαν να λέμε, τιμωρεί τον εαυτό του ασυνείδητα για την έλλειψη θάρρους.
  24. Όγκος στον εγκέφαλο – απροθυμία να εγκαταλείψετε αρνητικές σκέψεις που σχετίζονται με το παρελθόν. Για παράδειγμα, μετά από επίθεση από βιαστή. Δεν μπορεί να επιβιώσει, απώλεια μιας υψηλής θέσης. Πείσμα, θυμός, μέθη.
    Εάν ένα παιδί έχει όγκο, αυτό είναι το Κάρμα της προηγούμενης ενσάρκωσης, το Κάρμα των γονέων.
  25. Προδοσία – καταστρέφει την οικογένεια από μέσα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Εάν ο σύζυγος απατά, τότε η ενέργεια της προδοσίας είναι στις σκέψεις του, υπάρχει ένας παράγοντας προδοσίας, επινοητικότητα, πονηριά. Η ενέργεια της οικογένειας ρέει μακριά στην άλλη πλευρά και ο προσβεβλημένος σύζυγος (όχι ο προδότης) βιώνει μια κατάρρευση, επειδή η ξένη ενέργεια εισέρχεται στο σώμα του πληγέντος άλλου μισού, προκαλώντας ασθένειες της ουρογεννητικής περιοχής. Εξ ου και τα ινομυώματα, κύστες, υπογονιμότητα, μαστοπάθεια και άλλες ασθένειες.
    Στους άντρες – καρκίνος, προστάτης επίσης πάσχει, ακράτεια ούρων, όλη η ουρολογία γενικά. Επομένως, το ξόρκι είναι εύκολο να γίνει. Είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η προδοσία, τόσο πιο βαθιά είναι η διαδικασία.
  26. Στηθάγχηχρόνια – μια διαμάχη μεταξύ συγγενών, και τα παιδιά υποφέρουν αν αυτό συμβεί παρουσία τους.
    Κουτσομπολιό στη δουλειά, απροθυμία ή αδυναμία απάντησης, επιθυμία να αποσυρθεί στον εαυτό του. Κατάποση αγανάκτησης. Οι αμυγδαλές είναι οι «κεραυνοί» των άνω τσάκρα. Φλεγμαίνοντε όταν το αλεξικέραυνο δεν είναι σε θέση να χωνέψει όλα τα αρνητικά συναισθήματα που περνούν μέσα από αυτό.
  1. Σκουλήκια – ανθυγιεινές συνθήκες. Αδυναμία υπεράσπισης της γνώμης του, υπάρχει πολλή αρνητική ενέργεια τριγύρω, στην οποία ένα άτομο αναγκάζεται να βρίσκεται και να ζει συνεχώς.
  2. Στειρότητα – είναι ένα πολύ, πολύ βαρύ Κάρμα της γενιάς (η γενιά πρέπει να πάψει να υπάρχει) έτσι ώστε να μην γεννιούνται στον κόσμο απάνθρωποι. Για αυτό δεν φταίει το ζευγάρι, αλλά όλη η οικογένεια και από τις δύο πλευρές.
    Σε αυτή τη θέση, η υπογονιμότητα μοιάζει με παράγοντα φυσικής επιλογής.
    Από ψυχολογική άποψη – ο φόβος της απόκτησης παιδιών, η χρήση αντισυλληπτικών, ο προηγούμενος φόβος της εγκυμοσύνης πριν από το γάμο, η απαγόρευση των γονέων ή του συζύγου.
  3. Τραυλισμός – είναι ένα αδούλευτο πρόγραμμα προηγούμενων ενσαρκώσεων στη
    σφαίρα της ανασφάλειας, της προδοσίας, ακαταπόνητες βρισιές, συκοφαντία, ραδιουργία.
    Επίσης, τραυλισμός μπορεί να εμφανιστεί στα παιδιά μετά από τρόμο. Αυτό μιλάει για κατοχή από μια οντότητα που προκάλεσε τον τρόμο στην προσπάθειά της να ανοίξει η αύρα του παιδιού και να διείσδυση. Και επίσης σε παιδιά που δεν επέτρεπαν να κλάψουν στην παιδική ηλικία.
  4. Φλεβίτιδα – υποδηλώνει ακοινωνησία, επιθετικότητα, συνεχή ψυχική υπερφόρτωση.
    Σε μια προηγούμενη ζωή ή σε αυτήν, έχουν συσσωρευτεί πολλά υλικά πράγματα, τα οποία έχει κερδίσει κανείς όχι με τη δική του εργασία.
    Ή υποδηλώνει ότι ένα άτομο έχει νεκρωτικές προσκολλήσεις με έναν νεκρό. Ίσως την άρπαξε από τους τάφους.
    Μια μακρά παραμονή σε ένα αρνητικό μέρος (για παράδειγμα, μια εργασία που δεν αγαπάτε), που δεν αντιστοιχεί στο επίπεδο δόνησης σας, οδηγεί επίσης σε πόνο στις φλέβες των ποδιών. Μερικές φορές ένα άτομο τολμά και αλλάζει δουλειά και οι ασθένειες των ποδιών εξαφανίζονται. Εάν ένα άτομο δεν είναι καλά στο σπίτι, πηγαίνει σπίτι «σαν να πηγαίνει σε σκληρή δουλειά».
  5. Ψυχική ασθένεια – σχετίζεται με την απάρνηση συγγενών, τις οικογενειακές κατάρες, την απροθυμία να συγχωρήσουν συγγενείς για εκφοβισμό. Αποποίηση βοήθειας. Γενικές καρμικές αμαρτίες. Βεβαρυμμένο Κάρμα κάθε είδους. Υπάρχουν πολλές τέτοιες οικογένειες που ασελγούν σεξουαλικά. Κάρμα γονέων.
    Όπως λένε – «Αν ο Θεός θέλει να τιμωρήσει έναν άνθρωπο, του στερεί το μυαλό του».
  6. Μπουκέτο χρόνιων ασθενειών – ένα άτομο βρίσκεται συνεχώς σε έναν χώρο κορεσμένο με ενέργειες χαμηλής συχνότητας. Βαρύ είδος κάρμα. Εάν τον αφαιρέσετε από αυτό το χώρο, θα αρχίσει αυτόματα να αναρρώνει.

 

*βλάβη, ζημιά και αρνητικά προγράμματα λέμε τις εξωγενείς εισβολές τρίτων μέσα στο ενεργειακό μας πεδίο, όπως: μαγεία, κακό μάτι, δεσμεύσεις, κατάρες, γλωσσοφαγιά, βαμπιρισμός, κ.α.

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika