Επιλογή Σελίδας

Κοσμοενεργητική και θεραπεία για ιούς και λοιμώξεις + (Covid-19)

Τον τελευταίο χρόνο το πνευματικό κέντρο Cosmoenergy-Revolution έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία στη θεραπεία ιών και λοιμώξεων.

Με θεραπευτικά μπλοκ καναλιών που έχω μυηθεί από Σαμάνους στη Ρωσία και Ν. Αμερική, επειδή ακόμη την γνώση αυτή δεν την μεταδίδω ακόμη,

ωστόσο πιο κάτω σας παραθέτω μία πιο απλή, αλλά δυνατή συνεδρία με τα κανάλια που έχουν όλοι οι μαθητές μου, αλλά και οι μαθητές άλλων σχολών.

Το σχήμα θεραπείας που σας προτείνω πιο κάτω, είναι γενικός για όλους τους ιούς και λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένου και του Covid – 19.

Θεραπευτικό σχήμα για ιούς, λοιμώξεις και του Covid – 19

Η θεραπεία για ιούς και λοιμώξεις + (Covid-19) μπορεί να γίνει και εξ αποστάσεως:

1.Συνεδρία γενική αφορά (ενεργειακά κέντρα, μεσημβρινούς, σπονδυλική στήλη, κεφάλι, αύρα). Συχνότητες που ανοίγονται είναι: Φαρούν – Μπούντα, Φιράτ,

Σαόν, Κραόν ή Τζίλιους, Ουράλ, Αγ. Ιησούς, (όσοι έχουν Χρυσή Πυραμίδα, οι μαθητές μου γνωρίζουν την τεχνική) Ζευς.

2. Δουλεύουμε με το ανοσοποιητικό σύστημα μέσω του αίματος με την συχνότητα Κραόν ή Τζίλιους την οποία εναλλάσσετε από συνεδρία σε συνεδρία,

αφήνουμε τόξο στο ήπαρ και την σπλήνα ταυτόχρονα, οι θεραπευτές γνωρίζουν τι λέω.

3. Επίσης δουλεύουμε και τα πιο στοχευμένα προβλήματα (συμπτώματα), του ατόμου που ασθενή (λαιμό, ρινική κοιλότητα, πνεύμονες κ.τ.λ.)

με τις συχνότητα Φιράτ και τη μέθοδο «κινητήρα-πηγάδι», τις άλλες συχνότητες αυτοί που είναι μυημένοι, γνωρίζουν που και πώς να τις χρησιμοποιήσουν.

Συχνότητα των συνεδριών για την θεραπεία για ιούς και λοιμώξεις + (Covid-19)

Χρόνος συνεδρίας – 40 λεπτά.

Η συχνότητα των συνεδριών μας εξαρτάται από την κατάσταση του ασθενούς – συνήθως 3 συνεχόμενες ημέρες με αρκετές φορές την ημέρα (2 το λιγότερο) και μετά 3 φορές την εβδομάδα και με αποθεραπεία όπως γνωρίζει ο κάθε ένας από την σχολή του.

Προτείνω φόρτιση νερού με το κανάλι που γεμίσατε την αύρα, κάτι που συνήθως αμελείτε οι θεραπευτές, αλλά είναι ένα σημαντικό εργαλείο και δεν πρέπει να αμελείται.

Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες οι πληροφορίες για κάποιους, γνωρίζω ότι ο κάθε Δάσκαλος που έχετε λίγο ως πολύ τα ίδια θα σας πρότεινε και προς θεού δεν ανάρτησα αυτό το κείμενο για να προσβάλω κανενός την γνώση ο κάθε ένας δουλεύει ανάλογα με την εμπειρία που έχει, απλά υπάρχουν και καινούριοι θεραπευτές που δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία, στην αρχή άλλωστε όλοι είχαμε πελαγώσει)))

Καλή επιτυχία από καρδιάς!!!
Cosmoenergy-Revolution 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Και μην ξεχνάμε ότι, οι ενεργειακές θεραπείες λειτουργούν συμπληρωματικά στην θεραπεία που έχει δώσει ο εκάστοτε θεράπων ιατρός σας και συνεργάζονται με κάθε είδος θεραπείας, είτε είναι εναλλακτική είτε κλασικής ιατρικής, ένας θεραπευτής δεν κάνει διάγνωση ούτε προτείνει σκευάσματα (φάρμακα, βιταμίνες κ.α.).