Επιλογή Σελίδας

ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΊΝΗΣ & ΑΡΤΗΡΙΑΚΉΣ ΠΊΕΣΗΣ

Κάνοντας αυτό θα δείτε αν χρειάζεται πλέον να παίρνετε χάπια για να μειώσετε το επίπεδο της “κακής” χοληστερόλης και της υψηλής αρτηριακής πίεσης!

Η χοληστερόλη είναι μια ουσία παρόμοια με το λίπος. Βρίσκεται στις κυτταρικές μεμβράνες του σώματος, από το νευρικό σύστημα έως το συκώτι και την καρδιά.

Το σώμα χρειάζεται χοληστερόλη για την παραγωγή ορμονών, χολικών οξέων, βιταμίνης D και άλλων ουσιών. Ωστόσο, τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και στις αρτηρίες μπορεί να είναι επικίνδυνα για τηνυγεία και να οδηγήσουν σε αθηροσκλήρωση (στένωση των αρτηριών λόγω καταθέσεων χοληστερόλης στους τοίχους).

Συνταγή για την εξάλειψη της κακής χοληστερόλης

Ας φτάσουμε στο πιο σημαντικό μέρος αυτού του άρθρου, όπου θα σας δείξει πώς να προετοιμάσετε ένα θεραπευτικό εργαλείο που η χρήση του είναι να μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης αλλά να μειώσει και την υψηλή αρτιριακή πίεση.

Συστατικά:

– Ένα κομμάτι τριμμένο τζίντζερ
– 1 σκελίδα σκόρδου
– 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μήλου
– 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
– 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

Μέθοδος παρασκευής:

Η προετοιμασία αυτού του εργαλείου είναι αρκετά εύκολη. Απλά αναμίξτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ για λίγα λεπτά σε μεγάλη ταχύτητα.

Στη συνέχεια αφήστε το μείγμα για 5 ημέρες στο ψυγείο και η θεραπεία για την υψηλή χοληστερόλη είναι έτοιμη.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε 1 κουταλιά της σούπας. κάθε πρωί πριν από το πρωινό, πριν το γεύμα και πριν από το δείπνο. Αλλά δεν μπορείτε να το πάρετε για περισσότερο από τρεις ημέρες, έτσι θα πρέπει να το καταναλώνετε μία φορά το μήνα.

Συμβουλές για τη μείωση του επιπέδου της κακής χοληστερόλης

Χάστε βάρος: κρατήστε το βάρος σας υπό έλεγχο έτσι ώστε το επίπεδο χοληστερόλης να μην αυξάνεται.

Τρώτε υγιεινά τρόφιμα: μην τρώτε άλλα μπιφτέκια, χοτ ντογκ, πίτσα και άλλα είδη γρήγορου φαγητού.

Άσκηση: δραστηριοποιήστε τον τρόπο ζωής σας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να πάτε στο γυμναστήριο, μπορείτε επίσης να κάνετε άλλη άσκηση όπως: περπάτημα, ποδηλασία, τρέξιμο, push-ups στο σπίτι, και ούτω καθεξής.

Συνιστάται να κάνετε σωματικές ασκήσεις για 30 λεπτά.

Μην πίνετε αλκοόλ: η κατανάλωση υπερβολικού αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή ανεπάρκεια και εγκεφαλικό επεισόδιο. Ως εκ τούτου, πρέπει να μειώσετε την κατανάλωση αλκοόλ.

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika