Επιλογή Σελίδας

Συμπαντική ενέργεια κ σχέσεις

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από τι εξαρτάται μία σχέση; Οποιαδήποτε, δεν έχει σημασία αν είναι συνάδελφοι, φίλοι ή εραστές. Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων είναι τα συναισθήματα  και αισθήματα που λαμβάνουμε και στέλνουμε στη διαδικασία της αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους. Τα συναισθήματα είναι ταυτόχρονα μια ανταλλαγή ενέργειας, το πόσο θετική και αρμονική είναι, εξαρτάται από το πόσο η σχέση είναι επιτυχής.

Εάν η σχέση σας δεν λειτουργεί, ίσως κάποια από τα κανάλια αλληλεπίδρασης είναι κλειστά ή φέρουν αρνητική επίδραση. Είναι πιθανό ότι το άλλο άτομο αντλεί ενέργεια από εσάς, παρεμβαίνοντας στην βασική κατάσταση της σχέσεων.

Πώς να χτίσουμε μια όμορφη σχέση χρησιμοποιώντας Κοσμοενεργητική

Οι σχέσεις υστερούν στην ποιότητα των πληροφοριών μετάδοσης. Οι πληροφορίες είναι ενέργεια και χαρακτηρίζονται από συχνότητες δονήσεων. Ως αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας τη δόνηση, αισθανόμαστε το ένα ή το άλλο συναίσθημα.

Οι σχέσεις είναι ενέργεια που μοιραζόμαστε στη διαδικασία της αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους. Μπορώντας να το αντιληφθούμε ή όχι, η ενέργεια μπορεί να είναι ευχάριστη ή απωθητική.

Παίρνουμε βασικές πληροφορίες για τον κόσμο από τον ενεργειακό μας πεδίο , οπότε είναι σημαντικό να μπορέσουμε να συνδεθούμε με αυτό. Είμαστε σε συνεχή αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο, αναλύοντας τα εισερχόμενα δεδομένα. Η ποιότητα του ενεργειακού πεδίου είναι το δυναμικό σας, το οποίο μοιραζόσαστε με τον συνομιλητή. Και αυτό σχηματίζει τα συναισθήματα και τα αισθήματα σας. Για να γίνετε πιο ελκυστικοί, πρέπει απλώς να αρχίσετε να εργάζεστε στο ενεργειακό πεδίο, να το γεμίζετε με θετική ενέργεια και να το καθαρίζετε από αρνητικούς κραδασμούς.

Πώς να καταλάβετε την παρουσία θετικής ενέργειας;

Είμαστε σε καλύτερη διάθεση, είναι σαν να αισθανόμαστε μια ανάκαμψη στην ψυχή μας, με φωτεινά συναισθήματα να ακτινοβολούν ένα εσωτερικό φως που γίνεται αντιληπτό από τους ανθρώπους γύρω μας. Γινόμαστε πιο επιτυχημένοι, ελκυστικοί. Δηλαδή, μεταδίδουμε την εσωτερική μας κατάσταση στον έξω κόσμο, και άλλοι άνθρωποι  επιδιορθώνονται, συχνά ασυνείδητα. Ένα άτομο με καθαρή ενέργεια προσελκύει τέτοιους ανθρώπους στη ζωή του , φορείς της καθαρής ενέργειας – επιτυχημένοι, χαρούμενοι, πνευματικοί άνθρωποι.

Υπάρχουν άνθρωποι με φυσική έλξη  και πεδίο της ενεργειακής τους πληροφόρησης έχει ενέργεια υψηλής συχνότητας. Θέλουμε να είμαστε μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο, αν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί.

Η απόφραξη του ενεργειακού πεδίου οδηγεί σε μείωση του δυναμικού, προκαλεί απόρριψη και ερεθισμό σε κάποιους ανθρώπους. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την τρέχουσα σχέση σας – αυξήστε τη δόνηση του Βιοπεδίου σας. Θέλετε να βρείτε μια νέα σχέση – προσέξτε επίσης τι είδους ενέργεια εκπέμπετε. Νιώστε, αισθανθείτε τις εσωτερικές δονήσεις ενέργειας, διορθώστε, ρυθμίστε τα κανάλια σύνδεσης με τον Κόσμο.

Συμπαντικήική ενέργεια και σχέσεις: Εργασία στο ενεργειακό πεδίο

Η Κοσμοενεργητική βοηθά να δημιουργήσετε σωστά το ενεργειακό σας πεδίο, να συνδεθείτε με θετική, καθαρή ενέργεια και να μάθετε πώς να την μεταφέρετε στον έξω κόσμο. Ως αποτέλεσμα, γίνεστε πιο χαρούμενοι, φωτεινότεροι, πιο ελκυστικοί, πιο ευτυχισμένοι και πιο αισιόδοξοι. Δεν έχει σημασία πως είναι εμφάνισή σας. Ένα άτομο μπορεί να μην είναι πολύ όμορφο σε εμφάνιση, αλλά όταν είναι γεμάτος θετική ενέργεια, είναι και σέξι, μπορεί εύκολα να κάνει επαφές και να χτίσει σχέσεις, προκαλώντας μια ζεστή αντίδραση από τους άλλους. Ή ίσως και το αντίστροφο – ένας όμορφος με εμφάνιση μοντέλου να είναι μοναχικός και εντελώς μη-ελκυστικός στις σχέσεις.

Κοσμοενεργητική και σχέσεις αλληλοσυνδέονται. Αν είστε γεμάτοι από καθαρή συμπαντική ενέργεια, οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους