Επιλογή Σελίδας

«Να έχεις μια καρδιά που αγαπά. Να μπορείς να κοιτάς τον άλλο στα μάτια και να ξέρει ότι τον αγαπάς χωρίς να πεις λέξη. Να τον αγκαλιάζεις σφιχτά και να νιώθει την αγάπη σου να τον πλημμυρίζει. Να έχεις μια όμορφη καρδιά σημαίνει να χαμογελάς ενώ βλέπεις τα σύννεφα. Να χαμογελάς κοιτώντας τον ουρανό. Να ψάχνεις πάντα τα χρώματα αλλά να βρίσκεις την ομορφιά ακόμα και στο γκρίζο. Να ξέρεις πως τα όμορφα θα έρθουν ξανά, όσα σύννεφα κι αν βλέπεις, όσο μούσκεμα κι αν γίνεις απ’ τις βροχές. Να ξέρεις πως όλα θα είναι καλά. Να αγαπάς! Όταν αγαπάς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Η αγάπη γίνεται η ασπίδα σου και σε αγκαλιάζει, σε προστατεύει.(Ελένη Σ.)»

Κοσμοενεργητική και οι ενέργειες της αγάπης / Αγάπη για τον εαυτό σου και τους άλλους και πώς μπορείτε να αναπτύξετε την αγάπη στον εαυτό σας.

Από την επικοινωνίας της μητέρας και του πατέρα στην πρώιμη παιδική ηλικία διαμορφώνεται η αγάπη του εαυτό σας, δηλαδή, εάν το παιδί λάβει αγάπη σε μια ορισμένη περίοδο, αισθάνεται ότι είναι ο καλύτερος βλέποντας το θαυμασμό, τη χαρά, την υπερηφάνεια για τον εαυτό του και για τους γονείς του, τα αιθερικά, αστρικά, ψυχικά πνευματικά σώματα σχηματίζονται κανονικά. Η βάση αυτών των ενεργειακών πληροφοριακών οργάνων είναι: η αγάπη, η αποδοχή, η γενναιοδωρία, η ανεκτικότητα.

Το παιδί αισθάνεται «καλό, άξιο αγάπης και είναι ικανό να μοιραστεί περαιτέρω αυτό το δώρο κι με άλλους. Ένα άτομο, του οποίου το αιθερικό σώμα έχει διαμορφωθεί κανονικά, είναι σε θέση να διατηρήσει την αγάπη του για τους ανθρώπους, παρά τις αδυναμίες τους. Το συναίσθημα δώρο αγάπης μέσα μας, είναι η βάση της σωματικής και ψυχικής υγείας, ειρηνικές καταστάσεις της ψυχής, της ευτυχίας, ανοίγει την ικανότητα μετά από τον πνευματικό πόνο, για να αποκαταστήσει την ειρήνη του μυαλού, να είναι ευγνώμων. Εάν η ψυχή ενός παιδιού τραυματίζεται έντονα από τους γονείς, στερείτε χρόνια την αγάπη, ο σχηματισμός των αιθερικών και αστρικών σωμάτων δεν ολοκληρώνετε πλήρως. Ένα παιδί μπαίνει στη ζωή γεμάτο από ενέργειες φόβου, συμπλέγματα, δυσαρέσκεια, φθόνο και απληστία.

Έτσι, μια πληγωμένη ψυχή που δεν έχει λάβει αγάπη, αναζητά την ανάπτυξη του. Υπάρχει αδυναμία αγάπης, χρήση ανθρώπων, μίσος σε όσους δεν εκπληρώσουν τις απαιτήσεις του, το μεγαλείο του, η συνεχής ανάγκη για θρέψη, με τη μορφή αναγνώρισης, επαίνων, εκτίμησης κ.λπ.  αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή ανθρώπων που δεν αγαπάνε τον εαυτό τους και δε μπορούν να αγαπήσουν και τους άλλους. Ανάλογα με την εξέλιξη των επιπέδων συνείδησης, ένα άτομο μπορεί να παρουσιάσει την αγάπη με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, η αγάπη στο επίπεδο του μη ισορροπημένου 1ου  τσάκρα, είναι ο φόβος της αγάπης και της εγκατάλειψης και μιας ακόρεστης επιθυμίας να του ανήκει κάποιος άλλος, πιέζοντας ένα άτομο για να χτίσει άρρωστες κι εξαρτημένες σχέσεις.

Η αγάπη στο επίπεδο του μη ισορροπημένου 2ου  τσάκρα, είναι μία μπερδεμένη κατάσταση με συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί, ντροπή, αδυναμία να αισθάνονται των άλλων και να εισέρχονται σε στενές πνευματικές σχέσεις, μια προσπάθεια να αποκτήσουν αρκετή αγάπη, να κάνουν σεξ με κάποιον και όπως βλέπουμε το άτομο να λαμβάνει την επιβεβαίωση της δικής του ανάγκης και σημασία για προσοχή. Η αγάπη στο επίπεδο ενός μη ισορροπημένου 3ου τσάκρα είναι πνευματικό επιχείρημα, γάμος-ευκαιρίας με κύρος και κέρδος. Με μπλοκαρισμένα και μη ανεπτυγμένα τα χαμηλότερα τσάκρα, τα υψηλότερα τσάκρα αντίστοιχα είναι επίσης υπερφορτωμένα με αρνητικές ενέργειες, η ψυχική ενέργεια του ανθρώπου μπλοκάρει και κολλάει σε ένα μη ισορροπημένο επίπεδο  των τριών χαμηλότερων τσάκρα, που οδηγεί σε μια αδυναμία να βιώσουν βαθιά αισθήματα αγάπης, ελευθερίας και ευγνωμοσύνης. Εάν το 1ο, 2ο και 3ο τσάκρα σε ένα άτομο αναπτύσσονται αρμονικά, τότε η ψυχική του ενέργεια ανεβαίνει και υψηλότερα στο επίπεδο του 4ου και 5ου τσάκρα.

Αυτό συμβάλει στην πλήρη αντίληψη, της πραγματικότητας, της συμπόνιας, της ανεκτικότητας, της αποδοχής και της αγάπης ενός ατόμου με όλες τις αδυναμίες του, την επιθυμία για αναπτυχθεί ένας έρωτας, την αρμονία και την ευτυχία του. Αυτή η αγάπη ρέει από την καρδιά. Δεν τιμωρεί, δεν αναγκάζει, δεν κυβερνά, δεν περιορίζει, δεν καταστρέφει και δεν είναι πονηρή. Μόνο σε ένα άτομο, στον οποίον υπάρχει αγάπη είναι ικανός να έχει τόσο βαθιά αίσθηση για κάποιον άλλον, ο οποίος έχει κοπιάσει/προχωρήσει πολύ για να ξεπεράσει τους φόβους του, την κληρονομιά, τα αισθήματα κατωτερότητας και έχει γνωρίσει τα συναισθήματα του, δε φοβάται τις επιθυμίες και τις σκέψεις του. Μπορείτε να αγαπάτε κάποιον, έτσι όπως αγαπάτε τον εαυτό σας. Ένα άτομο που θεωρεί ότι είναι ελαττωματικός και μπουκωμένος από φόβους απόρριψης, κατωτερότητας, πέραν του θυμού και του συντριπτικού μίσους, μπορεί μόνο αυτό να μοιραστεί με τους άλλους. Η αγάπη του εαυτού μας πρέπει να είναι παρούσα σε κάθε άνθρωπο, αυτό είναι ο σεβασμός στον εαυτό του, η επιθυμία του να πετύχει τους στόχους του, η δύναμη του, η εμπιστοσύνη και η ικανότητα να δώσει την αγάπη σε κάποιον άλλον. Εάν δεν υπάρχει αγάπη για τον εαυτό σας, τότε δεν υπάρχει τίποτα να μοιραστείτε με τους άλλους.

Στο κέντρο Cosmoenergy-Revolution  εργαζόμαστε με τις συχνότητες τις Κοσμοενεργητικής και έχουμε δημιουργήσει μία θεραπεία που ονομάζετε Υin-Υang με πρωταγωνιστεί το συγκεκριμένο κανάλι Υin-Υang, αλλά και πολλά άλλα κανάλια που ανοίγονται εκείνη την στιγμή σ την θεραπεία, για να καθαρίσουν τα μπλοκαρίσματα και να ανοίξουν τους δρόμους που εμποδίζουν (π.χ. την αρμονία), επίσης, δουλεύουμε για την εξισορρόπηση του αρσενικού με το θηλυκό, μας ανοίγει τους δρόμους για την αγάπη εαυτού και των άλλων, την συγχώρεση εαυτού και τους άλλους, δημιουργεί αρμονικές σχέσεις με εμάς και τους άλλους, δίνει αρμονία, αγάπη, προστασία στην οικογένεια, κ.α.

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους