Επιλογή Σελίδας

      Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για πολλούς…

        Θα σας αναφέρω κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία τους κινδύνους, οι οποίοι υπάρχουν:
  1. Μπορεί να πάτε για συνεδρίες σε έναν τσαρλατάνο/απατεώνα και να σας εξαπατήσει (αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν). Δεν κινδυνεύετε να πάθετε κάτι, απλά θα χάσετε χρόνο και χρήμα. Δε θα υπάρξει αποτέλεσμα, ένας απατεώνας μιμείται μια συνεδρία, δε δουλεύει με ενέργειες. Επομένως, φυσικά, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.
  2. Μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεδρίες, ή να εκπαιδευτείτε από έναν Κοσμοενεργέτη, ο οποίος δεν καθαρίζεται, δεν έχει αποκτήσει θεραπευτική δύναμη, πώς θα δουλέψει ένας βρώμικος αγωγός μαζί σας, σίγουρα όχι με ενέργειες πολύ υψηλής ποιότητας. Μπορεί, βεβαίως, να βοηθήσει στο αρχικό επίπεδο, αλλά μετά όλα θα σταματήσουν/μπλοκάρουν και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Όταν σας μυεί ένας βρώμικος αγωγός, με αυτόν τον Δάσκαλο θα συνδέεστε με ενέργειες χαμηλής ποιότητας (μετά από αυτό ενδέχεται να προκύψουν διάφορα προβλήματα). Επιλέξτε προσεκτικά έναν θεραπευτή και έναν δάσκαλο, πρέπει να έχετε πάρει συστάσεις ή αν όχι εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να έχει και μία εμπειρία, να καθαρίζετε (ενεργειακά) και να δουλεύει με τον εαυτό του. Κατά την μύηση, θα σας δοθεί θεραπευτική δύναμη. Εάν δεν το έχει, τότε οι ενέργειες που θα εκπέμπονται θα είναι χαμηλής ποιότητας/δόνησης. Δε νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος της μάθησης σας. Μην εμπιστευτείτε να μυηθείτε από κάποιον που δεν είστε σίγουροι, είναι επικίνδυνο.
  1. Πριν από την εκπαίδευση, πρέπει να υποβληθείτε σε συνεδρίες καθαρισμού (από 3 συνεδρίες και πάνω) για να προετοιμαστείτε για την έναρξη έτσι ώστε να δεχτείτε χωρίς ανεπιθύμητα συμπτώματα τον μετασχηματισμό που γίνεται μέσα σας μετά την μύηση. Εάν δεν είστε προετοιμασμένοι για την έναρξη, πιθανότατα θα έχετε μια δύσκολη περίοδο προσαρμογής στις ενέργειες και την αντίσταση που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε.Εάν δεν είστε προετοιμασμένοι για τον συντονισμό, πιθανότατα θα έχετε μια δύσκολη περίοδο προσαρμογής στις ενέργειες και μία αντίσταση που δεν θα  μπορείτε να ξεπεράσετε για κάποιο διάστημα. Μετά από τους συντονισμούς αν δεν υπάρχει μάθημα, αυτό είναι απάτη, αν σας πουλούν τα κανάλια με ευτελείς τιμές αυτό είναι απάτη.
  1. Πριν αρχίσετε να συνεργάζεστε με άλλους, ο ίδιος ο θεραπευτής πρέπει να ενδυναμώσει όλα τα κανάλια στον εαυτό του, να περάσει τουλάχιστον 50 συνεδρίες με το δάσκαλο του. Αυτό θα επιτρέψει στον θεραπευτή να καθαρίσει τον εαυτό του, να αυξήσει τις δονήσεις του, να χτίσει την αύρα και να πάρει ισχυρή προστασία και δύναμη. Διαφορετικά, θα λάβει αρνητική ενέργεια από τους ασθενείς του. (Γιατρέ! Ναι; Θεραπεύστε τον εαυτό σας παρακαλώ!!!) ))
  2. Όταν δουλεύετε με κανάλια και συνεργάζεται και με άλλα άτομα, ο μαθητής θα πρέπει να λαμβάνει πλήρη υποστήριξη και συμβουλές από το δάσκαλο του για την αποφυγή λαθών στην πράξη
  3. Με τη συνεχή πρακτική των καναλιών, οι περίοδοι μετασχηματισμού και οι κρίσεις είναι αναπόφευκτες, έγραψε η E. Roerich. Είναι απαραίτητο να ξεπεραστούν οι κρίσεις με αυτόν τον τρόπο, αρχίστε συνεδρίες με το δάσκαλο σας.
  4. Θεωρητικά, όλοι μπορούν να μάθουν και να εξασκηθούν στην Κοσμοενεργητική, αλλά στην πράξη, μπορώ να πω με βεβαιότητα όχι. Δε μπορούν όλοι να ξεπεράσουν τις αντιστάσεις τους, τις οποίες μερικοί τις κάνουν ισχυρότερες, όσο ισχυρότερες, τόσο περισσότερες αρνητικές ενέργειες συσσωρεύονται σε ένα άτομο. Το πρώτο έτος πρακτικής, η αλήθεια είναι ένα σημείο διακύμανσης και είναι επίσης το πιο δύσκολο. Συνιστώ να παρακολουθήσετε συνεδρίες με το δάσκαλο σας για να αποκτήσετε ακεραιότητα και καθαρισμό.
  5. Το κύριο πρόβλημα πολλών σχολείων Κοσμοενεργητικής είναι η έλλειψη προετοιμασίας και η επιλογή της διδασκαλίας. Και στην εκπαίδευση παίρνουν άτομα που δεν έχουν υποβληθεί σε θεραπείες, όταν κάποιος δεν έχει περάσει από συνεδρίες μπορεί να έχει ασταθή ψυχική κατάσταση.
  6. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η έλλειψη συστηματικής και σταδιακής μάθησης. Αυτό δεν επιτρέπει σε ένα άτομο να υποστεί σταδιακή μεταμόρφωση και μπορεί να υπομένει στην κατάσταση του. Επιλέξτε γνωστά και προτεινόμενα σχολεία, που κάνουν σεμινάρια, διαλέξεις, συνεδρίες και βιβλία συμβουλευτείτε τον δάσκαλό σας. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο πνευματικού εσωτερισμού για το πόσο σημαντική είναι η χρήση πρακτικής, έγραφε ότι όταν το σώμα συντονίζεται σε μια συχνότητα, μια συνεχής ροή ενέργειας αρχίζει να περνά μέσα από αυτό και δε μπορούν όλοι να το ελέγξουν.  Όταν ένας ασκούμενος έχει καλά ανεπτυγμένη ενέργεια τότε όλα λειτουργούν γι’ αυτόν μια χαρά! Εάν η ανάπτυξη σε ένα άτομο είναι αδύναμη, τότε αρχίζουν κάθε είδους ενεργειακές αποτυχίες και δυσκολίες. Αυτοί γενικός πάντα κατά την δική μου άποψη είναι οι κίνδυνοι της Κοσμοενεργητικής.

Η Κοσμοενεργητική είναι ένα σύστημα με τεχνικές εσωτερισμού, ενεργειακής επιρροής, που προέρχεται από διάφορες αρχαίες πνευματικές πρακτικές από όλο τον κόσμο ακόμη και από την Ελλάδα. Σήμερα, υπάρχει μια πολύ μικτή στάση απέναντι στη Κοσμοενεργητική, κυρίως λόγω αδίστακτων «θεραπευτών» και ψευδών δασκάλων που δεν σχετίζονται με τη μέθοδο, αλλά χάριν οικονομικού κέρδους, απλώς δυσφημίζουν την μέθοδο.                                                                          Στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς αξιόλογους θεραπευτές,  όποιος σας έμπνευση την συγκεκριμένη στιγμή, αυτός είναι και ο Δάσκαλό σας, για ένα διάστημα ή μέχρι τέλους…

Παρά των διαφόρων πολλών απόψεων, μπορώ να πω με αυτοπεποίθηση και πλήρη ευθύνη ότι η Κοσμοενεργητική είναι η πιο αποτελεσματική κατεύθυνση θεραπείας και πνευματικής ανάπτυξης μέχρι σήμερα και νομίζω για πολλά χρόνια ακόμη.  Για να δεχτείτε συνεδρίες και να μάθετε την πρακτική, επικοινωνήστε μαζί μας!

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους