Επιλογή Σελίδας

Πώς να γίνετε ο παντοδύναμος δημιουργός της πραγματικότητάς

σας ενισχύοντας την ενέργειά σας με πάρα πολλούς τρόπους!

Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω σίγουρα θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε την επιθυμία σας.
Θα σας κάνω μία λεπτομερή ανάλυση σε αυτό το άρθρο έτσι ώστε να καταλάβετε γιατί είναι σημαντικό.

 

Οι σκέψεις είναι σαν ραδιοκύματα
Το ανθρώπινο σώμα και η συνείδηση ​​έχουν ένα ορισμένο επίπεδο ενέργειας, το οποίο έχει πλέον μετρηθεί με τη βοήθεια ευαίσθητων ιατρικών συσκευών.
Οι γιατροί έχουν παρατηρήσει ότι, για παράδειγμα, σε άτομα με ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος ο εγκέφαλος εκπέμπει πολύ ασθενή ενεργειακά σήματα.
Τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαίωσαν ότι εάν ο εγκέφαλος και η συνείδησή μας είναι αδύναμοι, ολόκληρο το σώμα πάσχει, ασθένειες εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του σώματος.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Οι σκέψεις των αδύναμων ανθρώπων μπορούν να συγκριθούν με τη μουσική στο ραδιόφωνο, την οποία μόλις ακούτε… Δεν μπορείτε να καταλάβετε μια λέξη. Και ένα αδύναμο άτομο, άτομο με χαμηλή ενέργεια, δεν μπορεί να δυναμώσει το ραδιόφωνο του – διότι δεν έχει την απαραίτητη δύναμη.

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, είμαστε σε θέση να επηρεάσουμε την πραγματικότητα μας αλλά και των άλλων με τις κατευθυντήριες σκέψεις μας. Μεταδίδουμε πληροφορίες στο Σύμπαν, θέλοντας να λάβουμε αυτό που ζητάμε
Για να το κάνουμε αυτό, οραματιζόμαστε, παρουσιάζοντας εικόνες του μέλλοντος μας. Σκεφτόμαστε τι θέλουμε, γράφουμε τους στόχους μας και ούτω καθεξής.

Φανταστείτε ότι για να ακούσει το Σύμπαν το αίτημά μας, πρέπει να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας δυνατά και καθαρά. Φανταστείτε ότι είμαστε ένα ραδιόφωνο που με τη βοήθεια της φωνής, των σκέψεων και των συναισθημάτων στέλνουμε τις επιθυμίες μας στο Σύμπαν, στον δημιουργό.

Αν το Σύμπαν μας ακούσει, θα μας απαντήσει γρήγορα. Ένα άτομο με ισχυρή ενέργεια θα λάβει απαντήσεις στα συγκεκριμένα αιτήματα πολύ πιο γρήγορα.
Τι συμβαίνει όμως στα αδύναμα ραδιοκύματα; Απλώς δεν φτάνουν στον παραλήπτη.
Πώς αυτό εκδηλώνεται στην καθημερινή ζωή; Οραματιζόμαστε και ζητάμε, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει.

Ένα ενεργειακό μυστικό
Η απάντηση είναι αυτή – κάντε τη φωνή σας πιο φωτεινή – αυξήστε την ενέργειά σας.
Ποιος είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας απενεργοποίησης; Τι συμβαίνει στο σώμα και ολόκληρη τη ζωή μας; κατάθλιψη, άγχος, δηλαδή δημιουργείτε μία κατάσταση συνείδησης στην οποία αισθανόμαστε άσχημα, είμαστε αναστατωμένοι, προσβεβλημένοι, θυμωμένοι, απογοητευμένοι κ.λ.π.

Να ξέρετε, όλες οι καταστάσεις που μπορούν να κληθούν με μία λέξη είναι αρνητικές.
Μας απενεργοποιούν πραγματικά, συμφωνείτε; Το Αισθάνεστε φυσικά!
Θα προσθέσω επίσης τον ενθουσιασμό, τις ανησυχίες, τις αμφιβολίες εδώ.
Αυτό περιλαμβάνει επίσης υπερβολική διέγερση, όταν ένα άτομο δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και δεν μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του, όλα αυτά επίσης μας εξασθενούν και μας απενεργοποιούν.

Πώς να βελτιώσετε την ενέργεια σας;
Μια ισχυρή ανθρώπινη ενέργεια θέλει να έχει: εξαιρετική υγεία, νεότητα,
δραστηριότητα χωρίς κούραση, επιτυχία στη ζωή, καλή και θετική διάθεση,
εύκολη εκπλήρωση των επιθυμιών!

Ποιο είναι λοιπόν ακριβώς οι τρόποι αύξησης της ενέργειας;
Πιο κάτω θα βρείτε τρόπους για να ενισχύσετε την ενέργειά σας!

1.Αθλητισμός:

1.α) Τρέξιμο
Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, οι επιθυμίες εκπληρώνονται ενώ τρέχουν.
Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι απλό.
Οι περισσότεροι δρομείς παρατηρούν ένα φαινόμενο όπως η ευτυχία του τρεξίματος, το απολαμβάνουν πραγματικά και αισθάνονται μια απίστευτη έκρηξη ενέργειας. Το τρέξιμο αναμφίβολα οδηγεί στην αφύπνιση κάποιου είδους δύναμης μέσα στο σώμα, η οποία, τη στιγμή της κορύφωσης, μπορεί να ενισχύσει τη διανοητική ροή μας προς το Σύμπαν.

Ενώ λοιπόν τρέχετε, σκεφτείτε την επιθυμία σας, οραματιστείτε την εκπλήρωσή της και κατευθύνετε την ενέργεια που λαμβάνεται από το τρέξιμο, στο σύμπαν, για την πραγματοποίησή της.
Για να αυξήσετε την ενέργεια, πρέπει να διαλογίζεστε ενώ κινείστε. Τώρα, την 7η ημέρα, αν τρέχετε και περπατάτε εναλλάξ γρήγορα, φαντάζομαι πόσα έχετε στο μυαλό σας )))

1.β) Πρωινή προπόνηση

1.γ) Πισίνα
Ένα ταξίδι στην πισίνα είναι ιδανικό για τόνωση του πνεύματος.
Μερικές φορές, ως πρόσθετη πρακτική, το κάνω αυτό: αφού ολοκληρώσω μια συνεδρία, όταν πάω να κάνω μπάνιο, φαντάζομαι πώς το νερό ξεπλένει όλα τα παράπονα, όλη την αρνητικότητα, όλα τα κακά πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ.
Έτσι, μετά την προπόνηση, βγαίνω γεμάτη ενέργεια και θετική στάση για τα πράγματα.

1.δ) Φυσικές ασκήσεις
Ανεξάρτητα από το πόσο παράξενο μπορεί να ακούγεται, αλλά ο αθλητισμός, ο χορός και οποιοιδήποτε άλλη σωματική άσκηση έχουν ευεργετική επίδραση στην αύξηση της προσωπικής “μετάδοσης” ενέργειας.
Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τύπο της “δραστηριότητάς σας”, η οποία θα σας ικανοποιεί το μέγιστο και θα προκαλέσει ένα κύμα θετικών συναισθημάτων, την επιθυμία να κάνετε περισσότερα προς την επιλεγμένη κατεύθυνση.

Το μυστικό είναι ότι κάνοντας αυτό, όχι μόνο βελτιώνουμε το σώμα, αλλά και συντονιζόμαστε απολύτως θετικά, απαλλαγμένοι από αρνητικές σκέψεις, εμπειρίες και μας φεύγει και το άγχος.

Αυτή είναι μία καθολική περίπτωση όταν βελτιώνουμε το μυαλό μέσω του σώματος.

2.Πρακτικές για το σώμα

2.α) Γιόγκα
Έχει ήδη αποδειχτεί περισσότερες από μία φορές στη θεωρία και την πρακτική, και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι πια μυστικό για εσάς, ότι η κατάσταση που βιώνει ο ασκούμενος κατά τη διάρκεια μαθημάτων γιόγκα, του επιτρέπει να επιτύχει εσωτερική αρμονία, συγκέντρωση και ταυτόχρονα οραματίζεστε την επιθυμία σας.

2.β) Χορός Kaoshiki


Στη γιόγκικη φιλοσοφία, η Kaoshiki Shakti είναι η υπερβατική κοσμική λειτουργική ενέργεια που αντιπροσωπεύει την αιτιώδη μήτρα και τη βασική αιτία της δημιουργίας.
Κυριολεκτικά μεταφρασμένο, το kaoshiki σημαίνει “Χορός για διανοητική επέκταση, χορός του νου” και μεταφρασμένος από τα σανσκριτικά η λέξη “kosa” σημαίνει “στρώμα του νου και του εσωτερικού εαυτού”.

Ο Πνευματικός Δάσκαλος Anandamurti επινόησε τον χορό ως μια ολιστική άσκηση για να αναπτύξει όλα τα στρώματα του νου που είναι γνωστά ως πλεξούδες, να αυξήσει τη ζωτικότητά τους και να φωτίσει το φως της ψυχής. Όπως και οι περισσότεροι κλασικοί χοροί της Ινδίας, το Kaoshiki βασίζεται σε mudras, που είναι κινήσεις γεμάτες βαθιά πνευματική γνώση. Οι άνθρωποι που ασκούν αυτόν τον χορό έχουν παρατηρήσει πώς ήταν πολύ εύκολο να αυξήσουν την ενέργεια κάνοντας απλές κινήσεις.

 

2.γ) Μάτι της αναγέννησης

Αυτό είναι ένα σύμπλεγμα 5 ασκήσεων, η εφαρμογή των οποίων συμβάλλει στην αναζωογόνηση και την θεραπεία του σώματος. Αυτή η πρακτική παρέχει μια εξαιρετική ώθηση ενέργειας.
Υπάρχει η θιβετανική γυμναστική που ονομάζεται  “μάτι της αναγέννησης”, ένα ισχυρό σύστημα, αν και πρέπει να γίνεται συνεχώς και δεν πρέπει να χάνετε μέρα.
Λόγο ότι το σώμα δονείται πάντα και αισθάνεται δύναμη με αυτό, απαιτεί πολλή υπομονή και θέληση.

2.δ) Κρύο και ζεστό ντους
Η εναλλαγή αυτή θέλει έντονες διαφορές, το αναφέρω και στο αρθρο μου «κακό μάτι»

3. Ύπνος, Χαλάρωση

3.α) Κοιμήσου αρκετά

3.β) Ξύπνημα νωρίς το πρωί
Αφού αποφάσισα να φτιάξω το πρόγραμμα του ύπνου μου, άρχισα να κοιμάμαι για 7-8 ώρες και να ξυπνάω νωρίς το πρωί, ανακάλυψα τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου.
Η παραγωγικότητά μου έχει αυξηθεί σημαντικά. Συνειδητοποίησα ότι μια εργασία που θα διαρκέσει συνήθως 2-3 ώρες μπορεί να γίνει και σε μια ώρα το πρωί.
Απέκτησα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Αλλά αυτή είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες να δουλέψω στις επιθυμίες μου! Καταλαβαίνετε τι εννοώ?
Με το ξύπνημα νωρίς το πρωί, η πρωινή ευεξία θα σας ενθουσιάσει, θα έχετε: ένα αίσθημα σθένους και σαφήνειας σκέψεων για όλη την ημέρα.

3.γ) Διαλογισμός χαλάρωσης πριν τον ύπνο
Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κοιμηθείτε με διαφορετικούς τρόπους;
Μπορείτε πραγματικά να κοιμηθείτε καλά εάν χαλαρώσετε πολύ πριν τον ύπνο. Τότε ακόμη και ένας σύντομος ύπνος θα είναι βαθύς και πολύ υψηλής ποιότητας.

3.δ) Νυχτερινός ύπνος
Ο Κάρλος Καστανέντα έγραψε στο βιβλίο του Μαγικά περάσματα:
Κοιμηθείτε τη νύχτα, όχι κατά τη διάρκεια της ημέρας, επειδή η μελοτονίνη παράγεται τη νύχτα, είναι η ορμόνη της νεότητας η οποία εκκρίνετε σε πλήρη σκοτάδι και η οποία ελέγχει ολόκληρο το σώμα, διαφορετικά αρρωσταίνει και χάνει την ενέργεια του.

4.Διατροφή

4.α) Ζωντανό φαγητό
Η ισχυρή ενέργεια ενός ατόμου εξαρτάται άμεσα από το πώς και τι τρώει.
Πρέπει να προσπαθήσετε να μην τρώτε νεκρά τρόφιμα, όπως κονσερβοποιημένα τρόφιμα, όσο πιο φρέσκα είναι τα τρόφιμα, τόσο το καλύτερο.

4.β) Kαθόλου fast food και χημικών

4.γ) Φυτοφαγία
Το κρέας πιστεύεται ότι θολώνει τον εγκέφαλο. Η πρακτική της συγκέντρωσης είναι πιο δύσκολη για τους τρώγοντες κρέατος, συχνότερα επικρατούν αρνητικές σκέψεις και φόβοι.

4.δ) Ωμά τρόφιμα
Μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας παρέχεται από τα ζωντανά τρόφιμα, ελέγχεται!

4.ε)Όχι αλκοόλ

4.ζ) Πίνετε άφθονο νερό

5. Ψυχικές πρακτικές

Όταν έκανα μια ερώτηση, στους μαθητές μου, τι αυξάνει την ενέργεια, είχα πολλές και ποικίλες σχετικά με τις ψυχικές πρακτικές. Έχω ήδη γράψει για πολλά από αυτά σε άρθρα μου που θα διαβάσετε εν καιρώ…

5.α) Πρακτικές της Κοσμοενεργητικής
οι πρακτικές της Κοσμοενεργητικής είναι τόσο πλούσιες και καλύπτουν όλα τα θέματα που μπορεί να απασχολεί τον άνθρωπο του σήμερα, είναι μία κβαντική πολυδιάστατη θεραπεία, που εκ πείρας σας λέω ότι δεν υπάρχει δεύτερη προς το παρόν αυτή την χρονική περίοδο. Είμαι μυημένη σε πάρα πολλά συστήματα και έχω σπουδάσει Π.Κ.Ι (παρ.κινεζ.ιατρική) και επιλογή μου είναι να χρησιμοποιώ μόνο την Κοσμοενεργητική!
5.β) Προσευχές του Τζόζεφ Μέρφυ

5.γ) Πρακτική συγχώρεση

5.δ) Πρακτική ευγνωμοσύνης

5.ε) Μέθοδος Hooponopono

5.ζ) Οραματισμός επιθυμίας με συναίσθημα

5.η) Ενεργειακές μέθοδοι

5.θ) Τεχνική ανακεφαλαίωσης 
Ο συγγραφέας αυτής της τεχνικής είναι ο Δον χουάν. Περιγράφεται στα βιβλία του Κάρλος Καστανέντα

5.ι) Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης

5.κ) Θρησκευτική προσευχή
Η θρησκευτική προσευχή αυξάνει καλά το ενεργειακό δυναμικό. Διαβάστε την προσευχή «πάτερ υμών» 40 φορές και παρατηρήστε το αποτέλεσμα.

5.λ) ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
Ενισχύει μια πολύ θετική στάση.
Αρχικά, πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας μόνο στο θετικό γύρω σας και στην συνέχεια αυτό θα γίνει η πραγματικότητα σας.
Εμένα καμιά φορά η ανάγνωση του Μικρού Πρίγκιπα με βοηθά πολύ :). Αμέσως τόσο ανάλαφρα και χαρούμενα στην ψυχή μου. Πιστεύω στην ομορφιά.

6. Πρακτικές συγκέντρωσης

6.α) Διακοπή εσωτερικού διαλόγου και σεναρίων
Διευρύνει τα όρια της σκέψης.
Διακόπτοντας τον εσωτερικό του διάλογο , ο εγκέφαλος απαλλάσσεται από άσκοπο άγχος και σπατάλη ενέργειας.

6.β) Ενσυνειδητότητα
Αυτή είναι η ικανότητα του εδώ και τώρα «παρόν».
Χάρη στην ευαισθητοποίηση, ένα άτομο αρχίζει να γνωρίζει τον εσωτερικό του κόσμο και να εργάζεται με την ενέργειά του, χωρίς να τον σπαταλά σε εξωτερικούς παράγοντες.

Κάτι που είπε ένας από τους μαθητές μου, μετά το πέρας ενός πολύωρου μαθήματος:
Θα πρότεινα να σταματήσω για ένα ή δύο λεπτά και να κοιτάξω γύρω μου.
Για να παρατηρήσετε κάτι που δεν παρατηρήθηκε προηγουμένως, πώς ο ήλιος λάμπει ή αντίθετα χιονίζει, πώς τα πουλιά τραγουδούν. Τι είδους άνθρωποι περνούν, με τι συναισθήματα.
Και βρείτε κάτι που σας κάνει να θέλετε να χαμογελάσετε και να χαρείτε.

6.γ) Μείνετε στο σώμα (ενεργητικός)
Είναι ένας τρόπος αύξησης της συχνότητας δόνησης ολόκληρου του ενεργειακού σας πεδίου. Ως αποτέλεσμα, οτιδήποτε δονείται σε χαμηλότερες συχνότητες – φόβος, θυμός, κατάθλιψη και ούτω καθεξής – παραμένει εκτός του ορίου της πραγματικότητάς σας.
φροντίστε να είστε κάθε στιγμή του παρόν. 
Διαβάστε: Η δύναμη του τώρα/Tolle Eckhartθα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι εννοώ.

6.δ) Διαλογισμός
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού ηρεμείτε και πηγαίνετε εγκεφαλικά στα επίπεδα άλφα. Εισπνεύστε και προσπαθήστε να σταματήσετε τον εσωτερικό διάλογο παύοντας να κρίνετε τις σκέψεις σας, εστιάζοντας την προσοχή σας στην αναπνοή.

6.ε) Δείτε τα πάντα ως ενέργεια, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας
Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να καταλάβετε ότι, δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει την ενέργεια κακή ή καλή, αφαιρέστε όλες τις ετικέτες.
Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες κατά των αρνητικών συναισθημάτων.

7. Ενεργειακές πρακτικές

7.α) Ενεργειακή γυμναστική (σε όλη τη Ζηλανδία)
Η ενέργεια της Γης και η ενέργεια του Κόσμου κυκλοφορούν στο διάστημα με τη μορφή δύο κεντρικών ρευμάτων – αύξουσα και φθίνουσα, αντίστοιχα.
Η ενεργειακή γυμναστική θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας κανάλια και να διασφαλίσετε την αποτελεσματική λειτουργία τους.

Φανταστείτε πώς ρέουν τα ανερχόμενα και κατηφορικά ρεύματα ενέργειας, στη συνέχεια γίνονται σιντριβάνια πάνω από το κεφάλι σας και κατά συνέπεια κάτω από τα πόδια σας.
Μετά κλείνετε τις βρύσες και στέκεστε μέσα σε αυτά τα σιντριβάνια, που ήτα σε σχήμα αυγού. Στέκεσαι έτσι για λίγο και μετά βλέπεις την επιθυμία σου.

7.β) Βιοενέργεια
Είναι μια θεραπευτική πρακτική που βασίζεται στη διαδικασία μετατροπής της ενέργειας μέσα στο σώμα.
Αυτό περιλαμβάνει επίσης την έμφυτη ικανότητα:
Βρήκα αυτή τη μέθοδο πριν από πολλά χρόνια. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν πίστευαν σε τέτοια εκείνες τις εποχές, ευτυχώς αυτό τείνει να αλλάξει σήμερα). Το βίωσα στον εαυτό μου. Μετά από αυτό, το πρότεινα σε όλους τους δεκτικούς ανθρώπους.
Το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Αυτή η μέθοδος θεραπεύει πολλές ασθένειες, αλλά βοηθά επίσης τους ανθρώπους να ξεφύγουν από την κατάθλιψη και ούτω καθεξής.

7.γ) Κοσμοενεργητική
Εδώ θα πω λίγα λόγια και καλά (κατανοητά), λόγο ότι εξασκώ αυτή την μέθοδο και δεν θα ήθελα να ακουστεί ότι υπερβάλω λόγο αυτού, άλλωστε έχω γράψει πολλά άρθρα για την συγκεκριμένη μέθοδο που λατρεύω!

Πρόκειται λοιπόν για μια πνευματική πρακτική που επιτρέπει σε ένα απλό άτομο πολύ απλά, χωρίς να έχει ζήσει πολλά χρόνια σε μοναστήρια, να αποκτήσει για την δική του χρήση και την χρήση σε άλλους, τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία – ενέργειες του ευρύτερου φάσματος δράσης τα λεγόμενα ενεργο-πληροφοριακά κανάλια/ροές.

7.δ) Εργασία με την prana
Η Πράνα είναι αυτό που θέτει σε κίνηση το ανθρώπινο σώμα και τη συνείδηση. Αυτή είναι η Συμπαντική ενέργεια ζωής. Ο Γιόγκι Ραμαχαρακα γράφει ότι μπορούμε να πάρουμε αυτήν την ζωτική ενέργεια από το νερό και τον αέρα.
Η αναπνοή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να λαμβάνετε Πράνα.

7.ε) Εργασία με τσάκρα 3ο  (Μανιπούρα)
Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα, που αναπτύσσοντας είναι δυνατόν να επιτευχθεί πνευματική τελειότητα και ισορροπία.
Το Μανιπούρα είναι το 3ο τσάκρα, το ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματος.
Έχει αποδειχθεί ότι η άμεση συνεργασία με το Μανιπούρα δίνει μεγάλη έκρηξη δύναμης.

Εδώ είναι τα τεράστια αποθέματα του σώματος, τα οποία συγκρατούνται από διαφορετικά μπλοκαρίσματα. Η αφαίρεση αυτών των μπλοκαρισμάτων και η δουλειά με το Μανιπούρα θα αυξήσουν την ενέργεια χωρίς αποτυχία.

7.ζ) Μάντραμ (μαγικό βουητό) 
Τι είναι αυτό το μαγικό “βουητό”;
Στα αρχαία κείμενα σχετικά με τη γιόγκα και την τάντρα, αυτή η δόνηση ονομάζεται Ωisagra-Αnusvara. Οι ιερές βέδες (ιερά βιβλία) λένε ότι ο αιώνιος ήχος “Mmmmm …” είναι η πηγή του σύμπαντος μας και μια δόνηση που μπορεί να κάνει θαύματα. Εξού και το ΟοοοΜμμμ..
Επομένως, αγαπητοί μου, “Μμμμμ ήχo”!
Κατανόηση του μυστικού ήχου “M”

Καθίστε με την πλάτη σας ευθεία και χαλαρώστε λίγο.
Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα.
Στην έξοδο με κλειστό στόμα (δυνατά), περνώντας τον ήχο από τη μύτη, όπως είστε, “μουρμουρίστε” “Μμμμμμμ…”.
Ταυτόχρονα, μπορεί να αισθανθείτε μια συγκεκριμένη δόνηση που διέρχεται από το σώμα και τα οστά σας (ίσως στην αρχή θα αισθανθείτε κραδασμούς μικροσόκ μόνο στο κεφάλι σας), αυτή είναι μια μάλλον ευχάριστη αίσθηση καθαρισμού.

Επομένως, πρέπει να “βουηείτε” από 5 λεπτά έως μισή ώρα ή περισσότερο.

8. Καλές πράξεις

8.α) Βοηθώντας τους αγαπημένους αλλά και άλλους ανθρώπους

8.β) Φιλανθρωπία

8.γ) Οικονομική βοήθεια σε ένα άτομο
Κάνοντας καλές πράξεις, αρχίζουμε να αισθανόμαστε καλά και ικανοποιημένοι. Αυτό υποδηλώνει ότι η ενέργεια αυξάνεται μέσα μας.
Εάν κάνετε φιλανθρωπική εργασία, ξέρετε τι εννοώ.
Θυμάμαι την ημέρα που αποφάσισα για πρώτη φορά να βοηθήσω οικονομικά όσους το χρειάζονταν. Δώρισα χρήματα σε ένα ορφανοτροφείο, ένα γηροκομείο και βοήθησα οικονομικά σε ένα έργο για ένα δημοτικό σχολείο σε μια μικρή πόλη.

Τα συναίσθημα που με γέμισαν μετά από αυτό είναι απερίγραπτα. Δεν υπήρχε ναρκισσισμός ή καυχησιολογία, όχι. Ένιωσα καλά μέσα μου, ένιωσα ότι θέλω να βοηθήσω ξανά και ξανά, για να δώσω μεγάλη βοήθεια. Το σώμα μου ήταν γεμάτο ζεστασιά και ευγνωμοσύνη. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η στιγμή που αύξησα τη δική μου ενέργεια.

Βοηθώντας άλλους ανθρώπους, οικονομικά, ψυχολογικά ή με άλλους τρόπους, ενισχύετε σίγουρα τη δική σας ενέργεια.

9. Αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους

9.α) Εναγκαλισμός

9.β) Επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, άτομα με τα οποία η επικοινωνία φέρνει χαρά
Για παράδειγμα, πηγαίνοντας στο θέατρο με φίλους.

9.γ) Επικοινωνία με το αντίθετο φύλο, φλερτ, ερωτευμένοι
Αν κάποιος σας προσέξει, τουλάχιστον μέσα από ένα χαμόγελο, μια όμορφη χειρονομία, σας ενδιαφέρει, τότε μοιράζεται την ενέργειά του.
Νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια και ότι κάποια στιγμή το έχετε βιώσει.

10. Αυτο-φροντίδα

10.α) Επίσκεψη στο σπα, σάουνα

10.β) Μασάζ
ασκώ το Αγιουρβεδικό μασάζ (Μαρντάνα τέχνη 1800 ετών) στον χώρο μου, αν δείτε τα πρόσωπα πως έρχονται και πως φεύγουν!!! Και η μαρτυρία τους είναι ότι είναι σε νιρβάνα για τρείς μέρες)))) Να φανταστείτε  και εγώ που το κάνω ζηλεύω όταν τους βλέπω)))

10.γ) Περιποίηση σώματος, μανικιούρ και πεντικιούρ
Νομίζω ότι τα κορίτσια θα με καταλάβουν. Μια επίσκεψη σε θεραπείες σπα, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ, οποιαδήποτε άλλη περιποίηση σώματος – όχι μόνο αυξάνει την αυτοεκτίμηση και δίνει μια υπέροχη αίσθηση, αλλά αυξάνει και την ενέργεια.

10.δ) Ψώνια (το λεγόμενο shopping therapy)))
Για να μην αναφέρω τις αγορές. Έχοντας αγοράσει ένα φόρεμα που ονειρευόμουν και έψαχνα για πολύ καιρό, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και αύξησε και την ενέργεια :))

11. Δημιουργικότητα και χόμπι

11.α) Κάνοντας αυτό που αγαπάτε
Αυτό ισχύει όχι μόνο για ένα χόμπι, αλλά γενικά και τις επιχειρήσεις, την επιχείρηση της ζωής. Για παράδειγμα, μου αρέσει να γράφω άρθρα για τα θέματα της Κοσμοενεργητικής. Με ενεργοποιεί.
Και είμαι ακόμη πιο χαρούμενη όταν πραγματοποιείτε μια σημαντική αποστολή. Δεν χάνεις τη ζωή σου. Αυτό θα συζητηθεί στην παράγραφο 14.

11.β) Ακούγοντας τη σωστή μουσική
Για παράδειγμα, σε ένα βιβλίο που είχα διαβάσει ο  συγγραφέας του βιβλίου, ισχυρίζεται ότι έργα κλασικής μουσικής είναι σε θέση να δομήσουν το υγρό στο σώμα.
Ακούστε τον Μπετόβεν!

Γενικά, η επιρροή της μουσικής σε εμάς είναι πολύ μεγάλη, γιατί είναι μέρος της ζωής μας από τη γέννηση έως το τέλος.
Ακούγοντας τα αγαπημένα μας τραγούδια, φαίνεται να πηγαίνουμε σε έναν άλλο, μαγικό και υπέροχο κόσμο, όπου δεν υπάρχουν προβλήματα, θλίψη, πόνος, απογοήτευση και δυσάρεστες αναμνήσεις, όπου είναι απλά καλά και ήρεμα για τις ψυχές μας. Για πολλούς, η μουσική τους βοηθά να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή. Μας δίνει χαρά, θετικότητα, μια ενέργεια και χαρά.

Ένας μαθητής μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
Το έκανα, απλώς ενεργοποίησα τη μουσική και χόρευα και τραγούδησα, προσπαθώντας να αποσυνδεθώ από τα πάντα εκείνη τη στιγμή.
Εδώ μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε βολική μέθοδο, μπορείτε να δυναμώσετε τη μουσική στο σπίτι και να χορέψετε όπως την τελευταία φορά που πήγατε σε ένα κλαμπ με φίλους ή να γραφτείτε σε μία σχολή χορού σύμφωνα με το στυλ που είναι πιο κοντά στο γούστο σας.

Για παράδειγμα, κάποτε είδα ένα ντοκιμαντέρ για την  Λατινική Αμερική, ακόμα κι ο τεμπέλης που κοιμόταν στο δρόμο σηκώθηκε χορεύοντας υπέροχα σε ξέφρενους τόνους χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Τραγουδώντας τα αγαπημένα και θετικά τραγούδια σας, χορό, μουσική, παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες και διαβάζοντας εμπνευσμένα βιβλία, τυχόν ενθαρρυντικά και αστεία βίντεο. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και μια καλή διάθεση δεν θα σας κάνει να περιμένετε.)

11.γ) Τραγούδι
Τραγουδήστε όσο πιο συχνά γίνεται, αλλά μόνο τα σωστά τραγούδια!

11.δ) Χορός

11.5) Παρακολουθώντας κωμωδίες και τις αγαπημένες σας ταινίες

11.ζ) Διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο

11.η) Κινητήρια βίντεο, ταινίες και βιβλία

12. Ταξίδια

12.α) Ταξίδι στο εξωτερικό

Μήνυμα από έναν μαθητή μου:
Σίγουρα αυξάνει την ενέργεια μου τα ταξίδια στο εξωτερικό, με την θάλασσα! Στην πρακτική μου, αυτό είναι ότι καλύτερο! Είμαι σε άλλη χώρα, όπου υπάρχει διαφορετική γλώσσα, κουλτούρα δεν με ξέρει κανείς όλα τέλεια, είναι και η θάλασσα, φυσικά που είναι υπέροχη! Καταπραΰνει τα συναισθήματα, αφαιρεί την αρνητικότητα και μέσα σε λίγα λεπτά!

12.β) Πεζοπορία στην άγρια ​​φύση
Αυτό είναι το χόμπι μου, οπότε ξέρω τι λέω)

13. Φύση

13.α) Επικοινωνία με κατοικίδια
Περπατώντας με τον αγαπημένο σας ή με τον αγαπημένο σας σκύλο)) πιάνοντας την αγαπημένη σας γάτα από την γειτονιά)))

13.β) Βουνά, δάσος – φύση!
Κάποτε μου άρεσε να πηγαίνω στα βουνά ακόμη το κάνω πιο σπάνια, και εκεί, όταν ανέβαινα ψηλά και όλο ψηλότερα,  αγκάλιαζα τα δέντρα ( πεύκα), έτρωγα κάνοντας πικ νικ και ζητούσα από τη φύση ή το δέντρο που είχα αγκαλιάσει να μου δώσει από την ενέργεια και τη σοφία του, μετά από λίγο αρχίζα να αισθάνομαι την άνοδο και φαίνεται ότι έχει τόση δύναμη και ενέργεια που μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε απόσταση! Αυτό με βοήθησε βέβαια και ένα σεμινάριο που έκανα με τον Μιχάλη Παριμπόντα Χριστόπουλο, την ποιότητα του ενός, Σε αυτό το σεμινάριο μάθαινες να ενώνεσαι με την φύση και κυρίως με τα δένδρα.

Πόσο θα ήθελα να Δουλεύω στο δάσος κοντά σε αυτή την δεξαμενή ενέργειας και όταν χρειαζόταν να επαναφορτιστώ, απλά να βγαίνω στο δάσος να στέκομαι για 5-10 λεπτά με την πλάτη μου έναντι σε ένα δένδρο και γέννητο.

Εάν νιώθω ότι πρέπει να απαλλαγώ από τη βαριά ενέργεια κάποιου άλλου, πρώτα στέκομαι δίπλα στο τρεχούμενο νερό ανοίγοντας τα γήινα καθαριστικά κανάλια της Κοσμοενεργητικής και μετά  σε ένα δένδρο ανοίγοντας τα θεραπευτικά κανάλια της Κοσμοενεργητικής. Με βοηθάει απίστευτα.

13.γ) Μοναξιά στη φύση
Μπορώ να πω ότι με βοηθά 100% – αυτή είναι η μοναξιά με τη φύση, τουλάχιστον για 30 λεπτά το λιγότερο διότι δεν την χορταίνω. Να είσαι μόνος στη φύση! Καταλαβαίνω ότι δεν είναι μια μεγάλη ανακάλυψη, αλλά λειτουργεί πραγματικά!

13.δ) Ηλιακή ενέργεια, μαύρισμα
Παρατήρησα ότι όταν χαλαρώνω σε ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, η ενέργεια μέσα μου αρχίζει να βράζει, λόγο της πολύ Γιάνγκ ενέργειας που έχω (την Γιάνγκ ενέργεια την χαρακτηρίζει η φωτιά, το φωτεινό, το γρήγορο, το δημιουργικό κτλ). Από τις διακοπές στη θάλασσα, έρχομαι με μια τεράστια λίστα νέων στόχων και σχεδίων για υλοποίησή. εσύ?

13.ε) Θάλασσα
Κάποτε ζούσα σε θάλασσα κοντά απέναντι θα έλεγα. Και ξέρετε, η θάλασσα ειδικά τις μέρες που ήταν άγρια παράγει τόσο ισχυρή ενέργεια, ουαου!
Θυμάμαι ότι το αγαπημένο μου χόμπι παλιά ήταν απλά να κάθομαι εκεί που έσκαζε το κύμα από την φουρτουνιασμένη θάλασσα  και εγώ να βρέχομαι και να την κοιτάζω.
Όταν μετακόμισα, ένιωσα πολύ έντονα αποσυνδεδεμένη από αυτήν την πηγή ενέργειας.

14. Συνειδητοποίηση της έννοιας και του σκοπού της ζωής σας

14.α) Ευχετήρια κάρτα για 3-10 χρόνια μπροστά

14.β) Λίστα 100 στόχων και επιθυμιών για το έτος

14.γ) Ένα μεγάλο όνειρο
Αυξάνει την ενέργεια με τη σωστή συγκέντρωση στην επιθυμία σας, έτσι ώστε να μην υπάρχει διάχυση της ενέργειας.

14.δ) Γνωρίζοντας το νόημα της ζωής σας

14.ε) Κάντε το προγραμματισμένο
Όπως γράφω παραπάνω, το άγχος, η απογοήτευση, ο ενθουσιασμός και τα παρόμοια απορροφούν πολύ την ενέργειά μας. Και για να μην συμβεί αυτό, πρέπει να “κάνετε ό τι πρέπει να κάνετε.” με προτεραιότητες.
Άκουσα αυτήν τη διατύπωση σε ένα σεμινάριο. Μπορεί να φαίνεται ότι το γραπτό είναι παράλογο, αλλά, μου φαίνεται, δεν μπορείτε να κάνετε  καλύτερα. Επειδή ο καθένας έχει τη δική του λίστα με το τι πρέπει να κάνει.

Θα δώσω ένα παράδειγμα: κάποιος πηγαίνει στο γυμναστήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά για κάποιο λόγο δεν πηγαίνει, ενώ συνεχώς κατηγορεί τον εαυτό του για αυτό, σπαταλώντας έτσι την ενέργειά του με τύψεις.
Και κάποιος δεν χρειάζεται καθόλου αυτό το γυμναστήριο, αλλά κάθε μέρα, περνώντας από ένα βουνό άπλυτων πιάτων, αναστενάζει βαριά και υπόσχεται στον εαυτό του  να τα πλύνει αύριο κ.λπ.

Αυτές οι  περιπτώσεις μπορεί να είναι σε παγκόσμιο επίπεδο κοινές για όλους όταν έχουν να κάνουν με τόσο μικρά πράγματα. Η κύρια ιδέα είναι να κάνουμε αμέσως αυτό που μας «ανησυχεί». Όπως λέμε μην αφήνεις τίποτα για αύριο

Αυτό είναι όλο…

Σας περιέγραψα πολλούς τρόπους αύξησης της ενέργειας, δεν είναι ανάγκη να τους κάνετε όλους μπορείτε όμως να δοκιμάσετε ποιοι σας ταιριάζουν αλλά μόλις τους βρείτε απλά βάλτε πρόγραμμα και αρχίστε να τους  εφαρμόζετε!

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika