Επιλογή Σελίδας

Θεραπεία Κοσμοενεργητικής.

Μια από τις αιτίες της κρίσης της σύγχρονης ιατρικής είναι ότι οι γιατροί προσπαθούν να χειριστούν μεμονωμένα όργανα και συστήματα, χωρίζοντας ένα άτομο σε σάρκα και οστά, δλδ χωρίζοντας το φυσικό σώμα από την ψυχολογική δραστηριότητα και την ψυχή. Δυστυχώς ξεχασμένες οι αρχές των γιατρών της αρχαιότητας, οι οποίοι λέγανε ότι ένα άτομο είναι ένα ενιαίο σύνολο και όχι ένα σύνολο οστών, οργάνων και μυών. Ένα άτομο είναι μια βιοενεργειακή δομή πληροφοριών, ένα σύμπλεγμα “ψυχής, σώματος και συνείδησης”.
Από αυτή την άποψη, κάποιος θα μπορούσε να δει την Κοσμοενεργητική σαν μια μέθοδο μελέτης και χρήσης πεδίων ενεργειακής πληροφορίας. Ο Oleg Lisogor γνωστός Κοσμοενεργέτης, λέει πώς κάνοντας Κοσμοενεργητική μπορούμε να απαλλαγούμε από ασθένειες χωρίς τη χρήση φαρμάκων και ταυτόχρονα να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας προς το καλύτερο.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

– Πες μας λίγα λόγια για την Κοσμοενεργητική.
Η Κοσμοενεργητική είναι μια μοναδική θεραπευτική πρακτική, με στόχο την πολύπλοκη επίδραση στον άνθρωπο μέσα από τις αγνές φωτεινές ενέργειες του σύμπαντος. Η Κοσμοενεργητική ξεκίνησε από την Ινδία πριν 400 χρόνια περίπου, όταν Ινδοί γιόγκι δημιούργησαν τα πρώτα κανάλια μέσα από μακράς διάρκειας διαλογισμό και ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τα συμπαντικά κανάλια. Τουλάχιστον, αυτή η κατεύθυνση έχει ληφθεί και αιτιολογηθεί και αναπτυχθεί στο Ινστιτούτο <<Κοσμοενεργητικής και ψυχικών ερευνών>> στη Μόσχα, με επικεφαλής τους ιδρυτές της Κοσμοενεργητικής, του Dr.Μed. πρύτανης του Ινστιτούτου Κλασικής και της Σύγχρονης Ψυχαναλύτριας Λάρισας Φούσου, και του Διδάκτωρ Φυσικών Επιστημών και κβαντικής φυσικής Εμίλ Μπαγκίροφ.

– Τι την κάνει τόσο εξαιρετική στις επιδράσεις της και ποια είναι η μοναδικότητά της;
Είναι η ενέργεια που προέρχεται από το Σύμπαν αλλά και από την Γη, και είναι μοναδική διότι δεν αντιμετωπίζει τις ασθένειες στο φυσικό σώμα μία, μία την φορά αλλά όλες τις ασθένειες που έχουν συσσωρευτεί κατά τα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου, καθιστώντας τους, νεότερους, πιο καθαρούς από τις τοξίνες και τις ενεργειακές βρωμιές, αποκαθιστά πλήρως την Υγεία σε όλα τα επίπεδα του ανθρώπου, αφαιρεί όλα τα αρνητικά (προγονική κατάρα, Γλωσσοφαγιά, κακό μάτι, κ.α.), αναδύει τα ταλέντα που έχει μέσα του ο κάθε άνθρωπος, μειώνει και αφαιρεί τα κατώτερα συναισθήματα,αφαιρεί ενεργειακές οντότητες παντός φύσεως, κάνοντας το ανθρώπινο βιοπεδίο (αύρα) πιο καθαρό δυνατό και πυκνό, άτρωτο ακόμη και στη μαγεία, βλέπετε επαγγελματική άνοδο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει μια ισχυρή ώθηση στην πνευματική ανάπτυξη. Αυτό θα σας κάνει να αλλάξετε τις απόψεις σας για τον κόσμο γύρω σας και για τον εαυτό σας, γιατί η ψυχή σας θρέφετε με αγάπη.

– Και πόσο διαρκεί η αποκατάσταση;
Πολλοί έρχονται με την ελπίδα να απαλλαγούν από τα προβλήματα τους σε μια συνεδρία (επιθυμία που έχουν οι περισσότεροι για κάθε είδους θεραπείας ακόμη και στην κλασική ιατρική) για ασθένειες που έχουν συσσωρευτεί χρόνια. Φυσικά σε 1 συνεδρία μπορεί κάποιος να δει την επίδραση και την αρωγή που δίνουν τα κανάλια, ακόμη και να αφαιρεθούν αρνητικές βλάβες, έχουν υπάρξει τέτοιες περιπτώσεις απαλλαγής από ασθένειες σε κάποιους, αλλά δεν μπορούμε να υποσχόμαστε και να λέμε ότι θα θεραπευτεί κάποιος με μια συνεδρία όταν μιλάμε για μία σοβαρή και χρόνια ασθένεια, με μια σοβαρή θεραπεία όπως είναι η Κοσμοενεργητική. Δεν υποσχόμαστε σε κανέναν μια γρήγορη θεραπεία. Η παρούσα θεραπεία απαιτεί χρόνο και πηγαίνει σε κύκλους/μαθήματα των 12-15 συνεδριών που στη συνέχεια ακολουθεί ένα διάλειμμα 1 – 1,5 μήνα για να γειώσουμε ότι λάβαμε και να νιώσουμε τις αλλαγές που έγιναν, διότι ακόμη και στο διάλειμμα η Κοσμοενεργητική δουλεύει στον θεραπευόμενο . Ο αριθμός των μαθημάτων θεραπείας ανατίθεται ομαδικά ή μεμονωμένα όταν πρόκειται για σοβαρή ασθένεια. Όσο βαρύτερη είναι η ασθένεια, τόσο περισσότερες είναι η θεραπείες.
Ο στόχος μας δεν είναι να ανακουφίζουμε την κατάσταση του ασθενούς για λίγο, αλλά να τον απαλλάξουμε από την ασθένεια και τα προβλήματα του για πάντα. Κανείς δεν μπορεί να δώσει υγεία, εάν το άτομο δεν το θέλει και δεν κάνει τίποτα γι ‘αυτό. Η θεραπεία είναι σκληρή δουλειά όχι μόνο για τον θεραπευτή, αλλά και για τον ίδιο τον θεραπευόμενο πρώτα από όλα. Είναι επίπονη δουλειά όταν ασχολείστε με τον εαυτό σας, τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και αγωνίζεστε με τις αδυναμίες σας.

– Και πώς η Κοσμοενεργητική αλλάζει το πεπρωμένο;
Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με ένα πολύ μικρό παράδειγμα: Είχα έναν ασθενή που ασχολήθηκα με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, την κατάθλιψη. Μέσα σε έξι μήνες ό γιατρός μήνα με τον μήνα του έκοψε σταδιακά την φαρμακευτική αγωγή και δεν ήταν μόνο ότι τελείωσε το πρόβλημά της κατάθλιψης, αλλά η μοίρα του άλλαξε εντελώς όταν βρήκε τον σύντροφο ψυχής του κάτι που τελικά ήταν το ζητούμενό του και δεν μπορούσε να βρει αυτά τα 5χρ της κατάθλιψης, αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα.
Το γεγονός είναι ότι εμείς οι Κοσμοενεργέτες, αντιμετωπίζουμε όχι μόνο μια ασθένεια ξεχωριστά, αντιμετωπίζουμε ένα άτομο στο σύνολό του, με μια ολόκληρη σειρά προβλημάτων, τόσο ψυχολογικά όσο και σχετικά με την υγεία.
Παράδειγμα: Διάγνωση, αρνητική βλάβη από ‘’χτύπημα αγαμίας, βρέθηκε δεύτερο και τέταρτο τσάκρα με κακή λειτουργία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου σε θέση να δημιουργήσουν μια οικογένεια, ή δημιουργούνται αλλά με θέματα (συχνά ο σύζυγος υποφέρει από ανικανότητα ή οι σύζυγοι έχουν αποστροφή ο ένας για τον άλλον). Εάν το στεφάνι είναι “χτυπημένο” είναι πιο αδύναμο, τότε ο γάμος είναι πιθανός αλλά,(θα εναλλάσσεται με επαναλαμβανόμενα διαζύγια, τη γέννηση νεκρών ή άρρωστων παιδιών κ.ο.κ.). Σε αυτή την περίπτωση, η διάγνωση αποκαλύπτει υπογονιμότητα διότι η λειτουργία του δεύτερου και τέταρτου τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο ή σταματημένο. Αυτά τα τσάκρα είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή, την οικογενειακή ευτυχία και την υγεία του ουρογεννητικού συστήματος. Μετά την αποκατάσταση και θεραπεία του δεύτερου τσάκρα, όχι μόνο τα άρρωστα όργανα ανακτώνται, αλλά βελτιώνεται και η προσωπική ζωή. Πρόσφατα είχα μία τέτοια περίπτωση και έμεινε έγκυος εντός τριών μηνών .

– Αναλαμβάνετε παιδιά;
Φυσικά. Για παιδιά έως 14 ετών (σε αυτή την ηλικία το παιδί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την μητέρα) οπότε δουλεύουμε με την μητέρα για 10-15 συνεδρίες διότι η ενέργεια και η θεραπεία περνάει και στο παιδί, ιδανική είναι και η περίπτωση, όταν συμμετέχουν στις συνεδρίες και οι δύο γονείς και μετά από τη συνεργασία με τη μητέρα αρχίζουμε να δουλεύουμε και με το παιδί. Η μητέρα πρέπει να γνωρίζει πως ό, τι βλάπτει το μωρό της, αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα της παραβίασης της δυαδική σχέσεις (μητέρα – παιδί), που προκαλείται από το πρόβλημα που τίθεται από τη μητέρα, άγχος, κατάθλιψη, μακρά απουσία από το σπίτι, κ.α. δεν ανταποκρίνεται η μητέρα των αναγκών του παιδιού προκαλεί μια ποικιλία διαταραχών, ακόμη και σε πολύ υγιή παιδιά. Οι αυξημένες απαιτήσεις για το παιδί συχνά μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρή ασθένεια.

– Έχει αρχές/κανόνες η θεραπείας της κοσμοενεργητικής:
Παρά την υψηλή αποτελεσματικότητα της μεθόδου μας, έχει κάποια χαρακτηριστικά:
1. Ανάλογα με το τι δουλεύουμε, αν είναι κάτι απλό είναι και γρηγορότερα τα αποτελέσματα , αν είναι κάτι χρόνιο είναι η μεγάλη διάρκεια των 12-15 συνεδριών (με διάλλειμα 1- 1,5 μήνα) για 60 συνεδρίες (1 έτος), βέβαια όλα είναι θέμα της πλήρους ανάκαμψης και σίγουρα η βελτίωση της κατάστασης εμφανίζεται πολύ νωρίτερα) απλά συνεχίζουμε για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα γιατί όπως είπα εξαφανίζουμε το αίτιο και όχι το σύμπτωμα.
Παράδειγμα: Κάποιος κάνει επαναλαμβανόμενα λάθει π.χ. δεν βάζει τα όρια του, αυτό των κάνει να έλκει απλές/μικρές ασθένειες. Ναι η θεραπείες για την τρέχων ασθένεια θα είναι σύντομες, αλλά τι είναι καλύτερο να έρχεται συνέχεια να θεραπεύει αυτές τις μικρές ασθένειες ή να ασχοληθεί με την εξέλιξη του, πράγμα που είναι κάτι λίγο πιο μακροχρόνιο όπως ανέφερα πιο πάνω έτσι ώστε να αλλάξει και να εξαλλαχθεί η ψυχή του και σαν άνθρωπος, έτσι ώστε να μην ξανά επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια πράγματα στη ζωή του που τον ταλαιπωρούν; Σαφέστατα να ασχοληθεί με αυτόν!

2. Οι ασθενείς υποβάλλονται σε διάφορες παροξύνσεις

3. Η μέθοδος μας προϋποθέτει, υποχρεωτικά, την εντατική
ανεξάρτητη εργασία του ίδιου του ασθενούς για διόρθωση και βελτίωση του εαυτού του.
Η Κοσμοενεργητικής θεραπεία πραγματοποιείται κα σε κύκλους συνεδριών, η οποίες διαρκούν από 20 έως 50 λεπτά. Κατά τη σύνοδο, ο ασθενής στέκεται με τα μάτια κλειστά, προσπαθώντας να χαλαρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο στο φυσικό όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο. Μη συγκρατείτε τον εαυτό σας είτε σωματικά είτε συναισθηματικά – κάνετε ό, τι θέλετε – τραγουδήστε, κλάψτε, χορέψτε, γελάτε, κουνηθείτε, κλίνετε προς τα εμπρός ή πίσω, κλπ. Μερικοί ασθενείς “βλέπουν” διαφορετικές εικόνες, εικόνες σαν να κάνουν ταξίδια, άλλοι νιώθουν περασμένες ζωές, τώρα αν δεν συμβεί τίποτα από αυτά στην αρχή πάλι θεραπεύεστε και μόλις ανοιχτείτε στη θεραπεία και αυτοί που δεν ένοιωθαν θα νιώσουν. Αν “πάτε στην παιδική σας ηλικία”, τότε, κατά κανόνα είναι η περίοδος που υπήρχε κάποιο τραυματικό ή συναισθηματικό γεγονός που σας εμποδίζει να ζήσετε καλά, αν και δεν μπορείτε ή μπορούσατε να το θυμηθείτε.
Καλά μάθετε: κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα βάσανα σας! Με το νόμο της τιμωρίας (κάρμα), παίρνουμε μόνο αυτό που εμείς οι ίδιοι έχουμε δώσει στον κόσμο.

– Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας σε ένα δωμάτιο συγκεντρώνονται άνθρωποι με διαφορετικές διαγνώσεις;
Ναι και για κάθε ασθενή ανοίγει ένα κανάλι που τον προστατεύει από τους άλλους, να ξέρετε ότι όταν ανοίγουν τα κοσμικά κανάλια στο φως τους δεν επιβιώνει τίποτα αρνητικό.

– Πώς είναι η ανάκτηση ενός ατόμου;
Όταν απομονώνουμε μία ασθένεια καμία φορά έρχεται πόνος και καμιά φορά και εξάρσεις και πολύ σπάνια συμπτώματα επιδείνωση της ασθένειας, αυτό δεν πρέπει να σας φοβίσει, το φαινόμενο αυτό λέγετε θεραπευτική κρίση (η θεραπεία λειτουργεί) και άλλες φορές συμβαίνει όταν το πάσχον πρόσωπο κράταγε την ασθένεια λόγο ότι τράβαγε ευκολότερα την προσοχή των οικείων, τότε η αποχώρηση αυτής κάνει ένα είδος ξεπετάγματος.
Το αίσθημα του κρυολογήματος, ο φόβος ή η επιθυμία να φύγει αμέσως κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, βρίσκουμε συχνά ότι εκείνη τι στιγμή ξεφορτώνονται ενεργειακές οντότητες η νεκρωτικές συνδέσεις (είναι όταν έχει πεθάνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και το κρατάμε μέσα μας δέσμιο, πράγμα που μας μπλοκάρει τι δική μας ζωή). Επιπλέον, τα ίδια συναισθήματα για τον ίδιο ασθενή μπορεί να έχουν διαφορετικές έννοιες. Έτσι, μπορεί να προκύψει ένα αίσθημα κρύου ενώ οι νεκρωτικές συνδέσεις καίνε ή όταν εξέρχονται οι ενεργειακές οντότητες ή όταν αποκοπτόμαστε από τις δεσμεύσεις χαμηλών πνευματικών κόσμων ή όταν τα τσάκρας έχουν «τρύπες».
Οι εμπειρίες προηγούμενων ενσαρκώσεων, που παρατηρούνται στις συνεδρίες, είναι ανάλογες με τις εμπειρίες στον διαλογισμό. Εμφανίζονται χωρίς προγραμματισμό και συχνά, παρά το γεγονός ότι ο ασθενής δεν πιστεύει σε τέτοια πράγματα.
Κάποιοι ασθενείς ρωτούν, μήπως είναι μαγεία; (συνήθως αυτοί που ρωτούν είναι άτομα χωρίς γνώση να το πω ή άτομα που λειτουργούν με δόγμα)
Στη μαγεία δεν χρειάζονται συνεδρίες, ούτε θέλει πολύ χρόνο, για να σου κάνουν κάτι αυτοί όλοι που λέγονται μάγοι, θέλουν μία ώρα για να κάνουν το κακό, συν ότι ζητούν προσωπικά ανταλλάγματα .
Μην μπερδεύεστε το σύμπαν δεν υπόκειται σε θρησκευτικές πεποιθήσεις, στο ξεκίνημα θεραπείας εγώ που είμαι χριστιανή κάνω τις χριστιανικές προσευχές μου παρακαλώντας να εισπράξουν το καλύτερο οι άνθρωποι που παραβρίσκονται στο χώρο, ο βουδιστής τις δικές του και ο άθεος καμία, όλοι όμως κάνουν με την ίδια επιτυχία τις θεραπείες, αυτό που χρειάζεται είναι να έχει άνοιγμα καρδιάς, αυτό τουλάχιστον είναι το δικό μου μυστικό ή ενέργεια είναι μία, καλή ή κακή γίνετε ανάλογα με τον μετασχηματιστή που έχει ο κάθε ένας μέσα του, με αυτό το κριτήριο για μένα πρέπει να επιλέγουμε έναν θεραπευτή και όχι για τον πολυτελέστατο χώρο που έχει ή τα διάφορα δήθεν που δεν θέλω να μπω σε αυτά, διότι αυτός έχει φτιάξει έτσι την εικόνα του για να εισπράττει χρήμα πατώντας στον δικό σας πόνο.

Ευχαριστώ σε όποιον διέθεσε χρόνο να διαβάσει το άρθρο μου και όπως έχω ξανά αναφέρει συγνώμη για όποιο συντακτικό λάθος βρείτε αλλά δεν είμαι συγγραφέας αν και αυτοί το δίνουν για διόρθωση, και ελπίζω να μείνετε στην κατάθεση ψυχής που έβαλα για να σας εξηγήσω λίγο από τα θέματα που ίσως είχατε απορία και εσείς.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους