Επιλογή Σελίδας

Το κακό μάτι

Το κακό μάτι είναι ένας από τους πιο απλούς και συνηθισμένους τύπους μαγείας. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να το στείλουν ασυνείδητα. Το κακό μάτι είναι μία ενεργό-πληροφοριακή πυκνή μάζα που προσκολλάται στο ανθρώπινο βιολογικό πεδίο, μπορείτε να την φανταστείτε σαν μια βδέλλα ή σαν ένα ιό σε έναν υπολογιστή. Αυτή η αρνητική μάζα ενέργειας αφαιρεί τη ζωτικότητα επηρεάζοντας  την ανθρώπινη συμπεριφορά. Το κακό μάτι στρεβλώνει τη φυσιολογική ροή δύναμης της ζωής ενός ατόμου. Όσο ισχυρότερα είναι το αρνητικά συναισθήματα, τόσο ισχυρότερες είναι οι στρεβλώσεις και τόσο πιο έντονα θα το νιώσετε: σαν κάτι να έχει αλλάξει, κάτι σαν να έχει επιδεινωθεί γύρω σας και μέσα σας. Τα σημάδια του κακού ματιού είναι πολύ διαφορετικά από άτομο σε άτομο, μπορεί να είναι ζάλη, ναυτία, πονοκέφαλος, πόνοι διαφορετικής φύσης και σημείων κ.τ.λ. Ωστόσο, πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι «εκεί που είναι λεπτό, εκεί σπάει» δλδ χτυπάει εκεί που είστε περισσότερο αδύναμοι, εάν ας πούμε ένα άτομο πάσχει από ημικρανίες, θα τον πιάσει πονοκέφαλος, αν έχει ζάχαρο ή αρτηριακή πίεση η κατάστασή του μπορεί να επιδεινωθεί ή να περάσει παροξύνσεις.

Τα μικρά παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα στο κακό μάτι. Τα παιδιά κάτω του ενός έτους δεν έχουν ενεργειακή προστασία. Το βιολογικό πεδίο της μητέρας, τα προστατεύει εν μέρει αλλά συχνά αποδεικνύεται ανεπαρκές. Το βρέφος έχει μια ισχυρή σχέση με τον αόρατο κόσμο από τον οποίο προήλθε και η ευαισθησία σε κακές/αρνητικές ενέργειες παραμένει αυξημένη πολύ μετά τη γέννηση. Προφυλάξεις όπως η μη εμφάνιση του παιδιού ή της φωτογραφίας του σε αγνώστους δεν είναι δεισιδαιμονίες, αυτά τα έθιμα προστατεύουν το παιδί σας από το κακό μάτι και τα αρνητικά προγράμματα. Ο λόγος για το κακό μάτι του παιδιού είναι ξεκάθαρος – είναι ένα κακό μάτι, μια κακή ή ζηλότυπη ματιά, αλλά θα μπορούσε και από στοργικότητα και αγάπη, χωρίς κανένα φθόνο επίσης μπορεί να γεμίσει το παιδί  με αυτή την μάζα. Τα σημάδια του κακού ματιού του παιδιού γίνονται αισθητά την πρώτη κιόλας μέρα της δυσάρεστης επικοινωνίας με αυτόν που το μάτιασε. Τα συμπτώματα του κακού ματιού του παιδιού είναι ανησυχία, ιδιοτροπίες, δάκρυα, κραυγές, έλλειψη ύπνου και όρεξης, μερικές φορές ρίγη, φόβος για το σκοτάδι ή άλλους φόβους.

Μόνο ειδικοί, όπως, ιερείς οι οποίοι κάνουν Θεάρεστο έργο ή άτομα που έχουν σπουδάσει κάποια μέθοδο όπως η Κοσμοενεργητική που επίσης κάνουν σωστό και ευσυνείδητο έργο, μπορούν να αφαιρέσουν ένα έντονο κακό μάτι.

Ωστόσο, μπορείτε να προστατευτείτε από το κακό μάτι.

  1. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θυμηθείτε τον κανόνα “ότι σκέφτεσαι το έλκεις!”
  2. Αποφύγετε πολυσύχναστα μέρη.
  3. Δεν χρειάζεται να ερεθίζετε τους άλλους προκαλώντας τον φθόνο ή διαμάχες κ.τ.λ. Προσέξτε σκάνδαλα, φιλονικίες, όρκους, καθώς όταν ορκίζεστε σε ένα άτομο αυτό δέχεται κάποια επιρροή. Δεν χρειάζεται να αντιδράσουμε πολύ ενθουσιώδεις και συναισθηματικά, τόσο στην κολακεία, όσο και στη συκοφαντία. Αυτό αποδυναμώνει επίσης πολύ την ενέργεια ενός ατόμου.
  4. Επίσης, προστασία θα είναι εάν απαλλαγείτε από τις καχυποψίες και τους φόβους, εάν υπάρχουν στον χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε άσχημα άλλους ανθρώπους, αλλά να δώσετε στο άλλο άτομο τιμή, αγάπη και σεβασμό, μερικές φορές, ίσως, εκ των προτέρων και το άλλο άτομο έχοντας αντιληφθεί τη θετική σας στάση, σίγουρα θα γίνει έστω και λίγο καλύτερο.

Άλλωστε αυτό θα είναι και το πνευματικό σας πλεονέκτημα!!!

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους