Επιλογή Σελίδας

Υλική ευημερία και Κοσμοενεργητική

Θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η υλική ευημερία και πως το αντιμετωπίζει η Κοσμοενεργητική. Διότι αυτή η μέθοδος δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση υγείας, αλλά επηρεάζει και το υλικό μέρος όπως την ευημερία. Το γεγονός είναι ότι η ευημερία σχετίζεται άμεσα με το πόσο ένα άτομο είναι σε θέση να ελέγξει την εσωτερική του ενέργεια και την ενέργεια που προέρχεται από έξω. Για την οικονομική ευημερία, πρέπει να συντονιστείτε με την υψηλής ποιότητας ενέργειας από το σύμπαν, αλλά λίγοι άνθρωποι ξέρουν πώς να το κάνουν. Ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για όλους. Στην πραγματικότητα αυτό δε συμβαίνει. Το Σύμπαν είναι γενναιόδωρο και προσφέρει δυνατότητες σε όσους πραγματικά θέλουν να το λάβουν. Ένα άτομο μπορεί να υποφέρει για πολλά χρόνια από έλλειψη ευημερίας, χωρίς να κατανοεί ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της ατυχίας/κακουχίας του.

Στην πραγματικότητα ο λόγος μπορεί να είναι ότι η ενέργεια του Σύμπαντος δεν εισέρχεται πλήρως σε αυτόν. Ο άνθρωπος
δεν έχει αρκετή δύναμη να συνειδητοποιήσει τη γίνετε μέσα του. Ένα άτομο με αρνητική ενέργεια (είναι οι άνθρωποι που συνέχεια κάνουν αρνητικές σκέψεις, παράπονα, μίζεροι, κ.α.) προσελκύει τους ίδιους ανθρώπους και γεγονότα στη ζωή του. Ένας εξαντλημένος άνθρωπος, χωρίς αρκετή παροχή ενέργειας, δε μπορεί να αναπτυχθεί, να μάθει, να προχωρήσει, να επιτύχει στόχους, να λάβει αποφάσεις και να φέρει την ευθύνη και ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει επαγγελματική ανάπτυξη και οικονομική σταθερότητα.

Τίποτα στον κόσμο δεν έρχεται από μόνο του. Εάν θέλετε να επιτύχετε την ευημερία των υλικών αγαθών,
πρέπει να καθαρίσετε το βιοπεδίο σας από τις αρνητικές πληροφορίες και ενέργειες, να ενεργοποιήσετε τα τσάκρα, να γεμίσετε με καθαρή ενέργεια που θα σας εναρμονίζει και θα ρέει από το Σύμπαν, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές, να λάβετε πληροφορίες δημιουργώντας μεγάλες ιδέες για να υλοποιηθούν, να είστε γεμάτοι με δύναμη και νέες λύσεις και ανοιχτοί στη μάθηση και τη δημιουργικότητα. Για να μπορείτε να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε με θεραπείες και μετά να μυηθείτε στην μέθοδο από έναν πιστοποιημένο Μάστερ Δάσκαλο της Κοσμοενεργητικής.
Η ενέργεια του Σύμπαντος και η υλική ευημερία είναι διασυνδεδεμένα. Η υλική ευημερία είναι μια λεπτή ενέργεια, και μπορείτε να την προσελκύσετε με επιτυχία στη ζωή σας, απλά πρέπει να την προσεγγίσετε σωστά και με αυτοπεποίθηση. Η Κοσμοενεργητική βοηθά να συντονιστείτε στις απαραίτητες και υψηλότερες ενέργειες για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Μερικές πληροφορίες για την ευημερία

1) Πρέπει όταν έχετε ένα στόχο να μην σας αποσπούν από αυτόν άλλα πράγματα ή καταστάσεις (π.χ. κάποιοι θέλουν ανάπτυξη και είναι κολλημένοι στα γεγονότα των ειδήσεων, οι άλλοι ασχολούνται με πολλούς στόχους μαζί, άλλοι σκέπτονται πως θα ρίξουν κάποιους για να επωφεληθούν μόνο αυτοί, κ.π.α), θυμάμαι παλιά με ρωτούσε μία πρώην δασκάλα μου Μ.Τσ., πως πήγε η δουλειά σου σήμερα, έλεγα, δεν είχε αλλά ούτε τα άλλα μαγαζιά, και μου έλεγε, ποτέ μην κοιτάς το τι συμβαίνει στους άλλους αν θέλεις να προχωρήσεις…), κατανόησα!
2) Προκειμένου να αρχίσετε να λαμβάνετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε.
Η γενναιοδωρία είναι το κλειδί για τον πλούτο. Θυμηθείτε, την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο σας , έτσι θα διατηρήσετε την ισορροπία.
3) Είναι απαραίτητο να αποκτήσουμε δύναμη ( πρώτου, τρίτου τσάκρα και πέμπτου).
Η δουλειά και η ανάπτυξη, έχουν μία κυματομορφή και συχνά μπορεί να τα βάλουμε με θεούς και δαίμων που λέμε στην Ελλάδα για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Για να το καταφέρετε, ότι και αν είναι αυτό θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά με εσάς.
4) Πρέπει να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δύναμη!
5) Δεν πρέπει ποτέ να (κλέψετε) κάτι από άλλο άτομο, αλλιώς θα χάσετε κάτι δικό σας.

Είναι απαραίτητο να ελέγχετε την κατάσταση της αύρας και των τσάκρα σας. Είναι πιθανό να μην έχετε χρήματα, γιατί κάποιος αντλεί ενέργεια από εσάς. Μπορείτε να εντοπίσετε το εξωτερικό αρνητικό πρόγραμμα- εάν η καριέρα και η δουλεία σας είχαν καλή αποδώσει και ξαφνικά υπήρξαν αλλαγές προς το χειρότερο που δεν μπορείτε να διορθώσετε.
Επιπλέον, μπορεί να αισθάνεστε άσχημα, να σας καταβάλει μία αδιαθεσία, πόνος, απώλεια ενεργειακής δύναμης, απαισιοδοξία.
Για να μάθετε περισσότερα για την Κοσμοενεργητική, την υλική ευημερία και τα ενεργό-πληροφοριακά κανάλια του Σύμπαντος πρέπει να συναντήσετε έναν έμπειρο επαγγελματία Δάσκαλο. Πρέπει να εμπιστευτείτε τον δάσκαλο, πρώτα να του μιλήσετε , να ρωτήσετε άλλους μαθητές του, να σας πουν την εμπειρία τους για τα αποτελέσματα της συνεργασίας που είχαν μαζί. Είναι επίσης σημαντικό, το πόσο άνετα είστε με έναν συγκεκριμένο Δάσκαλο.
Εκτός από τις μυήσεις στα απαραίτητα κανάλια, πρέπει πρώτα να απαλλαγείτε από τις αρνητικές ενέργειες, μπορεί να είναι φόβοι, ανασφάλεια, προγράμματα, πεποιθήσεις, πρόγραμμα φτώχειας, ταυτόχρονα απελευθερώνεται και αναπτύσσεται η ενέργεια της δημιουργικότητας και της επιτυχίας.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα των θεραπειών της Κοσμοενεργέτης για υλική ευημερία, μπορείτε να περάσετε σε μεμονωμένες συνεδρίες με έναν αξιόπιστο Μάστερ. Οι συνεδρίες ή οι μυήσεις θα σας επιτρέψουν να απαλλαγείτε από αρνητικά προγράμματα, να αφαιρέσετε τους φόβους, να καθαρίσετε την αύρα, να ανοίξετε τα τσάκρα, να καθαρίσετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς και να ανοίξουν οι δρόμοι σας. Ταυτόχρονα, το επίπεδο ενέργειας αυξάνεται, οι πνευματικές και δημιουργικές ικανότητες αυξάνονται κι αυτό σας επιτρέπει να σκέφτεστε γρήγορα και σοφά, να λαμβάνετε αποφάσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Αυτές είναι οι απαραίτητες πληροφορίες για να τις εφαρμόσετε στην ζωή σας, κερδίζοντας υλική ευημερία και σταθερότητα.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους