Επιλογή Σελίδας

Άμβλωση – Έκτρωση

Ακόμα και πριν από τη στιγμή της φυσικής σύλληψης ενός παιδιού, μία (καμιά φορά περισσότερες Ψυχές*) προετοιμάζεται να συναντήσει τους γονείς της. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι οι γονείς δεν επιλέγονται. Ψυχή, που βρίσκεται στα πιο λεπτά στρώματα, επιλέγει γονείς με κριτήριο τις συνθήκες διαβίωσης που είναι απαραίτητες για την πνευματική της ανάπτυξη, έτσι ώστε να αποκτήσει ανάλογες εμπειρίες για να πάρει τα μαθήματα που χρειάζεται. Συνήθως αυτές είναι ψυχές που στο παρελθόν είχαν επίσης κάποια σχέση αίματος με τη μητέρα, τον πατέρα ή και άλλους στενούς συγγενείς.

Η ψυχή του παιδιού πριν από την σύλληψη

Η ψυχή του παιδιού βρίσκεται στο ενεργειακό πεδίο της μητέρας πολύ πριν από τη σύλληψη, «ζει» τη ζωή των γονιών της, περιμένοντας τη στιγμή που μπορεί να ενσαρκωθεί σε ένα φυσικό σώμα. Φανταστείτε τα συναισθήματα μιας Ψυχής, που αποφάσισαν οι γονείς να σκοτώσουν μη επιτρέποντας να ενσαρκωθεί και καταστρέφοντας όλο το Θείο σχέδιο που ήταν να βιώσει αυτή η ψυχή και δεν είναι μόνο ότι δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το καθήκον της στη Γη, αλλά δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει και στα λεπτότερα υψηλότερα στρώματα, διότι η σύνδεση που έχει δημιουργηθεί με τη μητέρα δεν της επιτρέπει να το κάνει αυτό.

Εάν η ματαιωμένη Ψυχή δεν έχει συσσωρεύσει ένα υψηλό πνευματικό δυναμικό, τότε δεν είναι σε θέση να ανέβει σε υψηλότερα στρώματα, αλλά και στην εξελικτική σκάλα της ανάπτυξης θα πέσει πάρα πολύ, όλα τα επιτεύγματα της Ψυχής που είχε αποκομίσει από εμπειρίες που είχαν συσσωρευτεί από προηγούμενες ζωές και τόσους αιώνες, θα χαθούν.

Στην περίπτωση που η Ψυχή είναι στην αρχή της ανάπτυξής της, η εμπειρία που θα βιώσει δεν είναι καλή, διότι η ενέργεια της είναι σε χαμηλά επίπεδα και δεν είναι αρκετή για να ανυψωθεί προς τα ανώτερα στρώματα και θα αιωρείται στο σύμπαν μεταξύ Ουρανού και Γης, στον λεγόμενο ενδιάμεσο κόσμο.

Η ψυχή θα βρεθεί όπως πριν, σε ένα σταυροδρόμι: δεν επιτρέπεται να πάει στον Παράδεισο, δηλαδή στο Δημιουργό, αλλά ούτε και στη Γη, η ζωή της ήταν τόσο σύντομη που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καν. Τέτοιες Ψυχές παγώνουν σε λήθη, δεν μπορούν πλέον να αναπτυχθούν, αλλά δεν είναι επίσης δυνατόν να αποσυντεθούν, Τέτοιες Ψυχές υποφέρουν πολύ. Φανταστείτε ότι είστε καλυμμένοι με ένα επίχρισμα, και ολόκληρο το σώμα σας είναι μουδιασμένο.

Η Ψυχή ενός αμβλωμένου μωρού βιώνει περίπου το ίδιο. Αλλά το κυριότερο είναι ότι κινδυνεύει να βρεθεί στο λεγόμενο κατώτερο αστρικό, υπάρχοντας μεγάλος κίνδυνος να χαθεί το απόσταγμα η θεά ουσία της ψυχής, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς την θεά ουσία δεν μπορεί να λάβει άλλες ενσαρκώσεις. Αμβλώνοντας δεν πεθάνει μόνο το φυσικό σώμα, χάνει την ευκαιρία για ενσάρκωση (Πνεύμα, Ψυχή), η ίδια η ΨΥΧΗ θα χαθεί.

 

Πώς επηρεάζει τώρα τους γονείς η άμβλωση;

Εάν η απόφαση για άμβλωση λήφθηκε και από τους δύο γονείς, τότε αντανακλάται στον καθέναν από αυτούς, καθώς και σε εκείνους τους ανθρώπους που τους συμβούλεψαν πείθοντας τους και αυτοί πείστηκαν να κάνουν άμβλωση.

Εκείνοι και όσοι εμπλέκονται στην άμβλωση όλοι θα υποφέρουν, επίσης και ο γιατρός που έκανε την άμβλωση είναι υπεύθυνος για την πράξη του. Όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό θα κερδίζουν το σκληρότερο κάρμα για τον εαυτό τους, που σαν συμβουλή θα τους έδινα  να δουλέψουν χτίζοντας καλό κάρμα (Ντάρμα), ίσως ακόμη και στην τρέχουσα γήινη ενσάρκωση τους.

Το πιο ισχυρό “χτύπημα” το λαμβάνει η μητέρα. Μια γυναίκα που αποφασίζει να κάνει μια άμβλωση θα στερηθεί προσωρινά τη ζωτικότητα, θα είναι όπως λέμε, απενεργοποιημένη, μία τρύπα εμφανίζεται στην αύρα της  και από εκεί ρέει η ζωτικότητα της.

Θα υπάρξουν προβλήματα με το αναπαραγωγικό σύστημα, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή ασθένεια ακόμη και σε καρκίνο. Η άμβλωση δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία βρεφοκτονία. Και κανείς δεν αμφισβητεί ότι μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τη ζωή (ες) της μητέρας (γονιών). Και αυτό το «χάσμα» θα περάσει από ζωή σε ζωή έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως το βαρύ κάρμα της βρεφοκτονίας.

 

Θα επιστρέψει η Ψυχή του Μωρού στον Δημιουργό;

Ναι, θα επανέλθει. Υπάρχουν τρεις επιλογές.

Έχουμε ήδη γράψει για την πρώτη – η Ψυχή, έχοντας ξοδέψει όλες τις συσσωρευμένες δυνατότητές της, όλη η συσσωρευμένη εμπειρία (και αυτό είναι χιλιάδες χρόνια, ένα πολύ μεγάλο έργο της Ψυχής) θα επιστρέψει στον Δημιουργό, αλλά ταυτόχρονα θα κατεβεί πολλά «στάδια» ανάπτυξης.

Η δεύτερη επιλογή είναι ότι εάν δεν γίνουν προσπάθειες στη Γη (τους γονείς..) για να επιστρέψουν αυτές οι ψυχές, τότε μετά από αρκετές γενιές ο Δημιουργός δέχεται αυτές τις Ψυχές πίσω. Αλλά προσέξτε, αυτό δεν θα πάρει μία ανθρώπινη ζωή, αλλά αρκετές γενιές!

Η τρίτη επιλογή είναι η εκτέλεση εργασιών για την απελευθέρωση αυτών των ψυχών, αυτές είναι: προσευχές, εσωτερική μετάνοια, ειλικρινή μετάνοια, επίσης μπορεί να σας βοηθήσει ένας Κοσμοενεργέτης σε αυτό με τις γνώσεις και τις τεχνικές του.

Η τρίτη επιλογή είναι η πιο προτιμώμενη, γιατί σε αυτήν την περίπτωση, η Ψυχή ανακουφίζεται και το κάρμα των γονέων «απαλύνεται».

Και είμαστε όλοι δημιουργημένοι για να είμαστε χαρούμενοι!

*πολλές μητέρες αναρωτούνται γιατί τους πρώτους μήνες έχουν όλα αυτά τα περίεργα αισθήματα όπως, εμετούς, περίεργη όσφρηση, ζαλάδες, κ.τ.λ. Αυτό συμβαίνει διότι αν έχουν επιλέξει πάνω από μία ψυχή να ενσαρκωθούν σε αυτή την οικογένεια, αλλά ένα παιδί είναι να γεννηθεί, τότε τους πρώτους 3 μήνες μέχρι μία ψυχή να εγκαθιδρυθεί μέσα στην κοιλιά της μητέρας, οι ψυχές μπαινοβγαίνουν δίνοντας “μάχη” ποια θα εδραιωθεί για να περάσει την ζωή της μαζί τους. Αν τώρα μία ψυχή διεκδικεί την κοιλίτσα, ή μητέρα έχει μία πολύ ευχάριστη εγκυμοσύνη από την αρχή!

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους