Επιλογή Σελίδας

Η βάση κάθε ασθένειας είναι η πληροφόρηση

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις αιτίες των αναδυόμενων προβλημάτων τόσο στην υγεία, όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για σωματικές παθήσεις, για το πώς σχηματίζονται οι ασθένειες πριν εισέλθουν στο φυσικό σώμα και για τρόπους επίλυσης όλων αυτών.     Η περίοδος του φθινοπώρου-χειμώνα έφτασε και εκτός από το κρύο, έρχονται στον κόσμο μας διάφορες ενεργειακές αλλαγές, για τις οποίες πρέπει επίσης να προετοιμαστούμε.

Όπως ήδη κάποιοι γνωρίζουν η ασθένεια ξεκινά αρχικά στις δομές του βιοπεδίου μας και αυτό οφείλεται σε παραβιάσεις που έχουν γίνει στο ενεργό-πληροφοριακό πεδίου ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να προκληθεί λόγω των επιπτώσεων στο σώμα από διάφορους αρνητικούς παράγοντες, όπως, γεωπαθητικές ζώνες, ηλιακές γεωμαγνητικές καταιγίδες, διάφορες επιπτώσεις από επιρροές όπως (σεξ, φόβος, βία, θυμός, κρίσεις, μη αποδοχή, φρίκη κ.α.) που ξεχύνονται συνεχώς πάνω μας από την κοινωνία, ψυχοτρονικά όπλα και μην ξεχνάμε την συλλογική καταδίκη… Εκτός από τους παραπάνω παράγοντες πληροφόρησης, υπάρχει και μία καθαρά βιοχημική αρνητική επίδραση – από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα διάφορα χημικά φάρμακα που καταναλώνονται καθημερινά, στον αέρα και το νερό (ως φορείς πληροφοριών) και διάφορα είδη παρασιτικής χλωρίδας. Στην αρχή, ένα άτομο, κατά κανόνα, δεν αισθάνεται τίποτα και δεν υπάρχουν εκδηλώσεις ή σημάδια μιας ασθένειας.

Μόλις ένα αρνητικό προϊόν ή μια ενεργειακή επίδραση/επίθεση εισέλθει στο σώμα, όλα αυτά πηγαίνουν κατευθείαν ως πληροφοριακό σήμα στους ανθρώπινους γενετικούς κώδικες και καταγράφονται εκεί  ως πληροφορίες. Και αν δεν έχετε ξεχάσει τα μαθήματα σπουδών της βιολογίας, τότε θα θυμάστε ότι με βάση τις πληροφορίες του γενετικού κώδικα, χτίζεται ένας νέος κυτταρικός ιστός. Εάν όμως ένα άτομο κατανοήσει την απλή αρχή της μετάδοσης: Η ενέργεια (είναι πληροφορία) – γενετικός κώδικας – κυτταρικός ιστός – τότε θα κατανοήσει τον μηχανισμό σχηματισμού κάθε είδους ασθένειας.
Όλα ξεκινούν από το σώμα όταν λαμβάνετε μια μερίδα πληροφοριών.
Και αν η ροή των αρνητικών πληροφοριών είναι σταθερή, τότε τόσο πιο γρήγορα σχηματίζεται η ασθένεια στο επίπεδο του φυσικού σώματος ενός ατόμου ή στην ψυχή του.

Το ενεργό-πληροφοριακό πεδίο και ο φυσικός οργανισμός είναι αχώριστοι και όλες οι παραμορφώσεις στις δομές του πεδίου επηρεάζουν τη φυσική κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού. Με τη σταδιακή συσσώρευση πληροφοριών στα ενεργειακά σώματα, τα πρώτα σήματα θα είναι πόνος και ενόχληση ασαφούς αιτιολογίας. Μπορεί να είναι προσωρινά και ελάχιστα αντιληπτά στην αρχή, επομένως ένα άτομο συχνά απλά δεν παρατηρεί αυτό το στάδιο και αν ζητήσει ιατρική βοήθεια, τότε κατά κανόνα δεν βρίσκεται τίποτα σε αυτόν. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο της νόσου. Επομένως, πριν προχωρήσει στο φυσικό σώμα, το οποίο αντιμετωπίζεται από την παραδοσιακή δυτική ιατρική, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε με τα λεπτοφυή σώματα και αυτό είναι καλύτερα να γίνει στο πρώτο στάδιο της νόσου, πριν εισέλθει στο φυσικό επίπεδο. Αλλά στους περισσότερους συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, δεν θα απευθυνθούμε για βοήθεια μέχρι να αρρωστήσουμε, και όχι απλά να αρρωστήσουμε, αλλά όταν είναι ήδη εντελώς αφόρητη η κατάσταση και αυτό σημαίνει ότι σταδιακά, μέρα με τη μέρα, ένα άτομο θα συσσωρεύει το αρνητικό δυναμικό της ασθένειας, και θα μειώνετε η ενέργειά του.

Προχωράμε παρακάτω. Εάν ένα άτομο είναι ενεργειακά εξαντλημένο (ανεπάρκεια ενέργειας) και δεν είναι σε θέση λόγο αδυναμίας να επέμβει ενεργειακά στο ενεργό-πληροφοριακό πεδίο, τότε η ασθένεια περνά στο δεύτερο στάδιο ανάπτυξης – στο επίπεδο των ιστών. Παράλληλα, εμφανίζονται διάφορα γενικά συμπτώματα: έλλειψη ενέργειας, αδυναμία, πονοκέφαλος, επιδείνωση της κακής διάθεσης, αυξημένη  νευρικότητα και ευερεθιστότητα. Αυτά είναι ήδη μια συμπτωματολογία ενός ατόμου με έλλειψη ενέργειας. Ένα τέτοιο άτομο δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει την ασθένεια μόνος του και χρειάζεται να αναζητήσει βοήθεια.

Εάν στο δεύτερο στάδιο της νόσου δεν εξαλειφθεί η βασική αιτία των συνεχόμενων διαταραχών (εντοπίζονται σε επίπεδο πεδίου) και δεν αποκατασταθεί, το σύστημα ελέγχου των ενεργειακών-πληροφοριών του σώματος και οι αλλαγές στο επίπεδο των ιστών δύσκολα αντιστρέφονται. Και μετά η διαδικασία αυτή περνά στο τρίτο στάδιο – το στάδιο των οργάνων, στο οποίο διαταράσσεται η λειτουργία ενός οργάνου ή ενός ολόκληρου συστήματος στο σώμα π.χ. γαστρεντερικό σύστημα. Όταν αναπτύσσονται διαταραχές οργάνων, χρησιμοποιούμε πεδία στρέψης υψηλής συχνότητας, συχνοτήτων δηλαδή όπως της Κοσμοενεργητικής. Η συστηματική χρήση συχνοτήτων της Κοσμοενεργητικής σταθεροποιεί την κατάσταση του βιοπεδίου, αποτρέπει την ανάπτυξη περαιτέρω διαταραχών και ξεκινά τη διαδικασία διόρθωσης και αυτοθεραπείας. Η διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης του βιοπεδίου εξαρτάται από το άτομο (συνεργασία), από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού και το στάδιο ανάπτυξης της νόσου.

Για να εναρμονίσουμε τον οργανισμό μας χρειάζεται πραγματική προσαρμογή, προσαρμογή του οργανισμού μας στις αλλαγές που υπάρχουν τώρα, αλλά και μελλοντικά στο περιβάλλον μας, μέσα σε αυτό είναι και η παγκόσμια κλιματική αλλαγή του πλανήτη και σε αυτό υπάρχει επείγουσα ανάγκη προσαρμογής…

Ο πλανήτης διορθώνεται και μαζί του διορθώνεται και ο άνθρωπος. Αυτό είναι πλέον γνωστό σε όσους έχουν περάσει από το μονοπάτι της μελέτης και της θεραπείας ασθενειών, επειδή πολλοί γιατροί βιώνουν ένα αίσθημα δυσαρέσκειας με την παραδοσιακή ιατρική και επομένως δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκε ένας νέος δρόμος στην ιατρική – η ενεργό-πληροφορία.

Διάφορες συσκευές βιοσυντονισμoύ που λειτουργούν με τα χαρακτηριστικά αυξημένης συχνότητας HZ άρχισαν να δημιουργούνται ταχύτατα, η λεγόμενη Θεία δημιουργία “στο θέμα της ημέρας”, απλώς ευθυγραμμίζουν, προσαρμόζουν, διορθώνουν τα χαρακτηριστικά της συχνότητας των άρρωστων περιοχών και δημιουργούν το αποτέλεσμα της ανάκαμψης. Πού πηγαίνουν όμως οι πληροφορίες που διαμόρφωσαν αυτή την ασθένεια; Μένουν στον γενετικό κώδικα, ως παραβίαση των Νόμων της Ύπαρξης. Δεν τις συνειδητοποιείτε αυτές τις παραβιάσεις, που σημαίνει ότι αυτές οι αρνητικές εναποθέσεις πληροφοριών «κάθονται» στα βαθύτερα στρώματα του ενεργειακού συστήματος, δηλαδή αποθηκεύονται στα αρχεία, αυτό ονομάζεται ήδη μία βλάβη στα υψηλότερα επίπεδα του ενεργειακού συστήματος.

Βλάβη στα υψηλότερα επίπεδα – αυτό είναι το νοητικό μας επίπεδο, είναι η συνείδησή μας. Από αυτό προέρχεται αυτόματα η πληροφορία, που είναι απαραίτητη πρώτα από όλα να επηρεάσει την συνείδηση στον ανθρώπινο νου. Πρέπει να ξεκινήσετε αναμφίβολα να μάθετε ή να διδαχτείτε τον τρόπο για να έχετε μία θετική στάση, σκέψη και άποψη. Αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν τη δύναμη ούτε για αυτό. Εδώ είναι που έρχεται η βοήθεια πεδίων στρέψης υψηλής συχνότητας και εδώ έρχονται οι συχνότητες της Κοσμοενεργητικής.

Η θεραπευτική επίδραση των πεδίων στρέψης, των συχνοτήτων της Κοσμοενεργητικής, έχουν την ικανότητά να επηρεάζουν τα κύτταρα, τους ιστούς, τα όργανα και όλα τα συστήματα του σώματος. Πρώτα απ ‘όλα, αυτή η εργασία βασίζεται στην ικανότητα του εγκεφάλου να αντιλαμβάνεται άμεσα τις θεραπευτικές πληροφορίες που μεταδίδονται από το πεδίο στρέψης, μέσω του χειριστή συχνοτήτων (Κοσμοενεργέτη). Ο εγκέφαλος του ασθενούς λαμβάνει και δέχεται τις στοχευμένες θεραπευτικές πληροφορίες που επιλέγονται από τον εκάστοτε  χειριστή Κοσμοενεργέτη που περιέχονται στο πεδίο στρέψης των συχνοτήτων ως ένα πρόγραμμα εντολών για την εφαρμογή του, δηλ. για ίαση.

Επιπλέον, λόγω των αυξημένων κραδασμών, αποκαθίσταται το χαμένο ενεργειακό δυναμικό του σώματος, το οποίο γίνεται αισθητό ως αποκατάσταση της ζωτικότητας. Και δεδομένου ότι το φαινόμενο στρέψης υψηλής συχνότητας είναι σε ολόκληρο τον οργανισμό ως σύνολο, η βελτίωση δεν συμβαίνει σε ένα μόνο όργανο, αλλά σε ολόκληρο τον οργανισμό ως σύνολο, όλος αυτός ο μηχανισμός που τίθεται σε λειτουργία, δεν είναι σε θέση να παραχθεί από καμία  ιατρική συσκευή που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο. Επομένως, μερικοί άνθρωποι εφαρμόζουν αέρα κοπανιστό και άλλοι ασχολούνται με συσκευές, αλλά όλα αυτά είναι στοιχεία τοπικής και επιφανειακής επιρροής.
Ελπίζω ότι σας έδωσα να καταλάβετε την προφανή διαφορά μεταξύ των τεχνητά δημιουργημένων συσκευών κυμάτων και των δυνατοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Και αυτό μπορείς να το μάθεις!!!
Πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να σχηματίζουν όγκους. Σε έναν καθαρό όμως οργανισμό, οι καρκινικές ασθένειες δεν εμφανίζονται ποτέ. Επομένως, στην συνεδρία είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται προγράμματα καθαρισμού.

Πώς όμως ξεκινούν όλα και πότε έρχεται η βελτίωση;
Λαμβάνοντας υπόψη μας ότι δεν πέφτει καμία παθολογία από τον ουρανό, θα αναλύσουμε τις βλάβες στα όργανα και τα συστήματα με τις γνώσεις που έλαβα όταν έκανα τα ιατρικά μαθήματα που κάνουν στο δεύτερο έτος ιατρικής (ανατομία, παθολογία, φυσιολογία) 1*, σε συνδυασμό με τις ενεργειακές.  Οι βλάβες αρχίζουν πρώτα στις λεπτές δομές, μετά επηρεάζεται ολόκληρο το σύστημα του υποθάλαμου-υπόφυσης, το οποίο ρυθμίζει ολόκληρο το ενδοκρινικό και το νευρικό σύστημα που είναι το θεμέλιο μας και το στήριγμα της ζωής μας, αυτά τα δύο είναι τόσο ευάλωτα που οποιαδήποτε μόλυνση, οποιαδήποτε μέθη, οποιαδήποτε αγχωτική κατάσταση τα οδηγεί σε δυσλειτουργία. Κατά συνέπεια θα έχουμε διαταραχές στους περιφερικούς ενδοκρινείς αδένες.

Η υπόφυση – ελέγχει όλα όσα διασφαλίζουν την κανονική λειτουργία του σώματος. Επειδή όμως είμαστε ευάλωτοι, έχουμε και φύλακες, αυτό το ρόλο τον παίρνει  ολόκληρο το χοληφόρο σύστημα. Χοληδόχος κύστη, το συκώτι και το πάγκρεας. Όσο είναι υγιείς, δεν θα υπάρξει ποτέ έμφραγμα, εγκεφαλικό, αγγειακές διαταραχές ή ογκολογία. Γιατί;
Επειδή το συκώτι είναι προικισμένο με κολοσσιαίες λειτουργίες προστασίας και αποτοξίνωσης, είναι ένα ισχυρό βιοχημικό εργαστήριο. Παράγει πολλές βιολογικές δραστικές ουσίες που εξασφαλίζουν την ομαλή και φυσιολογική πέψη. Από τη στιγμή που υπάρχει μια βλάβη στο πεπτικό σύστημα, για εσάς είναι αμέσως ένα σημάδι προβλήματος. Επομένως, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το συκώτι, τα νεφρά και το αίμα, χωρίς να ξεχνάτε και τα έντερα.

Ως αποτέλεσμα των φυτοφαρμάκων που μας δηλητηριάζουν με χημικές ουσίες τα τρόφιμα, ζούμε σε ατελείωτο στρες – τώρα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, έχουμε μια πολύ ανθυγιεινή γενιά. Τώρα γεννιούνται περίπου το 1-3% υγιών παιδιών, διότι όλα αυτά περνούν στα παιδιά μέσω των γονιδιακών κωδικών των γονιών τους, που χαρακτηρίζει την κατάσταση με τον πληθυσμό του πλανήτη. Αυτό είναι, φυσικά, ένα τρομερό στατιστικό, αλλά είναι αλήθεια. Και τι πιστεύετε, θα μπορέσουν οι ανθυγιεινοί άνθρωποι να αντέξουν τα ενεργειακά φορτία και τις διαδικασίες μετάλλαξης στον συνεχώς επιταχυνόμενο και επιδεινούμενο ρυθμό της ζωής στον πλανήτη;

Η μακροχρόνια πρακτική μας να εργαζόμαστε με ενεργό-πληροφοριακές βλάβες, που είναι δυσλειτουργικές, για την ψυχοσωματική και φυσική κατάσταση των ανθρώπων δείχνει ότι μόνο όσοι είναι πραγματικά «άρρωστοι» μπορούν να ακούσουν και να αφουγκραστούν…
Και όποιος δεν ακούει ή δεν θέλει να ακούσει, μπορεί να μην πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για επιτυχία, αλλά ούτε να περιμένουν και καλή υγεία.

Η επιτάχυνση της ενεργειακής πίεσης στον πλανήτη που έχει ξεκινήσει οδηγεί απολύτως όλους τους ανθρώπους σε αύξηση της δυσφορίας όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και στη σωματική υγεία. Οι οργανισμοί σας δεν είναι συντονισμένοι με τις νέες συχνότητες της Γης. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που ονομάζεται Προγράμματα Εξέλιξης Ζωής και Νου. Αυτοί είναι οι ίδιοι οι Νόμοι του Δημιουργού που γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, πιστεύετε ή δεν πιστεύετε, αλλά με αυτούς λειτουργεί και καθοδηγείται η Γη στις πράξεις της. Το βλέπουμε αυτό στην παγκόσμια κλιματική ανισορροπία και τις εκτεταμένες φυσικές καταστροφές. Αρχίζει να λειτουργεί το πρόγραμμα για τον καθαρισμό του μη αντηχητικού βιοτικού συστήματος στον πλανήτη.

Ο πλανήτης έχει ξεκινήσει μια «κάθαρση». Επομένως, μην ρίξετε τις ευθύνες πάνω μου αν αρχίσουν να “αναδύονται” παλιές ασθένειες, αν αυξηθούν οι οξείς πόνοι σε διαφορετικά σημεία, αν έχετε παρατεταμένη υπνηλία ή αδυναμία και κόπωση, αν είστε αποσυντονισμένοι, αν έχετε έντονους πονοκέφαλους και πόνους στην περιοχή της καρδιάς. Επώδυνες καταστάσεις των αρθρώσεων και των μυών και άλλες ασθένειες ασαφούς αιτιολογίας δεν θα παρακάμψουν κανέναν, θα χαρακτηρίζονται ως εποχική γρίπη κάποιου μεγέθους και οι γιατροί δεν θα συνταγογραφούν πλέον κανένα φάρμακο, αλλά θα λένε ότι θα περάσει σε 6-7 ημέρες, ελπίζοντας ότι το ανοσοποιητικό σας είναι σε καλή κατάσταση. Είναι όντως έτσι όπως λένε τα παραπάνω ιατρικά στατιστικά… Και εκτός από όλα αυτά – απότομες αλλαγές στην οικογένεια, στη δουλειά και σε εκείνο το περιβάλλον που εσείς επιλέξατε και είστε κολλημένοι συνειδητά. Και αυτό είναι μόνο η αρχή….

Περισσότερα συμπτώματα: κάποιοι θα έχουν τρομερή αδυναμία και επιθυμία να θέλουν να κοιμηθούν, κάποιοι θα αντιμετωπίζουν στομαχικές διαταραχές, πολλοί ακόμη και νέοι θα έχουν σαφή επιδείνωση στη μνήμη, απροθυμία να σκεφτούν, παράλογες εναλλαγές διάθεσης και άλλα προβλήματα που ο εκάστοτε γιατρός δεν μπορεί να εξηγήσει, πόσο μάλλον να θεραπεύσει και δεν θα φταίει αυτός… Θα προσπαθούν όμως και θα πειραματίζονται πάνω σου μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο προκειμένου να βρουν μια λύση, συνταγογραφώντας σου διαφορετική χημεία που δεν έχει ελεγχθεί πλήρως σε εργαστήρια λόγω έλλειψης χρόνου (για να τηρηθούν οι προθεσμίες των πελατών).

Λοιπόν, με τι θα τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά; Πόσοι από εσάς τους αναγνώστες μπορείτε ακόμα να ακούσετε την αλήθεια; Ποιος δεν έχει ακόμη ρήξη εντελώς τον πήχη της λογικής για να καταλάβει ότι πρέπει να σώσεις τον εαυτό σου. Δεν θα έχετε αρκετά χρήματα για κανέναν γιατρό εάν το ενεργειακό σας σύστημα και η συνείδησή σας (ο εγκέφαλός σας) δεν είναι ευθυγραμμισμένα με τις νέες συχνότητες της Γης. Και αυτό είναι αλήθεια!

Μπορείτε να εναντιωθείτε…
Φανταστείτε για μια στιγμή πώς θα συμπεριφερθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι εν μέσω καταστροφών;… Η απάντηση είναι απλή – θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλον. Σήμερα, το βλέπουμε ήδη στις προοδευτικές φάσεις της ανάπτυξής μας, τόσο στο επιχειρηματικό περιβάλλον όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον.

Το «μαύρο PR» ανθίζει παντού χωρίς καμία συνεργασία και σε μια ακραία μορφή ανταγωνισμού, παντού, ακόμη και στην πνευματική σφαίρα, παραβιάζονται οι κανόνες ηθικής, το φαινόμενο αυτό φαίνετε ξεκάθαρα και στους θεραπευτές και το έχω βιώσει εγώ προσωπικά {ανταγωνισμό, ζήλεια, φθόνο, να φανταστείτε βάζανε γνωστούς τους να παίρνουν τηλέφωνο ή στέλνανε καλοθελητές να έρθουν να ελέγξουν τι έχω κάνει (και σαν μίμος η κυρία πήγαινε και έπαιρνε μπλοκ που δεν είχε ιδέα ότι υπήρχαν, (πριν από εμένα πχ. Χούττα))), πόσα χρεώνω, μέχρι που έβαζαν λόγια ότι έχω πλαστά διπλώματα)))) και άλλα πολλά που για μένα είναι συμπεριφορές και χαμηλού επιπέδου, αλλά δείχνει και πως είναι προσκολλημένοι στο γήινο επίπεδο, θεραπευτές, που αντί να προσπαθήσουν να φτάσουν των αγώνα και την γνώσει του άλλου κάνουν δεύτερα πράγματα, τουλάχιστον προσωπικά στερήθηκα γήινες απολαύσεις και σε χρήμα και σε χρόνο και σε προσπάθεια, για να πάρω την γνώση και αυτό που είμαι εσωτερικά και ενεργειακά, κανονικά οι θεραπευτές θα έπρεπε να έχουν ανοικτή καρδιά για να κάνουν μία συλλογική εργασία με τον πλανήτη ή τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις στους καιρούς που ζούμε σήμερα, να έχουν συνεργασία μεταξύ τους, δεν είναι όλα χρήμα… και ναι πρέπει να πληρωθεί κανείς για την ώρα που διαθέτει. Φθονούν (που αυτό είναι μπλοκάρισμα στο τσάκρα της καρδιάς) ανταγωνίζονται ποιος θα πάρει τα περισσότερα χρήματα ή πελάτες (μπλοκάρισμα στο 3ο και 5ο τσάκρα), και μετά αυτοί θέλουν να λέγονται θεραπευτές(((, επεκτάθηκα λίγο όχι για να κρίνω, ούτε για να κερδίσω προς θεού τις εντυπώσεις σας, αλλά πραγματικά όλα αυτά με λυπούν…}. Συνεχίζω, το να λέτε ψέματα θα γίνεται κανόνας. Ο  “εκσφενδονισμός λάσπης” σε ένα ή πολλά άτομα στα φόρουμ θα γίνει κανόνας, υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι που βγάζουν χρήματα σε αυτό δουλεύοντας κατά παραγγελία. Όλα αυτά προχωρούν πολύ γρήγορα και γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους θεσμούς της ηθικής και της εκκλησίας να μπορέσουν να  συγκρατήσουν την κοινωνία από την καταστροφή. Οι άνθρωποι σταματούν να πιστεύουν, και αυτό είναι το χειρότερο, γιατί στο γενικό ρεύμα της βρωμιάς δεν θα είναι πλέον σε θέση να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα.

Πρέπει να βρείτε τρόπο να μπορείτε να απαλλαγείτε από την υπερφόρτωση των πληροφοριών που είναι σκουπίδια. Υπάρχουν τεχνολογίες για τον καθαρισμό τέτοιων ενημερωτικών σκουπιδιών και ποιος από τους αναγνώστες είναι εξοικειωμένος με αυτές; Ουσιαστικά κανένας. Στην αρχή στάσιμες αρνητικές ενέργειες, που αργότερα μετατρέπονται σε ασθένειες και όγκους και μετά μετατοπίζονται στη συνείδηση, μέχρι την απώλεια του ορθολογισμού.

Με την απροθυμία σας να μάθετε ή να ακούσετε αυτές τις πληροφορίες, μετατοπίζεστε σε μια θέση όπου τους επόμενους μήνες θα νιώσετε τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην ενεργειακή δομή της Γης. Όλοι θα πονέσουν. Κανείς, απολύτως κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει. Απλώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο προετοιμασμένοι για αυτό ή μπορεί να μην είναι καθόλου έτοιμοι.

Για να σταθεροποιήσετε την ασθένεια από την ταχεία ανάπτυξη, αλλά όχι εντελώς απαλλαγμένη από αυτήν, μπορούν να είναι άνθρωποι που φιλοδοξούν σε νεότερες αγνές δονήσεις, πνευματικά αγνοί άνθρωποι που τρέφονται με τις ενέργειες της αγάπης, της συμπόνιας, της καλοσύνης και ούτω καθεξής, αλλά μην πιστεύουν ότι μόνο η προσευχή – «Κύριε βοήθησε…» ή με μια θετική σκέψη θα λύσετε τα προβλήματά σας. Όχι, αυτό δεν θα λειτουργεί πλέον, καθώς δεν λειτουργεί για πολλούς ήδη τώρα.
Θα έχετε προσέξει ότι όταν κάνετε αυτά έρχεται λίγη ανακούφιση και οι διαδικασίες μετά από λίγο καιρό θα ξεκινήσουν σε έναν νέο κύκλο αποτυχιών και ξέρετε γιατί, διότι μετά λίγο καιρό (ευημερίας) ξεχνάτε τι σας είχε συμβεί και ξανά γίνεστε ίδιοι…

Το πρόβλημα λύνεται διαφορετικά, μέσω της επίγνωσης, των συνεχιζόμενων διεργασιών της προσωπικής ανάπτυξης και της συνειδητής ένταξης στο έργο του συντονισμού του σώματός με τη συχνότητα των νέων ρυθμών της Γης. Αυτό το διδάσκουμε, μεταφέρουμε τη γνώση για το τι πρέπει να κάνει ένα άτομο, τι να ξέρει πώς να ενεργεί. Μπορεί κάποιος να λάβει τις συχνότητες με συντονισμό, που βέβαια είναι έτοιμος για συνειδητή δουλειά με τον εαυτό του, και στο μέλλον να προσπαθήσει να κάνει την απαραίτητη δουλειά. Το κύριο πράγμα είναι ότι πρέπει να κάνετε κάτι και να μην περιμένετε να σας καλύψει εντελώς το κύμα. Είναι απαραίτητο να προετοιμαστούμε για αυτό εκ των προτέρων, και όχι κατά τη διάρκεια της αιχμής των θερμοκρασιών ή της σεισμικής δραστηριότητας, της γεωμαγνητικής ακτινοβολίας από τον ήλιο ή της κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Όλοι πρέπει να ξεκινήσουν με τον καθαρισμό και την ευθυγράμμιση των ενεργειακών δομών του φυσικού τους σώματος με τον πλανήτη. Αυτή είναι μια επείγουσα ανάγκη για όλους σήμερα. Ακόμα κι εμείς που έχουμε αυτούς τους συντονισμούς κάνουμε συνεχώς περαιτέρω δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί καθημερινά γίνονται αλλαγές για να αυξηθεί η δόνησή μας και κάθε μέρα κάτι χρειάζεται συνεχώς να διορθωθεί. Κανείς δεν μπορεί επαναπαύεται και το “ίσως θα φτιάξουν τα πράγματα…” δεν θα λειτουργεί πλέον, γιατί επηρεάζονται απολύτως όλοι σε αυτή τη διαδικασία, και ειδικά όσοι ζουν σε στάσιμες ενέργειες. Το να χάσεις τη νοημοσύνη είναι εύκολο, αλλά το να την πάρεις πίσω είναι πολλή και σκληρή δουλειά. Κανείς δεν θα καθαρίσει το κάρμα σας, κανένα φυλαχτό δεν θα σας σώσει, κανένα φυλαχτό δεν θα σας προστατεύσει.

Σας ευχαριστώ που με (ακούσατε)), Υγεία, Αγάπη, Αρμονία μέσα σας και γύρω σας!!!

 

1* Να σημειώσω εδώ ότι ούτε γιατρός είμαι, ούτε το παίζω, ούτε ένας χρόνος ιατρικά μαθήματα σε κάνουν γιατρό, όμως, κατά την γνώμη μου όταν θέλεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι της Ίασης/ευεξίας και να ασχοληθείς με την ανθρώπινή ψυχή ή το σώμα, θα πρέπει να λάβεις αυτές της γνώσεις ανατομίας έστω για  να ξέρεις που βρίσκετε το κάθε όργανο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη διότι έτυχε να έχω μία δασκάλα γιατρό, που πραγματικά όπως δίδασκε σε έκανε (γιατρό) τόσο κατανοητή τόσο αναλυτική, αυτή είναι η Νένου Ελένη, σε ευχαριστώ!!!!