Επιλογή Σελίδας

Κοσμοενεργητική ένα σύστημα αρχαίας γνώσης

Η Κοσμοενεργητική είναι ένα σύστημα αρχαίας γνώσης, δεξιότητας και επιστήμης που μας δίνει κατανοήσεις για το Σύμπαν και τους εαυτούς μας σε αυτό, τους μηχανισμούς αλληλεπίδρασης με τις ουράνιες σφαίρες και τρόπους εύρεσης καλών με την ευρύτερη έννοια της λέξης. Όταν έρχεστε σε επαφή είτε με τις θεραπείες είτε όταν εκπαιδεύεστε στην μέθοδο, εναρμονίζεστε με τις ενεργό-πληροφοριακές  ροές ενέργειας (κοσμικά κανάλια), το όφελος αυτού είναι ότι μπορείτε να αφαιρέσετε και να απαλλαγείτε από το κακό μάτι ή αρνητικά προγράμματα (μαγείες, κατάρες- προγονικές και μη, κ.α.), να αλλάξετε το πεπρωμένο σας (μοίρα), να βελτιώσετε την οικογενειακή ζωή και οικονομική σας κατάσταση, να θεραπευτείτε από ασθένειες και εθισμούς, συμπεριλαμβανομένου του αλκοολισμού, τζόγου και ναρκωτικών.

Η Κοσμοενεργητική είναι Γνώση, η οποία έχει τη δική της μεθοδολογία και ένα ολόκληρο σύμπλεγμα σχηματισμένων και αποδεδειγμένων από πρακτικές και τεχνολογίες για το Σύμπαν και τον άνθρωπο. Η Κοσμοενεργητική είναι μια πολύπλοκη μέθοδος θεραπείας του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Η μέθοδος βασίζεται στη Γνώση η οποία σήμερα δεν αμφισβητείται από κανέναν ακόμη και από σοβαρούς επιστήμονες: ένα άτομο είναι σαν ένας μικρόκοσμος του Σύμπαντος και υπάρχει μια ανταλλαγή ενεργό-πληροφορίας με το Σύμπαν, αλλά και με ό, τι τον περιβάλλει. Υπάρχει επίσης ένα καθολικό πεδίο πληροφοριών, που κάθε σημείο του οποίου είναι σαν μια ολογραφική εικόνα και περιέχει όλες τις πληροφορίες για τα πάντα και για κάθε στάδιο της εξελικτικής ανάπτυξης.

Δεν πρέπει να μπερδεύουμε την Κοσμοενεργητική με την βιοενέργεια. Η Κοσμοενεργητική είναι αρκετές φορές πιο αποτελεσματική, ασφαλέστερη και απίστευτα απλούστερη. Η κύρια διαφορά της είναι ότι η Κοσμοενεργητική διδάσκει και θεραπεύει με τη βοήθεια εξωτερικών ενεργειακών ροών του Σύμπαντος (οι λεγόμενες «συχνότητες/κανάλια»), ενώ η βιοενέργεια θεραπεύει με την ενέργεια του ίδιου του θεραπευτή, η οποία είναι μη ανασφαλής για αυτόν και ίσως μπορεί να έχει μη αναστρέψιμες συνέπειες. Επιπλέον όταν δουλεύουμε με μεθόδους σαν την βιοενέργεια, απαιτεί κάποιες έμφυτες ικανότητες, ενώ με την Κοσμοενεργητική δίνει τις ικανότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες για όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαίρεση.

Επίσης η Κοσμοενεργητική δεν ακυρώνει την παραδοσιακή ιατρική, την συμπληρώνει και την επεκτείνει μόνο, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η αρχαία σοφία και τα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης βρίσκονται στο ίδιο κανάλι και δεν έρχονται σε αντίθεση καθόλου με αυτή.

Ως εκ τούτου η μέθοδος της Κοσμοενεργητική δεν συνδέεται με γεωγραφικές ζώνες, παγκόσμια αθροιστές και υπάρχουσες διδασκαλίες. Αυτό το υπέροχο σύστημα είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους, την ηλικία, την κοινωνική κατάσταση, τη θρησκεία, που κατοικεί ή ποιας φυλής, το μόνο που αρκεί είναι η επιθυμία, διότι το πρακτικό μέρος είναι απλό, το σύστημα δημιουργήθηκε με την προσδοκία να μπορεί να το λειτουργήσει ο κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα της μόρφωσης του.

Η Κοσμοενεργητική δεν είναι μόνο μια θεραπευτική κατεύθυνση

Η Κοσμοενεργητική δεν είναι μόνο μια θεραπευτική κατεύθυνση. Η μέθοδος και οι τεχνικές της Κοσμοενεργητικής  απέχουν μακράν από την ιατρική του σήμερα διότι δεν στοχεύουν μόνο στην εξάλειψη των ασθενειών. Και βέβαια βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας στον εαυτό σας και στους γύρω σας, αλλά αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός εξακολουθεί να μην μας επιτρέπει να θεωρούμε την Κοσμοενεργητική αναμφίβολα μόνο ως ένα σύστημα βελτίωσης της υγείας. Συνήθως, η Κοσμοενεργητική κάνει πολλά  περισσότερα “εφαρμοσμένα” πράγματα όπως: ενεργειακός καθαρισμός χώρων (οικιακών και επαγγελματικών), απέλαση κατώτερων οντοτήτων, δημιουργεί ανθρώπινες επαφές με άλλους, όπως (οικογένεια, σχέσεις, εργασία), ψυχικές ικανότητες  (διόρασης, διαίσθηση, κ.α.), αστρικά ταξίδια και πάρα πολλά άλλα, μην ξεχνάτε τα κανάλια της Κοσμοενεργητικής είναι ενεργό-πληροφορικά, αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν την λάθος ή κατεστραμμένη πληροφορία μέσα μας (στο κύτταρο). Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε Κοσμοενεργέτης μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Όλα εξαρτώνται από το ίδιο το άτομο, πόση επιθυμία έχει να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί, διότι ορισμένοι Κοσμοενεργέτες δεν ασκούν την μέθοδο όσο θα έπρεπε παρά μόνο για την βελτίωση της υγείας τους, ενώ κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν αυτές τις ενέργειες μόνο για την αυτοανάπτυξη τους έτσι ώστε να ανακαλύψουν τις δικές τους ικανότητες και ταλέντα. Επιπλέον, η Κοσμοενεργητική από μόνη της δίνει μια πρόσθετη παροχή δύναμης (σωματική, ενεργειακή, Ψυχική), απόλυτη προστασία από εξωτερικές επιδράσεις, αντίσταση στο στρες, αυξάνει την αντοχή (τόσο σωματική όσο και συναισθηματική), βελτιώνει την ανθρώπινη υγεία και σας κάνει πολύ πιο επιτυχημένο άτομο στη ζωή σας και σε ότι κάνετε. Και όλα αυτά, ανεξάρτητα από το αν ο Κοσμοενεργέτης ασχολείται μόνο με πρακτικές βελτίωσης της υγείας!

Η Κοσμοενεργητική δεν είναι μύθος ούτε μαγεία))). Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά υπάρχει και θα υπάρχει ανεξάρτητα από τη στάση σας απέναντί ​​της.

 

Ελπίζω!!! Ο δρόμος σας  να  είναι  με φωτεινές  επιλογές, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που ορίζει το ανώτερο καλό σας!!!

 

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika

Πτυχιούχος Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
(βελονισμό,gua-sha,βεντούζες,κ.α.)
& Μάστερ σε πολλές άλλες ενεργειακές μεθόδους