Επιλογή Σελίδας
Υγείας

Υγείας

Η κλασική θεραπεία της Κοσμοενεργητικής η οποία χρησιμοποιεί ενα συνδιασμό συχνοτήτων απο το Βουδικό μπλόκ, το μπλόκ ανωτέρου επιπέδου και τον ζωροαστρισμό. η θεραπεία αυτή εφαρμόζετε με ή χωρίς επαφή και διαρκεί απο 45′ εως 60′ ανάλογο των αριθμό των ατόμων. Οι θεραπεία πραγματοποιείτε εξ επαφής αλλα και εξ αποστάσεως με την χρηση μίας πρόσφατης φωτογραφίας.

Eξ Aποστάσεως

Eξ Aποστάσεως

Όποια θεραπεία και αν επιλέξετε μπορεί να πραγματοποιηθεί και εξ αποστάσεως διότι βλέπετε η ενέργεια δεν έχει όρια. Όταν πραγματοποιείτε μία ενεργειακή θεραπεία οποιαδήποτε όχι μόνο Κοσμοενεργητικής, καταργείτε ο χώρος και ο χρόνος και όλοι γινόμαστε ένα, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις. Η θεραπεία πραγματοποιείτε με την χρηση μίας πρόσφατης φωτογραφίας.

Καθαρισμός Χώρων

Καθαρισμός Χώρων

Σε αυτή την θεραπεία καθαρίζετε από τα ενεργειακά απόβλητα ο χώρος σας τα οποία δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να καθαριστούν με μία σκούπα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν ενεργειακό καθαρισμό χώρου και να τον ενεργοποιήσετε θετικά  με την χρήση τον ενεργοπληροφοριακών ροών/κανάλια της κοσμοενεργητικής και να είναι προστατευμένο το σπίτι σας ή το γραφείο σας για 6 μήνες χωρίς να μπορεί να εισχωρήσει τίποτα! Πραγματοποιούστε 1 θεραπεία στο χώρο σας και 2 εξ αποστάσεως.

Θεραπείες Ζώων

Θεραπείες Ζώων

Μπορούμε και στους μικρούς μας φίλους να προσφέρουμε μια ενεργειακή θεραπεία για πρόληψη, ευεξία και ασθένεια. Η Κοσμοενεργητική έχει προβλέψη για να μπορούμε να φροντίζουμε όχι μόνο τους μικρούς μας φίλους αλλά και για τα φυτά. Οι θεραπεία πραγματοποιείτε εξ επαφής αλλα και εξ αποστάσεως με την χρηση μίας πρόσφατης φωτογραφίας.