Επιλογή Σελίδας

Τα προβλήματα των θεραπευτών ως αναφορά τον φόβο των αρνητικών ενεργειών από τους ασθενείς.

Αυτή η ερώτηση τίθεται συχνά: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατευτούμε ή να δημιουργήσουμε μία προστασία;

Τέτοια ερωτήματα προκύπτουν για τα προβλήματα των θεραπευτών ως συνέπεια της ενεργοποίησης των δικών σας ανεπίλυτων επιθετικών παρορμήσεων και αρνητικών εμπειριών όταν εργάζεστε με ασθενείς.

Λόγω αυτών των επώδυνων διαδικασιών, ο θεραπευτής φέρνει αυτές τις εμπειρίες στο εξωτερικό επίπεδο και θεωρεί ότι αυτές δεν είναι δικές του καταστάσεις (ενέργειες), αλλά του ασθενή.

Στο μέλλον, το αυξημένο άγχος οδηγεί τον θεραπευτή, αντί να δουλεύει τις δικές του αρνητικές καταστάσεις, καθαρίζοντας τη συνειδητότητα του, βυθίζεται σε ιδεολογικές καταστάσεις συνεχούς προστασίας από τα αρνητικά των ασθενών.

Φυσικά εδώ  μιλώ για την ασταθή ψυχική κατάσταση ενός θεραπευτή, που δεν έχει προθυμία να εργαστεί με τον εαυτό του θεραπευτικά με την Κοσμοενεργητική.

Οπότε σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να προστατευτείτε από τον εαυτό σας για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, είναι απαραίτητο να καθαρίζετε την συνείδηση/μυαλό ​​σας για να αναπτυχθείτε πνευματικά.

Η καθαρότητα του Θεραπευτή, η ειλικρινή επιθυμία να βοηθήσει

Η καθαρότητα του Θεραπευτή, η ειλικρινή επιθυμία να βοηθήσει τον ασθενή, μαζί με την συμπόνια η οποία είναι η καλύτερη προστασία, είναι αδύνατο να πάρετε το οποιοδήποτε αρνητικό από έξω, το οποίο δεν βρίσκεται μέσα στο ίδιο το άτομο.

Με τον καιρό θα καταλάβετε ότι η πνευματική σας δύναμη θα είναι η προστασία σας και δεν θα συσσωρεύετε ποτέ αρνητικότητα, μέσα από αυτούς που υποφέρουν και βοηθάτε.

Εξασφαλίστε σωστές γνώσεις και τεχνικές και στη συνέχεια εργαστείτε με τον εαυτό σας.

Δουλεύοντας με τον εαυτό σας θα έχετε ισορροπία, η ισορροπία θα σας δώσει νέα γνώση «βαθύτερη σοφία»  και καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να εφαρμόζετε.

Οι γνώσεις σας είναι η βάση για τη θεραπεία, και η πρόθεση σας είναι η δύναμή σας.

«Όσο πιο σαφείς είναι οι προθέσεις σας, τόσο πιο ισχυρός θεραπευτής θα είστε. ’’Κρύων’’»

Συνήθως, αφού αποκτήσετε γνώση και αρχίζετε να εξασκείται αρκετά επιτυχημένα την μέθοδο, όταν αντιμετωπίζεται μια σοβαρή ασθένεια, ο θεραπευτής γοητεύεται από την απογοήτευση:

Τι γίνετε, χρησιμοποιώ τη θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχω θεραπεύσει την ασθένεια. Γιατί;

Σε αυτήν την περίπτωση, το πρόβλημα προκύπτει από την σκέψη της παντοδυναμίας του θεραπευτή.

Κάθε άτομο οδηγείτε μόνο του στην ασθένεια, φέρει ευθύνη για αυτό, αλλά δεν θέλουν όλοι να την αποχωριστούν και επίσης ένας θεραπευτής δεν θεραπεύει μια ασθένεια, αλλά βοηθά το άτομο να την ξεφορτωθεί.

Έχοντας έρθει στο στάδιο της πρακτικής, ο ασθενής και ο μαθητής περνούν από διάφορα στάδια ανάπτυξης.

Το πρώτο στάδιο είναι το στάδιο ανακούφισης της κατάστασης δηλαδή ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Σε αυτό το στάδιο κάποιος, μπορεί να σταματήσει και να αφήσει την μέθοδο ή να μείνει.

Εάν παραμείνει στη μέθοδο, ακολουθώντας μηχανικά τις απαιτήσεις, τότε μια τέτοια θεραπεία μπορεί να ονομαστεί υποστηρικτική θεραπεία, η οποία δεν επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη παθολογιών.

Αν μιλάμε λοιπόν για την θεραπεία αυτού του επιπέδου, είναι δυνατόν, αλλά στα πιο πρωταρχικά στάδια της ασθένειας, π,χ,  ανακούφιση από τον πόνο.

Εάν όμως ο ασθενής ή ο μαθητής συνεχίσει τη θεραπεία και την εξασκεί περαιτέρω(εάν είναι μαθητής), τότε σταδιακά ακολουθούν ποιοτικές αλλαγές όσον αφορά τη συνείδηση, την ψυχοκινητική κατάσταση και την σωματική υγεία.

Περαιτέρω, ανάλογα με το πόσο σοβαρές είναι οι παθολογίες και οι ανάγκες του ασθενή, και τι ικανότητες έχει ο θεραπευτής, μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης που είναι η επίγνωση και μελέτη των ψυχο-συναισθηματικών προβλημάτων τους, συνείδηση – ​​καταστροφικής προσωπικότητας και χαρακτηριστικά γνωρισμάτων αυτής.

Εργασία με τον εαυτό σας

Η εργασία με τον εαυτό σας, σας επιτρέπει να αλλάξετε ριζικά τη στάση απέναντι στον εαυτό σας, τον περιβάλλοντα κόσμο και θα θεραπευτείτε εντελώς από την ασθένεια που σας ταλαιπωρεί.

Ένας μικρός αριθμός ατόμων που έχουν εκπαιδευτεί στη μέθοδο της Κοσμοενεργητικής, ανεβαίνουν επίπεδο φτάνοντας σε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι σε αυτό το στάδιο ο μαθητής βιώνει ισχυρές διαδικασίες συνειδητοποίησης και μετασχηματισμού, οι ψυχο-συναισθηματικές και φυσικές καταστάσεις μπορεί να είναι ασταθείς.

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας εργασίας με τον εαυτό του, ένα άτομο απαλλάσσεται από δυσαρέσκεια, σύμπλοκα φόβων.

Ως αποτέλεσμα του καθαρισμού της συνείδησης, ανυψώνεστε σε υψηλότερο επίπεδο ενέργειας, επιτυγχάνοντας πλήρη θεραπεία.

Αν μιλάμε για θεραπεία σε αυτό το επίπεδο, η συνείδησης σας έχει αναπτυχθεί σε αυτό το στάδιο βιώνοντας ισχυρές θεραπείες και υπερδυνάμεις (ψυχικές δυνάμεις) και ως αποτέλεσμα της υψηλής καθαρότητας αναπτύσσετε το πνευματικό σας επίπεδο.

Αυτή η ανάπτυξη και η αλλαγή κατεύθυνσης ενός ατόμου εξαρτάται από τον εσωτερικό του προσανατολισμό, αυτή η κατεύθυνση καθορίζει, το σχολείο, τον αρχηγό, κ.τ.λ. τα οποία διαλέγει ένα άτομο.

Αυτή η σειρά, εξαρτάται από τον (αρχηγό), αν ένα άτομο θα λάβει τη ώθηση προς την  ανάπτυξή.

Η Κοσμοενεργητική είναι μια νέα κατεύθυνση, συνεχώς αναπτυσσόμενη και βιώνει αναπτυξιακές κρίσεις.

Ως μέθοδος θεραπείας, χωρίστηκε σε πολλά σχολεία*, σέκτες ή κατευθύνσεις.

Η ταχεία ανάπτυξη της επιστημονικής και πρακτικής κατεύθυνσης της μεθόδου τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπει να πούμε με αυτοπεποίθηση ότι η Κοσμοενεργητική ως μέθοδος δεν είναι μόνο μέθοδος θεραπείας, αλλά μία μέθοδος αλλαγής συνείδησης.

Επίσης έχει γίνει μια πνευματική πρακτική, η οποία αποκτά ήδη σταθερό επιστημονικό έδαφος σήμερα.

Η μέθοδος έχει απορροφήσει τις πιο σύγχρονες εξελίξεις ψυχολόγων και ψυχαναλυτών και είναι μια γόνιμη σύνθεση της ορθόδοξης επιστήμης και της μεταφυσικής.

Οι προοπτικές της μεθόδου είναι τεράστιες και απαιτούν περαιτέρω σε βάθος μελέτη.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι στην Κοσμοενεργητική, όπως σε όλες τις μεταφυσικές επιστήμες, δυστυχώς, προσελκύεται ένας σημαντικός αριθμός ατόμων με ασταθή ψυχή, μυστικιστική συνείδηση ​​και …  θέλουν να κερδίσουν επιπλέον χρήματα.

Σε τελική ανάλυση όμως, η Κοσμοενεργητική είναι διαθέσιμη και για απλούς ανθρώπους, δεν απαιτεί απαραίτητα έμφυτες ικανότητες και συνθήκες.

Προσπαθώ να λύσω κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη των Κοσμοενεργετών επιλέγοντας την εισαγωγική εκπαίδευση, τη διαδικασία της διάγνωσης, του πνευματικού καθαρισμού πριν από την εκπαίδευση και αργότερα (κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και της θεραπείας).

Με τη διοργάνωση εκπαιδεύσεων και προσωπικών επικοινωνιών, τακτικών θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, πρακτικής εργασίας για τον εαυτό σας αυξάνοντας το επίπεδο της γνώσης σας.

Η εξέλιξη της συνείδησης μετακινείται από το συμβολικό/μυστικιστικό, που έχει χάσει την ουσία ( διατηρώντας όμως τη μορφή) και το νόημα της αρχαίας γνώσης, σε μια ουσιαστικά θεμελιωμένη γνώση θεωρίας και πρακτικής.

Η διαδικασία αυτής της μετακίνησης συμβαίνει μέσω της ανάπτυξης της συνείδησης και της γνώσης. Αυτές οι τάσεις ανάπτυξης συμβαίνουν σταδιακά.

Τάσεις ανάπτυξης

1.Μυστικιστική συνείδηση: Η συνείδηση ​​είναι συμβολική, παιδική και οδηγεί σε σύγκρουση μεταξύ του εσωτερικού κόσμου και του εξωτερικού.

Υπάρχει ένα πρόβλημα αντίληψης για το εξωτερικό, απειλητικό κόσμο. Σε αυτό το επίπεδο ανάπτυξης της συνείδησης, ο κίνδυνος θεωρείται ότι προέρχεται από τον εξωτερικό κόσμο. Κυριαρχεί η πίστη για ένα θαύμα.

2.Θρησκευτική συνείδηση. Σε αυτό το στάδιο υπάρχει πρόβλημα, του εσωτερικού και εξωτερικού. Ανάγκη για εξουσία, σκληρή ηγεσία, σαφώς εκφράζεται δογματισμός.

3.Επιστημονική συνείδηση. Σε αυτό το στάδιο, γίνεται μια προσπάθεια να κατανοήσουμε την ουσία των φαινομένων και των διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο.

Αυτή η συνειδητοποίηση οδηγεί ένα άτομο στην ανάγκη συνειδητοποίησης του εαυτού του και των εσωτερικών του συγκρούσεων, καθώς και να αλλάξει τον εαυτό του. Έτσι, αρχίζει η πνευματική πρακτική της συνειδητοποίησης.

Ένα άτομο που ενσαρκώνεται στη φυσική ύλη πρέπει να γίνει συνειδητό ον, αναπαράγοντας όλα τα στάδια της ανάπτυξης: από την παιδική, μυστικιστική συνείδηση ​​έως την υψηλότερη ικανότητα αφηρημένης σκέψης.

Πρόκειται για μια φυσική εξελικτική διαδικασία ανάπτυξης της συνείδησης, η οποία θα επιτρέψει τον συνδυασμό αρχαίων αποκρυφιστικών γνώσεων και σύγχρονων επιτευγμάτων της επιστήμης σε ένα ενιαίο σύνολο.

Ζούμε σε μια ταραχώδη εποχή αναζητώντας τρόπους αυτοπραγμάτωσης.

Αυτό υπαγορεύεται από τους κοσμικούς νόμους για την ανάπτυξη του πλανήτη μας.

Ένα ισχυρό όπλο ενάντια στο σκοτάδι.

Μας δόθηκε ένα ισχυρό όπλο ενάντια στο σκοτάδι, αλλά εξαρτάται μόνο από εμάς αν θα το χρησιμεύσουμε για το καλό ή για το κακό.

Πολλές φορές η τεμπελιά, η ματαιοδοξία, η υπερηφάνεια, η απληστία οδήγησαν στη διαστροφή των διδασκαλιών.

Οι σπουδαίοι δάσκαλοι που πέρασαν από αυτόν τον πλανήτη παρακολουθούν με θλίψη πώς η Διδασκαλία που δίνεται στους ανθρώπους για ανάπτυξη μετατρέπεται σε εμπόριο ρεαλιστικών και μαύρων πρακτικών (μαγείας).

Όμως όλα φαίνονται και είναι τελικά εξαιρετικά απλά, το μόνο που απαιτείται από εμάς είναι η συνεχής πρακτική του καθαρισμού, η καταπολέμηση των κακών και η απόκτηση γνώσης. Διότι χωρίς γνώση, ένα άτομο βυθίζεται στο σκοτάδι των αμφιβολιών, των φόβων και των προκαταλήψεων.

Αφιερώνω αυτό το άρθρο σε όλους εσάς εκεί έξω, γνωστούς ή αγνώστους, με απεριόριστη Αγάπη, στο ελπίζω Θεάρεστο έργο που κάνετε, σαν θεραπευτές ή Δάσκαλοι!!!
Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

*(όπως λέω στους μαθητές μου, κάθε Δάσκαλος είναι και ένα σχολείο, δεν υπάρχει καλός ή κακός δάσκαλος, έχει να κάνει το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας αυτό που μαθαίνει, επίσης άλλος είναι καλός στο θεωρητικό κομμάτι (δηλαδή να σου οργάνωση μια διάλεξη αλλά στη θεραπεία να είναι ενεργειακά χαμηλά) και άλλος στο πρακτικό κομμάτι (δηλαδή να μην το έχει στη διάλεξη αλλά οι θεραπείες να είναι πολύ ισχυρές), εγώ είμαι πρακτική, ότι τεχνολογία έχω λάβει μέχρι σήμερα την έχω εφαρμόσει με επιτυχία σε όλα τα συστήματα που έχω λάβει μέχρι σήμερα.

«Θα ήθελα να πω μία τοποθέτηση ενός φίλου που έτυχε να διαβάσει το άρθρο πριν το δημοσιεύσω – διαβάζοντας ότι κοινοποιείς στο Site σου αλλά και σε αυτό το άρθρο, βλέπω ότι μοιράζεις γνώση, που κανονικά θα έπρεπε να δίνεις μόνο στους μαθητές σου και εσύ τα μοιράζεις χωρίς καν κάποιο όφελος, γιατί;

Και του απαντώ: Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η υλική ευημερία, πρώτα όμως βάζω την ανθρώπινη ψυχή.

Έτσι λοιπόν θεωρώ, ότι επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές και δεν πρέπει να γίνονται λάθη, ούτε το μυαλό μας να το έχουμε κολλημένο στο υλικό, γνωρίζοντας πως μεταφέρουν κάποιοι αυτή την τεράστια μέθοδο που λέγετε Κοσμοενεργητική η οποία είναι μία επιστήμη από μόνη της και όχι μελλοντολογία όπως την πλασάρουν οι περισσότεροι δάσκαλοι/θεραπευτές, να τους δώσω την  σπίθα να κατανοήσουν τι έχουν λάβει και τι είναι αυτή η μέθοδο, αν αυτό που κάνω καταφέρει να αλλάξει έστω και το 10%, εγώ θα είμαι ικανοποιημένη και αυτό θα είναι μία πρώτη πληρωμή και ας μην γνωρίσω ποτέ αυτά τα άτομα και μη έχοντας από αυτούς κάποιο οικονομικό όφελος, την πληρωμή μου θα την πάρω από αλλού…»

Αντωνία Σουπράτζνα Πράνα

Zoroaster-Progressor-Healer

Kosmoenergetika